Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a második pályát viszem. már kétszer próbáltam experten 100%-ra megcsinálni.
de mind a két próbálkozásnál 95% lett mert megtaláltak egy testet. pedig én az összeset elrejtettem.
mit csinálok rosszul???
<#help>

rorr
Igaza van Hmudának ha érdekel a dolog olvass utána!Szerintem legalább tízszer leírták már mit hogyan mivel....stb!!! #5634
Vagy vedd meg a multit úgysem tudod játszani ezzel a verzióval ez a játék megéri az árát!!!

Hmuda
Keresõ...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

berczy
Tudsz nekem egy rövid leírást írni, hogy mik is ezek amiket használni kell? És hogy hogyan kell? Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

rorr
Müködik a megfelelõ miniimage használatával sõt a javításokat is használhatod úgy tudom!!!

rorr
Usb-s dvdíró mi ebben az érthetetlen?

berczy
RORR: Ez a USB-s DVD eljárás mûködik, mert csak akkor állok neki leszedni, meg ilyen lehuzogatásokkal bohóckodni.
Elõre is köszi

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Mustang2005
DVDíró???

???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

rorr
eredeti 😊
vagy usb-s dvd olvasó vagy dvdíró

bon
Hát ezek közül a necces elindítani illik rá legjobban. Mivel nincs feltörve.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hali

azt látom hogy "nincs még olyan tört verzió, amelyik rendesen mûködik"
ez azt jelenti hogy bugos vagy necces elindítani vagy azt hogy egyáltalán nem és mindenki eredetivel tolja?????
k8bal
nem talán!
100%!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Én is erre gyanakszom! Valahogy lezsírozták a warez csapatokkal, hogy hagyják békén a játékot...

arty
talán mert a 7sin alap sf3, a sc:ct pedig sf3pro ... reloaded az alap sf3mat tudja megtörni, arra vannak eszközei.

Forza.

talán az ubi pénzelte kicsit õket...?

http://thenamelessphoto.com/

k8bal
100% hogy nem akarták biztos más áll a háttérbe! <#kuss>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Attól még hogy azonos a Starforce verzió, nem biztos, hogy a védett fájlok száma is egyezik! Ezért macerás, mert nem lehet tudni, hogy hány darab fájl van levédve!
Bár szerintem ha akarták volna, már feltörhették volna az sc-t! Valamiért nem foglalkoznak vele...

threeman
7Sinsnek (nemrég törte fel reloaded) ugyanolyan starforce védelme van, mint az európai chaos theorynak, az egyetlen különbség, hogy 7Sinsnél nem kell cd-key. Szal még van esély rá, hogy feltörik a splintert. Jó lenne....

hykao
Ja, aha, köszi. Végülis gondolhattam volna, hogy ott van ez a dolog, ahol nem halálos fegyverrel kóricálnak a japók... 😊
Na mindegy, majd másodjára kipróbálom, hogy milyen is, ha elkapnak... 😊

Amúgy volt egy mókás dolog Szöulban, a háborús övezetben: volt egy olyan rész, ahol 2 db. dél-koreai katona nézett farkasszemet egy észak-koreai tankkal meg egy katonával...a tank csak bambán pásztázta a semmit, a 2 dél-koreai meg veszettül lõtte az egy szem észak-koreai katonát, aki ilyenkor mindig a tank fedezékébe szaladt...szóval hosszasan ment a lõdözés...miközben az egyik dél-koreai rendszeresen nekisettenkedett a terület közepén lángoló autóroncsnak, folyamatos "Áh, áh" dumákat hallatva...elég nevetséges volt...😊

Aztán persze a csapáskéréssel jól megszopattam magam...azt hittem az 1-es gomb lenyomásával kell kijelölni a területet...erre csak simán a megfelelõ helyen egy enter...szal elvoltam itt vagy egy óráig...mire észrevettem... 😊

Egyébként remélem a 4. részre mostmár majd kitalálnak kicsit több új dolgot a játékmenet tekintetében...mert nekem nagyon hiányzott a változatosság a játékból, mint pl. az elsõ két részben a feltett kézzel megadás vagy a második rész TGV vonatozása, illetve a 2. részben Sadono féle studiós buli...
Összességében azért elégedett vagyok a játékkal - fõleg a mai felhozatalban - a grafika szépen megtáltosodott, és nem hatalmas gépigény árán...de jó lenne, ha kitalálnának mégtöbb új hangulatnövelõ dolgot a következõ részre...és a történetkidolgozásra is kicsit több energiát fordítanának...valahogy olyan érzésem volt, hogy az elõzõ részekhez képest kissé laposabbak az élcelõdõ párbeszédek (az NPC-k párbeszédei is), valamint a magánlevelezések...

