Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó látom senki nemtud mondani akkor reinstall.😞

arty
nincs hozzá mini image... az csak egy leirás 😊

Forza.

Nekem vegvan gyáriba a SOLDIERS HEROES OF WORLD WAR II aminek SF3 3.3.36-os védelme van.
UltraIsoval leszedtem plusz mini-image és simán elindult !!
Ezek alapján a Chaos SF3 3.3.4.71-es változata mér ne indulna el?

Nincs valakinek másik cd kulcsa?

Meg meg...És ez a vicc hogy tegnap este jo volt...és az 5. pályán tartok

grebber
Start.bat és a Disable Node is megvolt?

Next PC upgrade: 2022

The disk key you entered does not correspond to the disc in the drive.Make sure you use the correct Disc Key. EZT Irja ez a nyomi

De levan huzva az osszes meghajtom.

Makkmag
attól biztos nem, de nem csak a !start.bat-ot kell elindítani hanem az SFNightmare-t is, és még ha le is vannak tiltva a dolgok akkor is megint meg kell csinálni.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Attól lehet h kivettem az imaget meg vissza raktam és azért ?
vagy mi a ....<#nemtudom><#falbav><#help>

Ezt nem hiszem el tegnap este még játszottam vele ma meg baszakodik a cd vel:...Ez normális?<#gunyos1>Start.bat el lett inditva és semmi

Balumann
De ha ezt elõbb mondod, akkor elõbb megnézem hogy mindenféle szarság nélkül, még csak elemz mount nélkül is elindul akkor már elõbb is tudom és mehettem volna LAN-ozni eddig is 😞 mert nekem meg a képfájlt kikellett törölnöm, bár kiírtam csak hibás lett a lemez, és 97 %-nál a vége lemaradt valahogy a lemezrõl illetve eltünt, és nem jó... hát mind1 akkor majd multizunk, aztán ha single-be akarok már nagyon játszani akkor majd letöltöm újra 😞

Balumann
õõ, CD-t

Balumann
én mégjobb dologra jöttem rá. Ha felvan telepítve a játék, lemez nélkül is elindul mert ott nem ellenõrzi a CD kulcsot 😄

MI rájöttünk haverommal arra, h ha megvan az eredeti játék vkinek, és ha installálás után CSAK a VERSUS mappát kimásolja cd-re, akkor onnantól lehet LAN-on nyomni, semmi más nem kell hozzá!

Sadist
Jogsértés, de szerinted ez érdekli a kiadókat vagy a másolásvédelem készítõit?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
ajjaj, megnéztem a mini image-két, és sajna nem engedi egyiket se 😞
más CD key kéne hozzá azt írja, ellenõrizzem hogy ehhez tartozik-e a CD kulcs

Ha az SF3 nem enged bizonági másolatot az jogsértés!
SF3-as gyári progit egyébként még nem szedtem le image-be azért kérdem!
A gt legend, worms4, .... mindegyik simán elindul !
ok! próbálunk elõbb szedni valamit ...

De van hozzá mini-image : gamecopyworld.com

arty
nincs mini image sajnos 😊

mrsnake: honnan veszed azt (ami egyébként nem igaz) h az SF3 enged másolatot?
ultraiso alkalmatlen a feladatra, alcohol + egyéb MDS buherálo programok és magas IQ kell hozzá ... szedjetek le inkább netrõl egy müködõ képfájlt!

pityesz: végigjátszás KLIKK

Forza.

Hali !
Holnapra tervezzük 3an hogy megvesszük a gémet és az a kérdésem hogy mivel lehet
leszedni a játékot image-be hogy fusson is?
Mert ugyebár a starforce is enged 1 biztonsági másolatot !
Szerintetek az UltraISO megfelel a célnak???
Vagy alcohol, néró?
Mert ha megvan az image akkor elvileg dt4-el felrakva dvd/cd-k kiiktatva
el kell hogy induljon!!! Bármilyen ötlet érdekel!

Köszi ...

huhh jo a game csak kicsit nehéz meg akad nálam 😞

Balumann
kipróbálgatom amit találok, remélem menni fog

Balumann
van mûködõ mini képfájl, nem tudjátok? :/ kiírtam DVD-re és hibás lett, és nem tudom visszarakni, felvan telepítve de a képfájlt azt lekellett törölnöm ideiglenesen a géprõl mert kellett a hely, erre most meg nincs meg

és ez>>>hamachin vagyunk
channel name : ---miaz a hamachi és miaza channel name?????
ez nékem szol? mer ha igen nem vaok ám ojan béna ....pandoráztam multiba sokat..
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!A bankos pályán vagyok!bejutottam a bankba, átjutottam a lézeres érzékelõkön, feltöltöttem öt hamis emailt.megtaláltam két kapcsolót a háromból,a harmadikat sehol nem lelem, mekk!Van egy gyanus ajtó ami "szikrázik"persze oda nem jutok be!
A jegyzetek egy szellõzetõt ír,kikapcsoltam a ventillátort de a szellõztetõt nem találom!Körbe körbe járok ,de ............semmi!
Elõre is köszi!
Sziasztok!
Muki100
Akkor ha végigvitted a solot jöhetsz te is multizni
hamachin vagyunk
channel name : splinterhun
password: magyar

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

NincsMit 😊

Jó játékot! 😊
rain ISTEN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY köszi szépen.örök hála +minden kösssssssz
+probálom és kössz a segitséget😊
Nekem így megy:
-DT4 felrak
-All emulations ON
-SFNightmare:
DISABLE NODE
DISABLE CD
DISABLE NODE
-Play Game 😊
jahh és még 1 kérdésha DT4 et használok akkor is végig kell csinálni a faq-t?
szal'ha d4 et felrakom jo lessz.hmm...+proszálom és köszi
Nem szándékoztam orditani.csak bekapcsolva maratt a caps lock bocsesz.<#heureka><#heureka>
Muki100
nálam is ugyanez volt aztán letöröltem alkoholt clonecdt nerot a géprõl csak a DT4 volt fenn all emulations on és láss csodát elindult pedig civilizáltan fórumoztam

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ok, nem kell ordítani! Más ötletem nincs. Azt nem írtad, hogy letöltötted-e a EU verziót...
MÁR ASZT IS PRÓBÁLTAM .....
Húzd ki a CD/DVD meghajtódat a gépbõl, hátha úgy müködik.
Bár nem tudom, nekem simán ment.
akkor mit csináljak???
jo.jo de mindent ugy csináltam ahogy kellett disble node disable cd disable node sc master off.és nem jo....
arty
NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenõrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...

Forza.

SzówAL amikor el akarom indítani a gammát ugye beirom a cd-key-t és mintha lefagyott volna vagy 10 percig nemcsinál semmit aztán kiirja hogy rossz cd-key...ez mér van??????????????????????????????????????????????????<#wow1><#wow1>
nagykispeter
Sziaztok!
Tudnátok segíteni hogy,hogy kell a bankos pályán a kódzárt felnyitni?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

😞
Makkmag
hát ha nincs ismerõsöd aki oda adná, akkor igen 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

és ha ne jo akkor ujra le kõ töltenem 4 gigát?????????????,
asszem us de hol toom +nézni????
ja 104.-es már 1x felment rá
Probáltad már felrakni az 1.04 patchet? mert az US-re csak az US patch megy fel... az EU-ra meg az EU...
hol toom +nézni hogy us vagy eu ésha nemjom akkor ujra le kõ tõteni?