10611
-
#7421 Kicsit vakarja az arcát,de nem nagyon nyomkodja a gépeket,inkább csak szövegel
De hálistennek a missön komplett,köv másik.
Kínomban tegnap a Pandora tomorrow-t raktam be,mivel aznap vettem 5 rugóért,mondom inkább ezt nyomom mint a snake eatert,az valahogy nem jön be,nem elég játszható:hanyas -
NRK #7420 Ott öreg muki nem segít be?
-
#7419 Köszi sikerült!
Csak konzolon másképp van,az összeset felkell kapcsolni miután kigyulladtak a lámpáik,most futok is a lifthez -
NRK #7418 Na, este megnéztem. Szóval: öreg muki tőled jobbra fog 2 gépet bekapcsolni, ha elég udvariasan és hosszan beszélgettél vele. Te eléször bekapcsolod a MAIN SERVER-t, aztán futás balra. Ott van 3 gép a közelben. Egyik oldalon (bal) 1, vele szemben 2. A baloldali egyedüli az első. Alapban pirosak rajtuk a futófények. Amelyik melegszik, azé narancssárgára vált. Odamész, és várod az interakciós ablakot. DE NE BÖKJ RÁ azonnal! Csak akkor, amikor a gép közepén a fehér nagyobb lámpa is kigyullad. Akkor viszont rögtön, aztán fordulj sarkon, mert a következő gép a hátad mögött van közvetlenül. Ha megpördültél sikerrel, akkor a balról lévő lesz a következő, és végezetül a jobbra leledzőt kell kapcsolni. A fehér lámpa kigyulladását mindig várd ki. Ettől az összes gép futófényei zöldre váltanak, és hamarosan jön a lyukkártya öreg muki közelében.
No, sok sikert. -
#7417 nagyon remélem -
#7416 ez durva volt. jobb gombal kattinottam az exére és bettem 640x480 elinditottam és megy :D:D:D még nem si emuláltam csak a cd van kihuzva és kész remélem holnap is siekrülni fog
-
#7415 ja és uj drivert is felraktam -
#7414 töltés kép nem gép :D -
#7413 kurva jó mostmár elfogadja a cd kulcsot bejön a töltés gép én meg itt fetrengek a földön örömömbe erre hibajelentés küldése ::D:D:DD oylan ideges letem hogy amdjnem kivágtam amgam a 4. röl. Na Sp 2 em nincs de felteszem remélem azzal menni fog. vagy valaki tud még valami mást? :'( már 1 hete szenmvedk ezzel a szarral -
NRK #7412 Én is sokat pipultam ott, már volt, hogy az öreg mukit mérgemben lelőttem/leszúrtam/lecsaptam. És én sem láttam sem rendesen, sem pedig hőérzékelővel igazán a különbséget. Futkostam, és ahol előjött az interakciós ablak, kapcsoltam. Aztán egyszercsak bejött. Lehet, hogy baromság, amit most mondok, nyugodtan javítson ki, aki pontosan emlékszik. Szóval, úgy rémlik, öregúr elfoglalja a jobboldalt. (A függönyös résztől nézve.) Bal első, bal második, középre vissza. De ez nagyon nem tuti, sajnos. Otthon megnézem, igazam van-e. De otthon nincs netem, hogy közöljem az eredményt. Kitartás, kedves kolléga! -
#7411 Sokat kell csesztetni öreget, míg oda nem megy a bemelegedő izék egyik feléhez, bekapcsolod azt a géped, erre elkezd bemelegedni egy a háromból, bekapcsolod, aztán a másik, aztán a másikat, csak 1 meleg van mindíg. V. mindíg 1 hideg? kitudja :P -
#7410 És ki tudja a helyes sorrendet?
Megfogok bolondulni -
#7409 Ne okoskodj, 1.05-tel is elindul :)
-
SuperKem #7408 Nos valaki tudna segiteni ? (#7398 ) -
Egzol #7407 hát ez nem tud föltelepedni!! ÉS NAGYON IDEGESÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Egzol #7406 csak az a baj tod h még így se rakja fel:P -
Egzol #7405 kösz baluman! -
#7404 1.4-el is próbáltam már, de azzal sem működött -
#7403 hooppp
inkább
? -
#7402 lekell húzni a dvd meghajtót a gépről hogy elinduljon!
-
#7401 Zárj be minden programot, semmi se mennyen miközben patchelsz. Nekem is ezt írta mikor MSN-eztem közbe, de utána kiléptem mindenből és jó lett.
