Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ha lóg ne tapss a kezére... De egyébként szinte telesen ugyan az
Már csak a hanot kéne lefordítani, és hiper-szuper lenne.
Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)
Ott töltöttem egy kis idõt amikor azt írta ki, hogy adjam meg a cd meghajtó betûjét.
én legalábbis azt hittem, aztán gondoltam egyet és beírtam ide a cd kulcsot és láss csodát elindult daemon toolsal.
Nagyon cool a game.
Na még kipróbálom a magyarosítást is lessz ami lessz
Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)
vpn mégis csak az oprendszer része, az tény, h meg kell biznod abban, akivel összekapcsolódsz 😊
Forza.
Nincs több kérdésem bíró úr...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vidikártyám Ati 9600 pro, 2,4 Ghz-es AMD Athlon proci, és 512 MB memó ami kevés, de ha a single, és a sima Versus mód megy teljesen jól egész jó grafikai beállítással akkor nemhiszem hogy a COOP szaggatna...
A VPN -t én próbáltam már egyszer azthiszem, az bonyolultabb a beállítása, meg az biztonsági okokból nem ajánlatos mindenkivel lan-ba összekapcsolódni teljes mértékben... Hamachival is teljes sebességbe megy a lan kapcsolat, annál gyorsabb nem lehet a VPN, fölösleges sztem...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Forza.
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Feltételek: gyors gépe, gyors videókártyája legyen
min 1Mbites internet
hamachi-t telepítenie kell, mert az UBI internetes csatlakozása egy kalap sz..
kikapcsolható legyen a firewall-ja (tûzfal)
az én gépem P4 3GHz, 2GB ram, GF6800gt, ehhez hasonlót keresek vagy nem túl elmaradottat teljesítményben
és a játékosnak legyen rutinja SC3-ban, ne most kezdje
Keress meg még ma este!:
hamachi: network neve: 'splinterhun' / jelszava: 'magyar' <<<--- ide csatlakozz be és küldj egy instant üzit! (ékezetek nem kellenek a network néhvez meg jelszóhoz!)
email: cyberjedi(kukac)freemail.hu
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
hamachit nem ismerem, de más programokhoz használt ilyesmiknél a vpn jobban bevált!
Forza.
(Hamachi FAQ itt van az aláírásumba a link, az oldalon az MSN címem is legalul, majd vegyél fel 😉 )
Szívesen. Mellesleg elég szépen radíroztad ki a hátteredet, gondolom nem Photoshoppal csináltad <#banplz>#banplz>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
angolul megy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"