Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hallottatok ti a splinter cell filmrõl? :S Vmit írtak róla ha jól tudom.
Szerintem fõszereplõnek mármint alias sam fisher-nek legjobban Bruce Willis illene, ha lenne film
on
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
azaz két kododnak kellett hozzá lennie!
Forza.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Melyik patch-et erdemes feltenni? Splinter Cell Chaos Theory from v1.0 to v1.04 EU Patch Vagy Splinter Cell Chaos Theory from v1.0 to v1.05 EU Patch? thx
ilyen nem létezik!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ha elkapta, nem ereszti!
ML6FC-LAGAV-67892-UD42L-5FS25
Egyébként 3000 ért vettem ÉS NEM TUDTAM vele netre menni multizni, hiába regeltem bárhova bármit. Azért sok szerencsét, használjátok egészséggel.
Már bocs, de te komolyan azt hiszed, hogy valaki csak úgy odaadja neked a cd kulcsát, amit drága pénzért vett?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ami Márciusban érkezik.Az a baj hogy alig lesznek benne high-tech cuccok csak némejik pályán.Lesz 1 olyan pálya ahol repülõböl kell kiugrani és lehet majd össze-vissza pörögni 😊
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Mert sehol nincs 1.5-ös magyaritás,de ha van valaki küldje el nekem a linket a [email protected] -ra.Kösz
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Ha elkapta, nem ereszti!
Elakadás ténye forog fenn😊
Japán pályánál tartok...ki kéne nyírni azt Vlad...va.mi lengyel faszkót, de az a 3 õr kissé frusztrál és állandóan elcseszem...v.ki HELP!
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Van hogy lemarad vagy 100 méterre azt egy hiba után beelõz:hanyas
Splinter Cell viszont vegig teljesen lekotott, ez egy nagyon jo kis game!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Lehet leteszem azt fockázok inkább,azt nem lehet megunni,a zéletbe elég ritkány rugom a bogyót Shearerrel<#hawaii>#hawaii>
"Lekapcsoltak a szerverrõl" ezt írta mindig!