Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mik a tünetek? Amúgy 3k az egész trilógia szóval nem hiszem hogy olyan drága lenne az. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Muki100
Ez ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hello!

Nálam miért nem mûxik a COOP mód?? Eredetiben van meg és kurvára idegesít hogy nem lehet vele játszani!!! Pedig megvettem drága pénzért!!!

van még több coop pálya a patchen kívül?? ha igen, tudtok adni linket a letöltéshez. köszi
Balumann
Nagy valószínûséggel nem úgy csináltál mindent ahogy kell :-) Kezd elõlrõl, próbáld meg újra.

heeeeeeeeeeeelp!!!
mivan akkor ha mindent úgy csinátam amit kell demég ígysem akarja elindítani a játékot?
rákattintok az exe-re és semmi!!
feltelepítettem,patch-eltem és utánna crack-eltem úgy ahogy levan írva de semmi :/
Balumann
Bárcsak tudnék segíteni, de nekem soha sem volt jó a coop, amellett hogy 3 fps-el ment állandóan disconnectált. Régen nagyon sok féle képpen megpróbáltuk, nem lett jó, akkor már legújabb patch is kinnt volt sajnos.

2 VISTÁS mértnem látja egymást coopba??

mert tegnap toltam xp-sel õ LÁTOTT de én nem

grebber
Coopozni szeretnénk haverral de nem sikerül összehozni sajnos.Mindkettõnknek vista van lehet ez a gond??Mert haver tegnap tudott játszani coopba de a társa XP-vel volt fennt.
Nemtudja esetleg valaki mi lehet a gond?

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Akkor fog meg, ha van egy jó társad, akivel jól össze tudsz játszani, gyakorolsz vele pár hónapot. És utána normális ellenségek ellen játszol, akik ugyan úgy tudnak össze játszani, és csak story módban. Egyébként nincs semmi értelme, ez ilyen coop alapú játék versusban is (csak egy másik coop páros ellen 😊 ).

Lunki88
Ízlések és pofonok, engem a versus egyáltalán nem fogott meg. :/ Bár lehet csak azért mert nem sokat jászottam vele. 😊
Balumann
Sajnos a COOP nagyon soknak nem mûködik rendesen, nagyon kevés FPS-el megy és disconnectel. Akinek megy az meg kijátszotta már magát vele valószínûleg 😄 COOP hamar megunható. Versussal meg nem értem, hogy miért nem játszanak igazán. Pedig ha van 1 társad, nincs még egy ilyen jó multi, csak nagyon sok idõ kell míg igazán bele jön valaki és élvezni lehet. Story módban legalábbis, megunhatatlan!

grebber
Már megvan tárgytalan. Most meg a magyarítás baszakszik 😞
Régen simán felment mostmeg hibát ír ki 😞
Fene vinni el.

grebber
Ha lefuttatom a Timedemo.batot akkor az eltárolja valahova az eredményt mert jólenne tudni???

Lunki88
Szevasztok!

Coopot nem tolja már senki? Csak mert csodaszámba megy ha magyarokkal találkozik az ember, pedig 1-2éve még akadtak páran azért.

Kb. 1éve a polcomon porosodott a game csak gondoltam újból elõveszem hátha javult valamit a coop. Hát eddig ahova nagy nehezen sikerült felmennem onnan nem is dobott le, és az egész mapon végigmentünk.

Bár tegnap sikerült kifognom valami nagyképû angol gyereket aki az elsõ bakim után azt mondta ennyi és lelépett... :S
Balumann
jah

Muki100
Ha volna ellenfél szerintem Baluval mindketten készen állunk.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

nyomja még vki?

igen ez tuti, nem egy ember követte el ezta hibát már crackelésnél. A fájlokat kell felülírni bemásolni és nem a mappát!

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Balumann
#10279 , #10275

Balumann
Az eredeti mappában több fájl van, mint a crackban lévõ mappában (mert van amibõl nem kellett védelmet kivenni). Így ha a mappát másolod, akkor KICSERÉLI, tehát amik még az mellett bennevoltak elvesznek. De ez teljesen logikus, FAQ-ban is bennevan hogy így kell, meg már ezerszer le is lett írva.
És igen, elméletileg csak akkor csinálja hogy nem történik semmi, ha hiányoznak fájlok.

Prince23
Lol én is mappástól másoltam. Akkor a mappában lévõ tartalamakat kell csak? ez tuti akkor?!

Balumann
Valószínûleg mert a mappát másoltad át. Csak a benne levõ fájlokat szabad, a játék ugyanolyan nevü mappájába. Vagy csináld total commanderrel, mert az nem kicseréli a mappát, hanem a benne lévõ fájlokat hozzámásolja/írja felül.

FaCtor014
Hali!
Az lenne a problémám h felraktam a játékot,utána a peccset,átmásoltam a crack mappából azt a 2 mappát.Ezután amikor rákattintok az ikonjára nem történik semmi...ez miért van?

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991

Makkmag
Mert nem jól csinálsz valamit, tuti mûködik, mert én már többször kijátszottam, illetve telepítettem, az 1.05-ös verziót magyarítással. A telepítési útmutató végét olvasd el figyelmesen és tartsd be az ott leírtakat, tuti mûködni fog.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

magyarítások.hu-n azt irják 1.04-el és az 1.5-el kompatibilis. de az 1.5-el nekem se akar müködni..

