Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HY!!!Figy Megvan a game eredetibe,1.4 eu patch és coop módba szeretnék gémelni de a játékba ha onlyba meek bármelyik lobby-ba szürkék a serverek ez miért van???
jah meg ha van is server ami fehér akkor ott meg befagy a game!help plz

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Muki100
Majd engem is keressetek meg ha multizni akartok

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ha lenne pénzem én is megvenném.
ne huzogassatok meg rejtegessetek én 2 napig próbáltam hagytama picsába megvettem eredetibe:S😄

Csasztok eredetim van hogy a rakba tok szervert csinálni Coop modban?
Mert megcsinálom de álladóan disconnectal!!
Igaz routerem van az számít?
hy fiúk!!nyeten próbáltam emg tolni a gémet,de van 1 gond az hogy haver próbált csinálni servert,routere van,és ahogy belépek abba a pilanatba disconnect a másik meghogy vannak a gémebe serverek de szürkék annak mi az oka???plz help

"The Disc Key you entered doees not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."
hiba jelentkezik
Rage47
nemtom
most a PoP 3-al vacakolok. érdekes h a splinter simán ment, ez meg xarakodik😊
Amúgy nekem sem akar beindulni, lehet hogy az SP1-el van a gond?
Nektek is vagy 10 percet kattog a winchester, a checking disc-nél?
arty
tudom, h ennek mennie kellene, de mégsem 100% az eredmény ... 😊 létezik olyan lap, ahol hiába tiltod lez aIDE vezérlõt is akár, akkor is látja az sf3 😊

ezért mondom, h az egyetlen 100% megoldás, ha kihuzza valaki az adatkábelt 😊

Forza.

Balumann
vegyél fel MSN-en, [email protected]

Balumann
há mit gondolsz mér hirdetem én a versus-t. Akikkel régebben splintereztem vagy letörölte a játékot, vagy már profi benne, én meg nem játszottam sürün vele, és most meg nem vagyunk meg 4-en sose <#gonosz3>

Na elindult nekem is. Sfcure driverrel volt a probléma. Elkezdtem dc-n letöltögetni emberkéktõl, azt egyszer csak az egyiknél elindult. 😊
"The Disc Key you entered doees not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."

Egyébként nem segített ez sem... 😞
Makkmag
ööööizé engem érdekelne a versus, de az 4 emberrel az igazán élvezetes.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Balumann
figy, ez nem tom hogy neked fog-e segíteni, nekem bejött már hogy nem indult el és ez segített:
a system mappában lévõ splintercell3.exe -nek tedd át 640x480 -asra a mittudomén milyét a tulajdonságokban (a kompatibilitás fülön).
Egyébként milyen üzenetet ír?

Balumann
Nekem is olyan alaplapom van ahol 2 helyen kel kitiltani biosba, csak akkor mûködik. De eddig 3 fajta alaplappal tapasztaltam hogy megy kitiltással (C-media alaplapom van). A másik 2 nem tom milyen 😊
De még mielõtt valaki nagyon elkeseredne hogy nem indul, mielõtt letörli a játékot , patchelje, és mentse le utána a verus mappát (400 mega alatt van), hogy tudjunk multizni 😊

arty
ne terjeszd ezt, ha lehet .. van olyan alaplap, amin hiába tiltod le, az sf (windows) látja, bár a device managgerben nem látszik ...

LE KELL HUZNI! ha ugy megy, utána már lehet kisérletezni ...

Forza.

Nekem sajna egyik módszer sem mûködik. Nem tudom mi lehet a baj... 😞

Próbáltam úgyis ahogy le volt írva. Lépésrõl lépésre azt úgy csináltam. Lehúztam az optikai meghajtómat is. Kipróbáltam nem egy .mds-t...
Rage47
nekem siman sfnightmare-rel disable cd s kész.
Balumann
ha van kedve valakinek versusozni, van 2 másik jó pálya letölthetõ nem alap 😊
Vegyetek fel MSN-re: [email protected] , és hamachit is üzemeltessétek be, és játssszunk!

Balumann
elég ha biosba kitiltjátok a meghajtókat, de egyébként tényleg nem nehéz elindítani 😊

Ezt pofázom, hogy így elindul mindenkinek! Gratulálok! Jó játékot!<#gun>
dante3
Na végre elindul!
Daemon tools 4.03-ba bemountoltam az itw-scct.mds képfilet és telepítettem a játékot.Gép kikapcs.,tápkábelt lehúztam az optikai meghajtókról!
Bekapcsolás után játék indítása: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F!
Elõször kiírta,hogy nem jó a cdkulcs!kiléptem és újra elindítottam és el is indult!Remélem segít másoknak is ez a módszer!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem lehet mindenki ilyen béna, már bocsánat! 1: Chaos Theoryt feltelepíteni daemon4-el és lehúzni a cd-t és megy, a prince of persia ttt szintén ugyanígy. én végigtoltam mindkét gamét és mindkettõ elindult így. Akinek a scct angol verziója van meg az mehet a levesbe mert tuti nem fog elindulni.<#falbav><#gonosz3>
arty
nincs minimgae

gcw-n ami van az csak egy MDS ...

