Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki esetleg nem tudná, hamachi egy olyan progi amivel LAN-ba lehet bármivel játszani 😄 bár sztem mindenki tudjaHamachi LETÖLTÉS
na szóval gyerünk Hamachira akinek megvan a nem eredeti SC3 és mûködik és szeretne hálózatba játszani neten keresztül eredeti key nélkül 😊
Beállításban akinek kell segítség ebben az egyszerü progiban az kérhet...
szóval hamachi join
network name: splintercell
network password: splintercell
Akinek megvan a SC3 csatlakozzon, aztán kiderül hogy megy-e akkor is ha én nem vok fenn :/
Figyeljetek lenne egy ötletem akinek nem eredeti a játéka azokhoz szól!
Csinálni kéne Hamachi-ba egy szobát ahova csatlakozhat mindneki és nyomhatnánk LAN-ba sokan (azok fõleg akiknek nem eredeti és nem tudnak online játszani. Úgy tudom hogy a szoba akkor is megy ha nincs fenn a szoba készítõje, vagyis a szoba állandó is lehet.
576-ba most akartam megrendelni, erre meg már nincs ott. <#conf>#conf> <#falbav>#falbav> <#rinya>#rinya>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Disable nod
Disable cd
Disable ch2
Nekem bejött 😊
Korán keltem, hol az arany?
Korán keltem, hol az arany?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Az exe. futot a háttérben és semmi nem történt.
Nekem is igy volt végigcsináltam mindent és semmi mig valahol nem olvastam , hogy ez is gond lehet tehát kikapcs és indul gond nélkül.
Az X-Pand Rally ment, az Ultima verzió. Köszi, h probáltok segiteni, eddig csak Ti, más helyen csak leírják h "nekem megy nah m1ek jáccani. " De segiteni nemakarnak.
Pedig érdekelne talán ennyire hardverfüggö lenne vagy mi<#nemtudom>#nemtudom>
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Alcoholba azt a lehetöséget bejelöltem. futtattam a setup.bat ot mielött a game-t felraktam volna igaz ez visszadott egy hiba üzit. de a boot.ini-t átirtam restart után ment is a setup.bat. ok akkor alcoholba mount az image és install game. felraktam kért egy re-t volt azis. aztán az sfdrvup ot futtatam frissitette a driverét. és restart megint. most sfn.rar bol futtattam a Nightmare-t, itt végigmentem h Disable CD Disable Node. de nemtudtam h milyeik IDE-re van kötve a 2 tényleges optikai meghajtóm, megnéztem BIOS-ban, Sec. Master és Sec. Slave, ezeket akkor tiltottam. elis tünt a sima DVD olvasóm a tiltás után. De a DVD íróm nem. pedig mind2 csatornát tiltottam. Jó akkor jött az h BIOS-ban Not Detected-re raktam az Sec. Mastren és Sec. Slave-n levõ meghatókat. Ezután tényleg elig tüntek a meghajtóim, csak az Alcohol 120-as volt, benne a Splinter Cell képfájllal. Azthittem minden Ok. lessz. futtattam megint a !start.bat-ot és akkor inditani akartam a game-t kérte a CD key-t, megadtam neki jól. Erre check disk után szépen kidob egy hibát h Insert Splinter Cell Thaos Theory PC DVD into another CD/DVD Drive. És az alcohol 120% legújabb verziója van meg, az amit a FAQ-ban is linkeltetek. És mégsem jó. Tényleg nemértem mostmár ezt. Lécci segitsetek ha tudtok. köszi elõre is.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Gyorsabb volt készíteni, mint keresni. 😄 Tudom elmozdul a szöveg, de kb 1 perces munka. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
160Ft-os sms-be csak nem halsz bele... 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
van nekem egy chaos theory torrentem cska vmi jelszot kér és nem tom sehol beirni.
vki help.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
hát vazze milyen netkapcsolatod van neked?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Szerintem ilyet senki nem fog neked megtenni.
MSN-en qrva lassan átnyomni 4.1Gb-ot,ha mexakad lehet elõrõl kezdeni, ááááá.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
kicsit lelalusst a gép de egy 20 perc alatt meg volt.szoval azért ne mlol ha még kicsit merésznek tunik!
de alternativ megoldasokat is várok...
lol?
Valaki elkuldené nekem ezt a játékot a tört verziójut?
Mert a torrentek nagyon lassuak
valaki pls. msn re gondoltam mert azon nmekem elég gyorsan átszoktak jonni a fájlok.
pls thx