Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Tools-t nem találom.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
1. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
Én nem tudom mi az emulálás.Mire kell kattintani?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
fonya
Nekem is még a régi leírás (pontról-pontra lépve pontosan...)alapján ezt az üzenetet küldte:
The disc key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct disc key.
Most néztem meg és kell hozzá az sp2???
Esetleg valami megoldás???
Elõre is köszi. És az itw-scct verzió van meg. fonya
Feltétlenül kell ehhez a játékhoz az sp2?
Régen feltettem az sp2-t de kegyetlenül elcseszte a gépem!
Ha tényleg létfontosságú az sp2,valaki elmondaná hogy lehet úgy bekalibrálni hogy ne okozzon jelentõs kárt a gépemben,mer csakis a játék miatt kéne!
Az alább linkelt fórumon elég sokat írnak errõl, sok az aki írja, hogy nem megy, de vannak postok, akik írják, hogy nekik, hogy ment, szóval végig kell olvasni és nem csak belenézegetni... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Engem az zavart, nem csak nalad, masoknal is, hogy tulajdonkeppen "ellopod", es meg van keped szidni, hogy szar. Nah, ez a hozzaallas a banto sztem. Ezt ne vedd szemelyes sertesnek, kerlek, nem volt banto szandekom, csak ez igy kibukott belolem!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De csak beleolvastam a fórumba eddig, lehet késõbb megoldást is írnak...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt egy hivatalos Co-op help fórum: My take on making co-op work
Amúgy a patch javít pár hibát is, mint pl driver kompatibilitási problémákat.. Jah és raknának fel 2 új co-op mapot, ha nem menne a co-op? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Singlée miatt meg egyik fejlesztõ cég se álmodjon hogy valaha is meg fogom venni.Multi miatt vettem meg a FEAR-t is és majd a FarCry-t és a Half Life 1-et is 😄
Next PC upgrade: 2022
Panaszkodj akkor, ha megveszed, es az a rossz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Utolag ezek alapján még jó hogy nem vettem meg.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ANNYUKAT, hogy nem képesek egy rendes netkódot írni.. Szerintem semmi köze ennek a töréshez..
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
amúgy a hdr az a High Dynamic Range, elvileg elvakít ha hirtelen világos helyre kerülsz, vagy alig fogsz látni ha gyorsan egy sötét alagútba lépsz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Driverben be van kapcsolva az élsimítás? (ne legyen)
Tápod elég a vasnak?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
semmi izgi...
Mert nemszeretném mindig lehuzogatni a meghajtóimat.
<2005-10-19 @ 10:24 - Berkenye>2005-10-19 @ 10:24 - Berkenye> (kommentek: 1)
Az Ubi Soft kiadta a Splinter Cell: Chaos Theory legújabb, 1.05-ös javítócsomagját, amely tartalmaz két új kooperatív játékmódra tervezett pályát, UN Headquarters, és a Nuclear Plant címmel, amelyek egyébként Küldetés módban is elérhetõek (Történet módban nem). Mivel úgy tûnik, más módosítást nem eszközöl a patch, ezért akár nevezhetnénk bónuszpálya-csomagnak is... Az európai változathoz való, 1.04-esre telepíthetõ fájlt itt, míg a teljesen alapról frissítõ változatot itt találjátok." http://www.gamestar.hu/
Na csak nem itt a válasz a törésre az ubitól?
nem tud valaki megoldást arra a problémára, hogy ha LAN-on szeretnék coop-ozni, mindig az van, hogy bejön a játék, megjelenik a 2 ember, és ha elindulok az egyik emberrel, megyek kb 3 lépést, akkor megáll a játék majd pedig kiírja, hogy disconnect-elve lettem a session-ból!! hogy oldjam ezt meg??????PLEASE help, mert itt szopok már apok óta vele..
THX
A magyarítás az amerikai verzióra is felmegy ???
mert nekem a magyarítás szétválogatta 3 mappába a SCCT fáljait, így persze nem mûködött a game, majd egyberakva õket megint mûködött de még mindíg angolul
Hogy kell továbbmenni a Battery pályán mikor útnakíndítod a rakétát a bázíson belül egy sínen a fejed fölött..???
privi
sended
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aki még mindig nem olvasta volna el itt a Hamachiról az aláírásomba! <#wink>#wink>
Ebbe milyen nyelvek vannak?
az maga a képfájl
azt mountold be az alcoholba
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!"
Mi a "játék képfájlja"?