10611
  • Lunki88
    Sadi láttam feljöttél a hamachira de hiába írtam neked nem kaptad meg valamiért. :S Ha olvasod a fórumot majd nézz fel újra és ha meglátlak csinálok szervert.
  • Lunki88
    Pontosan, miután átért valamelyik ember a másik oldalra, odamegy a bal oldalt lévő ajtóhoz és kinyitja a társának.
  • grebber
    A Vegyi bunker pályán (a majmos vírusos) coopban merre kell továbbjutni miután megvan a kikevert cuccos?
    Mert ahol leereszkedtünk hogy kivegyük ott van ilyen áramos szar.Pedig szerintem arra kéne menni.
    Átkéne hajítani a másikat a másik oldalra?
  • Lunki88
    Ha valaki ki akarja próbálni a coopot hamachin annak írom.
    hálózatnév: lunki88
    pass: lunki
    Ma este valószínűleg menni fog egy darabig.
  • Muki100
    Korábbi tapasztalatok alapján tök véletlen is kaphatsz disconnectet, de végülis próbálkozni lehet, veszteni azzal hogy letörlöd a nod32-t meg nem sokat.
  • Prince23
    Persze h nem! :D
  • Lunki88
    Magamból kiindulva legjobb biztosra menni. :D De való igaz hogy nem kötelező letörölni. :P
  • Balumann
    Micsoda tippek, "nod32 vírusírtót töröld le a picsába"... Valószínűleg bőven elég kilépni, vagy deaktiválni addig az ellenőrzést. Ha meg azután sem jó, akkor valószínűleg új vírusírtó felrakása sem fogja megoldani.
  • Lunki88
    Nézd meg hogy ki van e kapcsolva a tűzfalad, vagy ha nod32 vírusirtód van akkor töröld le a picsába és rakj fel mást mert amiatt is dc-t kaphatsz. Esetleg még akkor lehet dc ha router mögül játszol.

De ha ezek után is disconnectel akkor sajna azok közé tartozol akiknek nem megy. :/
  • Ry0K3N
    Egyéni soc probléma :P
  • Lunki88
    Én is a coopra gondoltam. :) A hálózat nevét a hamachira értettem.
  • grebber
    Mi nem mások ellen toljuk hanem ketten küldetéseket.
  • Varga10
    Csak én nem a trilógiát vettem meg hanem mikor megjelent és akkor nem 3 ropi volt kiscsávó!
  • Lunki88
    Én is kipróbálnám hamachin, mert szinte soha nem találkozok magyar játékosokkal. :/ Majd priviben írd már le pls. a hálózat nevét.
  • Prince23
    Jól van... mert mikor játszottam eredetivel toltam, nem krekkeltem... lehetséges, h tényleg megsérült... de akkor meg h rakta fel (instal)? na mindegy...erre már most adtál választ: csak az a rész sérült meg...:D
    ok
  • Balumann
    Lehet, hogy a lemez másolásvédelmi részemegsérült. Crackeld a játékot, úgyis csak annyi a különbség, hogy nem ellenőrzi az eredeti lemezt és elindul az nélkül is.
  • Prince23
    Nekem eredeti a játékom, és mikor legutóbb felraktam nem olvasta be a dvd-t. Ezt nem értem, korábban ment vele...
    sikerül az install meg minden, de a play az nem:S mi lehet a probléma?
  • grebber
    Na toltunk haverral coopot hamachival nagyon jó semmi kilépkedés lagolás semmi.

Igaz csak ugy ment hogy én XP-n voltam ő meg Vistán és a nod 32 egyikünknél sincs fennt eddig amiatt nem ment. De a vista és vista kettőn még nem megy az továbbra is rejtély.
    Fasza a coop nagyon.
  • Balumann
    Sztem te is csak a crackelést rontottad el. egy kicsit olvass vissza.
  • burkusdió
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy Vistára próbáltam feltenni a játékot, de nem akar működni. Játék telepítése után feltettem az 1.05-ös patchet, majd a no dvd cracket, illetve updateltem a star-force drivert, mert a vista kiírta,hogy kompatibilitási problémákkal küzd. Viszont a játék nem indul. Rendszergazdaként futtatom a játékot, de semmi nem történik miután rákattintok az ikonra. Mi lehet a baj?
    Aki vistán játszik vele hogy tette föl?
    Előre is köszi a helpet.
    Üdv: Zsombor
  • Ry0K3N
    Mik a tünetek? Amúgy 3k az egész trilógia szóval nem hiszem hogy olyan drága lenne az. :)
  • Muki100
    Ez ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni.
  • Varga10
    Hello!

