Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
és hol lehet kijavitani a hibát? hol van a helyreállító konzol?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
wtf? 😄
mind1 -

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ezt telepítésnél írja ki? Próbáld megnyitni a lemezmeghajtót, és ott keresd meg a setup.exe -t, mert én sztem nem sok köze van ennek a DOS-hoz...
Milyen géped van?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Egyébként Hamachi elvileg tud IPX-es alapon is, próbáltuk a Star Wars Episode 1 racerbe, a szervert látta is, de belépni már nem tudott... valami megoldása csak van na mind1
Ó hát csak 4-en lehet játszani versus-ba is ... mind1 így sem olyan rossz de kevesebben nem jó
Co-Op: 2 ember van csapatba és egy pályán mennek! azért kell kettõ mert vannak olyan feladatok amit egyedül nem lehet megcsinálni! (pl: bakot tartegyik másik pedig felhúzza!)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(Ez a Himachi lan módszer mûködhet pl.: a GT Legends-ben is, ahol a netes játék, direct ip regisztrációköteles, de van benne LAN lehetõség?)
Nekem lenne!
Köszönet TheSandmannek a leírásért! <#hawaii>#hawaii> <#eljen>#eljen>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Amúgy sztem a már meglévõ FAQ-ba kéne beírni sztem. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért ez a Hamachi jóval másképp mûködik mint a Git. A Git az valami olyan nyelvet biztosít amivel néha mûködik a LAN játék, néha beveszi a gém 😄
A Hamachi az egy virtuális hálókártyát hoz létre, és azzal létesít kapcsolatot akivel 1 szobába vagy (kell egy szobanév meg egy jelszó, bárki csinálhat szobát). És mûködése 100%-os, fõleg ha a tûzfalat kilövi mindenki közbe. De megy az nélkül is általában. Ja és használata rohadt egyszerü, és egy jó gagyi CHAT is van benne amit észre se lehet venni szinte ha írnak...
Kipróbáltuk tegnap este 4-en játszottunk multiba az SC3-al, kurva jó volt, szóval megéri, gyertek aki csak tud!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Next PC upgrade: 2022
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(sztem kéne csinálni a fag-ba egy LAN-os FAQG-ot is hogy a Hamachi -val hogy kell)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na mind1 itt egy FAQ
4-en játszottunk eddig Hamachin keresztül LAN-ba és király volt, és Hamachi is tesztelve úgy hogy a szoba tulajdonosa nincs online tehát a Hamachi szoba is állandó, ott lehet gyülekezni aki SC 3-azni szeretne lan-ba!
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Most ez azért lenne jó ha lenne egy szoba hamachin mert akkor 1 nagy szoba lenne és aki belép az olyan mitnha egy nagy LAN szoba lenne 😊 és onnnantól már sztem értitek hogy bárki játszhat bárkivel, még ha nem is ismeritek egymást akkor is sztem nem rossz ötlet <#hawaii>#hawaii>
De igen bármilyen játékra jó, nem csak ehez, tesztelve van ez a progi a Flatouton, Jedi academy-n, Splinter cell 2,3-on, meg még sok játékon
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
remélem bejön! talán még nóbel díjat is kapok az ötletemért 😄!