Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
najó viccet félretéve emulén meg találod én ezt a kulcsot használom SC3-KE1D-4G6V-3VD7-GPA2 és tök jól mûködik de persze csak akkor lehet belépni ha a kulcs eredeti tulajdonosa nincs bejelentkezve ugyanez van a farcry-nél is ott is lehet simán gamélni nem tört servereken szal UBI rulzik<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> ha meg nem jönne össze a bótba adnak cd-keyt!!!!<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Tudnál linkelni egyet pls?
köce
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Miután megvallotta a "bûneit", jobb gombbal értalmatlaníthatja (hõkamerával megvizsgálva a testet, az nem hül ki, mint egy hulláé). Ball gombra megöli (kihül a test). A civileket jobb gombal lehet "ártalmatlanítani".
Ezek a "kézi módszerek", de vannak egyéb pl.: elektromos sokkoló (ez sem öli meg) stb.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Gondolom nem kell embereket ölni meg lopakodni kell hogy ne vegyenek észre,de
soha nem akartam megölni az embereket de ugy látszik ebben a leütés is megölés??
Meg a statisztika végén van egy olyan hogy "ellenfél megsérülése" hogy kell megsérteni?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
SC3-KE1D-4G6V-3VD7-GPA2
SC3-2YR3-0XP0-6JR3-2T9U
SC3-NCD1-1WQ6-35VU-HVFX
SC3-XTJH-MTQW-BP8M-F80P
/nyal-nyal :b/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
SCCT - helyes - MDS
2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F - ezzel a szeriallal megy!
az MDS és MDF fajlok neveinek egyeznie kell!!!
Forza.
ALien
[email protected]
(Ja a játékot patcheld)
Este leszek
Én mikor letöltöttem a játékot Daemon tools-al mountoltam és felraktam a játékot úgy ahogy van, aztán elindítottam, beírtam a CD kulcsot, wrong cd key, aztán olvastam a leírást hogy hogy kell megcsinálni, nightmare-vel kitiltottam a node-t meg a CD-t, a daemon tool-sot kikapcsoltam, aztán alcohol install, és lekellett szednem egy mds fájlt, és átnevezni mert csak akkor engedi mountolni ha ugyan az a neve az mds-nek és az mdf-nek, aztán csináltam azt a SFAFSB.exe -set, aztán megind node, cd disable, aztán windows restart, aztán megint SFAFSB.exe aztán megint disable minden, és utána eszközkezelõbe kikellett tiltanom még 1 virtuális meghajtót ami nem tartozott sem a daemonhoz, sem az alcoholhoz és nem volt cd-dvd meghajtó sem... És utána beindult
Hátha ez segít másnak is hogy így leírtam
lenne egy olyan kérdésem h mi van akkor hogyha ezt irja ki "No installed protection drivers found to update"? valaki segitsen légyszi
mal.fpn.hu/scct_tutor.html
Mondom, kicsit összecsapott, sok a félregépelés, de gondolom azért érthetõ. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
na, mind1. pár órára feladom a szenvedést és fearezek. majd ha lenyugodtam görcsölök tovább, bár sok ötletem nem maradt.
Csak igy megy.
Nálam így van és megy.Elég az eszközkezelõben a IDE/ATAPI vezérlõknél a Secondary IDE-t letiltani, majd a SFNightmarrel is le kell a Disable ch2-t és a Disable node-t, majd legutoljára a start sfcure01.
Ezzel megy nálam a Splinter,Trackmania,GTR,CrossRacing.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
esetleg valami alternatív megoldás (ami nincs benne a faq-ban)?
-vírus
-hibás windows
-hibát az a képfájl amit beraktál virtuális meghajtóba, amit felakarsz telepíteni
-próbáld meg még azt hogy Daemon tools-al rakod be virtuális meghajtóba mikor telepíted (én egyébként Daemon tools-al telepítettel fel a játékot)
Próbáld meg felrakni a Patchet hátha az segít neked...
sztem probáld meg a normális játékot felrakni ne az image fájlt.
LOL
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
HELP.. Coopozni szeretnék LAN-on de mikor betölti a pályát mind2 gépen, egyszerúen feketeség van, nem mozdulnak az emberek, olyan mintha pont egy másodpercnyi töltés kellene még hogy fusson a pálya. Néha a host géppel elindul a gamma, a joinoltnak az embere meg ott áll, és nem tölti be hogy mozoghasson.. HELP PLEASE