Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kulee
hy all!<#integet2>
kicsit kihalt a fórum
na sebaj
nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet heckelni? valamilyen számokat kell megkeresni vagy mi?
választ elõre köszönöm
[#integet2

néha van :-)
Balumann
Van társad?

Várom a VS-ezni vágyókat.
MSN [email protected]
balumann: köszi a gyors reagálást, valóban igy jobb
dénes: nekem is soxor nem akar elindulni, hanem megáll a képernyõnél. próbáljátok meg nem az ikonnal, hanem a könyvtárban lévõ versus exével elindítani, úgy gyakrabban sikerül
ismerõsömnek olyan gondja van, hogy versust mikor elindítja, akkor megáll az elsõ képnél mikor még csak szöveg van. Nem tudom hogy csak neki van e ilyen hibája, de ha volt másnak is akkor hogyan oldottátok meg? Elõre is kösz
Balumann
Nekem is hasonló probléma van a Versusal. Állítsd be, hogy a játékot 1 maggal futtassa (indítsd el a Versust, CTRL ALT DELETE, Versus -ra jobbklikk, affinitás, és az egyik mag legyen bepipálva). Nekem úgy sokkal jobban fut a játék, bár érdekes h még így is kicsit lag szerû a játék de így játszható.

Nekem olyan gondom van hogy ha versus-t indítok elkezd lagolni a gamma. (még ha egyedül is vagyok) pl: traningben.
A gépem elég hozzá az tuti, illetve coop-ba teljesen normálisan megy.
Valakinek van valami tippje?
Muki100
Én készen állok, te vagy az aki érettségizel 😛

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
Mi szünetelönk (Aragorn, Muki, én), de szinte bármikor készen állunk :-) Felveszlek és majd megbeszéljük.

Hali!
Én és a haverom szivesen játszanánk versusban ellenetek, mi lennénk ketten. játszik még valaki versus modban? ha van valaki akkor irjon ide forumra vagy vegyen fel msnre: [email protected]

üdv
Felrakom a chaos theory-t, már nem elõszöre, de índítanéám erre jön egy hibaüzenet, hogy leáll??
Ez nemtusom hogylehet mert eredti és eddig mûködöött rendesen ??

Qwerty4
Jó volt.<#eljen>

Qwerty4

Már megoldottam!!! A vírusírtó volt a ludas.

Hello, leszedtem a crackes verziót (RELOADED), feltettem, és a patch nem akar felmenni, hibaüzenettel leáll, azt írja hogy nem találja az "old file"-t. Pedig a telepítés után egybõl a patch-el kezdtem, nem piszkáltam semmit. A patch benne volt a csomagban, biztos hogy az euro-s megy rá?
Légyszi segítsetek!! <#help>

Balumann
<#wilting>

Atti12
egyébként kellemes Húsvéti ünnepeket! 😊 Locsolás megvolt? 😛

Atti12
akkor nagyon álmos lehettél XD megkérdeztem hogy: "Azt ugye tudod hogyha fejbelövöd akkor eltünik a kijelzõ?" és válaszoltál rá hogy nem tudtad <#vigyor2>

Balumann
Oks akkor ezt javítom majd.

Balumann
Emlékeim szerint mindig figyeltem rád de ilyet nem hallottam :|

Atti12
"én azt se tudtam, hoyg fejlövéstõl kapcsol ki a katonák hudja"

Akkor nem figyelsz rám, mert amikor játszottunk mondtam én is.. 😄

Muki100
Pl. Missile Silo-ban az utolsó gépek csak 2 másodpercesek, de van még pár ami csak 10.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
Találtam leírást leírást, úgyhogy pontosítok.
A shocker gunon a lézer bekapcsolása ad hangot, akkor is ha halkan vesszük elõ és utána bekapcsoljuk a lézert :S
Vicces, én azt se tudtam, hoyg fejlövéstõl kapcsol ki a katonák hudja :S azthittem akkor ha sniperezik :|
mik derülnek ki

Balumann
Valamelyik gép nem 13 mp-ig tart alapban? Map pack javítva.

Majd lépjen be mindenki a splinteres szobába!

Muki100
Nem feltétlenül 13 másodperc az a gép 😉
A map pack linkje nem mûködik.
Ennyit találtam benne, egyébként nagyon jó. Kár hogy nekünk annak idején nem volt ilyen ^^

Balumann
Nah azthiszem kész vagyok a versusos FAQ-val, ha van idõtök olvassátok el, ha van jobb ötletetek 1-2 dolog megfogalmazásához vagy találtok nyelvtani/fogalmazási hibát, akkor mondjátok 😄

Muki100
A kulcsaimat felhasználva majd felnézek ubira hogy mi a helyzet, de attól tartok már nem éri meg.

