Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
ez a magyarítás miatt van legalábbis nálam azért volt....

Gunner
Ha jól olvasom, akkor 2 új coop pálya van Xbox alá, de lehet tévedek

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Valószínüleg vannak már

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Strike16
most ahogy rámegyek a coop módra a termeknél ki van írva hogy "More maps are available for free download at www.splintercell.com" -ezek szerint vannak új mapok a coophoz vagy csak lesznek majd mert az oldalon szétnéztem de nem találtam új mapokat.<#shakehead>

Danman
most meg mikor fel akarom rakni a ptach 1.00 to 1.04 euro-t akkor ezt írja ki:
Invalid Patch File:'C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\bye222.tmp\Disk1\Patch\SC3PAT~1.RTP'.HELP?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sadist
A régi fájl meg lett piszkálva (esetleg crackelt?), amíg nem egyezik meg az eredeti exe-vel, addig nem rakja fel a patchet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danman
na újraraktam a gamet és nem tom felrakni a patchet hibaüzenetet ír ki😮ld file not found.However, a file of the same name was found.No update done since file contents do not match. ha ezt leokézom akkkor: RTPatch engine exited with error code 36.Patch was not applied

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Hova rakja a játék a mentéseket?

Danman
helllo letöltöttem a magyarítást úgy cselekedtem,ahogy a readmeben van és amikor a dynamic-pc.umd-t akarom berakni,akkor atz írja ki h error extrackting:......UMOD file is corrupt(size doesn't match) HELP?

ati2002
Easy officer, easy.
Ha valaki megunta már, és csak porosodik a polcon, az simán eladhatja ennyiért.
Egyébként volt rá példa (ld. #6030), csak azt azért nem tudtam megvenni, mert nem pesti vagyok, és a postát nem akarta a srác.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Duddits
Nyugi már!!

Nem is neked írta!

Mustang2005
Teljesen hülyének nézel engem?

2000-2500FT????

SZERINTED KI AZ A SEGGHÜLYE AKI ELADJA A JÁTÉKOT????<#boxer>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

ati2002
6990,-

sziasztok mennyi most eredetiben a gém???
_Atti_
jah legalább ne világitana ha nem veszi fel😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Herold
Én már az elsõ rész megjelenésénél pedzegettem, hogy a király meztelen, de senki nem hitt nekem.

Hmuda
Leírom még egyszer utoljára, hogy felfogd: senki nem tudja mi a coop gondja, senki nem tud rá megoldást, ne spameld szét ezzel a topicot. Kösz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ati2002
Az sajnos nem megy egyszerre: vagy HDR (ps3.0), vagy FSAA. Tedd fel a felbontást, és akkor nem kell élsimítás.

Hmuda neked mûködik a coop mod?

berczy
Csak egy gyors kérdésem van még a játékhoz: Hogy a francba van az, hogy a 3.0 shader modell bekapcsolásakor az élsimítás jelentõsen romlik, még a négyszeres is! Ha 1.1-est kapcsolok akkor faszán megy az AA, de 3.0-nál nem! ???

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ati2002
Vennék egy használt, eredeti SC-CT-t 2-2500 FT-ért. A multis része különösebben nem érdekel, de a single-t már illene végigjátszanom<#rinya>.Ajánlatokat privibe, vagy mail ([email protected])-be kérek.

Vagy legalább kölcsönbe adja valaki.<#lookaround>

Hmuda
1: Az csak játékelem, a valóságban nem látszana. Kizárólag azért került bele így, hogy a játékos vaksötétben is lássa, hogy merre van Sam.
2: Szintén csak a játékélményt rontaná, ha hallanák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Danman
Jó köszi majd megpróbálom másik játékkal de még az introt se tudtam felvenni akadás nélkül és sztem ahhoz nem kell nagy gépigény,nem?És elvileg többet is vettem mint 30s de akad rendesen

Akkor jó ha nagy.Vedd le egy kicsit a grafikai beállításokat, a videófelvevés lassítja a játékot(sokat használ fel a gépbõl). A Battlefield 2 amúgyis nagyon gépigényes játék.

nagy fps szám ----> nagyobb hely kell neki (de amúgy ha nincs meg a teljes akkor csak 30s tudsz rögzíteni) nekem elküldte valaki de nekem nmem ûködött nem indult el.

Danman
Ennél a Frapsnél az a jó ha nagy az FPS száma,vagy ha kicsi?Meg nem tok felvenni:pl.:Battlefield 2introját se tudtam eflvenni akadozás nélkül

jaja, ezen már én is elgondolkodtam + a haverom is már mondta.
õszintén szólva fogalmam sincs. de én úgy vettem észre hogy expert módon hamarabb észrevesznek , már távolról is. talán a 4-ben kijavítják ezeket a hibákat.

Danman
Lehet pár hüülye kérdés de:
1.Miért nem látják az emberek Fisher világító szemüvegét + azt a mobilt vagy mit a hátán?
2.Amikor kifaggatsz egy embert akkor simán hallaná egy másik ami a közelben(pl.:elsõ pálya eleje:Lighthouse)

berczy
Ja, és miután mindent faszán végéállítgattam akkor már csak Starforce Nightmare-el kapcsolgattam ki-be a beldõ IDE-s CD/DVD-ket és nekem így is simán elindult amikor lekapcsoltam õket.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Igen sikerült és nagyon el vagyok halva tõle. :-)
Köszönöm mindenkinek akir segített!

k8bal
sikerült elindítani?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

berczy
Ezer köszi!

k8bal
a cím: www.serials.ws

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
Itt van pár CD kulcs:

2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F

J62B2-7ZSA4-84JPW-R378Y-N4KCH

F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

GQAKD-SGHKD-XUYLE-M2A8G-7JMAw

berczy
Nem tudja valaki, hogy az USB-s crack megoldáshoz hol lehet találni az említett key-t?

ha jókisfiú leszel és nem spamelsz engem hülyére akkor msnen átküldöm a 2.5.0 Registered cuccost. többit priviben

http://thenamelessphoto.com/

esetleg valaki tudn HOZZÁ cracket (fraps)?

grebber
Mert gondolom nem full azért.

Next PC upgrade: 2022

de miért csak 29 másodpercet lehet rögzíteni ha videot akarok készíteni?

thx

k8bal
használj Fraps-t!
itt egy link:

Print Screen😊.

mit kell lenyomni, hogy ami van a monitoron kép (pl a splinter cellnél e végén egy statisztika)el lehessen menteni és utána megnézni??<#help>

Hmuda
Jelen állás szerint minden multis kulcs tökugyanaz, csak az install kulcs különbözik (de az se biztos).

regelte a kulcsát.

Bucser
miért is nem lehet vele netre menni már??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ati2002
írtam privit, nekem keeeelll!!!

lefoglalva!

van egy eredeti chaos theory-m ha érdekel valakit. 2000-ért odadom. azért ennyi, mert netre már nem mehetsz vele...

Hmuda
Ne üss le senkit és akkor nem kell félni, hogy megtalálnak akárkit is. Elég könnyû az a pálya abszolút 100%-ra még experten is.