Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.30. 23:05:16
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sapkát én a hestore-ból vettem, igaz, az enkóder tengelyéből le kellett vágni vmennyit, mert hosszú volt a sapkához.
A képek alapján nem eldönthető, hogy rámenne-e, de ha az átmérők egyeznek, akkor igen.

Utoljára szerkesztette: mardal, 2016.07.28. 14:00:59
Tudtok esetleg olyan konzolt, amivel oldalra kifordítható lenne az ülés?
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2016.07.23. 21:51:48
ui: Ja jut eszembe még, reklámtáblákat készítő cégek, azok is szóba jöhetnek, mert sokat dolgoznak alulemezre, bár ott a vastagság nem lesz oké.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.07.17. 11:43:04
Kormanykerekeket akarnek csinalni.
Egy 350 X 350 mm-es darab kellene, vagy ketto .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.17. 08:48:02
Úgy néz ki, végkiárusítást tartok a repülős cuccaimból.
Trackir 5
40" Full HD monitor
32" HD ready monitor (Helios kijelzőnek használtam)
Saitek Combat Rudder pedál (alig használt)
Trustmaster MFD Coguar Pack
Asus GTX980 STRIX (Hibátlan 2017. 10. hóig garis)
DCS Modulok: A10c; FC3, Combined Arms
DCS WWWII: P51D;
DCS helikopterek: Huey, Mi8; BlackShark1-2upgrade
FSX Gold edition (FSX + Acceleration pack F18-al) + F16 Fighting Falcon + Budapest Megairport + London Heathrow
Ha valami érdekel, írj privit.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2016.06.22. 17:25:18
...sose azt nézd...
www.smart-bus.hu
Próbáltam egy motion simulatort, valami rallys játékkal, és jó móka ugyan, de az ugrásokon kívül a többi mozgásnak nem volt olyan hűde nagy értelme. Az mondjuk jó volt, azt nagyjából meg tudta csinálni rendesen.
Az meg, hogy külső nézetből játszanak egy repülő szimulátort kész katasztrófa és az egész lényegét ölik meg vele.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Közben meg szerintem már találtam is egy lehetséges megoldást zártszelvény helyett ami hasonló.
Fali állítható hangfal tartó, vagy projektor tartó 😊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
....
Zártszelvényt lehet valahol kapni amin előrefúrt lukak vannak? Csak egy 30-40cm darab kéne, a székem alá szeretnék egy váltó tartó konzolt szerkeszteni, ami ki-be tolható lenne.
De hat ezek ilyenek, eleg merevek a tamasztasok,nem az szivacs disz ami kirakat autokban van sportules neven 😊 Bar a nyomoronc kagyloulesektol azert sokkal sokkal kenyelmesebb 😊
Arduinot tudod programozni? Én nézegettem neten leírásokat, de arra jutottam, hogy áh, hagyom én azt 😄

Szeretnék érdeklődni, hogy szimulátorhoz való üléskonzolt vajon lehet valahonnan venni külön?
A mellékelt művészi Paint alkotáson jelzem pontosan, hogy milyenre gondolok.
Természetesen nem márkát keresek, hanem akármilyet 😊) Sajnos nem találtam még sehol!
Előre is köszönöm.
Üdv.
Tisztelettel kérdezném hogy tud e valaki ajánlani valami földi árban kapható racing cockpitet lehet mozgó is?
A régi cockpitem szeretném leváltani vagy kész állapotúra vagy építeni!
Régebben voltak itt linkek a a cockpitekről is de látom hogy ezek már nincsenek!
A kérdést azért tettem fel itt mert Ti benne vagytok a témában és tudjátok hogy mit érdemes venni és mit nem!
Akár magyar fejlesztésű mozgó is érdekelhet bár az ártól és MINŐSÉGTŐL függ!
Ezenfelül tudom a gugli a barátom meg is kérdezem tőle is de leginkább rátok számítok!
A válaszokat előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: cyber, 2016.04.24. 20:50:40