Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan kellene amelyiken nem basznak át
remélem müxeni fog mert nem akarok potyára leszedni 4Gb-t!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mert dcvel nem is próbálkozok sosincs slotjuk!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
<#help>#help>
!!!HALA MADRID!!!
Engem nem zavar ha lekell húzgálni a meghajtókat meg ilyenek régen a GTR-nél is ez volt ha kell eszétszedem a gépet mert a Pandora Tomorrow is nagyon teccett
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
formázd le NTFSre azt a meghajtót ahova kiakarod csomagolni
vagy
Egy külön winchesterre ( rack segitségével vagy bármi más módon ) csomagold ki
ha igy se menne
akkor vagy rossz a képfájl ami beven csomagolva vagy rossz kitömörítõt használsz vagy a tömörítést ne total commanderben(wincommanderrel) végezd hanem nyisd meg a tömörítõt és ott
NTFS?
mert abba jónak kéne lennie!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Második küldetésnél járok ( hajon vagyok ) és kajakból játszottam legalább 2 órát ( nem rambózok elõre , kiélvezem a játék minden pillanatát<#wink>#wink> )
SAM FISHER 4ever!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
steam, origin: ACE_hun
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem nemtom milyen verzió van, csak azt hogy a: Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake.mds van hozzá+ egy peccs ami 1.04-et csinál belöle és egy magyarosítás! próbûltam már mindenhogy még a cs-ket is lehuzogattam de nem megy! azt irja mindig hibás a cd-key! valakinek van ötlete?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De nekem állandoan kiirja hogy "the disc key you entered does not correspond to the disc in the drive.Make sure you use the correct disk key!" De már minden fajta cdkulcsot probáltam most mi lehet a baj?
"par Snake" verzió
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De innentõl kezdve engem nem érdekel mert fut a game 😄
Next PC upgrade: 2022
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
igy 100% hogy elindul ha minden az nfo szerint van
megy!!! Amit lejebb írtak hogy az 1.04 es patches verzió nálam az sem jó!!!
Ami a gamecopyworld ön van az meg már fél éve sem volt jó!!!!
Leszarom ezt a szart innentõl!!!
Jó éjjt!
Leszedtem, benyomtam daemon 3.47-esbe, de nem mûxik. Kábelhúzogatós módszernek meg nem nagyon vagyok híve 😄
Marad az 576.hu <#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy köszi a fájlt. <#vigyor0>#vigyor0>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century