Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én is így indítottam el ahogy te írtad, csak én Daemon tools-ból telepítettem fel. Semmi extrát nem csináltam
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én egypárszor újra raktam már a játékot (win reinstall miatt stb), de semmi tökölés nem volt.
Még1x leírom, sorrendben:
1. Játék telepítés Alcohol120 1.9.5.3105-el.
2. Játék indítása, reboot.
3. Patch felrakása (1.04 euro)
4. Magyarítás felrakása
5. Start.bat futtatása.
6. SfNightmare.exe-ben: disable node, disable cd, disable node, sc master off.
7. Játék indítása. serial: HLK7Y-LJSX6-USTUW-J9B6J-PGVMZ
Ennyi, nem kell túlbonyolítani.
(Ha még nincs fenn a sfcure driver, akkor kell elõször a setup.bat /reboot páros, utána Start.bat.)
És innentõl kezdve minden sf3-as game így indul: 1,2,5,6,7-es lépésekkel.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De nehogy mar azok legyenek a rosszak, akik tettek valamit azert, hogy jatszhass vele ingyen...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Eddig szvsz a Splinter Cellek elindításával kelett a legtöbbet tökölni!
Ha azzal sem megy akkor majd ha lehült az agyvizem megpróbálom ezt a hosszú módszert!
0) Have WindowsXP SP2 installed: http://windowsupdate.windows.com. (Crack needs SP2, otherwise it will not function).
1) Get "Alcohol 120% v1.9.2.3105" (works %100 with this release). Avoid DTools, for now.
2) Get "SFClean.exe": http://help.starforce.ru/Sfclean/sfclean.exe
3) (a) Run SFClean.exe.
(b) Reboot if prompted.
4) Install THIS version of Alcohol (earlier versions do not work), enable only *1* virtual drive (default).
5) Power down, and PHYSICALLY UNPLUG all Optical drives (CD-R_RW/DVD-R_RW/etc) either by unplugging the power molex, or unplugging the PATA/SATA connector cable. (*Some* have reported success with hiding/disabling Optical drives through software, but manually disconnecting them guarantees success).
6) (a)Extract everything from "fuck_sf.rar"
(b)Run "SFAFSFB.exe" in the "/SF.Anti.File.System.Blocker/" folder.
(c)Click on "Install SFcure Driver"
(d)Reboot
7) (a)Run "SFAFSB.exe" again
(b)Click on "Start SFAFSB"
(c)Run "SFNightmare.exe" found in the "/SF.Nightmare/" folder from "fuck_sf.rar".
(d)Click on these buttons IN THIS ORDER, with a wait between each click: "Disable Node", "Disable CD", and "Disable Ch2"
(These two programs will run alongside Starforce`s games, everytime you wish to play).
8) With both above mentioned programs running:
(a)Mount your image of Starforce`s games using Alcohol 120% v1.9.2.3105.
(b)Install the game. (I kept the default install folder).
(c)Restart regardless if prompted.
9) (a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
(b)Run Starforce`s games, either through the desktop icon, or through the Start Menu.
(c)Starforce`s games notifies you that it has activated StarForce3 Protection.
(d)Reboot.
10)(a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
(b)Start Starforce`s games
(c)When prompted, enter in this CD-Key: *****-*****-*****-*****-*****
(d)Wait for Starforce`s games to Verify the key.
(e)PLaY!
Notes: *TO PLAY AGAIN, make sure the Starforce`s games image is mounted, Follow step (10) exactly, and then run the game through desktop, startmenu, or quicklaunch!
*TO Revert back to your previous PC setup: (Reboot whenever prompted/necessary).
(A) Uninstall Starforce`s games, through the Startmenu Uninstall utility,
(b) UNMOUNT the DVD image using the Alcohol software,
(c) Run "SFAFSB.exe" and then click on "Uninstall SFcure driver",
(d) Run "SFNightmare.exe" and click on "Enable Node", "Enable CD", and "Enable ch2" with a wait in between clicks, for it to finish processing,
(e) Run "SFClean.exe",
(f) Physically replug your Optical Drives in the original configuration.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
4 napja gecizem vele,de mostmár magasról leszarom az egészet,kaksi úgy ahogy van még 1 törést (vagy faq-t <#pardon1>#pardon1>) sem bírnak normálisan megcsinálni...