Forza.

Rage47
Atti12
valaki nem tudja van mini image fájl a játéhoz? ha van valaki tud adni egy linket, nagyon kéne 😞

arty
i-twins keringett rossz MDS-el is ... 😞

keress rá a "jo" mds-re ... sztem ide is be lett már linkelve...

Forza.

Na csak annyit, válaszolva elõzõleg feltett kérdésemre, hogy felraktam a "Psi Ops The Mindgate Conspiracy MI Clone" gamet és utána csak az utolsó pár lépést ismételtem meg (Start SFAFSB-re click, ill. Disable CD és Disable node) és elindult. Ez StarForce 3.4.56.00-al van védve. Kiváncsi vagyok lesz-e még ilyen szerencsém a többivel is.<#nemtudom>
Seth
nekem csak egy ilyen van: itw-scct.mds

PSN ID.: Beegabor

nem tudom milyen verzió a fájlok neve: SCCT.mdf és SCCT.mds

Seth
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.CLONECD-iTWINS

ez a változatom van, ez nem jó????

arty
mert rossz mdf/mds verziotok van... akinek bármelyik sf3 game megy, annál csak ilyen gond lehet.

Forza.

Seth
igen, csak 5045454x találkoztam ezzel a hibával, és igen énnekem nem sikerült még elindítani bármilyen módszerrel próbálkoztam

Nem tudom találkozott-e már valaki olyan hibával, hogy:
"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."

2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F - ezzel próbáltam

Seth
Nekem az simán megy a kábel lehúz, daemon4-be mount, install, play kombóval
Ezmeg baszik indulni,akárhogy próbálom

Sadist
PoP TT-n már újabb verziójú SF3 van. Azt már nem lehet átvágni a Chaos Theoryhoz használt módszerrel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hát ez jó kérdeés. Én még a Prince of Persia the Two Thrones-t próbáltam meg így, de nem ment. Viszont az is lehetséges, hogy egy lépést elnéztem. És most már te is tudod, hogy itt mindent pontosean sorrendben kell csinálni, külömben nem indul el a gém.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Azt kérdezném még, hogy ez akkor elvileg bármelyik Starforcos játékhoz jó? De most az egész folyamatot meg kell ismételni, vagy elég csak a 10. vagy 12. lépéstõl kezdeni, természetesen miután feltelepitettem a játékot.
Gratula!!!

Valszeg a 13as pont volt a baj. Ugyanis egy angol faq volt a crack mellett, és én azt fordítgattam le Nektek.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

nekem sehogy se megy mindent kipróbáltam amit leírtetok<#falbav>

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Árulok egy Splinter Cell Chaos Theroy-t!(Eredeti)!Olyanok jelentkezését várom akik nem holmi 3 ezer forintért akarják megvenni!Továbbá csak akkor tudom eladni ha Pécsre tudsz jönni, mivel én ott lakom!Msn címem a következõ:[email protected]!Másodlagos e-mail címem [email protected]!

u.i.:a játék jó minõségben van!

Jut eszembe, a mentések közt van egy nem pályavégi, az "elkapnak"-os. (Csak akkor kapnak el, ha nagyon akarod, nem mentettem bele reménytelen helyzetbe.) Ez a Warroom elõtti hallgatózásnál van, még 1 õr kóricál mielõtt felmásznál a szellõzõhöz. Ha nagyon kell, megoldható, hogy a harakiris mentésemet megkeressem és elküldjem neked külön.
Ja, még valami: nem használtam magyarítást.

Ha elkapta, nem ereszti!

A tárhelyemen:
http://nemesrita.atw.hu/games
Minden pálya végének itt van a mentése, normál nehézségi fokozatban, az egész profilommal együtt mindenestül. Bátran csemegézz belõle, he megfelel.

Ha elkapta, nem ereszti!

Láss csodát!<#vigyor2> Elindult. A fene érti mi volt a baj eddig. Kösz a segitséget! <#worship>
Akkor nem tudja v.ki, hogy hol találok 1.05-ös patchel mentett savegame-t?
Makkmag
nekem simán ment az 1.05-tel és magyarítással, de ez már a játék legvége.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Sziasztok!
A gondom az, hogy annál a pályánál, ahol "harakirit" mutat be egy koreai fejes, vagyis miután leszúrja magát a játék lefagy, majd feketeség és ennyi! Restart után ugynaz a hiba! Eredeti játék + 1.05-ös patch + magyarítás van fenn!
A kérdés az, hogy másnál is lefagy-e vagy csak nálam, mert akkor valszeg a honosítás zavar be...?