Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt próbálja érzékeltetni a játék...
Splinterben nem olyan intenzíven észrevehetõ ez a technológia, viszont a DoD: Source-ben annál inkább! Sokat dob egy játék grafikáján!
Közeljövõben lesz még a HL2: Lost Coastban ill. ha jól hallottam lesznek CS-hez is HDR mapok...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ott volt a legolcsóbb
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
na itt van még egy kép<#wink>#wink><#vigyor>#vigyor><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
sorry ha nagy lessz a kép de ezt nem hagyhatom ki szal<#hehe>#hehe> online lehet törtel játszani talán kéne is mósosítani a FAQ-t<#vigyor1>#vigyor1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ha neked onnantól jó, akkor küldöm!
illetve adj egy e-mail címet!
thx Hmuda hogy beraktad!
ha van még valamilyen észrevételetek, hiányosságotok a FAQ-kal kapcsolatban, azt jelezzétek nekem és javításra, módosításra kerül!
jelzem próbáltam minden fontosabb dolgot belerakni...
gratulálook hozzá!!!
bár nekem nincs rá szükségem, mert megvan eredetibe 😛
tömör. minden benne van!
Mégegyszer Grat!!!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://holden9.atw.hu/
Nézzétek meg, így jó lesz? Írjak még bele valamit?
Ha jó rakjátok fel a bannerbe
Tud nekem valaki segíteni ?
Magyarosításnál végre elindult a módosító progi de már a módosítás elején bedobott valami hibát azt le OK-ztam és utánna néhány filével csinált valamit ez beletertott akár 2 másodpercbe és bezáródott a dos-os ablakl de a játék nem lett magyar!
mit tegyek hogy magyar legyen ?
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Ezt a verziot használtam hozzá: Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS
Akkor lássuk hogy tapasztalataim szerint hogyis kéne ezt:
1. Telepitsd fel a játékot, Alcohol 1.9.5.3105-öt használj ez a legujabb verzio. Mountolás elött gyözödj meg hogy az emulálás opcio alatt az RMPS be legyen pipálva!
2. Dobd rá a peccset, scct_1.00_to_1.04_euro.exe
3. Inditsd el a játékot, ekkor restartot fog kérni, tedd meg.
4. Restart után csomagolj ki mindent a tools.rar-bol, majd menj bele az sfcure01 könyvtárba és inditsd el a !setup.bat-ot (Athlon 64-es procival rendelkezök a sfcure03_x64 könyvtárban levö cuccokat használják!)
5. Ezután menj bele a sfdrvup könyvtárba és inditsd el a sfdrvup.exe-t. (Ekkor elvileg egy üzenetet kapsz h megb*sztatta a védelmet, amit az elsö restratkor inditott el a játék.) Ha minden oké, akkor restartot kér, tedd meg.
6. Most jön a lényeg: restartnál menj bele a BIOS-ba (általában a DEL gombot nyomogatva jön elö a gyengébbek kedvéért😊 és a main menüben nézd meg hogy az optikai meghajtoid milyen csatornákra vannak leosztva. (A példa kedvéért nálam van 1 cd és egy dvd iro, az egyik a secondari slave volt, a másik meg a secondari master.) Exit a BIOS-bol, inditsd a rendszert.
7. Menj bele az sfn könyvtárba és inditsd el a SFNightmare.exe-t. Elég félelmetesen néz ki a dolog, de nem kell beparázni. Sorrendben kattold végig:"Disable node" , "Disable CD" , "Disable node". Ezután klikkelj a BIOS-bol lenézett csatornákra, Off-old öket. (Nálam Sc.Master Off és Sc.Slave Off gombok voltak). Ezennel megis szüntek létezni az optikai meghajtoid. (Ha vissza akarod kapcsolni öket akkor értelemszerüen ON mindegyikre)
8. Menj bele az sfcure01 könyvtárba ismét és inditsd el a !start.bat-ot.
9. Inditsd a játékot a következö koddal: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
UI.: Kisérleteztem a kábellehuzogatos modszerrel, de szart sem ért, csak akkor indult el miután a SFNightmare.exe-vel tiltottam a meghajtokat. WinXP SP2 kell hozzá, de szo sincs "tiszta" Winfosrol meg ilyenek ez 1 hülyeség sztem...😊 Ezután minden restartnál el kell inditani a !start.bat-ot ha játszani akarsz.
Have a FUN!<#vigyor2>#vigyor2>
haveromat rászedtem, csinál majd egy honlapot a FAQ-nak
estére kész lesz...
kinek adhatnám oda, aki berakná a bannerbe?
(jelzem a leírás elég jól sikerült, próbáltam kitérni a részletekre!)
üdv: Holden
Cell Chaos Theory\profiles
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
szerk.: amúgy én biztos nem könyörögnék senkinek mentés után, simán elkezdeném elõlrõl, ha nem lenne meg. Van olyan jó ez a játék.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ugy latom, kicsit felporogtek a dolgok a jatek kapcsan. Nem irt esetleg meg valaki FAQ-t, a kulonbozo biztonsagi masolatos verziokhoz, magyaritashoz, peccseleshez, stb?
En ugyan nem probalkoztam meg a jatekkal be, de ugy latom, elegge problemas, es mindenki kerdezi ujra es ujra a dolgokat.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
steam, origin: ACE_hun
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)