A másik ok hogy lehet hogy nem az a nyelvü verzióhoz töltöted le a patchet, azt is ellenőrzid (bár akkor lhet hogy már telepítés előtt kiírta volna)
Ha meg magyarosítás fennvan akkor lehet hogy az egész játékot újra kell intalálnod előtte mielőtt patcheled mert arra nem megy rá (nézz vssza a forumba, én nem tettem fel magyarítást) -
Egzol #7400 CSő vázor! Nekem azt irja peccs felrakéása közbewn h error mert nincs mittomén 1119123912bájtom a gépen. közbe meg van vagy 20 giga minden meghajtómon..tehát nem rakja fel a peccset. MIT TEGYEK? -
#7399 Jajj mostmár nekem se fogadja el a CD kulcsot -
SuperKem #7398 Hello emberek.
Hozzam most kerult a jateknak egy eleg gyanus verzioja... A lenyeg az benne, hogy felinstalalom es amikor inditanam akkor jon az activation, ahol a manualis megoldasnal, a jatek automatikusan general egy hardware codot es utanna keri az aktivalasi kulcsot. Nyilvan nekem ilyen nincsen es nem is kaptam hozza semmifele generatort. Ja a hardware kulcs az nem standard , hanem minden uj inditasnal ujat general. A game megjelenesi idopontja miatt elegge atfesultem az forum aprilisi reszet de mivel ott nem kaptam gyogyirt a problemamra, ezrt itt kerdem, hogy valakinek van e valami otlete, megoldasa a bajomra ? -
#7397 A magyaritasok.hu főoldalán ha elolvastad volna a magyaritás infoit akkor tudnád
Leírás: Ordel által készített Splinter Cell Chaos Theory honosítása, mely az 1.4 verziószámú patchcsel kompatibilis. -
Koksz #7396 Tárgytala, megoldottam!!! -
Koksz #7395 Please help: Amikor az utoló pályán bemegyek a war room szellőzőjáratába és kihalgatom amit ottomo admirális mondd azon a kurva nagy kivetítőn utánna mondja Lambert, hogy meg kell néznem az adatokat ami az ipsénél van a teremben de nem tudok kimenni a szellőzőből mert nem írja ki hogy 'kilépés a szűk helyről' pisztolyt meg nem tudok elővenni meg semmit, most ez egy bug vagy mi a rák??? -
#7394 Ha valakinek nem megy annyira az angol, hadd jatssza magyarul! Lehet, hogy anyanyelven az igazi, de valakinek megsem az igazi, mert semmit nem ert belole. Neki "igazibb" magyarul... -
#7393 Játszd angolul
A magyarítások úgyis mindig szarul fordítanak, egy játék az anyanyelvén az igazi. Amúgy meg nem hiszem hogy megéri elcseszni az SCCT-det egy magyarításért...ha már ennyit szenvedtünk a starforcecal örüljünk hogy megy -
#7392 ezt nem hiszem el. az 1.05-ös patchet tettem fel, de a magyarítás nem akar felmenni sehogysem. mit csináljak, hogy jó legyen? -
#7391 Tény hogy PS2-n nyomom,de sztem a megoldás ugyanaz lehet. -
#7390 Az öreg nem segít,a fények egyformán égnek,nem füstöl egyik sem,és a hőkeresőn is olyanok mint a hűtőgépek -
#7389 Hát megkell kérni az öreget, hogy segítsen kapcsolgatni. Aztán tényleg hőkeresővel kell bekapcsolni 3 gépet, ennyi... -
#7388 Vannak ott egy pár túlmelegedő high tech gép. Mindig amelyik asszem narancssárgán villog és füstöl kell megnyomni (3 db ha jól tudom) és akkor beindul a lyukkártyagyár. -
NRK #7387 A bemelegedő gépeket kell bekapcsolni. Én is sokat futkostam ott össze-vissza, mire meglett a helyes sorrend. Kitartás! -
#7386 Ki tudna nekem segíteni?
Elakadtam a PENTHOUSE-ban,az utolsó szobában van egy kretén öreg ahol egy kompjútert kéne bekapcsolni,az mindig befullad az öreg meg csak rötyög
Hogy lehet bekapcsolni a gépet? -
lottowin #7385 A clone cd-s változatnak valaki nem tudná leírni hogyan kell elindítani. -
#7384 leszedtem újra az SC képfájlát, és most megy rendesen. Viszont a worms 4 mayhem ami elvileg ugyan ez a védelem akármit csinálok egyszerüen nem hajlandó elindulni :(
Mind1 legalább az SC3 az megy. -
#7383 CloneCD/Alcohol van a gépen?
Mert gyanítom hogy azok blacklisten vannak és ha a sztárfos megtalálja őket nem hajlandó elindulni, legalábbis nálam ilyesmi volt -
#7382 Nekem az első verzió fajta van meg, asszem snake verzió...
Szóval az alap verzió istenért nem indul el, de 1.04 és 1.05 megy! :)