Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Makkmag
esetleg ezzel próbálkozhatsz, de nem valószínû, hogy menni fog, eddig senkinek se ment 😞((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

arty
szinglivel nincs gond 😉

Forza.

TreDoR
Hát, nemtudom, ez az elsõ splinter cell amivel játszani akartam, de nem hiszem, hogy ezek utána bármelyik splinter résszel játszani fogok.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

De nekem a versus mûködik! Az a nagy bajom, hogy a Coop nem mûködik! Mivel a coop miatt vettem meg és pont az nem megy! Azt írja, hogy "lekapcsoltak a szerverrõl" és ennyi! De olvastam, hogy másnak is volt ilyen problámáj aa coop-pal! Csak ezt az egészet nem értem akik drágábban vették még nem volt leértékelve azoknak mûködik minimum annyi a bajk, hogy nem tudnak menteni játék közben. Örülnék én ha nekem lenne csak ilyen bajom.
TreDoR
Nálam is ez volt a hiba, versus módban viszont csak annyit ír, hogy creating failed. szal nem nagyon lehet vele multiba nyomni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
A válaszom: a te álltalad nevezett másik kulcs is túl hosszú... Amikor megvettem azzal is próbálkoztam...

Hello! Van olyan tört verzió amivel mûködik a Coop és lanba lehet vele játszani? Mert én megvettem eredetibe de mindig azt írja a Coop-nál mikor elkezdõdik a játék, hogy lekapcsoltak a szerverrõl. Bugos szar! Ezért vettem meg 8000-ért! <#mf3>
Igen ezzel én is tökéletesen egyet értek! <#nevetes1>
Speedbreaker
Off
Hallottatok ti a splinter cell filmrõl? :S Vmit írtak róla ha jól tudom.
Szerintem fõszereplõnek mármint alias sam fisher-nek legjobban Bruce Willis illene, ha lenne film
on

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

arty
StarForce véldemü játéknál van külön egy CD kulcs, amit inditás ELÕTT irsz be és van egy ONLINE kulcs a multihoz amit gondolom a játékon BELÜL kell beirni ...

azaz két kododnak kellett hozzá lennie!

Forza.

Mayday
Mindketto jo, a magyaritas is megy mindkettovel. Igy persze ertelemszeruen a frissebbet erdemesebb, de en speciel az 1.04-el jatszottam vegig.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Udv!
Melyik patch-et erdemes feltenni? Splinter Cell Chaos Theory from v1.0 to v1.04 EU Patch Vagy Splinter Cell Chaos Theory from v1.0 to v1.05 EU Patch? thx
Rage47
kinek nem kell egy ilyen game...😊
TreDoR
Figy, megmondom én, hogy szereztem 3000-ért. Egyik ismerõsöm aki pc-s boltban dolgozik kaptak tft monitorokat és hozzájuk járt (gondolom mint neked). De akik megvették õket nem vitték el a chaost mert nem kellett nekik. Az ismerõsöm meg 3000-ért elosztogatta 4000/7000 helyett. Én is sajátkezüleg szedtem le róla a fóliát. De nem tudtam multiba nyomni...

Laky
hogy micsoda????!!
ilyen nem létezik!!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Emberek, ne idegesítsetek! Nekem is eredetim van, monitor mellé adták, én sajátkezûleg bontottam ki.... és ugyanez a CD-kulcsom!!!!! Most akkor ha végre megjön az ADSL-em, azt fogják mondani, amikor regisztrálni akarok, hogy már használja valaki más a CD-kulcsot?

Ha elkapta, nem ereszti!

Most lehet vagy nem lehet multiba jatszani?
TreDoR
Szivsen!

Atti12
kösz 😊

TreDoR
Hát akad... PL. ÉN:

ML6FC-LAGAV-67892-UD42L-5FS25

Egyébként 3000 ért vettem ÉS NEM TUDTAM vele netre menni multizni, hiába regeltem bárhova bármit. Azért sok szerencsét, használjátok egészséggel.

Sadist
:S😄AS😄:😄:SD:😄S:😄:ASD:ASD:ASD:ASD:A:SD

Már bocs, de te komolyan azt hiszed, hogy valaki csak úgy odaadja neked a cd kulcsát, amit drága pénzért vett?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Atti12
akinek megvan eredetibe a játék mondana nekem egy cd keyt? megszeretném csinálni a coop modot hátha sikerül. atz a cd key amit letöltöttem és abba volt az túl hosszu a coop ba szóval valaki egy eredeti cd ekyt pls. elõre is köszi!

bandika64
És nagyon állat a SC,most már spórolok a SC4 re 😄
Ami Márciusban érkezik.Az a baj hogy alig lesznek benne high-tech cuccok csak némejik pályán.Lesz 1 olyan pálya ahol repülõböl kell kiugrani és lehet majd össze-vissza pörögni 😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Csá,feltudom rakni az 1.4-es magyaritást az 1.5-ös verzióhoz???
Mert sehol nincs 1.5-ös magyaritás,de ha van valaki küldje el nekem a linket a [email protected] -ra.Kösz

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Én elcsalogattam az õröket és a sötét szobákban egyesével becserkésztem õket, csak aztán mentem neki a szláv pasasnak. Megvár. Tökörészik a szobájában. És a papírfalon keresztül is el lehet kapni. Amíg dumáltak, én a pad alatt sunnyogtam, és csak utána kezdtem neki a támadásnak. Remélem, van mentésed akkorról, amikor még nem tudják, hogy ott vagy. Nem tudom, hogy mûxik az agresszíven lerohanós taktika.

Ha elkapta, nem ereszti!

Mért nem jó az 1.05-ös verzióhoz a magyarítás amit a gyarosítások.hu oldalról le heleht tölteni? Igaz azt írják, hogy az 1.04-essel kompatibilis most mit csináljak?
Balumann
én meg a bankba akadtam el, nem tom merre kell meni, már mindenkit kinyírtam (ha az a pálya is olyan hosszú mint a hajós akkor még nagyon az elején vagyok sztem...)

Szevasztok!
Elakadás ténye forog fenn😊
Japán pályánál tartok...ki kéne nyírni azt Vlad...va.mi lengyel faszkót, de az a 3 õr kissé frusztrál és állandóan elcseszem...v.ki HELP!
Balumann
hát arra még várhatunk 😄 de én is várom

Winz
Én már várom a Slinter Cell😄ouble Agent-et,a köv részt,igaz még a Káosztejóriját se pergettem ki<#vigyor2>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Nekem azért teccik a grafikálya mert nem olyan csillogós,és nincs sok szín benne...ez a legjobb NFS,nekem még a Granturizmónál is jobban teccik,mert ebben faszán lehet csúsztatni a gattert<#hawaii>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Balumann
Spliner cell 3-ba viszont mennyi király újítás van <#buck><#buck>

Balumann
egyetértek, feltuningolták a graffot, csináltak nagyobb pályát, több kocsit meg tuningolási dolgokat, de a játék hibáit nem javították ki (gép csalása versenyeknél, ha elõtted van akkor lassabb, ha mögötted akor gyorsabb <- leg rosszabb hiba, eddigiekbe is bennevolt). Viszont a játék grafikája sztem nagyon szép lett, bár uncsi. Én egy miatt játszok, 1 dolog miatt van fenn a gépemen, mégpedig az hogy kormánnyal nagyon jó. (bár az is uncsi már egy idõ után)

Winz
Tény hogy már sokat tuningolni nem lehet,majdnem fullos a gép,de iszonyatosan csal a gép<#gonosz3>
Van hogy lemarad vagy 100 méterre azt egy hiba után beelõz:hanyas

TreDoR
Jó neked! Nekem igy nem ment mint már leirtam!

Balumann
Ugyan így vok, de mégis kicsit másképp. a NfS Mw sztem kicsit unalmas, a splinter viszont nagyon jó, bár a bankos pálya most sajna kicsit uncsi, de majd talán utána való rész jobb lesz

Mayday
Hat, en mar az NFSMW-t a 11-12. ellenfel korul fullosan meguntam 😊
Splinter Cell viszont vegig teljesen lekotott, ez egy nagyon jo kis game!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Winz
Most nincs hangulatom a Splinterhez,NFS-Most Wantedet nyomom,a 9. szivarnál tartok a 15-bõl(Earl)egy Micsubicsilánszerje van de mindig rámver vagy 2 mp-et,pedig az összes lerövidített szakaszt kihasználtam<#falbav>
Lehet leteszem azt fockázok inkább,azt nem lehet megunni,a zéletbe elég ritkány rugom a bogyót Shearerrel<#hawaii>

Makkmag
de megy vele,csak az 1.04-hez készült, de ugyanúgy jó az 1.05-höz is, csak elöször kell patch-elni és csak aztán magyarítani.

kössz😄
TreDoR
Én úgy tudom, hogy az 1.05-öshöz nem jó a magyarosítás, legalábbis amikor én feltelepitettem az eredeti gamet, letöltöttem az 1.05-ös patchet, elindult, utána feltettem a magyarosítást és nem ment, a magyarítások.hu-n azt irják 1.04-el kompatibilis!

arty
sehogy ... uninstalláld az egészet és 0ról rakd ujra!

Forza.

no és a magyarítást hogy szeggyem le????!
Makkmag
azért, mert elõbb kell patch-elni és csak utána magyarítani

szewa mér nem megy fel az 1.05 eu patch az 1.04-esre (magyaritás van fenn)50%ig elmegy oszt hibaüzenet...plz heelp...
arty
tudnak valamit ezek a programozók 😄

Forza.

Makkmag
Nem, sajnos még LAN-on se megy 😞(((

Hello! Megoldották már az 1.05-õs Patch-el a játék Coop hibáit?
"Lekapcsoltak a szerverrõl" ezt írta mindig!
Rage47
háát nem volt ott ilyesmi a registry-ben. az a gondom, h nem inditja ujra a gépet a játék, hanem egyböl ez jön be. a faq-t követve tuti müxik amugy?
TreDoR
Ja és nem lehet tûzal, vírusirtó stb., mert azóta újratettem a rendszert és (integrált sp2-es xp-t)nem tettem fel tûzfalat stb. még a win tûzfalat is kikapcsoltam, de igyse ment.