Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dt4-et még nem sz us vagy eu aszt hol toom +nézni??
Muki100
DT4-t már próbáltad?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

US vagy EU verzió? Mert nekem is ez volt, de amikor visszolvastam akkor kiderült hogy az US verziót szedtem le...
ja és az sfcure01 nemis indul el!!!plz heeeelp
szewasztok ö..öö olvastam a faq-t de nemsikerült megcsinálni chaos theoryt mer aszt irja h. rossz a cd-key ha v.laki tud plz [email protected]
l
arty
szerintem nem kedve nincs, hanem szellemi képessége 😊

Forza.

grebber
Azt oké hogy nincs kedved végigolvasni a topic CIMÉT csak eltudod olvasni ez nem a Pandora Tomorrow.

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Ez erõsen OFF-topic lenne itt, válaszolok a Pandora topicjában, bár még ott is OFF, de az ma már kevésbé látogatott.
erre...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hali!
Nincs kedvem végigolvasni az egész fórumot ezért segítségeteket kérem.
Letöltöttem ma a Splinter Cell Pandora Tomorrow-t. És az a gáz hogy ki kéne ugye csomagolni a fájlokat, de se a winrar se a total commander se más nem ismeri fel, azt írja ki hogy ismeretlen alkalmazás. IMMERSON verzió van meg.
Segítsetek pls!!!
Muki100
Emberek, ha mindenki kijátszotta a solot akkor multizhatnánk<#wave>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Úgy még nem, mert nekem a két gomb elég messze van egymástól. Viszont elõfordult már, hogy a guggolás helyett a fegyverelõvételre tenyereltem rá. (Ezek nálam szomszédos gombok.) De ez nem okoz különösebben nagy kavarodást, mint ami a te esetedben lehetett.<#vigyor3>

Ha elkapta, nem ereszti!

Ez ugyan csak egy szubjektív megjegyzés, de nekem sokkal szimpatikusabb ez a verzió. Végre egy hely, ahol ki lehet bújni a hidegvérû kivégzés feladata alól, mégha a végeredmény ugyanaz is. (Pandorában a jeruzsálemi pályán volt valami hasonló.) Csodálom, hogy ilyen keveseknek jutott csak eszébe a próbálkozás.

Ha elkapta, nem ereszti!

arty
már irtam h nem, ráadásul a magyaritás is felmegy az 1.05re simán ... 1.04et felejtse el mindenki 😊

Forza.

Muki100
addig is ki utána kéne járni hogy az 1.05 hoz e újabb sztárfost, majd próbálkozok.
a hülye cd key meg nem jön mert a bolgár csávónak este dolgoznia kell csaposként egy bárban hát nem hülyeség <#sniffles>

Balumann
ti jártatok már úgy hogy leakartatok gugolni mert jönnek a katonák és a fütyülés gombot nyomtátok meg? 😄
Most az imagejét letöröltem a géprõl, lemezre ki van írva, ha lesz helyem (mert most lemeztöredezettségmentesítõt szeretnék futtatni) akkor visszarakom és LAN-ozhatunk

Makkmag
Igen én eltettem a stukit, Shetland nekem ugrott, én meg megkéseltem (videó), aztán repült át az ablakon, mint a pisztolyosnál.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Muki100
Multizni kéne!
van egy hamachi channel :
login:splinterhun
pass:magyar
frissítsuk fel az emlékezeteket. aki nem tudja mi a hamachi nézzen rá balu fakkjára
szóval, 1.05 fel és nyomjuk? én a coopra igazán kíváncsi vagyok, ha összegyûlünk négyen akkor versus <#eplus2>
addig is, próbálok szerezni cd keyt!

Megvan, mûködött. <#eljen> Volt is rá szükség a Bathhouse pályán! Jut eszembe, valaki már rajtam kívül próbálta, mi lesz, ha a végén Shetlandot nem igazán van kedvem csak úgy közvetlen közelrõl pofán lõni, hanem inkább én is elrakom a stukit? Ha még nem néztétek, és van arrafele mentésetek, egy próbát megér!<#smile> Nekem tetszik!

Ha elkapta, nem ereszti!

Balumann
ja hüyle vok 😄D

Balumann
az MBS az mindig párszáz KB-os...

Szerintem senki nem tud átküldeni egy 570 MBs fájlt....
Sziasztok!
Feltettem az 1.4 patchet, de mégsem tudom honosítani a gamet!
dynamic-pc.umd fáljal van gond!
Nem tudná elküldeni valaki ezt a fálj a [email protected] címre, hátha lendít valamit a dolgon!
Elõre is köszi!
Sziasztok
Ha alapbeállításokkal játszol, akkor a 'q' gomb. Nagyon hasznos!
Köszi a tippet! Este megpróbálom.