Hellósztok ha valaki szeretne coop-ozni vagy versusozni jöjjön fel Hamachin a hálózatomra!
Neve: SC3GAMES
Jelszó: splinter
Balumann
Sajnos nem tudok, amit írtam itt és beléptél ott én például fenntvagyok. De keress egy társat akivel tudsz gyakorolni mindig, összejátszani, és akkor játszhatsz akár ellenünk is (én és Muki vagy Aragorn =) ), vagy próbálj kapcsolatot teremteni a többi ottlévõvel. Valakik ide a forumba is írtak, úgyhogy eltudod õket érni, nem tom játszanak-e még.

hello valaki tudna adni egy hamachis hálózatot amin vannak is emberek??
Prince23
Érdekes ugyanezt csináltam én is crackeltem felülírt mindent, és megse vonyítja, el se indul, semmi...
az eredetit meg be sem olvassa, na mindegy a Segitséget kérek topikba már leírtam...

Balumann
Aki multizni szeretne az lépjen be ide:
network név: scctversus-hu
jelszó: scct
(a jelszó lehet, hogy az is scctversus-hu , most nem emlékszem :S)

Kulee
de hogyha total commanderben átmásolom
akkor azt írja hogy a fájl nem másolható önmagába

Balumann
Nem kell CD kulcs, crackeld.
A crackeléssel mi a gond? A crackelés annyit jelent, hogy a feltört fájlokat felülírod az eredeti fájlokra. Feltelepítetted a játékokat, majd a feltört fájlokat (crack, azthiszem reloaded mappában van lemezen) bemásolod a megfelelõ mappába a telepítési könyvtárba (azt neked kell tudni hova telepíted... alapban C:\program files\Ubisoft\Splinter Cell...\...\system valami ilyesmi helyre kell bemásolnod.
FAQ-t nézz.

Kulee
jah és légyszíves valaki írjon nekem egy cd kulcsot XP
telepíteni szeretnék de visszafelé haladok... <#idiota>

Kulee
most bemásoltam a crack mappát total commanderbe és ha átmásolom azt írja hogy a fájl nem másolható önnmagába 😞

Kulee
és melyuik a telepített könyvtár?
és nincs total commanderbe crack mappa
csak ah megnyitom sajátgépbe<#nemtudom>

Balumann
Crack mappából mindent bemásolni a telepített könyvtárba. Mappát nem szabad felül írni, minden fájlt be kell másolni a megfelelõ mappába. Ha total commanderrel csinálod az biztosabb és gyorsabb, mert az nem az egész mappát cseréli ki, hanem hozzámásolja (és esetleg felülírja) azokat amik a forrásmappába vannak.

Kulee
õõõõm, az mi? 😛

Muki100
esetleg nem reloadedes verziót szedtél?

Kulee
hy all
valaki segítsen még1x légyszíves
telepítéskor azt írták hogy ezt csináljam: crack mappából mindent átmásolni az installba (system és data mappából)
ez mit jelentsen?
nem tudom értelmezni
valaki légyszíves írja le hogy ez mit jeletnt<#rinya>
elõre köszönöm<#worship>

Prince23
Viszont most crackeltem, és most meg semmire sem válaszol, ez azért mégis vmi, tavaly minden okésan ment a gamma. most meg semmi, és még eredeti is😞
driverekkel minden ok, csak ez a másolós védelmi vackok nem akarnak mostanában elindulni eredetin...

Balumann
A versus-t külön is eltudod indítani, szerintem az el fog indulni.
A hiba üzenetbõl driver problémára ítélek.

Prince23
Ez fura!!!
Nme tom elindítani az eredeti gémet...
information katt után ezt írja ki:
DrvOpen failed, LE:2
És ma tettem fel a R6 Lockdownt is, és ott is ez volt a baj... csak ha crackeltem, akkor jó!
Pls help me vki...

Muki100
Regisztrálsz egy ubi.com accountot, semmi nagy dolog.

Prince23
Felszeretném tenni a gammát, de van még internetes forgalma????
ui: eredeti a gamma!
Mi a teendõk a multy játékához? a maximális patchelésen kivül?

Kulee
oké köszönöm szépen 😛

falhozsimulás Q gomb
lámpa:kispisztoly -> jobb vagy bal egérgomb ami szimpatikusabb
ütés rúgás: balegér->megölöd jobbegér->kiütöd (természetesen közel kell kerülni az enemyhez)
hack: csak egérrek katt a kivilágítot számokra jobb alul és a végén baloldalt csak 1 marad és az lesz a kód

Balumann
Nekisimulni a falhoz: megnyomod a falhozsimulás gombot...
lámpát bezavarni: kilövöd valamilyen fegyverrel, mondjuk hangtompítós fegyverrel
ellenfeleket elaltatni: most konkrétan nem tudom mi a neve, de a nagyobb fegyvernél lehet kiválasztani azt a fajta lövedéket.
Ellenfeleket meg úgy tudod elkapni, hogy mögéjük mész és "use" gomb (legalábbis ha jól emlékszem singleben is valahogy így kellett :I).
Egyébként ha közel mész és megnyomod a lövést akkor a késsel megöli.

Muki100
Javaslom, hogy nézd végig a video tutorialokat a játékban.

Kulee
jah és azt is megköszönném ha valaki írna pár sort a következõkrõl:
pl. hogy lehet nekisimulni a falhoz, vagy a lámpát bezavarni, vagy az ellenfeleket meglõni úgy hogy elájuljanak, meg pár ütést rugást miléyen gombal lehet elérni
nagyon megköszönném
na hy<#integet2>