Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah meg ha van is server ami fehér akkor ott meg befagy a game!help plz
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mert megcsinálom de álladóan disconnectal!!
Igaz routerem van az számít?
hiba jelentkezik
ezért mondom, h az egyetlen 100% megoldás, ha kihuzza valaki az adatkábelt 😊
Forza.
Egyébként nem segített ez sem... 😞
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
a system mappában lévõ splintercell3.exe -nek tedd át 640x480 -asra a mittudomén milyét a tulajdonságokban (a kompatibilitás fülön).
Egyébként milyen üzenetet ír?
De még mielõtt valaki nagyon elkeseredne hogy nem indul, mielõtt letörli a játékot , patchelje, és mentse le utána a verus mappát (400 mega alatt van), hogy tudjunk multizni 😊
LE KELL HUZNI! ha ugy megy, utána már lehet kisérletezni ...
Forza.
Próbáltam úgyis ahogy le volt írva. Lépésrõl lépésre azt úgy csináltam. Lehúztam az optikai meghajtómat is. Kipróbáltam nem egy .mds-t...
Vegyetek fel MSN-re: [email protected] , és hamachit is üzemeltessétek be, és játssszunk!
Daemon tools 4.03-ba bemountoltam az itw-scct.mds képfilet és telepítettem a játékot.Gép kikapcs.,tápkábelt lehúztam az optikai meghajtókról!
Bekapcsolás után játék indítása: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F!
Elõször kiírta,hogy nem jó a cdkulcs!kiléptem és újra elindítottam és el is indult!Remélem segít másoknak is ez a módszer!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
keress rá a "jo" mds-re ... sztem ide is be lett már linkelve...
Forza.
ez a változatom van, ez nem jó????
PSN ID.: Beegabor
Forza.
"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."
2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F - ezzel próbáltam
Ezmeg baszik indulni,akárhogy próbálom
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Valszeg a 13as pont volt a baj. Ugyanis egy angol faq volt a crack mellett, és én azt fordítgattam le Nektek.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
u.i.:a játék jó minõségben van!
Ja, még valami: nem használtam magyarítást.
Ha elkapta, nem ereszti!
http://nemesrita.atw.hu/games
Minden pálya végének itt van a mentése, normál nehézségi fokozatban, az egész profilommal együtt mindenestül. Bátran csemegézz belõle, he megfelel.
Ha elkapta, nem ereszti!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
A gondom az, hogy annál a pályánál, ahol "harakirit" mutat be egy koreai fejes, vagyis miután leszúrja magát a játék lefagy, majd feketeség és ennyi! Restart után ugynaz a hiba! Eredeti játék + 1.05-ös patch + magyarítás van fenn!
A kérdés az, hogy másnál is lefagy-e vagy csak nálam, mert akkor valszeg a honosítás zavar be...?