10611
-
moralosan #6621 hát figy, eddig is kb arról volt szó, ki hogyan tudja feltörni :D tehát szaizé :D -
moralosan #6620 hmm kösz a segítségeket, megpróbálgatom :D
pliz... alapkérdés :D szóval ha én most fognék egy beintegrált, sp2es xpt, akkor rá lehet tenni a mostani rendszerre, nem kell winreinstall ugye?
tudom, elég alap, de evvan :D -
#6619 Istenem! Mi lett ebből a topikból (is)... :( -
priluki #6618 Tud valaki olyan cd kulcsot adni amit elfogad az SP-2 telepitö? -
priluki #6617 ok,thx probálkozom,egyenlöre még nem jött le... -
#6616 Ha nem megy fel akkor meg kell változtatni a kódot!Azt pedig itt nézheted meg hogy kell:http:http//www.extra.hu/bestof411/XPSP1.htm -
Tocika #6615 Szevasztok Nekem Athlon 64-em van de 32bites sp2-s windows! Az volna a kérdésem hogy mi tévő legyek!
Nekem ell kell indítanom sfcure01-et vagy a 64-essel kell kinlódni?
-
priluki #6614 hát megprobálom.. Ha nem megy föl akkor cseszhetem? -
#6613 nem mindegyik másolt xp-re megy fel!! -
priluki #6612 thx.remélem ezután már indul a game... -
#6611 Hi all!
A 3. pályán járok, a bankoson, mikor a 3 engedélyt kell megadni magadnak, hogy bemehess a páncélterembe. Ööö A gondnok irodájában már jártam, mellette volt egy számzáras őrszoba 3 őrrel(szerintem ez a 2. engedélyező hely), és elvileg van egy 3. Nos kimentem, felmásztam egy csövön a köv. emeletre, ott egy kis lyukon kúsztam jó sokáig, elértem egy ventillátoros nyíláshoz(egy szoba plafonjában voltam :D), de onnantól nem tudok leugrani a szobába. Nos, itt valahogy elveszettem a fonalat. Hogy is kéne ezt itt megcsinálni? :))) -
#6610 innen -
priluki #6609 értem,akkor nincs ,honan tudnám ezt letöleni?
-
igy irja -
#6607 windows (elirtam) -
priluki #6606 annyit ir win. professional 2002.
ez most mit jelent?
-
#6605 wimdows+pause gomb -
#6604 vezérlöpult redszer
-
priluki #6603 Hy,hol lehet megnézni hogy van e a gépemen SP-2? -
#6602 nekem sp1-es xp-m volt és beleintegrálltam az sp2-öt -
#6601 nekem megy a hivatalos sp2 a warez xp-men
mért nem szedsz le egy sp2-es xp-t? -
#6600 Miért nem szeded le csak az SP2-öt a Microsoft oldaláról? -
#6599 Nekem van SP1-es és SP2-es váltózat is. régebben volt SP nélküli is. Tehát nem biztos, hogy tartalmazza. -
#6598 Nem feltétlenül tartalmazza. -
#6597 hát pro alapból tartalmazza az sp2-t, vagy nem? csak azért gondolom mert nekem is az van és benne van az sp2 -
kokesz92 #6596 Na, nekem megy, :P mert megvan eredetibe :D
Hogy lehet 'Koperatív' mod ba tolni? -
moralosan #6595 vki nem tudna adni egy tört, magyar xp profhoz sp2-t? :)
persze linkre, honlapra gondolok ^^ -
#6594 Nekem is elindult!!!
Tiszta windowson elindul!Ja és nem demonnal csináltam hanem alcohollal így tuti jó és legyen fent sp2-is. -
bllo #6593 én ezt nem tudom feldolgozni, lehúztam minden cuccot, épphgoy a vinyók be vannak dugva, és nem megy semmi...
midnent megcsináltam amit írtatok...
viszont nemtom meik disc keyt kene hasznalnom, mer csak ez a 3 file van, nincs nfo:
SCCT.log
SCCT.mdf
SCCT.mds
tipp valakinek? -
#6592 végre elindult nekem is
ide-kre figyelni
én is azon szoptam -
moralosan #6591 jamdxp, olvass már vissza egy picit, nem nehéz -
#6590 amugy a képfeltoltes.hu-n válaszd a direkt linket és akkor megjelenik a forumba -
#6589 mért nem ugy irtam?
nekem ott van -
#6588 Nekem nem indult el 2 napot szenvedtem vele aztán megrendeltem! -
Jamdxp #6587 Kérem, hogy akinek meg van ez a verziója: Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS
és sikerült elindítania az írja már le részletesen a lépéseit.
Köszönöm. -
Jamdxp #6586 Dea start.bat-ot sfsecure01 könyvtárba kell tenni. mert nekem nem ott van és elindul és a stop és a setup is. -
Glasses #6585 A disable node is fontos mert kiprósza engedélyezttem egyböl nem ment -
#6584 1. sfcure01/!start.bat
2. SFNightmare disable cd, disable node
és már nem irja ki ezt -
Jamdxp #6583 Na meg az NFO-ja szerint az sfdrvup-ot kell elindítani, pedig úgy csináltam ahogy az NFO-ban volt, de a játék indítása előtt még is kérte hogy indítsak újra, hogy feltegye a starforce-t, pedig az sfdrvup már megtette. -
Jamdxp #6582 ÉS érdekes, hogy 2 másodpercig vizsgálja a DVD-t és utána rögtön beadja ezt a képet.