Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.wanadoo.atw.hu ,,én is most szedtem le,most probálom inditani. (4-es szekcioba van a game)

Hunter of Deer
és melyikrõl?
olyan kellene amelyiken nem basznak át
remélem müxeni fog mert nem akarok potyára leszedni 4Gb-t!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

fizetös oldalroöl töltsd,pl warez

Hunter of Deer
Esetleg egy torrent linket tudnátok adni? ahonnan lehúzhatom a gammát?
Mert dcvel nem is próbálkozok sosincs slotjuk!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

kilyking
Valaki nem tudná megmondani mitcsináljak ezzel a szarral!!MIndent úgy csináltam ahogy írtátok de valamiért mégsem megy.Amikor beírom a cd kulcsut tölt vagy 5 percig aztán kiírja hogy nem jó a cd kulcs!
<#help>

!!!HALA MADRID!!!

Hunter of Deer
Hy! Akkor ha a Snakie verziót leszedem akkor az megoldható hogy mûködjön??
Engem nem zavar ha lekell húzgálni a meghajtókat meg ilyenek régen a GTR-nél is ez volt ha kell eszétszedem a gépet mert a Pandora Tomorrow is nagyon teccett

ja,és eu patch kell?

1.04-es patch-et honnan tom letölteni?

Azt elfelejtettem mondani hogy elsõre müködött.

Fentvan a 1.04es patch, meg mindent a leírás szerint csinálok, a check disc lemegy, de utána kiírja a szokásos windows hibát észlelt ezért leállt üzenetet. Ez most miért van? Application databól töröltem a ubisoft mappát de nem segit.

aha igy jo lett. thx

urbijoe
ezt a képfile-t berakom daemon tools-ba és semmi nem látszik

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

próbáltam winrar,total commander minden.. a képfájl warezos,másnál müködik az se lehet,most probálom egy másik winyora.. percek kérdése és kiderül

válasz pofon egyszerû:
formázd le NTFSre azt a meghajtót ahova kiakarod csomagolni
vagy
Egy külön winchesterre ( rack segitségével vagy bármi más módon ) csomagold ki
ha igy se menne
akkor vagy rossz a képfájl ami beven csomagolva vagy rossz kitömörítõt használsz vagy a tömörítést ne total commanderben(wincommanderrel) végezd hanem nyisd meg a tömörítõt és ott

ezt irja: Iráshiba az E\iso\Sprinter cell\itw-scct.mdf fájlnál.(talán megtelt a lemez?)

else tom képzelni mi lehet,de nagyon ideges vk miatta,nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni..

aha az van

k8bal
milyen fájlrendszered van?
NTFS?
mert abba jónak kéne lennie!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hali,remélem tud valaki segiteni.Csomagolom ki a gamét és kb 97 százaléknál kiirja a winrar hogy,hiba nincs elég hely a lemezen,pedig van elég hely.De ezt már más játéknál is eljáttszotta,ugy veszem észre hogy az ilyen hosszuaknál csinálja.. plz<#help><#help><#help><#help>

genRob
Nah remélem nekem is fog menni. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Nagyon kegyetlen jó játék ez a SC Ct !!!
Második küldetésnél járok ( hajon vagyok ) és kajakból játszottam legalább 2 órát ( nem rambózok elõre , kiélvezem a játék minden pillanatát<#wink> )
SAM FISHER 4ever!

Kandurex
Ha rákusslantassz az nforce -ra láthatod, hogy jövõre meg már csak ilyen törések lesznek :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Én azért akartam otthagyni, mert csak ilyen "kábelráncigálós", "apámkínjaletiltós", "mindenstartáltökölõs" release van, ami nagyon távol van attól, hogy rendesnek lehessen nevezni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nekem jó...

steam, origin: ACE_hun

Háát, én még amikor megjelent akkor jáccottam végig, kb. 1 hét volt... persze nem folyamatosan mert meló van.

genRob
Neked ez megy? Mert akkor letöltöm én is. Az alcohol mountolás helyett jó a Deamon tools is szted?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Kandurex
Mennyi a játékidõ, kb?

De hát ha végiggondoljuk, akkor már nem volt odavaló a szöveg, mert ennyi erõvel az összes, crackelt játékra is ráfoghatnánk hogy nem normális, mert nem lehet vele online jáccani...

ati2002
Nem. #6343

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

k8bal
ezt evvel a verzióval csináltad?
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Hmuda
Lekerült, mert ismerem az SG-s népséget és addig toporzékoltak volna, amíg le nem veszem. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

halihó!
nekem nemtom milyen verzió van, csak azt hogy a: Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake.mds van hozzá+ egy peccs ami 1.04-et csinál belöle és egy magyarosítás! próbûltam már mindenhogy még a cs-ket is lehuzogattam de nem megy! azt irja mindig hibás a cd-key! valakinek van ötlete?
Persze, volt eddig is olyan mini image-s verzió, ami mûködik USB-s drive-al... ez nem titok... De látom már lekerült a nincs normális törés felirat. Egyébként miért nem megy a multi? LAN-ban sem?

ati2002
scct_1.00_to_1.04_euro.exe 82,3 MB

Emlékszem anno a Secon Sightot kellett valahogy igy elinditani, de ott a amikor kiirta hogy cheacking disc végig ment a csik és indult a gém!Most pedig elindul megáll a kb 20. kockánál vár 3 percet és kidobja hogy rossz a cd-kulcs<#fejvakaras><#wilting>
Hát nem tudom srácok de én mindent ugy csináltam ahogy splinter cell leirta!
De nekem állandoan kiirja hogy "the disc key you entered does not correspond to the disc in the drive.Make sure you use the correct disk key!" De már minden fajta cdkulcsot probáltam most mi lehet a baj?
grebber
Hát én pl auto update-et nyomtan az gondolom a legfrissebet teszi fel.

Next PC upgrade: 2022

Evin
Hányas patch-el?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ati2002
Nálam se, és a havernál se ment patch nélkül, felrakva indult egybõl.
"par Snake" verzió

grebber
Hát pedig nekem csak ugy indult el hogy felpeccseltem legfrisebbre elõtte alap 1.0-es megse nyikkant 😄
De innentõl kezdve engem nem érdekel mert fut a game 😄

Next PC upgrade: 2022

Kijott egy clon cd változat azal müködik?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

ja és kajakra felejtsétek el az 1.04es patch mert csak elbassza az egész játékot ( lásd nem lesz jó a cdkulcs stb stb stb ) és veheted ujra a wint <#taps>

akinek olyan problémája van a gameval hogy nem fogadja el a cd kulcsot vagy bármi más annak ajánlom a szûz wint a gépén ( tehát format és ujravesz wint szigorúan CSAK az SP2es ANGOL verziót )
igy 100% hogy elindul ha minden az nfo szerint van

Kandurex
Nm. 😊, kér, pedig igazán meghúzogathatnád <#vigyor1>, csak vicc. No, majd egy bevállalósabb lehúzogatós megnézi. Egyébként hovatûnt a SF3.3 topik?

Amit a dox.uw.hu rol szedtem és annak leírésa alapján nem
megy!!! Amit lejebb írtak hogy az 1.04 es patches verzió nálam az sem jó!!!
Ami a gamecopyworld ön van az meg már fél éve sem volt jó!!!!
Leszarom ezt a szart innentõl!!!
Jó éjjt!
jAsOn VoOrHeEs
Na mostmár jó lett a fájl! 😊

Leszedtem, benyomtam daemon 3.47-esbe, de nem mûxik. Kábelhúzogatós módszernek meg nem nagyon vagyok híve 😄

Marad az 576.hu <#vigyor1>

Amúgy köszi a fájlt. <#vigyor0>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kandurex
Ne bassz fõ 😄 Megnézem. 1 perc és csekkold újra!

Kandurex
Jah és valszeg csak az 1.0 -val megy,.

jAsOn VoOrHeEs
Ott sem jó a fájl 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kandurex
Na FTP link:

Cím:

ftp.uw.hu

név: