10611
-
#7862 és ha befejezted a játékot utána okézd le -
#7861 nem csak ennyi módszer van :P van egy bizonyos starfuck nevü program az itwins verzió elindul vele xD. kel hozzá daemon tools 4.0 bemountolod a dvd t ezután rákatintasz a kis villámra emulation/all options on. ezután belemész ebbe a starfuckba és ott elinditod a "secondary_all_cd_agressive"-et. Ezután kiiír egy néemt szöveget az ne okézd le, hanem inditsd el a játékot és megy :) -
#7860 Hidd el, hogy az egyetlen megoldás a fizikai lehúzás (ill. egyeseknél a BIOS-ban valókitiltás is műxik). -
#7859 Nincs müködő crack!! -
Lsilent #7858 Sziasztok
Talaltam ma reggel egy no cd crack-et a gamehez, lehet hogy vege a fizikai meghajto ki/be huzgalasanak? -
Richard90 #7857 jaaa tényleg
igazad van
amúgy ubi.com or splintercell.com or google.com -
#7856 igen de neki az 1.4 kell úgylátom, és ha auto frissítésre rakja akkor az 1.5-öt tölti le -
Richard90 #7855 amúgy ha megvan a játék van egy olyan opció benne hogy magától frissíti a játékot... -
#7854 google-ről hallottál már?
vagy esetleg megnézted hogy itt sg letöltésekbe fennvan-e?
filefront.com -on egyébként biztos fennvan
Próbáld meg feltalálni magad kicsit -
#7853 -
csurit #7852 Hali valakinek megvan a splinter cell chaos theory 1.04 patch ha igen átküldené. Msn:[email protected] -
#7851 Sajnos ezt a gámát az koviszoft nagyon el....ta mert a coop gazdaságos eratív mód nagyon gyenge lett (kilép a szerver, a portok nem működnek...Ja ha erre valaki tud valamit mondani szóljon) és a Versus mode az meg egy ütésed egy halálom típusú.Vissza a pandora-stylet! -
Richard90 #7850 Fent van a legfrissebb videokártyadriver??
ha nincs akkor látgass el a videókártyagyártód honkapjára és töltsd le a legfrissebbet:
HA ATI-D VAN
HA NVIDIA-D VAN. -
Prof-X #7849 Hali mindnekinek!
Olyan problémám van , hogy elkezdett akadni de nagyon brutálisan a játék az utolsó pályákon.Elösszőr csak nagyon kicsit de az utolsó pályán egyszerűen menni sem lehet.Nem gépigyény a baj mert az első 4-5 pálya simán ment.Volt már valakinek ilyen problémája?Próbáltam már lemeztöredezettség mentesítést de nem használt.Eléggé felidegesített,hogy már a végén vagyok és szarakodik.Ha valaki tud valamit PLS HELP! -
#7848 versus->system->dedikált szerver executable
belenéztem de nem adnék neki sok reményt
ma este játszunk? -
#7847 itt hogy lehet dedicated szervert? :/
Nem sajna, nem engedi végigmenni, ha van 2 kém és 1 katona, és a katona kilép kiírja hogy a kém nyert :( -
#7846 Belép a harmadik egy lobbyba, elindítod és kilép. Akkor engedi végigmenni de még mindig hárman kelletek. Dedikált szerverrel próbálkoztál már? -
#7845 pontosabban arra gondoltunk hogy 2-en szeretnénk gyakorolni, úgy hogy csak 2-en vagyunk kémek a pályán. Mert csak úgy engedi hogyha 2-en vagyunk hogy valaki kém, valaki katona :(
Ezt szeretnénk valahogy kijátszani, belenéztem a versus/system ini fájljaiba de minden marhaságot meg találtam (sticky camera intenzitás meg ilyesmi :D), de azt ami nekem kéne olyan beállítást nem :(
Ha valaki tud valami ötletet akkor pls -
#7844 chaos theory -
#7843 Sziasztok! nem tudja valaki hogy lehetne emgoldani azt hogy versusba ketten mennyünk ugy hogy nincs ellenség? :( -
NRK #7842 Megnéztem a multis videót, és marhára kedvet kaptam hozzá. :) Ez a Pandorának, vagy a Chaos Theory-nek a versusa?
-
#7841 Huzátok ki és megy vazze bár nekem eredetim van és nem kell kihuzogatni akinek nem megy vegye meg 4490ft automex-nél ls cd galaxis-nnál -
#7840 mindeféle variációt kipróbáltál a SFNightmare-rel ???
