10611
-
SCooBYY #7181 A patch-et nem tudom felrakni. A cd-key-t meg nem fogadja el. -
Rain1 #7180 Nekem is ez a verzió van meg.
Én így csináltam:
A képfájlt beraktam a Daemon Tools 4-be -> Felraktam a gamet -> 1.04patch -> SFNightmare (Disable node, DisableCD, Disable node) -> Játék elindít, FAQban lévő CDKeyt használva -> Magyarosítás telepítése -
SCooBYY #7179 Én nekem amikor telepítettem ilyen vackokat irt, és olyat tudtam nyomni hogy Leállít , Ismét , Tovább .... Isméteket nyomtam, felpakolta a gamet. Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.iTWINS -verzióm van. De nem tudom futtatni,mert egy cd-kódot kér. Nem találok sehol használható cd-kódot. Mindenhol szinte ugyanazt irják /ugyanazt a kodot/ , de az se használ. Félóráig pörgeti a dvd-t és utánna kiirja hogy nemjó a kód. Ezért helpet akarok kérni. Szal, tud valaki segíteni ?
-
mega55 #7178 Pontosan hova rakja a mentéseket? faq-ot nem találok. -
Koksz #7177 ja, én magára a játékra gondoltam, mert nekkem 10-3l jön az meg elég ratyi -
Rain1 #7176 A magyarosítást? A FAQban van link:
Chaos Theory HUN -
Koksz #7175 Honnan töltötted le, ha nem titok? -
Rain1 #7174 Na mostmár jó. Elkezdtem a legelejéről a telepítést és alaposan végigolvastam mindent, és észrevettem, hogy az elején amikor telepíti magát akkor kihagyta az \Ubisoft\ részt a telepítési útvonalból, és ezért rossz helyre került a beszur.exe -
Rain1 #7173 1.Igen, az 1.04patch fentvan
2.Magától zárta be a DOS ablakot amint ráklikkeltem az OKra. Ezt azután írja ki, ahogy kiléptem a UT2MODból. (ahol kicsomagoltam a fájlokat)
Megprobálom mégegyszer. -
Palkorn #7172 Megvártad, hogy mindent megcsináljon? Az a DOS ablak asszem magától bezáródik, csak ki kell várni, amíg mindent megcsinál. -
#7171 Ha a leírás alapján csinálod, működnie kell.
104-es patchet felraktad? -
Rain1 #7170 Na leszedtem az EU verziót. El is indul, de amikor telepíteni akarom a magyarosítást akkor ezt kapom. (Miután kicsomagoltam a fájlokat és kiléptem a programból):
-
Koksz #7169 hát a helyzet az, hogy az amerikai verzió az egy kalap szar, nekem is az volt meg. Lehtetlen elindítani. Én is elkezdtem újratölteni. A snake-es verziót ajánlom, az mindenkinek működik. Együttérzek veled. -
Rain1 #7168 Ez a kérdésem már nem érdekes... inkább elkezdtem letölteni az EU verziót. -
#7167 a faq-ba -
mega55 #7166 A játék hova rakja a mentéseket? -
Rain1 #7165 Tudnátok mondani egy US verzióval is müködő CD Keyt? Mert véletlenül az US verziót töltöttem le, és nem fogadja el. Nem akarok letölteni újra egy 4.2 GBs DVDt.... -
tsabigo #7164 Én nagyon örülnék ha ilyen problémáim lennének, hogy milyik pályán hogy lehet átjutni.Mert az azt jelentené hogy el tudtam indítani a játékot. -
#7163 Van a pisztolyon zavaró???
Jó tudni...
köszi -
#7162 Használd a pisztolyon lévő elektronikus zavarót. Vagy ha a bankos pályán vagy, akkor kapj föl egy leütött őrt és azzal sétálj át. Az egyenruhájukban van egy jeladó, ami kikapcsolja a lézereket, hogy miattuk ne riasszon a rendszer. -
#7161 A első pályák közt, amikor hamis emileket kell feltölteni a gépekre, van egy pályarész, ahol több lézer van bokamagasságban. Az egyik mező fölött átlibegtem, de a másikon hogy lehet átmenni? (ráadásul oda vissza) -
#7160 Esetleg próbáld meg a Disable ata-t is. -
tsabigo #7159 Én hiába nyomok disable cd, disable node-ot,le sem sz*rja.Ugyanúgy megy a cd + dvd.Pedig még disable prim.slave + sec.master-t is nyomtam mert azon van a két optikai meghajtóm. -
#7158 milyen oldalt nem tudsz megnyitni vagy miva???
a pandorával (na nem a VV-ssel) kapcsolatos kérdéseidet ITT tedd fel. (KATTINTS ODA A KÉK "ITT"-re...) -
misa83 #7157 köszike a címet de nem tudom megnyitni ezt az oldalt. Tudnál esetleg itt mondani vmit??? -
#7156 ...de ne itt tedd fel, hanem a topikjában! -
misa83 #7155 lenne kérdésem a pandora tomorrow-ról
ha esetleg játszott már vele vki -
misa83 #7154 szevasztok, láttok engem?
valaki? -
#7153 És hány olyan ember van, akinek elötte nem ment, aztán megy és utána semmi sem? -
#7152 Hát ja márakinél a disable cd csinál is valamit. -
Rain1 #7151 A Disable node az mit tilt le? Mert a Disble CD az gondolom a CD/DVD meghajtót... -
#7150 Képfájl csatlakoztatása a Daemon Tools 4.00-ba.
SFNightmare-ben "Disable cd, disable node"
Play! -
tsabigo #7149 Nekem a daemonnal sem megy.Írja már le valaki lécci akinek megy , hogy hogyan sikerült.De jó részletesen mintha egy hülyegyereknek magyarázná,mert baromira sötét vagyok ám. -
#7148 Hogy kell vele jatszani? -
#7147 hát azért a töbségnek jó, de mindig vannak kivételek, és rengeteg olyan ember van akinek eddig nem ment pl sfcureal egy game ezzel meg megy. -
#7146 nah persze ma felraktam a daemon 4-et azt többen nem indult se starforce-os se a secrum7-es gammám a jól bevált módszerrrel gondoltam majd ha visszarakom a régi daemont akkor megoldódik a problémám hát nem jött össze szal vinfos újra rak azt má megin jó minden a régi daemonnal daemon4 -
#7145 hát pl. azért mert nem kell sp2, se sfnightamre, se sfcure. -
#7144 helló!
kerestem patchet, amihez fel tudom tenni a magyarosítást (1.04) olyanokat találtam, hogy 1.01 to 1.04... szóval nekem az 1.02-es verzió van meg. működni fog a magyarítás, vagy nem?
Tudom, próbáljam ki :):):)
-
DokySG #7143 Eh müxik az SCCT!!! :)))
És nekem nem kell semmit letiltani. :)
Nem kellett legalábbis :))
ZSIR!!!!!! :P -
#7142 Nemtudom én leszarom magasról a DT4-et nem azt használom.