Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Inkább "szenvedek" a warezzal és azt a pénzt meg elköltöm a csajommal...

hykao
Azt vettem észre, mivel nekem megvan már egy ideje a játék...

Amúgy: aki 3990,-Ft új ár helyett inkább ezzel a kísérletezéssel szarakodik, annak csak gratulálni tudok...
Kandurex
Mars vissza az ágyba kisfiú és ess neki a cumidnak, ugyanis fogalmad nincs mirõl beszélsz. Tehát vágjunk beke kis cidra:

1. válasz:

Elõször is, jelen pillanatba az SF3 Pro clone -oket nem lehet kiírni CD -re.

2. válasz:
Aham. Ilyen ez az ipar,. Még az eredeti sem megy sok mindenkinek. De az, hogy a release -k jelenek meg az nforce -n mutat valamit, nem?!

3. válasz:
lsd. 1 válasz, nem mûködik kiírt CD -vel.

Szal mirõl hadoválsz kisfiam? Fogd a cumit...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Makkmag
Köcce 😊 , akkor már csak a játékot kell megszereznem , de ez egyszerû lesz 😊 Aztán próbálkozom 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

vki
Próbáltad már ezeket az elvileg "feltört" játékokat. Ott van a Trackmania Sunrise:
1, Nem mindegy, hogy milyen cd-re írod ki
2, Nem megy mindenkinek
3, A CD olvasása közben úgy lelassul a gép, mint ha ki lenne fagyva (ez kb. 10 perc, de kinek mennyi)

ACER Aspire 5738ZG

[HUN]FaTaL
starforce 3.3 topic, 327es üzi (asszeM)

http://goo.gl/gd6Zi5

Makkmag
És ezt a sfcure01.zip cuccot honnan lehet megszerezni ?

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Duddits
Semmi... A Coop az eredetivel se mûködik...

hykao
No és mi a helyzet a multival?
Kandurex
MIndenhol, olvasgass az az nforce -n. Vagy esetleg itt az SG -n..

Egyébként minden játék megy már ami SFpro3 -s, Worms4, CRC, Sunrise.

én donkeyval próbálom

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

alcohol-al image-ként se megy a letölthetõ verzió?

nagykispeter
És hol?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Kandurex
Remek, de már van mûködõ verzió 😊

grebber
Ez az ár már baráti.

Next PC upgrade: 2022

alph4
Megrendeltem én is végre a gammát!3.900Ft-ért sztem már megérni 😉

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Duddits
<#eljen>

Végre valaki, aki oda is néz. :-)

Ahh, most nezem a villogo piros feliratot 😊 ok, targytalan a kerdesem 😊
sziasztok!

Most játszottam végig a Pandora-t. Tök jó volt a magyarítás. A Chaos Theory-t nem készítették Hungarian Editionnal?

p

Strike16
Hát elég gáz, de végülis én sem vagyok jobb helyzetben mert ha csatlakozok egy serverre , vagy ha én csinálom a servert egybõl disconnectel , már a tûzfalat is kinyomtam de ugyanaz lett az eredménye. Ja és az a poén hogy amikor még az 1.03-as patchet használtam akkor tudtam coopozni de mióta fent van az 1.04-es azóta ez van, és ha újratelepítem a gamet és felrakom az 1.03-at akkor meg azért nem jó mert már szinte senki nem játszik 1.03-assal.

Arsenal hol vesztegetik 4.500 forintért? Egyébként múltkor hírdetett egy srác aproneten, és õ is TFT-hez kapta, úgyhogy valszleg jár hozzá. thx

hykao
Ha még csak diszkonnektálna...de nekem pl. regisztrálnom sem sikerült, állandóan visszadobott...
Strike16
Tudom hogy a coop problémák már ki lettek vesézve hogy disconnectel meg ilyenek , mert nálam is ez van... De ha vkinek esetleg van vmi ötlete hogyan lehetne orvosolni akkor pls. írjon priviben!

Én augusztus 24-én a Határ úti Saturnban vettem ilyen típusú monitort, és azóta boldog tulajdonosa vagyok a játéknak is. Azóta nem jártam arra, nem tudom, mi a helyzet, de egy telefont esetleg megéri ereszteni nekik, hátha van meg belöle. (A TFT akkor 89900-ba került, most is ez van elöttem, finom.)

Ha elkapta, nem ereszti!

threeman
6 990 Ft

SNAKE01
hi all!nem tudja valaki hogy mennyibe kerül a sc:chaos theory most a boltban?

hykao
Elõfordulhat, hogy valamelyik bolt adja hozzá, nem pedig kilopja, és külön pénzért árulja...rá kell kérdezni...
grebber
Most nézem amilyen monitort akarok venni Samsung 913N külföldön adják hozzá a gamet.Vajon nálunk is?

hykao
Pl: Monitorokhoz kapták...de ahhoz nem adják a kedves vásárlóknak ingyen, inkább pénzért külön...
tigeroo
hát talán azért mert még sok helyen nem fogytak el a "7K-s" készletek ,de ehhez nemértek (jéé, ehhez se..)
grebber
Amugy mindenhol vagyis nagyon sok helyen 6990 nem is értem hogy lehet nála 4500.

tigeroo
igen?😄D
lol tegnap a debrecen plázában 7K-ért majdnem megvettem...méxerencse..:l
grebber
Most jövök pc-s boltbol már 4500FT a game kezd baráti lenni.

Duddits
Igen.

Smuge
Valaki tudna segiteni ? Full elfelejtettem hogy kéne megcsinálni Világitotornyos pályát még demoba megcsináltam valahogy de fullba meg nemjut eszembe hogykell 😊 Minden hullát sötétbe kell vinni pálya teljesítéséhez? vagy mia trükk?

berczy
Oks. THX. Patch segített.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

legfrisseb patch és magyarosítás (ha neked fent van)
ha igen ajánlott egy teljes reinstall

berczy
Csak egy játékhoz kapcsolódó kérdés!
Amikor befejezem a Lakás nevû pályát (azon ahol a Dvorak nevû számítógépet kell beüzemelni) és elkezdii tölteni a következõ akkor full kifagy a játék. Ott töltés közben! Segítsetek, mert nem tudom tovább játszani!
Elõre ios köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

hykao
Hagyjátok már ezt a hülye összeesküvés-elmélet gyártást...
grebber
Nem kellett mindet mivel sok team nem ért Starforce 3-hoz.

minden crackert, hackert csak nem tudott megvenni az UBI..???

Hmuda
Gondolom mert megint valaki szórakozott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

STREEX
Lehet hogy kezdek bedilizni, de esküszöm hogy tegnap este pont mielött kiszáltam volna láttam a játékot az nforce-on a reloaded által.Az info-ját is megnéztem és annyi volt benne hogy: installáld, másold be a crack-et és játsz.Vagyis semmi gond nincs ezzel a verzióval.Vajon miért vették le?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ThugEdge
hali,tud esetleg vki jó kis mod-okról vagy custome map-okról singlihez?
thx

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

rorr
google!
úgy gyorsabb...

HEllo mindenkinek!!
Valaki elbirná kuldeni a splinetr cell choas theory dvd borítóját??
nagyaon megköszöném!!
[email protected]
Strike16
ne hidd hogy sokan vannak akiknek mûkszik... pl. én is meg tudnám számolni hogy hányszor sikerült összehozni a coopot a sok disconnect miatt

jó nektek!!!
nektek legalánn mûködik a coop<#rinya><#rinya>

Elõször patcheld és utána rakd fel a magyarítást!