Nálam miért nem műxik a COOP mód?? Eredetiben van meg és kurvára idegesít hogy nem lehet vele játszani!!! Pedig megvettem drága pénzért!!!
  • sadi57
    van még több coop pálya a patchen kívül?? ha igen, tudtok adni linket a letöltéshez. köszi
  • Balumann
    Nagy valószínűséggel nem úgy csináltál mindent ahogy kell :-) Kezd előlről, próbáld meg újra.
  • xBIGMONEYx
    heeeeeeeeeeeelp!!!
    mivan akkor ha mindent úgy csinátam amit kell demég ígysem akarja elindítani a játékot?
    rákattintok az exe-re és semmi!!
    feltelepítettem,patch-eltem és utánna crack-eltem úgy ahogy levan írva de semmi :/
  • Balumann
    Bárcsak tudnék segíteni, de nekem soha sem volt jó a coop, amellett hogy 3 fps-el ment állandóan disconnectált. Régen nagyon sok féle képpen megpróbáltuk, nem lett jó, akkor már legújabb patch is kinnt volt sajnos.
  • hunbalee
    2 VISTÁS mértnem látja egymást coopba??

mert tegnap toltam xp-sel ő LÁTOTT de én nem
  • grebber
    Coopozni szeretnénk haverral de nem sikerül összehozni sajnos.Mindkettőnknek vista van lehet ez a gond??Mert haver tegnap tudott játszani coopba de a társa XP-vel volt fennt.
    Nemtudja esetleg valaki mi lehet a gond?
  • Balumann
    Akkor fog meg, ha van egy jó társad, akivel jól össze tudsz játszani, gyakorolsz vele pár hónapot. És utána normális ellenségek ellen játszol, akik ugyan úgy tudnak össze játszani, és csak story módban. Egyébként nincs semmi értelme, ez ilyen coop alapú játék versusban is (csak egy másik coop páros ellen :) ).
  • Lunki88
    Ízlések és pofonok, engem a versus egyáltalán nem fogott meg. :/ Bár lehet csak azért mert nem sokat jászottam vele. :)
  • Balumann
    Sajnos a COOP nagyon soknak nem működik rendesen, nagyon kevés FPS-el megy és disconnectel. Akinek megy az meg kijátszotta már magát vele valószínűleg :D COOP hamar megunható. Versussal meg nem értem, hogy miért nem játszanak igazán. Pedig ha van 1 társad, nincs még egy ilyen jó multi, csak nagyon sok idő kell míg igazán bele jön valaki és élvezni lehet. Story módban legalábbis, megunhatatlan!
  • grebber
    Már megvan tárgytalan. Most meg a magyarítás baszakszik :(
    Régen simán felment mostmeg hibát ír ki :(
    Fene vinni el.
  • grebber
    Ha lefuttatom a Timedemo.batot akkor az eltárolja valahova az eredményt mert jólenne tudni???
  • Lunki88
    Szevasztok!

Coopot nem tolja már senki? Csak mert csodaszámba megy ha magyarokkal találkozik az ember, pedig 1-2éve még akadtak páran azért.

Kb. 1éve a polcomon porosodott a game csak gondoltam újból előveszem hátha javult valamit a coop. Hát eddig ahova nagy nehezen sikerült felmennem onnan nem is dobott le, és az egész mapon végigmentünk.

Bár tegnap sikerült kifognom valami nagyképű angol gyereket aki az első bakim után azt mondta ennyi és lelépett... :S
  • Balumann
    jah
  • Muki100
    Ha volna ellenfél szerintem Baluval mindketten készen állunk.
  • Hydroceph
    nyomja még vki?
  • Ry0K3N
    igen ez tuti, nem egy ember követte el ezta hibát már crackelésnél. A fájlokat kell felülírni bemásolni és nem a mappát!
  • Balumann
    #10279 , #10275