10611
-
Christian #7021 a cooperativ játék az olyan mint az internetes játék? "butított"? -
vitya #7020 Hát gyerekek ez is megy
Ott töltöttem egy kis időt amikor azt írta ki, hogy adjam meg a cd meghajtó betűjét.
én legalábbis azt hittem, aztán gondoltam egyet és beírtam ide a cd kulcsot és láss csodát elindult daemon toolsal.
Nagyon cool a game.
Na még kipróbálom a magyarosítást is lessz ami lessz -
#7019 nem bonyolultabb, ld. linkelt leirás... egy próbát megér, már nem nagyon emlékszem, melyik játékkal jött be - előtte probáltuk ilyen lan/wan programot és azzal laggos volt ...
vpn mégis csak az oprendszer része, az tény, h meg kell biznod abban, akivel összekapcsolódsz :) -
#7018 Üzenetek száma: 1
Nincs több kérdésem bíró úr... -
#7017 1.00-s peccs? Az az alapjatek, nem? -
KrIsZ7 #7016 valaki tudna segiteni, nem találom az 1.00 patch-et !Elöre is köszi!
-
#7015 ugyanez volt nekem is a gondom. szedd le és kezd előről úgy, ahogy ide le van írva. szarakodós, de nekem így elindult. -
#7014 A
rengeteg tippet , segítséget :-)
-
#7013 KÖSZI -
#7012 Na ja és mit értesz az alatt hogy 1 Mbit-es internet... Nekem nincs 1 Mbit feltöltésem, letöltés 2,5 ... de játéknál elvileg a feltöltés is nagyon fontos, de ahoz túl kevés embernek van 1 Mbit feltöltésü nete!
Vidikártyám Ati 9600 pro, 2,4 Ghz-es AMD Athlon proci, és 512 MB memó ami kevés, de ha a single, és a sima Versus mód megy teljesen jól egész jó grafikai beállítással akkor nemhiszem hogy a COOP szaggatna...
A VPN -t én próbáltam már egyszer azthiszem, az bonyolultabb a beállítása, meg az biztonsági okokból nem ajánlatos mindenkivel lan-ba összekapcsolódni teljes mértékben... Hamachival is teljes sebességbe megy a lan kapcsolat, annál gyorsabb nem lehet a VPN, fölösleges sztem... -
#7011 "Feltételek" -
#7010 windows xp VPN beállítások
le van írva: kliens és szervert hogyan kell beállítani! -
#7009 nekem shogy sem akar működni pedig úgy csináltam ahogy ide le van írva...valami cd kulcs problémája van és nem hajlandó elindulni...pedig azt a cd kulcsot használtam ami itt volt megadva....valaki tuna adni valami tippet?
-
cyberjedi #7008 COOP játszótársat keresek Magyarországról Splinter Cell Chaos Theory v1.05 új pályáihoz.
Feltételek: gyors gépe, gyors videókártyája legyen
min 1Mbites internet
hamachi-t telepítenie kell, mert az UBI internetes csatlakozása egy kalap sz..
kikapcsolható legyen a firewall-ja (tűzfal)
az én gépem P4 3GHz, 2GB ram, GF6800gt, ehhez hasonlót keresek vagy nem túl elmaradottat teljesítményben
és a játékosnak legyen rutinja SC3-ban, ne most kezdje
Keress meg még ma este!:
hamachi: network neve: 'splinterhun' / jelszava: 'magyar' <<<--- ide csatlakozz be és küldj egy instant üzit! (ékezetek nem kellenek a network néhvez meg jelszóhoz!)
email: cyberjedi(kukac)freemail.hu -
#7007 és ez hol van benne?
-
#7006 miért nem probáljátok meg a winxp beépitett VPN szolgáltatását ? szintén virtuálisan LAN ba teszi a gépeteket és szvsz egyszerübb és talán gyorsabb is :)
hamachit nem ismerem, de más programokhoz használt ilyesmiknél a vpn jobban bevált! -
#7005 Akkor csináld meg a Hamachi-t és majd játszunk LAN-ba!
(Hamachi FAQ itt van az aláírásumba a link, az oldalon az MSN címem is legalul, majd vegyél fel ;) )
-
Christian #7004 na mostmeg elindult...:) -
Christian #7003 Runtime errort ír! ( meg valami C++ -t[microfos visual]) mi lehet a baj?! -
Christian #7002 na megcsináltam mindent, de ellenőrzés után aztírja, hogy rossz a cd-key. -
Christian #7001 amikor felteszem a játékot, és elindítom, nem azt írja ki, hogy indítsam újra a gépet, hanem azt, hogy tegyem be másik dvd-romba a dvd-t. Miért? -
#7000 és itt mi a kérdés?
ujra kell installálni a játékot, rosszul lett feltéve a magyarítás. -
Szívesen. Mellesleg elég szépen radíroztad ki a hátteredet, gondolom nem Photoshoppal csináltad -
mr toni #6998 ezt irja:Error accessing the application's data.
angolul megy
-
#6997 Szerintem ne erőltesd ami nem megy -
mr toni #6996 -
mr toni #6995 -
mr toni #6994 nem lehet?
-
#6993 És most ezt olvassam el? -
mr toni #6992 ezt a hibát irja ki.magyaritás után
-
mr toni #6991 -
mr toni #6990 [I
MG]http://kepfeltoltes.hu/view/051024/sc3.JPG]
-
mr toni #6989 kepfeltoltes.hu/view/051024/sc3.JPG][img] -
moralosan #6988 nem csaaak hosszú Ő létezííík -
mr toni #6987 még is megy erőltetem!!!! -
mr toni #6986 -
mr toni #6985 most tőltők fel előszőr -
mr toni #6984 ha be tallozom a képet hova tőlti fel,ide?
-
#6983 Nagyon nem megy ez neked, inkább ne erőltetsd. -
mr toni #6982