Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Aha, köszi. Majd sort kerítek rá.
Rájöttél már, hogy mi a túró az a hacking? Én vagy a tizedik feltört rendszer után éreztem végre rá, mit kell csinálni. (Addig én is veszettül lottóztam... Még jó, hogy szabadmentéses a játék!) Ha még nem tudod, megpróbálom majd elmagyarázni.

Ha elkapta, nem ereszti!

A sztori teljesen önálló, nem sok köze van egyik (játék) részhez sem. Idõben elhelyezni a részek közé csak következtetéssel lehet: Sam 1957-ben született. A könyvben egyhelyütt azt állítja magáról, hogy 47 éves. Ha feltesszük, hogy éppen nem ködösíteni akart, és hozzáadjuk, hogy a könyv Amerikában 2004-ben jelent meg, az eredmény 2004 (kora tavasza). Tuti, hogy az elsõ rész utánra, és a harmadik rész elé (3 évvel) helyezendõ. Pandora 2006-ban játszódik. Egyszóval: elsõ és második rész közé való szerintem.

Ha elkapta, nem ereszti!

hykao
Teljesen új története van vagy pedig a játék elsõ, esetleg második, harmadik részét dolgozza föl?
Ha még nem oldódott meg a mentéses problémád, talán az enyém jó lesz. Normál fokozaton játszom, és a játékon rajta van az 1.05-ös patch. Fölraktam az egész mentésgyûjteményemet a tárhelyemre: http://nemesrita.atw.hu/ A Játékmentések cím alatt van, gondolom egyértelmû, hogy a 6 fájl közül melyik az.<#eljen>

Ha elkapta, nem ereszti!

A könyv kicsit lassan indul, de rengeteg kérdésre választ ad, amiket úgyis szerettem volna feltenni Sam Fishernek, ha összefutok vele valahol véletlenül.<#kacsint> Aztán beindul a sztori. Utolsó harmadától alig bírom letenni a könyvet! Bátran ajánlom mindenkinek, aki egyébként nem küzd diszlexiával, és szokott krimiket olvasni.<#vigyor3>

Ha elkapta, nem ereszti!

Makkmag
Én meg az Alcoholt nem tudom telepíteni valami network location hibával elszáll, pedig tuti mûködõ a verzió mert más gépeken már sikerült a telepítés és az elindítás, csak nálam nem 😞(( Esetleg Daemonnal próbálkozzak vagy <#help><#help><#help>az már eleve holt ötlet ????

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

gergou
Az gondot jelent, ha daemon is van e gepen alcohol mellett? No meg ha nincs service pack2 installalva? Ugynais nalam csak annyi a gond, mindent ugy csinaltam, mint a faqban, de a vegen a discchecknel nem megegyezo cdkulcsot talal.

`Take a look to the sky just before you die`

ati2002
Jelenleg nincs müködö mini-image.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Balumann
lehet hogy mégse 😞

Balumann
A nagyobbik méretü mini iso mûködik 😉

grebber
Oké majd irj örömmel várom mert ez nekem is jól jönne.

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Most nincs idõm próbálni, majd holnap megpróbálom de sztem mûködik (én eddig a gameburnworld -ról amit leszedtem szinte minden mûködött 😉

grebber
Probáld ki és irj hogy müködik-e!!!

Balumann
Találtam 2 féle mini image-t a játékhoz. Lehet hogy nem kell töbet a gépen lennie a 4,12 GB-s image fájlnak ahoz hogy betudjuk "szenvedni" magunkat a játékba 😉

Az kurvajó, mert nekem pont az van meg.
Van egy mdf/mds, amit mostanában nagyon sokan töltenek (4.18 GB, több száz peer). Pl.:EZ Na az egy amerikai verzió. Onnan lehet tudni, hogy pl. csak az amerikai patch megy fel rá. <#wink> Ha valakinek ez van meg, ne is várja, hogy menni fog az eddig említett módszerekkel. Ha minden jól be van állítva, akkor is azt írja, hogy nem megfelelõ a CD-kulcs (nem egyezik a meghajtóban lévõvel). lehet, hogy van hozzá mûködõ kulcs, de én eddig nem találtam. Nem kell megijedni azonban, elég bemountolni egy mûködõ verziót (pl. Snake) a FAQ-ban említett kulccsal, és már megy is...
Bocs, ha már nem aktuális.<#idiota>
matyi08
úgy, ahogy le van írva a faq-ban

