10611
-
totya79 #6661 Találtam egy rakás patchet.Ezeket mind fölkell rakni hogy menjen a magyarositás? -
#6660 Van olyan, akinek működik SP2-es winpatch nélkül? -
totya79 #6659 Melyik peccset érdemes felrakni? -
Tocika #6658 Indítsd ujra mert addig nem tudja frissíteni a starforce-so drivert legalábbis nekem nem
miután ujraindult elindítud sfdrvup-ot és utánna a zsfcure01-be a start batot utánna az sfn-el tiltod a cd-t és a node-t utánna indulnia kell legalábbis neke mmegy! -
totya79 #6657 1.4-es Eu peccs+magyarositás müxic eggyüt? -
Jamdxp #6656 Mielőtt először elindítom a játékot és felajánlja hogy felteszi a starforce-os drivert újraindítás előtt azt kell választani, vagy még 1. indítás előtt az sfdrvup.exe-t kell elindítani és így 1. indításnál már a játék nem kéri az újraindítást? -
Tocika #6655 Mit módosít ez a progi ?
Nem lehet ezt manuálisan ? -
Tocika #6654 elindítottam a beszurt de meg se nyikkan. -
#6653 igen -
Tocika #6652 ez van nekem is de a dos os progi akkor sem megy ha magamra hajlok!
-
Tocika #6651 Mi az a dos-os progi amelyik nektek a elindul mi a neve? a beszur.exe?
Mert akkor elindítom én ha ez a köcsög nem indítja el magátol! -
#6650 itt a magyaritás -
Tocika #6649 már elindítottam a Magyarosítást vagy 5-ször de akkor sem indult el az a dos-os program
-
totya79 #6648 Az 1.4-es Eu peccsel müködik? -
Tocika #6647 Te melyik magyarosítást raltad fel ? -
Tocika #6646 OK
nekem nincs dos-os ablak amit bezárhatnék nekem az az ugynevezett módosító program nem indul el!
-
#6645 a magyarositásnál mikor vége kilépsz a programbol exit-el de DOS ablakot hagyd futni még 1-2 percig csinál valami aztán magátol kilép
én is ezzel szoptam mindig lekapcsoltam a dos ablakot is -
Tocika #6644 Ja megy a game a Patchet is felraktam az 1.04-est csak már meg sehogy nem akar magyarosodni!
Ti mit csináltatok hogy magyarosodjon?
-
#6643 Nekem azzal megy. Legújabb alcohol oldotta meg a gondomat.
Nem tudjátok, hogyan lehet visszatartani a lélegzetet amikor mesterlövészre váltok? Ráadásul nem sikerült zoomolnom sem 1.5X-esnél jobban.
-
moralosan #6642 asszem procira vonatkozik -
#6641 Most miből tart lehuzni azokat a kurva kábeleket?
Nekem csak ez az egyetlne megoldás ami müködik ugyanis a SFNightmare valami miatt nem képes meghajtoimat letiltani :( -
Jamdxp #6640 Neked ezzel a verzióval megy a game?:
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS -
Tocika #6639 Hóhhhó!
Végre Sikerült!
Nekem is az volt a baj hogy a Hiába nyomtam disable cd-t akkor nem indult el!
Nekem a CD a Kábelenk a master végén van és slave-n szerintem ez volt a gebasz!
Azt csináltam hogy disable primary slave és indult is!
Akinek még nem megy remélem ez segít!
Szevasztok! -
Tocika #6638 Szevasztok!
Nekem Athlon 64-em van és próbálkoztam a sfcure01-eli és a sfcure03_x64-el is és nem igazán mükszik most valami olyat írki a mocsok hogy tegyem be a lemezt egy másik meghajtóba és próbáljam ujra!
De már kínlódtam vele egy csomót és nem akarja az igazságot!
Ez sfcure03_x64 ez csak azokra vonatkozik akik 64-bites windows-t használnak vagy azokra akinek 64-bites prociuk van ?
Előre is köszi! -
priluki #6637 SP-2 mindenképp kelett hozzá,én amugy azzal szivtam,hogy hiába tiltottam le Nightmare-val a meghajtokat akkor is látta.Le kelett huznom a tápokat.Amugy a magyarositás is müködik... Király a game!! -
#6636 mi ez a sok airwaves reklám benne?:DD elég szánalom
emlékszem 1 éve volt egy cikk a játékokban megjelenő reklámokrol, hát sokat nem kellett rá várni. jo tudom eddig is reklámoztak, de ami ebbe megy az airwaves kapcsán az már mulatságos. -
#6635 Na mesélj mit csináltál? Nekem még most sem megy.
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS
Ez van nekem. -
priluki #6634 NAVÉGRE!!! 3 nap cumi után... LOL -
R3GiD0N #6633 Most már nekem is gugli a barátom! -
R3GiD0N #6632 Egy kérdés!
Honnan lehet beszerezni a magyaritást?
Mert nem találom!
Thx -
priluki #6631 valaki meg tudja mondani most mi lehet a gond? Sp-2 töt fölraktam,ujra a gamét mindent,most kéri az eredeti lemezt,nem a cd-kulcsot. -
#6630 Nah, végre megy a magyarítás is, de majd csak hoonap próbálom ki. Sok sikert mindenkinek. -
#6629 1.9.5 (3105) -
priluki #6628 Felraktam SP-2 patch ,mindent,, most nem a cd key-re panaszkodik hanem hogy rakjam be a dvd-t.. katt katt kezdek bekattanni -
tomikake #6627 valaki mondja meg please mi a legujjab alcohol verzió száma
thanks -
#6626 Hát nekem nem jött össze a magyarítás. Elindítottam az auto update-t és felrakta az 1.04062 euro patch-et asszem,de amikod a dynamic-pc.umd-t választottam ki, akkor azt írta, hogy nem megfelelő a fájl méret és elszállt az egész. Hiába töröltem azt amit Urbijoe írt, nem javult meg. -
#6625 Hellóka!
Én most tettem fel a játékot és elsőre sikrült elindítani (örül neki)
most nagynehezen feltette a patchet és most megkockáztatom a mgyarítást is feltenni!
Azoknak akinek megy jó játékot, akinek még nem annak pedig kitartást kívánok!!
hy -
#6624 Na hi! Egész du ezzel szórakoztam, kipróbáltam egy rahedli verziót, de mindaddig nem indult, amíg meg nem néztem, hogy a legújabb alcohol van e fenn. Naná, hogy nam az volt. FElraktam és tádádádááám, MŰKÖDIK! Nem kell hozzá lehúzni a meghajtókat sem. Mindent a leírtak szerint + elég volt a disable cd, disable node. -
#6623 megkaptad? -
moralosan #6622 ááá megvan megvan :D