Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1022234311
splinter cell hamachi:
splintercellhun / magyar (pass)
Forza.
Forza.
Felraktam a gémet elõször, de vmit elszúrtam. Reinstall. Ezután nem indítja újra a játékot install után, mert megjegyezte a serialt. Hogy lehet megcsináli, hogy a legelsö install elötti állapotába lerüljön? Szóval pl a serial tölrödjön ki...
BUÉK!😊
jobb lett volna sokat visszaolvasni 😄
végig cuccoltam az egész installálós dolgokat oszt nem ment XD
erre daemon4.0,emu. on, kábel le, OSZT MEGY, hááát azér ez fájt
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nem lenne kedved délután egy szobát csinálni? 😄
be vagyok zsongva a multi részre, úgyhogy lehet, majd megrendelem 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mit kellene még vajh' tennem?
A hamachi leírására van link itt az aláírásomba, azt olvasd el 😊
Egyébként én a privát szobámba szoktam a többiekkel splinterezni de lehet csinálok ennek is egy szobát
De szerintem Splinter3 a csatornanév és **** ( 4 db csillag) a jelszó.
www.hamachi.cc
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
valaki írja le szájbarágósan, mert valamit biztosan elszúrtam 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nem értem miért, mindent a leírás szerint csinálok, odaraktam a '\' jelet is...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Természetesen a Faq-ban leirtak szerint.
még úgy megpróbáltam is, hogy feltelepítem egy külön mappába, az ott lévõ fájlokat pedig bemásolom a fökönyvtárban lévõ 'Data' és 'System' mappábákba...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
teljesen mindegy melyiket rakom fel?
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
hogyan?
bocs ezért a hülye kérdésért, gondolom már számtalanszor kitárgyaltátok 😊
amúgy kösz
És még e-mailt is küldött a fordító, hogy biztos rossz helyre raktam fel...LOL!
Mûködik valakinek a honosítás? Én eredetivel tolom és nem hajlandó elindulni magyarul...sehogysem! Pedig végigfut minden alkalmazás....nem értem!
Valaki?
<#falbav>#falbav>
bevallom, a Battery pályn nekem is szükségem volt rá 😊)
Forza.
Balu próbáld meg a fórumjukon: http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=frm&s=400102&f=3651075192
de szerintem a gépeddel van valami mert azt írja hogy a memória nem olvasható
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mind1 a fõmenübe kéri a reget, CD kulcsosan, úgyhogy ez nekem kifujt
Szaggat agyon és mindig kidob, nem javít rajta a patch... (próbáltam patch nélkül is, pontosbban akkor amkor még nem volt patch)
A játék readme fájlát meg érdemes megnézni, mielõtt kérdezel, mert bennevan:
Problems with Firewalls : If you have a firewall on your Internet connection,
the following ports should be open (consult your firewall documentation):
TCP 40000 to 43000 included
UDP 44000 in input/output
UDP 45000 in input/output
UDP 45001 in input/output
UDP 7776 in input/output
UDP 8888 and the next three ones in input/output
UDP 8878 in input/output
These last two ports can be configured via Default.ini file. Please note that
in case port 8878 is not available, the next 10 ports will be automatically tested.
For AllSeeingEyes
- you need to open some more ports :
(27243-27245) UDP + TCP and 9011 UDP
- For the server, your firewall must be configured so as to accept the connections
initiated from the outside
Azt ha a routereden nem tod hogy kell kitiltani ezeket azt meg inkább router forumba vagy valahol máshol sztem (mondjuk segítenék de abszolut nem értek a routerhez mert nekem nincs, és egyik ismerõsömnek se, még routert se láttam 😄 )
torrent.dc.fizetõs ftp. tiéd a döntés...
lol
http://thenamelessphoto.com/
Ha elkapta, nem ereszti!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent