Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Valaki találkozott ilyen jellegû problémával.
File: F:\data4.cab
Error: Adathiba (CRC)
Gyári cd -rõl van szó.
thx
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
És az sem feltörni fogja hanem emulálni, hogy könnyebb legyen beindítani a játékot, bár lehet hogy az is hasonló képpen fogja megoldani mint ahogy eddig csináltuk 😄
Én elakadtam a hajós küldetésen, nem tom mit kell csinálni és hova menni, már mindenkit kinyirtam a hajon 😄
Szerintem nem lesz képes "feltörni" a 3.5-ös SF-t a Daemon.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Leírná valaki, hogy mi a lényege a hacking-nek a játékban? Biztos kibökia szemem, de nem látok összefüggést a számsorokban, véletlenszerûen kattintgatok, aztán többnyire riasztás a vége.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Forza.
Forza.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Zárásként azt ugye tudod, hogy rengeteg nagyszerü játékról fogsz lemaradni azzal, hogy a vga-d nem támogatja legalább a dx8-at, a dx9-rõl nem is beszélve.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nevetséges. Bezzág már kib@szottul vártam hogy meglegyen, megvettem, én hülye FAQ-t nem olvastam semmit, csak a képeket nézekettem, mondú hú ez milyen állat, az milyen állat, 1-et 4x végignyomtam, a 2-õt majdnem, és a 3-mal enm tok játszani, mert nem támogatja. kész röhej. Hát szopjanak má' le!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Arty ha már ekkora kani betûkkel írsz, legalább helyesen tennéd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Forza.
egy win reinstall csodákat tesz (ma telepítettemn újra és a fear hibátlanul megy ) (eddig állandóan lefagyott)
mert láttam már a saját internetes cd-kulcsomat máshol (nekem eredtiben van meg a játék)
Fontos lenne. köszi
Nekem már megy a game csak most a páros játék módot próbállyuk haverommal és egy idõ után kilökk a küldetésböl és azt írja ki hogy lekapcsolódott a szerverröl!
Mindkettõnknek fent van a 1.04-es patch a magyarosítás is.
nem tudjátok ez miért van ?
Elõre is köszi!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Próbáld ki nagyon KIRÁLY!!<#guluszem1>#guluszem1>
PS3 ID: ghost_hun
2. Játék indítása, reboot.
3. Patch felrakása (1.04 euro)
4. Magyarítás felrakása
5. Start.bat futtatása.
6. SfNightmare.exe-ben: disable node, disable cd, disable node, sc master off.
7. Játék indítása. serial: HLK7Y-LJSX6-USTUW-J9B6J-PGVMZ
Ezeket a lepcsoket mar parszor vegigjartam, de en ott akadtam el, hogy 5. Start.bat futtatása. Ez a BAT file ugyanis nalam nem mukodik, azaz hibauzenetet ir ki, hogy eleresi ut hibas, vagy nem letezo hovatkozas, valami ilyesmi. Na most beleturkaptam kicsit, de nem tudom, hogy eleg-e az ha manualisan masolom bele a win/system/ ... stb konyvtarba az adott *.sys filet, vagy feltetlenul szukseges ez a bat file ?
Aki akar az vegyen fel MSN-en, [email protected] , hamachi leírás linkje meg itt van az aláírásomba ha még nem tudná valaki 😄
Elolvastam mindent.
ELjutottam addig ,hogy letiltottam az SFnightmare-rel mindent amit le kell telepítettem a patch-et aztán elindítottam a játékot majd beírtam (tutira helyesen) a kulcsot aztán check disc-re vagy mire nyomtam majd erre kiírta tegyem be máshová a DVD és nyomjam le Retry-t.
Hol rontottam el???
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive