Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nálam miért nem mûxik a COOP mód?? Eredetiben van meg és kurvára idegesít hogy nem lehet vele játszani!!! Pedig megvettem drága pénzért!!!
mivan akkor ha mindent úgy csinátam amit kell demég ígysem akarja elindítani a játékot?
rákattintok az exe-re és semmi!!
feltelepítettem,patch-eltem és utánna crack-eltem úgy ahogy levan írva de semmi :/
mert tegnap toltam xp-sel õ LÁTOTT de én nem
Nemtudja esetleg valaki mi lehet a gond?
Next PC upgrade: 2022
Régen simán felment mostmeg hibát ír ki 😞
Fene vinni el.
Coopot nem tolja már senki? Csak mert csodaszámba megy ha magyarokkal találkozik az ember, pedig 1-2éve még akadtak páran azért.
Kb. 1éve a polcomon porosodott a game csak gondoltam újból elõveszem hátha javult valamit a coop. Hát eddig ahova nagy nehezen sikerült felmennem onnan nem is dobott le, és az egész mapon végigmentünk.
Bár tegnap sikerült kifognom valami nagyképû angol gyereket aki az elsõ bakim után azt mondta ennyi és lelépett... :S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És igen, elméletileg csak akkor csinálja hogy nem történik semmi, ha hiányoznak fájlok.
Az lenne a problémám h felraktam a játékot,utána a peccset,átmásoltam a crack mappából azt a 2 mappát.Ezután amikor rákattintok az ikonjára nem történik semmi...ez miért van?
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Neve: SC3GAMES
Jelszó: splinter
az eredetit meg be sem olvassa, na mindegy a Segitséget kérek topikba már leírtam...
network név: scctversus-hu
jelszó: scct
(a jelszó lehet, hogy az is scctversus-hu , most nem emlékszem :S)
A crackeléssel mi a gond? A crackelés annyit jelent, hogy a feltört fájlokat felülírod az eredeti fájlokra. Feltelepítetted a játékokat, majd a feltört fájlokat (crack, azthiszem reloaded mappában van lemezen) bemásolod a megfelelõ mappába a telepítési könyvtárba (azt neked kell tudni hova telepíted... alapban C:\program files\Ubisoft\Splinter Cell...\...\system valami ilyesmi helyre kell bemásolnod.
FAQ-t nézz.
telepíteni szeretnék de visszafelé haladok... <#idiota>#idiota>
és nincs total commanderbe crack mappa
csak ah megnyitom sajátgépbe<#nemtudom>#nemtudom>
valaki segítsen még1x légyszíves
telepítéskor azt írták hogy ezt csináljam: crack mappából mindent átmásolni az installba (system és data mappából)
ez mit jelentsen?
nem tudom értelmezni
valaki légyszíves írja le hogy ez mit jeletnt<#rinya>#rinya>
elõre köszönöm<#worship>#worship>
driverekkel minden ok, csak ez a másolós védelmi vackok nem akarnak mostanában elindulni eredetin...
A hiba üzenetbõl driver problémára ítélek.
Nme tom elindítani az eredeti gémet...
information katt után ezt írja ki:
DrvOpen failed, LE:2
És ma tettem fel a R6 Lockdownt is, és ott is ez volt a baj... csak ha crackeltem, akkor jó!
Pls help me vki...
ui: eredeti a gamma!
Mi a teendõk a multy játékához? a maximális patchelésen kivül?
lámpa:kispisztoly -> jobb vagy bal egérgomb ami szimpatikusabb
ütés rúgás: balegér->megölöd jobbegér->kiütöd (természetesen közel kell kerülni az enemyhez)
hack: csak egérrek katt a kivilágítot számokra jobb alul és a végén baloldalt csak 1 marad és az lesz a kód
lámpát bezavarni: kilövöd valamilyen fegyverrel, mondjuk hangtompítós fegyverrel
ellenfeleket elaltatni: most konkrétan nem tudom mi a neve, de a nagyobb fegyvernél lehet kiválasztani azt a fajta lövedéket.
Ellenfeleket meg úgy tudod elkapni, hogy mögéjük mész és "use" gomb (legalábbis ha jól emlékszem singleben is valahogy így kellett :I).
Egyébként ha közel mész és megnyomod a lövést akkor a késsel megöli.