Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
csak vigyázni kell mert a társad is eltod taposni, ha ott áll a létrán, vagy lóg, vigyázni kell hogy nem szabad nkimenni mert pl, a létrán lerugja és meghal 😄
Vagy ha lóg ne tapss a kezére... De egyébként szinte telesen ugyan az

Balumann
teljesen ugyan az a graff mint single-be, irányítása is ugyan az

Balumann
itt van felül a FAQ, az mûködõ cd kulcs

Hi, nem tudja valaki, hogy a Chaos Theory coop-hoz van-e valahol használható CD kulcs?
de olyan a grafikája és az irányítása, mint a multiplayernek, vagy mint a singlenak?

Balumann
COOP

Balumann
CCOP az amikor 2-en küldetéseket lehet játszani, úgy mint singleplayerbe

SNAKE01
hi all!Valaki tudna nekem segíteni hogy a coop-módhoz honnan tudok letölteni Map-okat?

Király mûködik a magyarosítás is.
Már csak a hanot kéne lefordítani, és hiper-szuper lenne.

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

meg van ,hogy hol van a kutya elásva!!!!!!!!!!!!!!!!köszi!!!királyság!
a cooperativ játék az olyan mint az internetes játék? "butított"?

Hát gyerekek ez is megy
Ott töltöttem egy kis idõt amikor azt írta ki, hogy adjam meg a cd meghajtó betûjét.
én legalábbis azt hittem, aztán gondoltam egyet és beírtam ide a cd kulcsot és láss csodát elindult daemon toolsal.
Nagyon cool a game.
Na még kipróbálom a magyarosítást is lessz ami lessz

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

arty
nem bonyolultabb, ld. linkelt leirás... egy próbát megér, már nem nagyon emlékszem, melyik játékkal jött be - elõtte probáltuk ilyen lan/wan programot és azzal laggos volt ...

vpn mégis csak az oprendszer része, az tény, h meg kell biznod abban, akivel összekapcsolódsz 😊

Forza.

Sadist
Üzenetek száma: 1

Nincs több kérdésem bíró úr...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mayday
1.00-s peccs? Az az alapjatek, nem?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

valaki tudna segiteni, nem találom az 1.00 patch-et !Elöre is köszi!
lwb
ugyanez volt nekem is a gondom. szedd le és kezd elõrõl úgy, ahogy ide le van írva. szarakodós, de nekem így elindult.

gizzda
A
rengeteg tippet , segítséget :-)

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

gizzda
KÖSZI

Balumann
Na ja és mit értesz az alatt hogy 1 Mbit-es internet... Nekem nincs 1 Mbit feltöltésem, letöltés 2,5 ... de játéknál elvileg a feltöltés is nagyon fontos, de ahoz túl kevés embernek van 1 Mbit feltöltésü nete!
Vidikártyám Ati 9600 pro, 2,4 Ghz-es AMD Athlon proci, és 512 MB memó ami kevés, de ha a single, és a sima Versus mód megy teljesen jól egész jó grafikai beállítással akkor nemhiszem hogy a COOP szaggatna...
A VPN -t én próbáltam már egyszer azthiszem, az bonyolultabb a beállítása, meg az biztonsági okokból nem ajánlatos mindenkivel lan-ba összekapcsolódni teljes mértékben... Hamachival is teljes sebességbe megy a lan kapcsolat, annál gyorsabb nem lehet a VPN, fölösleges sztem...

mila69en
"Feltételek"<#csodalk>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
windows xp VPN beállítások

le van írva: kliens és szervert hogyan kell beállítani!

Forza.

gizzda
nekem shogy sem akar mûködni pedig úgy csináltam ahogy ide le van írva...valami cd kulcs problémája van és nem hajlandó elindulni...pedig azt a cd kulcsot használtam ami itt volt megadva....valaki tuna adni valami tippet?

COOP játszótársat keresek Magyarországról Splinter Cell Chaos Theory v1.05 új pályáihoz.

Feltételek: gyors gépe, gyors videókártyája legyen
min 1Mbites internet
hamachi-t telepítenie kell, mert az UBI internetes csatlakozása egy kalap sz..
kikapcsolható legyen a firewall-ja (tûzfal)
az én gépem P4 3GHz, 2GB ram, GF6800gt, ehhez hasonlót keresek vagy nem túl elmaradottat teljesítményben
és a játékosnak legyen rutinja SC3-ban, ne most kezdje

Keress meg még ma este!:

hamachi: network neve: 'splinterhun' / jelszava: 'magyar' <<<--- ide csatlakozz be és küldj egy instant üzit! (ékezetek nem kellenek a network néhvez meg jelszóhoz!)

email: cyberjedi(kukac)freemail.hu
Sarapetike
és ez hol van benne?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

arty
miért nem probáljátok meg a winxp beépitett VPN szolgáltatását ? szintén virtuálisan LAN ba teszi a gépeteket és szvsz egyszerübb és talán gyorsabb is 😊

hamachit nem ismerem, de más programokhoz használt ilyesmiknél a vpn jobban bevált!

Forza.

Balumann
Akkor csináld meg a Hamachi-t és majd játszunk LAN-ba!
(Hamachi FAQ itt van az aláírásumba a link, az oldalon az MSN címem is legalul, majd vegyél fel 😉 )

na mostmeg elindult...😊

Runtime errort ír! ( meg valami C++ -t) mi lehet a baj?!

na megcsináltam mindent, de ellenõrzés után aztírja, hogy rossz a cd-key.

amikor felteszem a játékot, és elindítom, nem azt írja ki, hogy indítsam újra a gépet, hanem azt, hogy tegyem be másik dvd-romba a dvd-t. Miért?

arty
és itt mi a kérdés?

ujra kell installálni a játékot, rosszul lett feltéve a magyarítás.

Forza.

Sadist

Szívesen. Mellesleg elég szépen radíroztad ki a hátteredet, gondolom nem Photoshoppal csináltad <#banplz>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ezt irja:Error accessing the application's data.
angolul megy
Kandurex
Szerintem ne erõltesd ami nem megy <#mf2><#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem lehet?
Balumann
És most ezt olvassam el?

ezt a hibát irja ki.magyaritás után
MG>MG>http://kepfeltoltes.hu/view/051024/sc3.JPG]
kepfeltoltes.hu/view/051024/sc3.JPG]
nem csaaak hosszú Õ létezííík

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

még is megy erõltetem!!!!
most tõltõk fel elõszõr
ha be tallozom a képet hova tõlti fel,ide?
Sadist
Nagyon nem megy ez neked, inkább ne erõltetsd.