10611
-
gesa #7301 Próbáld ki a #7285-ös hozzászólásban leírtakat.
-
#7300 Akkor nemtudom.SF remove is volt de semmi utánna sem :( -
#7299 Ez kettő nekem is fent van, de énnekem megy a Splinter is. -
#7298 Ja felraktam King Kong és Prince of Persia:The Two Thrones.
Megprobálom akkor leszedni a SF-ot. -
#7297 Gondolom azóta felraktál már újabb SF-es gémet ami updatelte az sf drivert (rebootos móka), próbáld remove-olni sfdrvrem.exe-vel, de lehet újra kell majd rakni a scct-t. Érdekes lenne ha ez van: régebbi sf verziós játékok újabb verziósokká válnak? -
#7296 persze akinek jól ment az természetesen nem én voltam, de majd utána köl nézni -
#7295 a COOP -nak meg sztem van valami módja, mert volt akinek tűrhetően ment, bár nem sok köze van a grafikához az is biztos, mert ugyan úgy ment 640-esen minimumon mint 1024-en maxon -
#7294 HY! én nem olyan jól nyomom, bár kezdő sem vagyok, szivesen megyek multizni ha tudok, hívjatok! majd időnként megnézem a forumot meg hamachira is felmegyek ha tudok menni! -
baggu #7293 Csá!
Hol nyomjátok a gamet ? -
#7292 Hát akkor próbáld meg a US-patch-et. -
ghosstt #7291 én sajna nemtoom kipróbálni a coop-ot mer valamiér nem megy fel az eu-patch(1.04) nemtudod miért....??? -
#7290 a coopnak egy kicsit más a sztorija...ott ketten vagytok bébi splinter cellek ( olyasmi mint amilyeneket szöulban bunyózott samu bácsi ) de sajnos törttel nem nagyon ment. Akinek eredetiben megvan beszélt valamiféle 5 fps bugról amivel nem lehet mit kezdeni..hát úgynézett ki beszoptuk. Aztán próbáltuk más grafikán más hosttal, de aszongyák a coopnak sok portot kell nyitogatni a tűzfalon és így végül nem jött össze a dolog.
versusozni jöjjetek!
már vagyunk 3-an meg egy bolgár profi aki ráadásul a barátom -
ghosstt #7289 szewasztok.. miért nem megy fel az 1.04-es EU patch????
-
ghosstt #7288 ill.. még annyit hogy a coop-ban ketten kell csinálni ,de mit??ugyanazokat a küldetéseket mint solo-ban?? -
ghosstt #7287 Nemakartok multizni??????? -
#7286 Hihetetlen hogy még mindig a megy/nem megy a téma... lassan már itt a 4-ik rész... -
gesa #7285 A ViLLAGERZ verzió elindítására találtam még egy módszert, amihez nincs szükség az optikai meghajtók lehúzására. Lehet, hogy a többihez is jó.
A StarFucker v0.77 beta verzió kell hozzá: innen
Kicsomagolás után a primary_all_cd_agressive.lnk-t vagy a secondary_all_cd_agressive.lnk-t, esetleg mindkettőt kell indítani, attól függően, hogy az optikai meghajtók melyik IDE csatornán csücsülnek.
A felbukkanó ablakot csak azután kell OK-ézni, ha a játékot befejezted.
Az image fájlt Daemon4-be kell bemountolni. -
#7284 Eddig ment faszán de most sehogyan sem akar elindulni kurva érdekes meg idegesítő :( -
#7283 Érdekes nem indul nekem mostmár. -
#7282 nem egyszerübb Daemon tools 4-el mountolni, emulations -> all options enabled, Nightmare-vel disable node, disable cd, disable node (amíg tölt), aztán összes más virtuális meghajtó ki és játék indít? -
baggu #7281 Na jó látom senki nemtud mondani akkor reinstall.:( -
#7280 nincs hozzá mini image... az csak egy leirás :) -
MrSnake #7279 Nekem vegvan gyáriba a SOLDIERS HEROES OF WORLD WAR II aminek SF3 3.3.36-os védelme van.
