Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ha olyan palyan vagy, ahol nem olhetsz, ott is elkaphatod oket egyesevel, es artalmatlanna teheted oket, oles nelkul.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A második rész gáz,a snake eater meg már nem köt le<#vomit>#vomit>
Nekem azt ne mondják,hogy ha körbe akarsz nézni álljak át belsõnézetre,így aztán rva izgis:hanyas
A splinter cell a legjobb gém PS2-re,aztán a Kill zone és a GTA San Andrea,jah és az összes EA FIFA (2006 rulz)
Beszélgettem az öreg fószerrel de nem tûnt fel semmi.
Mikor benyomtam a szervert akkor gyulladt fel a fénye az egyik gépnek,persze az pont elvolt dugva,bal oldalon 4 gép,jobb oldalon 4 gép,szal 8 gépet kellet benyomni míg kinem kapcsol a gép.
A fények nem változtak,nem volt túlmelegedés egyébként.
Remélem még egy ilyen szákk nem lesz a játék végéig<#guluszem1>#guluszem1>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Érdekes, sose gondoltam volna, hogy ilyen különbségek vannak a verziók között. Nekem úgy rémlik, legalább 3-szor kellett öreg mukival beszélni, mire elindult kapcsolgatni. Lehet, hogy nem dumáltál vele elégszer? Na, ezt is megnézem este, hogy egyáltalán a main server bekapcsolható-e, ha kevesebbszer sóderelek a mukival. Bár a mikor lecsaptam, akkor sem lett mission failed, csak beszóltak, hogy mi a fenének csináltam ezt, és így nehezebb lesz. De így, egyedül nem csináltam aztán végig. Kíváncsivá tettél. Egyébként a felgyulladó fehér lámpák voltak végül nálad is a megoldás kulcsai?
Ha elkapta, nem ereszti!
De hálistennek a missön komplett,köv másik.
Kínomban tegnap a Pandora tomorrow-t raktam be,mivel aznap vettem 5 rugóért,mondom inkább ezt nyomom mint a snake eatert,az valahogy nem jön be,nem elég játszható:hanyas
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Ha elkapta, nem ereszti!
Csak konzolon másképp van,az összeset felkell kapcsolni miután kigyulladtak a lámpáik,most futok is a lifthez<#wave>#wave>
No, sok sikert. <#wave>#wave>
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Megfogok bolondulni<#merges2>#merges2>
A másik ok hogy lehet hogy nem az a nyelvü verzióhoz töltöted le a patchet, azt is ellenõrzid (bár akkor lhet hogy már telepítés elõtt kiírta volna)
Ha meg magyarosítás fennvan akkor lehet hogy az egész játékot újra kell intalálnod elõtte mielõtt patcheled mert arra nem megy rá (nézz vssza a forumba, én nem tettem fel magyarítást)
Hozzam most kerult a jateknak egy eleg gyanus verzioja... A lenyeg az benne, hogy felinstalalom es amikor inditanam akkor jon az activation, ahol a manualis megoldasnal, a jatek automatikusan general egy hardware codot es utanna keri az aktivalasi kulcsot. Nyilvan nekem ilyen nincsen es nem is kaptam hozza semmifele generatort. Ja a hardware kulcs az nem standard , hanem minden uj inditasnal ujat general. A game megjelenesi idopontja miatt elegge atfesultem az forum aprilisi reszet de mivel ott nem kaptam gyogyirt a problemamra, ezrt itt kerdem, hogy valakinek van e valami otlete, megoldasa a bajomra ?
Leírás: Ordel által készített Splinter Cell Chaos Theory honosítása, mely az 1.4 verziószámú patchcsel kompatibilis.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A magyarítások úgyis mindig szarul fordítanak, egy játék az anyanyelvén az igazi. Amúgy meg nem hiszem hogy megéri elcseszni az SCCT-det egy magyarításért...ha már ennyit szenvedtünk a starforcecal örüljünk hogy megy<#smile>#smile>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha elkapta, nem ereszti!
Elakadtam a PENTHOUSE-ban,az utolsó szobában van egy kretén öreg ahol egy kompjútert kéne bekapcsolni,az mindig befullad az öreg meg csak rötyög<#falbav>#falbav>
Hogy lehet bekapcsolni a gépet?<#nemtudom>#nemtudom>
Mind1 legalább az SC3 az megy.
Mert gyanítom hogy azok blacklisten vannak és ha a sztárfos megtalálja õket nem hajlandó elindulni, legalábbis nálam ilyesmi volt
Szóval az alap verzió istenért nem indul el, de 1.04 és 1.05 megy! 😊