Az anyanyelv alkalmazás is elég hangulatos, csak jó lenne, ha legalább ekkor feliratoznák a dumákat...mert így azért az ember állandóan vissza-vissza kapcsolja, hogy értsen is valamit a nem feliratozott szövegelésekbõl...

A reklámok már kissé unalmasak voltak...fõleg, hogy a játék kezdeti ára ezek ellenére borsosnak mondható...elég komolytalan hatást keltettek számomra a rágógumi-, processzor- és videokártyagyártó cégek rendszeresen feltûnõ reklámjai...
Hmuda
Utolsó pálya, pont amikor Will beszól, hogy Less than Lethal fegyverekkel vannak a japók felszerelve (ergó alagsorba leérve).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Utolsó pályán, akkor ha meglõnek...

rorr
japán

hykao
Te melyik pályán van az, hogy nem meghalunk, hanem megkötöznek vagy mi? Már végignyomtam gyorsan az egyjátékost (elsõre kicsit rohanva csak 95%-ra, hogy maradjon valami a második végigjátszásra is...) de nem futottam bele, ebbe az elkapásosdiba.
Hmuda
Még mindig csak annyit fûznék hozzá, hogy az ilyen vakhangyák ki lesznek törölve, mint ahogyan a válaszok is. Ne pazaroljátok fölösen az energiátokat. :-)

drop
de én coopoznák de kivel it a msn cimem [email protected]

Danman
Jó már sikerült kösz azé

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

rorr
google...

vki
Akinek van kedve egy CO-OP-ra, az kérem jelentkezzen MSN-en. [email protected]

Miért van az, hogy én tudok csinálni szervert, de hozzám nem tudnak csatlakozni.

ACER Aspire 5738ZG

Azt tudja valaki, hogy mér van hogy a net játékoknál állítira szaggat laggos tegnap elõtt kezdödött és azóta ezt csinálja nem vírusos a gép jó teljesen nem rég lett újrarakva a windows és semmi baja nem volt lehet, hogy a nettel van a gond?

<#conf><#help>
Nekem lenne de nem mûködik a Coop! <#nemtudom>miért?
Danman
Nincs kedve vkinek coopozni?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Ha zzal menne akkor szted megkérdezném?Mindig kiír vmi ta patch telepítésee közben és nem rakja fel

Indítsd el az update programot és kész😊.

Danman
nem tudjátok honnan lehet letölteni az 1.04 euro patchet mert az ubi.comon csak az amerikai van és Az eurobol meg csak az 1.03

Danman
Köszi és melyik patchre is kell felrakni???

Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani egy magyar leírást a Chaos Theory map editorhoz!Köszi!
Hmuda
Fogalmam sincs, én megvettem. És azért nem törik meg, mert ez jelenleg a legjobb (és legdrágább) verziója a SF-nak.

berczy
Nam rossz, de igy mûködik a dolog? Mert amikor valami hasonlót csináltam a GTR-hez akkor az nem ment. Mikor jött ki ez a játék??? A Colin rallyt két hét alatt megtörték?? Ezt miért nem tudják?

nekem nem mûködik .(((<#rinya><#rinya><#rinya>

srácok van kedve vkinek coop-ozni valamikor?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hykao
Akkor egyértelmû átbaszás volt...hisz PC-n nincs még mûködõ warezes verzió, ahogy a bannerben villogó szövegbõl is látszik...
Mustang2005
1200 FT
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

koki44
Akkor most ezzel az 1.4 patch-el csak az ATi kártyáknál lehet bekapcsolni a 2.0 vagy az nvidiáknál is?

hykao
Jaja, gondoltam, hogy a HDR miatt nem engedi...köszi, majd variálgatok. 😊
jelszó: chaos!
A játék fõkönyvtárába...

chaos
Danman
letöltöttem a Magyarítások.hu-ról a Magyarítást de nem tom mi a jelsó és hova kell tömöríteni segítene vki?

hyako: 3.0-s shadernél akkor nem engedi az élsimítást, ha beteszed a HDR-t és az alatta lévõt! Ezt a kettõt vedd ki és úgy már engedi...

Hmuda
Szvsz próbáld nyugodtan, mert ha az én gyengébb kártyámon nem volt probléma, akkor neked tán csak nem lesz (ha meg lesz, akkor ez van, max nem kapcsolod be :-) ).

hykao
Elméletileg rá tudom kényszeríteni driverbõl Nvidia esetén is (amúgy ezelõtt sorban ATI-k voltak nekem is), de biztos, hogy nem véletlen, hogy letiltják a menüben.
Pl. az eslõ és második részek esetében is rá lehetett driverbõl erõltetni, de ekkor különbözõ fény-áttûnési problémák jelentkeztek, a második részben meg Fisher egyenesen olyan szellemképes lett, mintha valóban csak egy árny lenne a sötétben... 😊)

Azé' majd megpróbálom.