Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051008/error.jpg

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Azok közül, akik tényleg nekiestek és próbálgatták elindítani a játékot, hány százalékuknak indult el?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HDD csere miatt win reinstall lesz,el akarom menteni lemezre.
szerk.: megvan<#miaz>#miaz>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Valaki akinek elindult ez a verzió: Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS
le tudná írni részletesen, pontról pontra, hogy hogyan indította el.
köszi
A nightmareban állitgattam valamit az biztos,hogy a cd éd dvd olvasom le van tiltva. Én egyébként nem inditgattam egyszer se újra az biztos hogy sfcure-val és a nightmare-val kell csinálni.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
megköszöném!!!
csáó
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Arra vigyázzatok legalábbis saját példámból kiindulva, hogy a 6475 -ben leírtak 5. pontjában a !start.bat-t kell indítani nem pedig valami figyelmetlenség okán a setup.bat-t.Nálam ez volt a gond és most megy a játék. Elõtte a cd key-l problémázott sokat. Most egybõl indul a game, remélem nem bénázok majd a magyarítással.
1.04 patch, xpsp2, Alcohol,
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
én Daemon tools-al játszok vele
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
- upgradeltem SP2-re (így már lefut a start.bat hiba nélkül)
- snake kiadás 1.04-el HLK7Y-LJSX6-USTUW-J9B6J-PGVMZ kulcsal indul
- nincs huzigálás, SFNightmare: disable node (virtuálist tiltja) és sc.master off (itt van a dvdiró, a disable cdvel még érzékeli nem is kell nyomogatni)
- alkoholba mount + rpms bekapcsolva
- ha az elsõ checkdisk után rossz key -> retry-checkdisk 2-3szor és elindul (ez azután jelentkezett miután daemonnal is kisérleteztem bár lehet semmi köze)
többi a leírások szerint, sorrendek szvsz tökmindegy a lényeg a sfcure futása service-ként és a nightmare
ps:magyarítással is mûxik
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
1
steam, origin: ACE_hun
2est írjon az, akinek nem sp2je van, de elindult.
jól jönne pár válasz :/