Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Odabujtam az ajtó mellé, véletlen megnyomtam a gugolás helyett a fütyülést, odament az õr. Megpróbáltam kinyitni az ajtót, erre nem észrevette nem nyilik (üvegajtó) és meglátott és rámfogta a fegyvert. Erre látta hogy ott üveg van, és így megfogta a kilincset, aztán hirtelen elengedte és lábával rámrugta az ajtót és meghaltam...
Egyenlõre fogalmam sincs hogy jussak be, de most a crack elszarta a játékom úgyhogy újrakell telepítenem az egészet valószínü 😞 na mind1 majd megpróbálom
Itt vannak a letölthetõ mentéseim. Ezek a pályavégek. 1.05-ös patch, normál nehézségi szint. (Ha kellenek.)
Ha elkapta, nem ereszti!
Emíl címed?
Igen végig kéne olvasnom 7 ezer hozzászólást, de minimum afelét, hogy választ találjak a kérdésemre:
3 pályánál tartok (bank). Van egy külsõ kis kert, ahol van egy kút! Fel lehet mászni az ereszcsatornán az erkélyre, majd be a szellõzõbe és onnan nem tudok lejutni!
Hol találom meg a helye utat😊?
Segítséget kérnék!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Most szandekosan nem valaszol senki a kerdesemre????
A splinter cell 1 -et anno hamar meguntam, a második részt már meg se néztem. A harmadik részben csak az elindithatóság érdekelt, de belenéztem, ha már elindult ... annyira magával ragadott, hogy szinte egy lendülettel vittem el az utolsó pályáig, amit most 1 honap kihagyás után fejeztem be.
Remek játék volt, talán adok egy esélyt a második részbek is nemsokára 😊) Köszönöm a starforce3nak, a védelem nélkül talán sosem próbálom ki 😊
Forza.
Ezek szerint nagy különbségek vannak a verziók között. Megnéznék egyszer egy Chaos Theoryt PS2-n.<#vigyor3>#vigyor3> És igenis lesz ennél mág húzósabb rész, amikor idõre kell bombákat hatástalanítani, és még lõnek is közben. Meg ehhez hasonlók.... De oltári jó játék.
Ha elkapta, nem ereszti!
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Nuked: yes - 1st Of April 😄
Protection:SafeDisk 4😄
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
a másik nem tom milyen nocd crack, az jön, 800 B/sec -el <#wow3>#wow3>
Most nem tom mit akar jelenteni ez a crack, de körülnézek
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=87600
-Ha nem eredeti a játékod, akkorn em valósznü hogy a router miatt nem tusz játszani 😊
-Én Hamachi-val játszottam COOP-ot, nagyon szaggatott és csomószor kidobott
-úgy hallotam hogy neten sem sokkal jobb a helyzet, bár én még nem láttam, nem póbáltam
Sajna a játékot nem lehet kiírni lemezre, csak mountolva lehet beindítani, de ha kiakarod írni a játékot akkor megpróbálsz mini képfájlt keresni hátha beindul, és akkor a képfájlt meg ráírod a DVD-re. De úgy hogy a lemezen a játék képfájlja legyen amit mountolni kell, ne normálisan írd.
Egyébként logikus, ha kikel tiltani a meghajtókat nem fogod tudni a lemezrõl elindítani 😊
szal írható az itwins-dvd, vagy "csak" pléj? mert akkor várok januárig...
csak mert kellene a hely, és idén már nem tudom megvenni(az ajándékok megcsapolták a pénztárcám rendesen....😞)
köszi, Boldog Karácsonyt Mindenkinek.