Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ha egy a CD kulcsa a 2 játékosnak akkor disconnectel. Mondjuk igaz is lehet mert valszeg ezért nem csináltak hozzá javítást 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Splinter Cell 3 v1.05
RELOADED
És késsz.Ha vmi nem megy akkor azt privátban.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Osonni meg nagyon szeretek 😄
Coopba tegnap jó volt Lunkival kétszer is volt olyan hogy full egyszerre kaptuk és és altattuk el õket teljesen véletlenül 😄
Szükségem lenne pár használható tippre, ötletre a játék elindításához.
Nekem nem eredeti játékom van, úgy töltöttem le egy weboldalról még régen crack nélkül. Nagy nehezen valahogy sikerült elindítani valahogy, csak máér sajnos nem emlékszem, hogy pontosan hogy, és végig is játszottam.
Most szeretnék újra végigcsinálni pár küldetést, de most sehogy sem sikerül elindítani.
Az "ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!" -ben szereplõ tippeket véigigcsináltam többször is, lépésrõl lépésre, betartva a sorrendet, de a játék egyáltalán nem akar elindulni. Be se jön semmi, ha elindítom a játékot.
Valaki tud használható tippet adni, ogy hogyan indíthatnám el?
Elõre is köszönöm a tippeket és ötleteket!
Volt egy 3:43-as is de arról nem készült video.
De mostmár leállok vele mert ezzel álmodok.
Utolsó elõtti pályán vagyunk hatástalanítani kell egy bombát olyat mint a train station pályán tehát keten kellünk hozzá de képtelenek vagyunk hozzáférni a másik oldalhoz mert nemtudunk átjutni sehogy sem.
Alattunk nagy "verem" de sehogy nemtudunk lejutni.
Visszafelé nemtudunk menni met a fal ahonnan idekusztunk nem lehet használni a kúszás menüt.
Aki tud kérem segítsen mit kéne csinálni!
Utánna még mentem egyet az 8 perc 23 lett de aról nemcsináltam videot.
Annál lejebb nemhiszem hogy tudnék menni.
Mert amikor bemegy az ajtón ott van 1 õr + követi 1 és mire azokat alarm meg észrevétel nélkül likvidáljuk ki is irja hogy mission over mert nem követtük.
Elakadtam a penthouse pályánál, amikor az öreg segítségét kell kérni. hiába beszélek vele, nem segít, csak áll egy helyben.
Elõre is köszi
Mert ahol leereszkedtünk hogy kivegyük ott van ilyen áramos szar.Pedig szerintem arra kéne menni.
Átkéne hajítani a másikat a másik oldalra?
hálózatnév: lunki88
pass: lunki
Ma este valószínûleg menni fog egy darabig.
De ha ezek után is disconnectel akkor sajna azok közé tartozol akiknek nem megy. :/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ok
sikerül az install meg minden, de a play az nem:S mi lehet a probléma?
Igaz csak ugy ment hogy én XP-n voltam õ meg Vistán és a nod 32 egyikünknél sincs fennt eddig amiatt nem ment. De a vista és vista kettõn még nem megy az továbbra is rejtély.
Fasza a coop nagyon.
Olyan problémám lenne,hogy Vistára próbáltam feltenni a játékot, de nem akar mûködni. Játék telepítése után feltettem az 1.05-ös patchet, majd a no dvd cracket, illetve updateltem a star-force drivert, mert a vista kiírta,hogy kompatibilitási problémákkal küzd. Viszont a játék nem indul. Rendszergazdaként futtatom a játékot, de semmi nem történik miután rákattintok az ikonra. Mi lehet a baj?
Aki vistán játszik vele hogy tette föl?
Elõre is köszi a helpet.
Üdv: Zsombor