Közölhetnéd velünk is hogy sikerült elindítanod?
matyi08
figyeljetek, felraktam két gépre a tört játékot, mert hálózatban van a két gép. mindegyiken el is indult. az egyiken csináltam egy COOP szervert, a másik meg is találta de nem lehetett rákattintani, mert a join-ra sem reagált. ja és még new game-t sem kezdtem az egyik gépen, ha ez befolyásolná, bár nemhiszem. na szóval megjelenik, de nem lehet rá csatlakozni. erre mi a megoldás?

ja, bocs😊
Sadist
Nem, de visszakérdeztél volna, hogy biztos? Erre válaszoltam volna, hogy igen, biztos. Csak próbáltam megelõzni a problémát 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Most akkor igen vagy nem? Mert akkor lemásolom pár havernak! Vicc volt. 1-et akarok tartalékba ha bajj lenne a cd-vel.
Sadist
nem
igen, biztos

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sziasztok, megvettem a chaos theoryt és szerintetek ha lemásolom úgy is menni fog?
matyi08
szóval szar?

Balumann
Nekem is beindult a játék. És próbáltam már 5-6 emberrel a COOP-ot. A játék megy úgy 15, max 20 fps-el coop módba. és úgy minden 3. indítás után sikerül bennmaradni úgy hogy ne dobjon ki.

matyi08
nekem is sikerült elindítani a tört játékot, és ki szeretném próbálni a coop-ot hamachin keresztül. valaki jönne játszani? (full kezdõ vagyok)

Adam II
Nem tudom volt-e már szó róla de Clancy írt egy Splinter Cell könyvet ami Mo.-n A sejt címen jelent meg. Megvan csak még nem kezdtem el olvasni csak beleolvastam és tartok tõle ,hogy túl sok a magánéleti szál ami szinte tuti (nem tudom csak sejtem) sablonosan belekeveredik az adott akcióba ,illetve nem fogja visszaadni a játékélményt.

grebber
Azthiszem a Hamachi nevû progival lehet de látom nem nagyon érdekel a game ha nem olvasol vissza leglább 2 oldalt.

matyi08
király. és co-op módba lehet játszani törttel?

grebber
Kb 3 perc rebootokkal együtt.Nem hal be a win nem kell parázni.

matyi08
hát összefossa magát a windows, vagy mittomén. és általában sikerül az embereknek? meg meddig tart megcsinálni?

grebber
Nem cseszi el.miért tenné?

matyi08
tört verzió általában el szokott indulni? nem cseszi el a gépet?

mila69en
jah persze ha még nem használja senki😄D<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
mennie kell vele

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

majd ha odaérek küldöm <#vigyor2>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

na elkezdem kiváncsi vagyok milyen a 2. tetszett

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Lenne egy kérésem,légyszives valaki erre a cimre [email protected],egy SAVET,a bankos pálya utáni kezdést,elküldhetné nekem.Ugyan is nekem format C-t kellett csinálnom és nincs nagy kedvem ujra kezdeni az egészet.Elöre is köszönöm.

tudom hogy a rendszerhez konfigurálja a kódot, de akkor is. Próba cseresznye
Shep
nem azon múlik

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mayday
Mesz a teszkoba? <#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mert ha megy beírom ide nektek is
Sziasztok, szerintetek ha szerzek eredeti cdkulcsot akkor azzal megy majd a tört verzió?
Köszönöm,kedves csendben gyilkoló Kollégák!<#worship>

A Ctrl-el lehet fegyvert váltani, ha jól emlékszem. Nyomva kell tartani.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Sadist
Pisztolyra váltasz, E gomb, Jobb klikk.

Szasztok.Még új vagyok.Egy kérdésem lenne:Hogy tudom elõvarázsolni azt a pisztolyt,amivel a lámpákat tudom semlegesíteni?Hmm?<#confused>