UltraIsoval leszedtem plusz mini-image és simán elindult !!
Ezek alapján a Chaos SF3 3.3.4.71-es változata mér ne indulna el?
-
baggu #7278 Nincs valakinek másik cd kulcsa? -
baggu #7277 Meg meg...És ez a vicc hogy tegnap este jo volt...és az 5. pályán tartok -
#7276 Start.bat és a Disable Node is megvolt? -
baggu #7275 The disk key you entered does not correspond to the disc in the drive.Make sure you use the correct Disc Key. EZT Irja ez a nyomi -
baggu #7274 De levan huzva az osszes meghajtom. -
#7273 attól biztos nem, de nem csak a !start.bat-ot kell elindítani hanem az SFNightmare-t is, és még ha le is vannak tiltva a dolgok akkor is megint meg kell csinálni. -
baggu #7272 Attól lehet h kivettem az imaget meg vissza raktam és azért ?
vagy mi a .... -
baggu #7271 Ezt nem hiszem el tegnap este még játszottam vele ma meg baszakodik a cd vel:...Ez normális?Start.bat el lett inditva és semmi -
#7270 De ha ezt előbb mondod, akkor előbb megnézem hogy mindenféle szarság nélkül, még csak elemz mount nélkül is elindul akkor már előbb is tudom és mehettem volna LAN-ozni eddig is :( mert nekem meg a képfájlt kikellett törölnöm, bár kiírtam csak hibás lett a lemez, és 97 %-nál a vége lemaradt valahogy a lemezről illetve eltünt, és nem jó... hát mind1 akkor majd multizunk, aztán ha single-be akarok már nagyon játszani akkor majd letöltöm újra :( -
#7269 őő, CD-t -
#7268 én mégjobb dologra jöttem rá. Ha felvan telepítve a játék, lemez nélkül is elindul mert ott nem ellenőrzi a CD kulcsot :D -
Lyan Kyj #7267 MI rájöttünk haverommal arra, h ha megvan az eredeti játék vkinek, és ha installálás után CSAK a VERSUS mappát kimásolja cd-re, akkor onnantól lehet LAN-on nyomni, semmi más nem kell hozzá! -
#7266 Jogsértés, de szerinted ez érdekli a kiadókat vagy a másolásvédelem készítőit? -
#7265 ajjaj, megnéztem a mini image-két, és sajna nem engedi egyiket se :(
más CD key kéne hozzá azt írja, ellenőrizzem hogy ehhez tartozik-e a CD kulcs -
MrSnake #7264 Ha az SF3 nem enged bizonági másolatot az jogsértés!
SF3-as gyári progit egyébként még nem szedtem le image-be azért kérdem!
A gt legend, worms4, .... mindegyik simán elindul !
ok! próbálunk előbb szedni valamit ...
De van hozzá mini-image : gamecopyworld.com
-
#7263 nincs mini image sajnos :)
mrsnake: honnan veszed azt (ami egyébként nem igaz) h az SF3 enged másolatot?
ultraiso alkalmatlen a feladatra, alcohol + egyéb MDS buherálo programok és magas IQ kell hozzá ... szedjetek le inkább netről egy müködő képfájlt!
pityesz: végigjátszás KLIKK -
MrSnake #7262 Hali !
Holnapra tervezzük 3an hogy megvesszük a gémet és az a kérdésem hogy mivel lehet
leszedni a játékot image-be hogy fusson is?
Mert ugyebár a starforce is enged 1 biztonsági másolatot !
Szerintetek az UltraISO megfelel a célnak???
Vagy alcohol, néró?
Mert ha megvan az image akkor elvileg dt4-el felrakva dvd/cd-k kiiktatva
el kell hogy induljon!!! Bármilyen ötlet érdekel!
Köszi ...