Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 13as pontomat erre módosítanám:
13. Indítsd el megint az SFnightmare.exe-t, és nyomd meg újra ezeket
a gombokat: DISABLE CD, DISABLE NODE.
14. Indítsd el a játékot, és játsz!!!
A gépfüggõségrõl még nem hallottam.
Egyébként a Prince of Persia The Two Thrones sem indult el nekem. Az is StarForce-s. Csak úgy, ha lehúzom a DVD-rom-ról a kábelt. De nem fogom mindíg lehúzgálni a kábelt. Fõleg, hogy hang sem volt a gém alatt.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
regelsz ubi-comon dc-n van pár mûködõ serial, azokkal tudsz multzni ha épp nem használja valaki:\
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
Insert the Slinter Cell Chaos Theory PC DVD disc into another drive then press "Retry".
Nos, nem tudom, milyen másik meghajtót szeretne, mert csak a virtuális meghajtó látszik a rendszerben...
Azt is kipróbáltam, hogy kíváncsiságból Daemon-t is feltettem, de ugyanaz az eredmény
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1. Ha feltelepítetted a gamét, de nem indult el, akkor uninstalláld.
Érdemes valami jobb uninstalláló programot használni (Your Uninstaller
2006Pro), hogy a registrybõl is eltávolítsa a játékhoz tartozó
fájlokat.
2. Szükség van az új crackre. Ezt feltöltöttem a
http://pancserkacsa.uw.hu-ra, és a 4,5gigás MDS/MDF fájlokra.
3. A sforcefuckoff.rar tartalmazza az alábbi könyvtárat/fájlokat:
sfcure könyvtár, SFAFSB.exe, és az SFNightmare.exe fájlokat.
4. Indítsd el az SFAFSB.exe-t.
5. Itt az Install SFcure driver gombra nyomj rá. Add hozzá az
adatbázishoz (Igen).
6. Indítsd újra a gépedet.
7. Indítsd el az SFAFSB.exe-t. Klikkelj a Start SFAFSB gombra.
8. Kedvenc Virtuális Driver kezelõ progidba (Alcohol 120%, Daemon Tools)
töltsd be az MDS fájl-t.
9. Telepítsd fel a játékot (Full Install).
10. Indítsd el az SFnightmare.exe-t, és nyomd meg ezeket a gombokat:
DISABLE CD, DISABLE NODE.
11. Indítsd el a játékot. A játék felajánl egy újraindítást a mûködéséhez.
Fogadd el.
12. Indítsd el az SFAFSB.exe-t. Klikkelj a Start SFAFSB gombra.
13. Ha a CD meghajtód betûjelét látod pl. Sajátgépbnen (v. Total Commander
-ben), akkor indítsd el megint az SFnightmare.exe-t, és nyomd meg ezeket
a gombokat: DISABLE CD, DISABLE NODE.
14. Indítsd el a játékot, és játsz!!!
Kilépés után nem nagyon sikerül az SFnightmare.exe-vel visszaálítani a meghajtómat,
csak egy ûjabb restart után.
Lehetséges, hogy nálatok nem lesz ilyen probléma.
Ha mégis, akkor újraindítás után SFnightmare.exe, és az ENABLE CD.
Kérem jelezzétek, hogy kinél indult el a játék.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nekem sem ment a game egészen máig. Ma egy új technikával telepítettem fel, és láss csodát, ELINDÚLT!!!
Ha valakit érdekel, akkor írjon privit...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
elõre is köszi!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha elkapta, nem ereszti!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nem kell a multihoz cd kulcs!
Az elsõ fül a bejelentkezés, a 2. az account csinálás.
Elvileg ott tudsz csinálni accountot, hogy beirsz pass-t meg felhasználó nevet, csakhogy ez a módszer nem müxik!
s végül a DT4.03 megoldott minden gondot. tehát azzal bemountolod, majd sfnightmare-rel a meghajtokat leszedet igy(nálam): disable cd.