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Már kb 6szor telepitettem újra a gamét. Ha simán felrakom és mindent megycsinálok, akkor megy, de ha a patchet felrakom, akkor nem! Mi lehet ennek az oka? Kell hozzá egy másik serial number? Próbáltam úgy is, hogy csak akkor adtam meg neki a serial numbert, amikor fel tettem a patchet is, de úgy sem megy! A magyaritás miatt akarom feltenni. Nem tudjátok, mi lehet ennek az oka? Utálom már mindig újra telepíteni, mert sokáig tart! Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Egyébként honnan lehet teljes játékokat leszedni?<#vigyor3>#vigyor3>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A leváltottak irodája pályán(5. pálya)
Hogy kell megtudni ki az a Nedich?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
nekem sem az 104_105 patch, sem a 100_105 nem ment rá ... ezért uninstall, reinstall, 100_105 feltétele, magyaritás feltétele ...
felment hibaüzik nélkül, és egyenlõre müködik is!
tehát: a magyaritást a felpecselt 1.05-re fel lehet tenni!
Forza.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van itt egy 266 megás cucc aminek az a neve hogy WinfosXP sp install blabla...
Honnan lehet leszedni azt a verzsönt ami mindenkinek megy?
Hát, tényleg az volt a probléma. Feltettem az sp2-t és megy, tegnap este alig akartam lefeküdni... Köszönöm a jótanácsokat és segítséget!!!
Fonya sam
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Most mikor elindítanám végigfut vmi hülyeség és megálapítja hogy tegyem be a cd-t vagy a dvd-t...
Nemlehet hogy ez a szar alcohol miatt van?
Deamonnal mérnem lehet megcsinálni?Vagyha meglehet akkor hogyan?
1. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
2. "Tools\sfcure01\!setup.bat" -re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
(Ha AMD64 bites rendszered van akkor "Tools\sfcure03_x64\!setup.bat" -re kattints és tedd ugyanezt)
3. Indítsd újra a gépet
4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!
5. Indítsd a játékot, egy felugró ablakban kérni fogja a gép újraindítását! Ezt tedd is meg!
6. "Tools\sfdrvup\sfdrvup.exe" -re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. "Tools\sfcure01\!start.bat" -re kattints (egybõl el is tûnik, ne lepõdj meg) (Ha AMD64 bites rendszered van, akkor "Tools\sfcure03_x64\!start.bat" -ra kattints)
8. "Tools\sfn\SFNightmare.exe" -re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
- Disable node
- Disable CD
- Disable node
- illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb
(ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
9. Rakd fel az 1.04-es patchet Klikk!
10. Indítsd a játékot, és ezt a serial kódot használd: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
11. Játsz!
Így csináltam és nemjó!
Komolyan felrugom minyár ezt az egész kócerájt,mi a franc baja van már ennek?
korea kilõtte az anyahajót és azt kell kideríteni, hogy szándékos volt-e.
Azon a pályán nem tudom hol kell tovább menni, nem találom a tovább vezetõ utat, kezd idegesíteni😊 köszi ha válaszol valaki 😊
Az viszont tény hogy nem kéne a feltörõket szidni hogy nem tudták normálisan feltörni meg nem jó a multija
A másik, hogy én úgy tudom hogy eredetiben, neten keresztül is ugyan olyan rossz a COOP mód, csak nem disconnectel (megy 20 fps-el)
A sima LAN-os multirésze meg rohadt jó Hamachi-val LAN-on ha 4-en játszunk
(Most hány személyes a multija, 4 vagy 8?)
Sajna most jöttünk rá nemrég hogy Hamachi-nál 1 szobában 15 fõnél nem lehet több, szóval az ötletem hogy egy nagy szobát csinálni és aki ezzel játszani az mindenki oda mennyen nem jött be ez miatt 😞
Na mind1 majd kitalálunk valamit... Aki szeretne LAN-ozni az vegyen fel MSN-en
[email protected]
(cod, hl1-2, tocard1-2, ut2004 😛 😄)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"