Nekem se a leírás szerint kell kikapcsolgatni. -
#7839 Huzd ki vazze és megy!!!!!!!!!!!!! olyan nagy eröfeszités????????????????????? -
GOTEM #7838 Nem tudom találkozott-e már valaki olyan hibával, hogy:
"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."
2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F - ezzel próbáltam nekem nincs kedvem kábelt huzogatni vazze probálgattama starforce nightmrrel is de felidegesit ez az egész geci KURV@ ANYJÁT A STARFORCENAK EMG ANNAK IS AKI KITALÁLTA MI A KURVA ANYJÁÉRT TALÁLTA KI!!!!![#ticking] -
#7837 http://www.urownblog.com/PromoFinal.wmv
Ezt a multis videot nézzétek meg
És ha valaki így multizik rajtunk kívül állandóan hamachival, azoknak ajánlom ezt a map packot, 15 pálya:
http://www.splintercellworld.com/img/mapsct/MICAIOv5.exe -
#7836 Visszamászol abba a végébe ahonna kukkolod Otomoékat, és benyomod az EEV-t. Asszem, hogy mond valami a Lambert vagy Grim hogy Samu derítsd ki ezt meg azt, de nem vagyok benne biztos. Hamarosan újra odaérek és majd meglátom. -
#7835 Milyen cd key-el probálod?
Amugy legtöbbször akkor ir ki ilyet ha valamit nem csináltál meg. -
#7834 Hy én amikor indítani akarom a játékot cd kulcs hibát ír ki. Nincs esetleg másik cd kulcs? -
Lsilent #7833 Nem tudom, hogy csinalod de nekem nem sikerul semmit hasznalni a szellozoben, csak maszni lehet semmi mast. Legalabb is nekem nem ment. -
Pedrosz #7832 Köszi a segítséget, de közben inkább elkezdtem újra a pályát és elkaptam az egyik őr grabancát. -
#7831 Úgy emlékszek hogy ott EEV-vel még kellett hackelni gépet is, mármint a szellőzőből. Ha nem csináltad meg lehet hogy azért nem enged. -
Lsilent #7830 Thx az infot. Bar en mar probaltam. Mentem elore hatra de nem akart kijonni. oldalra nincs ut a csobol. De ki sem irja, hogy kimaszhatok hattal. -
#7829 kihátrálsz, amit birsz, utána visszamászol előre megint és akkor továbblép a game, lesz valami átvezetőcske és utána ki is lehet mászni :) -
Lsilent #7828 Hali
Sajnalom egy kicsit hogy nem lehet keresni a hozzaszolasok kozott. Nagyon sok a hozzaszolas igy nincs idom a melohelyen mindet vegig olvasni igy bar lehet mar kerdeztek es valaszoltatok is de megkerdezem. Van egy olyan resz a gameben, van ez a War room, egy S alaku szellozon kell bemaszni es kihallgatni a beszelgetest. Ekkor ad uj objektet. megvan az uj objekt. de nem tudok visszamaszni a szellozon. Elmegy a feleig is ott ragad. elore mindig tudok menni, de azon a ponton tul nem tudok kihatralni. mit tegyek. Help me. Pls. Thx -
#7827 a 2 lehetőséget felhasználod, a meredék számsor közül választassz egy szimpatikusat, mejd az egérrel kijelölöd, ha nem az akkor kezded előlröl és másik számsorra klikkelsz. -
Pedrosz #7826 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az utolsó pályán hogy tudom meghekkelni a retinaszkennert ha van összesen 2 lehetőségem a 4-ből. Az őr (elektro)sokkot kapott, úgyhogy őt nem használhatom. (az a helyiség ahova egy mozgópadlón lehet lejutni, és egy infrás kamera forog körbe) -
loga #7825 Sziasztok nekem lenne egy kerdesem:
Megvettem eredetiben es az install cdkey kod rajta van a cd-n. De mikor fel akarok menni netre es keri a kodot oda valami mast kerhet mert sokkal rovidebb kod kell neki es a fuzetjen van egy feher kocka de az ures. Ott kellene lennie ugye?
Be volt rendesen foliazva es rendes uzletbol vettem...
Vagy csak elneztem valamit?
Segitsegeteket elore is koszonom. -
Macskanő #7824 Tegyél fel patchet az megoldja a problémát! Nálam a sima 1.00 verzióval szaggatott az egész game! -
Stuller #7823 Van egy nagy problémám:
Elinditom a gémet (single be megy qrva yol minden meg versusba is)
Co-op-ba betölti a gémet qrva sötét van nem látni semmit cask egy két vonalaet meg mintha vmit emberkörvonalat.
Mondom megy faszán a single fullon, nincs peccselve. mi lehet a gond...???