Balumann
Jah befogom oda is linkelni, de szerintem linkeld be a banner alá is. Akkor más is észreveheti, beleolvas és kedved kaphat a versushoz 😄 Mertha belinkelem a FAQ-ba akkor nem vszínû, hogy így rámennek, meg megnézik változott-e valami, vissza se nagyon olvasnak.

Csinálok egy külön szobát Hamachin, belinkelem majd.

Egyébként nagyon gondolkodok h meg kellene venni a játékot, ti nem gondolkoztok rajta? 😄 Persze csak nyár elején, ha vége van a tanításnak.

Muki100
Úgy gondoltam hogy a már most meglévõ FAQ-ba, amit szintén te csináltál tennél egy versus részleget. (akár egy link is elég -> útmutató)

Balumann
Nem szélesvásznu 😄 Ugyan az az arány mint az 1024x768

Atti12
szerintem jó. 1152x864 nem szélesvásznú felbontás? :|

Balumann
Szerintetek jó a betüméret? Mert én 1152x864 felbontásban vagyok, és én úgy állítottam be, ahogy nekem ott jó (elfelejtettem megnézni milyen másban, és mst így 1024-be túl nagynak tûnik). Bár mondjuk mostmár talán többen nézik nagyobb felbontásba, nem tom.

Balumann
Amiket csináltunk képeket most az eszközökrõl még nem raktam bele, de majd belefogom.

Balumann
Frissítettem a versus helpet. Muki ha tudod majd linkeld be a bannerba.

grebber
Atti12
nyisd már ki a szemed. Bannerba piros betükkel: ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni tõletek.Ahogy így olvasgattam két témára van kihegyezve a topic.Valami féle több játékos mód és a crack.Nos egyenlõre én beérném valami crack-el is,aztán ha kiakaszottam,akkor esetleg megpróbálkoznék multi-ban is játszani vele.Akinek van mûködõképes crack-je vagy legalább is tud segíteni az feltétlenül írjon rám.
E-mail:[email protected]

Elõre is köszönöm!

ui:Régóta megvan a játék és eddig nem tudtam játszani vele,pedig az elsõ és második részt is kiakaszottam,így ezt is ki szeretném próbálni.

Atti12
<#eljen> jó lett. Ha a többiek is ráérnek és van kedvetek ma játszhatunk 1-2 õt este ^^

Balumann
Oks az a leírás jól jönne. Majd szeretnék képeket is csinálni némelyik akcióról, például h hogyan látszik a kém a fal mögül meg ilyenek. Én úgy emléskzem már kipróbáltuk azt egyébként, de lehet rosszul emlékszem, mind1 próbáljuk ki majd még1x az a biztos 😄

Persze még folytatom, leírom az összes eszközt, hogy hogyan kell használni, mik a buktatók, stb.

Muki100
Nagyon jó lett, ha ezt elolvassa valaki már mindjárt tisztább képe lesz. Majd még gondolom folytatod, szerintem nagyon jól összeszedett és rendezett írás. A FAQ-ba valahol szúrd be.
Annyiban viszont nem vagyok biztos, hogy lézer nélkül nem-e világít a kém. Szerintem ha leveszed a lézert akkor is látszik. Annak csak az az értelme hogy a katona ne lássa, éppen merre hadonászol, így diszkrétebb, de kipróbálhatjuk valamikor.
Egyébként volt egy angol versus leírás .pdf-ben, lehet meg is van még nekem valahol, vagy majd elõkeresem az ubi fórumról.

Balumann
Nah szóval itt a link: KATT

Balumann
Elkezdtem írni a Versushoz egy leírást, ITT megtekinthetitek, és javítsatok ha hülyeséget írok 😄 Egyelõre eddig jutottam, remélem még mostanába betudom fejezni. Majd megpróbálom több színnel jobban átláthatóbbá is tenni.

Balumann
Meg, de keress magadnak egy társat, akivel fogsz tudni játszani, gyakorolni, illetve majd késõbb komolyabb ellenfelek ellen játszani. (mikrofonja legyen és jól tudj vele összejátszani, ez a legfontosabb a játékban) - mármint hogyha Versus módban szeretnél majd játszani (annál jobb nincs is 😛)... csak nagyon sokat kell gyakorolni, hogy tényleg élvezni is tudjátok, fõleg mivel nem nagyon fogtok egyenlõ tapasztalt játékosokat neten (vagy még gyengébbeket akik deathmatcheznek, de annak nem sok értelme van).

grebber
2.490 Ft nem pénz érte szerintem.

Next PC upgrade: 2022

megéri megvenni az eredetit?😄

Balumann
Olvasd végig a FAQ-nak azt a részét.

Johhny H
nah szedtemle hozzá a FAQ-ban irt cracket átmásoltam mindent és semmi?!?!olyan mintha rá se nyomtam volna play gombra?!?!ez miért lehet?

Johhny H
köccce

Balumann
nem kell serial. Crackeld a játékot.

Johhny H
Hali!!!Serialt valaki tud adni kiprobáltam párat és egy se volt jó :S pls HELP