Ha elkapta, nem ereszti!

Sadist
falhoz lapulás gomb

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na végre sikerült nekem is elindítanom a gamet. Azért írom le a rövidke tapasztalatot, mert sokat szívtam vele, hátha más hazsnát veszi.
Valami miatt, csak akkor tudtam elindítani a játékot, amikor a gépben lévõ DVD-t lehúztam. Többzör próbáltam telepíteni más módokon, és kb. 6különbözõ leírásból próbáltam indítani a játékot. Miután lehúztam a DVD-t, úgyanúgy kellett a Starforce driver star.bat-ot indítani és utána SFNightmare.exe-vel Disable Node, Disable CD. Ezeket után elindult a game. Próbáltam Daemon 3.47, Daemon 4.00 és Alcohol 120%-al is.
Tudja valaki, hogy hogyan kell elõhúzott fegyverrel vállat váltani? Elvileg lehet, legalábbis a betöltõ lépernyõn idõnként elõjön ez, mint jótanács. (Sam úgy tûnik jobbkezes, jobb vállhoz fogja a mordályt alapvetõen. De, ugye, ha egy folyosóra, ami jobbra kanyarodik, be akarunk lõni, jobban fedezékben maradnánk, ha bal vállról céloznánk. Én negyed órát piszmogtam, minden létezõ gombot végignyomtam, eredmény nulla. PS2-esen állítólag az x gomb csinálja ezt.) Valami ötlet, kedves lopakodós cimborák?

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
Köszi, megnézem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Muki100
Szerintem már nem éri meg megrendelni a 3. részt mivel a 4. itt van hamarosan és ha a 3-ra már van többé-kevésbé törés én inkább próbálkozok meg kábelt vágok mint fizetek! Nehogy már a mocskos kapitalisták elvegyék a pénzemet egy majdnem féléves játékért<#mf1>

threeman
Én is megrendeltem cdgalaxistól. Csak azt nem tudom mi van, ha pont akkor nem vagyok itthon amikor jön a futár? Na mind1 majd megoldjuk vhogy 😊

ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!

Megvolt? Nemsegitett? Nincsmás!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

naa segítsen már valaki
<#bdead><#gun>

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Ész? 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

akkor mi kell hozzá

grebber
NINCS CRACK és nem is lesz.

Next PC upgrade: 2022

segítség carck kéne

letöltöttem de nem rakja fel
<#kuss>

ati2002
#7150 Müködik, csak az lemaradt, hogy a 1.04-es patch-et rakd fel még-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Valaki tud segíteni elindítani a Chaos theoryt mert azt írja ki hogy tegyem a cd-t a meghajtóba
<#falbav><#wow1>

Makkmag
Akkor valamit nem jól csinálsz, mert én már több gépen is elindítottam a FAQ-ban leírtak szerint.Egyedül az SFNightmare-val kellett variálni pl.😄is.node-Dis.CD-Dis.node-Pri.M.off-Dis.node-Dis.ata-Dis.node , a másikon meg: dis.node-Pri.M.off és már megy is, ja az SFN elindítása elõtt mindíg !start.bat !!!!

Persze. Sp2-m van
Makkmag
Nekem is az a verzió van meg és mûxik.

Makkmag
SP2 ??? Mert az kell.

Sadist
1.-re megoldás, hogy amikor feljutsz a fölsõ szintre, ahol 2 pacák beszélget egy elsötétített üvegû szobában, ráirányítod a távcsövet az üvegre és felveszed a beszélgetésüket a lézermikrofonnal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

De ugysem fogadja el vazze !!!!!!!!!!!
Makkmag
a képfájlt fel kel másolni, a dvd meghajtót pedig le kell tiltani, egyébként FAQ

Evin
Két nagy problémám van.
1.Azon a pályán, ahol a szerverekre kellett jelkövetõt feltölteni, 1 mellékküldetést nem tudtam megcsinálni, és a (kövi)Hokkaido pályán, már fõküldetés lett belõle, de ott se tudom, hogy csináljam meg.
Ez lenne: Derítsd ki kicsoda Milan Nedich.

2.Próbáltam 2játékos módban játszani, de nem akar csatlakozni. Lehet, hogy az a gond, hogy az egyik gépben csak 10Mbites hálókártya van?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Seth
a faq ott figyel felül!!! elõször ezt olvasd el....

PSN ID.: Beegabor

Nem tudjátok? #7178