Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Next PC upgrade: 2022
erre...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nincs kedvem végigolvasni az egész fórumot ezért segítségeteket kérem.
Letöltöttem ma a Splinter Cell Pandora Tomorrow-t. És az a gáz hogy ki kéne ugye csomagolni a fájlokat, de se a winrar se a total commander se más nem ismeri fel, azt írja ki hogy ismeretlen alkalmazás. IMMERSON verzió van meg.
Segítsetek pls!!!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
Forza.
a hülye cd key meg nem jön mert a bolgár csávónak este dolgoznia kell csaposként egy bárban hát nem hülyeség <#sniffles>#sniffles>
Most az imagejét letöröltem a géprõl, lemezre ki van írva, ha lesz helyem (mert most lemeztöredezettségmentesítõt szeretnék futtatni) akkor visszarakom és LAN-ozhatunk
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
van egy hamachi channel :
login:splinterhun
pass:magyar
frissítsuk fel az emlékezeteket. aki nem tudja mi a hamachi nézzen rá balu fakkjára
szóval, 1.05 fel és nyomjuk? én a coopra igazán kíváncsi vagyok, ha összegyûlünk négyen akkor versus <#eplus2>#eplus2>
addig is, próbálok szerezni cd keyt!
Ha elkapta, nem ereszti!
Feltettem az 1.4 patchet, de mégsem tudom honosítani a gamet!
dynamic-pc.umd fáljal van gond!
Nem tudná elküldeni valaki ezt a fálj a [email protected] címre, hátha lendít valamit a dolgon!
Elõre is köszi!
Sziasztok
Ha elkapta, nem ereszti!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Valami miatt, csak akkor tudtam elindítani a játékot, amikor a gépben lévõ DVD-t lehúztam. Többzör próbáltam telepíteni más módokon, és kb. 6különbözõ leírásból próbáltam indítani a játékot. Miután lehúztam a DVD-t, úgyanúgy kellett a Starforce driver star.bat-ot indítani és utána SFNightmare.exe-vel Disable Node, Disable CD. Ezeket után elindult a game. Próbáltam Daemon 3.47, Daemon 4.00 és Alcohol 120%-al is.
Ha elkapta, nem ereszti!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
<#bdead>#bdead><#gun>#gun>
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
<#kuss>#kuss>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
<#falbav>#falbav><#wow1>#wow1>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1.Azon a pályán, ahol a szerverekre kellett jelkövetõt feltölteni, 1 mellékküldetést nem tudtam megcsinálni, és a (kövi)Hokkaido pályán, már fõküldetés lett belõle, de ott se tudom, hogy csináljam meg.
Ez lenne: Derítsd ki kicsoda Milan Nedich.
2.Próbáltam 2játékos módban játszani, de nem akar csatlakozni. Lehet, hogy az a gond, hogy az egyik gépben csak 10Mbites hálókártya van?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.