Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
Egy kérdés!
Annak Aki megrendelte a játékot kinek hány nap alatt jött meg? Ez az új 6990 ft-os verzió!

Shep
Valakinek nem lenne kedve este coopozni, jó lenne már kipróbálni azt is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge
ha vkit érdekel: KATT IDE

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

koki44
Mi a gyász van ezzel az updaterrel 85%-nál néztem meg visszamentem egy 15 perc után és semmi csak a kis ablak de, tiszta fekete és nem látszik benne semmi, mondom, újraindítom, így meg most megint elölrõl kezdte az egészet szedni?

Hmuda
Alul van keresõ. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Duddits
Torrentrõl mondjuk!
Meg mondjuk használd a keresõt a topik alján! Le van írva nagyon sokszor.

raziel.
sziasztok

na szoval érdeklõdöm akkor mert van usb-s dvdirom ami ugye dvd rom is😊)

kérdésem a köv lenne hogy honnét tudnám leszedni és ha valaki leirná az elinditási menetet azt megköszönném

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

koki44
OK már el is índítottam.

robotnyk
miért nem az updatert használod? az azt szedi le amit kell.
koki44
Van különbség a patch-k között (euro-american) vagy mindegy, hogy melyiket szedem le?

Nekem is ezt írta ki! De nem az a hiba valójában, hanem, hogy foglalt a megadott felhasználóneved...
Nem tudom, hogy erre miért így reagál...

Hmuda
Akkor ne a játékban csináld hanem a hivatalos oldalon. Én is ott csináltam emlékeim szerint és remekül mûködik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Routerem nincs, nem hiszem, hogy az a baj.
Hmuda: kb. 2 hete vettem, 😊 azóta ezt csinálja. 😞
Samspye: thx, megpróbálom.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hatalmas nagy szerencséje van annak akinek tökéletesen megy a Coop mert nagyon király játék.
De akkor menni fog ha regisztrálod az Ubi.com oldalán a felhasználónevet és a jelszót.
Hello! hawkie22
Nekem is így kezdõdött aztán szar is volt az egész nem tudtam emberekhez belépni kidobott a játékból meg minden.<#szomoru1>Van routered?
Hmuda
Nyersfordítás: "A felhasználó nem hozható létre, a szolgáltatás nincs beüzemelve." Ergó várj és próbálkozz késõbb.

Skacok, miért nem tudok accountot csinálni a Coop játékmódban?
Mindig azt írja ki: Signing XY... Can't create account, the service maybe offline.

Mi lehet a probléma? A Versus mód megy, a Single megy, de a Coop-ban nem tudok accountot csinálni, pedig ki akarom próbálni úgy is a játékot.
Ezért vettem meg eredetiben, csak a multi miatt.

Segítsetek. Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nem kell a segítség megvan a megoldás
A rakétás pályán hogyan kell átjutni abba a helyiségbe ahova a rakéta megy?
Rá kell ugrani a rakétára? vagy van egy rejtett folyosó?
pls help.<#conf>
Ha külföldivel játszottál akkor azért szaggat mert nagy a pinget (pl. amerikai csávó) a távolság is sokat számít.
amúgy ha lentebb olvasol a coop-ot nagyon elba..ták
Kiprobaltam Coop-ot, elég jónak tunik, viszont van egy hatalmas gondom... Érdekes módon a single player grafikai beállitásai mellett játszhatatlanul szaggat a Coop, sõt, hiába veszem lejjebb a beállitásokat, az egérlag és a kameralassuság ugyanugy megmaradnak és játszhatatlanná válik a játék... ugyanakkor a single player tökéletesen és szaggatásmentesen megy.. mi a franc a probléma?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Nem tudjátok mikor lesz a mozikban a splinter cell??
Azért kérdem mert az extrák között benne van 😊))<#eljen><#alien2>
Hmuda
Két teljesen külön dolog.

Az nem lehet, hogy szar mert Versus-ban tökéletesen megy!
Hmuda
Mindenkinek ilyen. Magyarázat: szar a netkód.

Ja és Ricsi mikor telepíted a magyarosítást akkor kiad egy szövegfájlt amiben leír mindent róla azt kivesd végig figyelmesen.
De arra tud valaki valamit hogy miért van, hogy én belépek egy játékba és játszok is meg minden de 1 perc után ledob nem csak kiírja meg minden mert rendesen belépek és azt írja ki hogy lekapcsoltak a szerverröl szeretném már tudni, hogy másnak is ezt írja ki vagy nálam nincs valami rendeben mert ha router hiba lenne akkor be sem tudnék lépni a játékba nem?Nagyon megköszönném ha erre tudna valaki valamilyen magyarázatot adni?! <#lookaround>
oda telepítettem: (nekem) D:\Játékok\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory.

van ugyanúgy a systemet is be kell illeszteni?
Duddits
Miért? Mert nem perceként kéne üzenetet írni!!

Rossz helyre telepítetted a magyarítást!
A játék fõkönyvtárába tömörítsd, de azt hiszem ezt le is írtam...

csak a coop nem mûködik
kikötöttem a router és nem mûködik
Ja a magyarosíytásnál hibát ír ki.
valami error beszur.exe
miért?
Sadist
Ha Borg benézne ide, tuti kiosztana minimum 3 büntit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ezt lehetett volna 1 uziben...

http://thenamelessphoto.com/

Hello Ricsi van msn címed és ha igen megtudhatnám mi az?
Mert belépni be tudok meg minden de rögtön kidob
Mindig azt írja mikor belépek a Coop-ba elindítom a szervert meg minden és azt írja hogy: "Lekapcsoltak a szerverröl" ez miért van letiltottak?
De Ricsi nekem megy a Versus routerral akkor a Coop-nak mi a baja?
Az a baj, hogy nem tudom hol kell beállítani a routerban!?
És te megcsináltad Ricsi ? Nekem nagyon kéne, hogy hogyan kell megcsinálni léci valaki mondja el!
nem lép be a játékba!!
csak kiírja
a portokat kell beállítani, nem a játék hibája
a kézikönyvben benne van hogy melyik portokat kell átengedni, megnyitni
Szerintem hibásan adták ki az egész játékot! Ez nem lehet a router baja ha látja a szervert és belép a játékba.
Nem lesz splinter cell magyar szerver?
jó lenne mert akkor nem lenne olyan nagy a ping(úgy emlékszem régebben voltak szerverek)
a megoldás
megvan
a széfhez leértem és ott mit kell csinálni? nekem nem ír ki semmit
1000 thx

különben és is a szellõzõnyílásra gondoltam elõször de nem találtam semmit csak a klotyón😊)
Hmuda
Nem kellett volna leütni/kinyírni azt a figurát aki épp javította. De ha már megcsináltad a bajt, akkor menj ki a hátsó udvarra és a lépcsõnél van egy kamera és pont alatta ott a szellõzõnyílás, onnan bemászhatsz az utolsó panelhez ami a széfhez kell.

A bankos pályán elakadtam...
két objectives van a térképen...
az egyik levezet a bank széfjébe(gondolom) az zárva.
van egy másik ajtó de az meg van hibásodva.
mi tegyek???
pls help me!!