Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nemtudom elolvastad-e a hibát, de azt írja, hogy: "ellenõrizd, hogy végeztél-e korábbi telepítéssel és bezártál minden más programot". Valószínûleg van valami folyamat, ami bezavar. Próbáld meg újraindítani a gépet, vagy próbáld meg csökkentett módban feltelepíteni.
Lehet vírust kaptál.

A verzió az oké, mert Daemon Tools-al kell indítani.
Habár, egyszer már sikerült felraknom, csak akkor a magyarítás elcseszte, és töröltem az egészet, azóta nem tudom újrarakni.

Muki100
Feladatkezelõben megnézted-e mikor csináltad? És nem lehet hogy valami rossz verziót próbálsz vagy hiba volt a letöltésnél / kicsomagolásnál?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jah, és itt a hibaüzenet, ez lemaradt!
Elõre is köszi a segítséget!

Halihó mindenkinek! Van egy nagy gondom! Amint fel akarom telepíteni a játékot, kiír egy hibaüzenetet, és nem tudom miért!
Segítsen valaki!

Balumann
Írj a magyarosítás készítõjének (a telepítõ elején írja is...), õ segíteni fog ha tud.

üdv kakaduduka!

nálam is ez votl a baj...
rossza crack, exe file-ja
van kifejezetten olyan letölthetõ crack, ahol csak az exe-t rakták bele...
(nincs hozzá a system, meg a mittom mi...)
azt keresd meg...
másold be- menni fog 😉

a magyarításnak is ilyen gondja lehet...
úgyhogy pls segítsetek mááár!!!!
XP, SP 2

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Muki100
milyen windows?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

sziasztok. leszedtem a játékot és feltelepítettem. a patchet is megcsináltam ahogy azt kell, majd a cracket is másoltam. a probléma az, hogy ha az ikonjára kattintok akkor nem reagál. egyszerûen nem indul el a játék. visszaolvastam, hátha találok rá megoldást. én a total commanderrel másoltam be a cracket és biztos hogy jól, de mégis ugyanaz a hiba jelentkezik mint ami a többieknél akik ezt elrontották. ha van valakinek ötlete azt elõre is köszönöm.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Atti12
PLS!
!

MAGYARÍTÁÁÁÁSTT!!!!
Balumann
Igazából szerintem felesleges, mert a crack tökéletesen mûködik, gamecopyworld-ról simán le lehet szedni. LAN-ba nincs cdkulcs ellenõrzés, csak interneten. Mi is Hamachin játszottunk nagyon sokat versusban. Internetre már nem tudnátok felmenni ugyan azzal a kulcsal.

alcohol 120 al maj megnézem hogy le tudom e szedni ripbe a dvd-t mer akkor tovább toom maj adni ha kell
nekem megvan a ubisoft exclusive pakkos splinter cell trilogy és úgy tûnik hogy abba nincs benne a starforce!!!! nem kér sehol cd kulcsot (csak ha netre akarsz felmenni) és dvd nélkül megy úgy hogy nem kell hozzá semmi crack meg a legujabb patch is van benne... SÕT haverral lanba nyomtuk, ugyanarrol a dvdrõl raktuk fel és simán engedett jáccani coop-ot és versus-t is. Mediába vettem 3ezerér neten tudok vele jáccani és akárhányan tudunk lanozni vele szerintem megéri mer mind a három játékkal mûködik minden. Annyit kérdeznék hogy nincs e vlm módja hogy a statistics-ot játék közbe meg tuggyam nézni? Mer a bathhouse-t akarom átvinni 100% osan mer má az összes megvan expertbe csak ez nem mer pl. rögtön miután a harc elkezdõdik nem lehet tudni hogy ott a zsoldosok rád ordítanak hogy megláttak vagy a másik katonákra akikkel harcolnak.. szal jó lenne ha lenne valami cucc vagy mongyuk egy cheat amivel egybõl át lehet vinni a pályát (ne higgyétek hogy csalni akarok ha azt akarnék
átmennék invisible modban) hogy játék közbe megtuggyam nézni a statisticsot kösze elõre is MOONWISH
hellósztok!

- és akkor most mi lessz a theory honosítással...
vki aki ért hozzá nem rakja rendbe a beszur. exe-t, mert így nem lehet használni!! 😞
( -egyébként gondolom, hgoy régebben jó volt: több mint 28 ezren szedték le, és 800-an jónak szavazták meg... ( 10/8.6) mostanában sérülhetett)
- pls, segítsetek
Sippie
ez relatív. Nekem rip volt elõször, és az elindult. De haverral nem tudtunk multiba játszani, neki dvd-s változat volt, elhozta hozzám, viszont azt nagyon nem tudjuk beüzemelni, egyszerûen nem indul el a cucc, tölt az egér és nem történik semmi. Olvastam máshol hogy valami windows frissíts okozta a problémát, ha azt leszedtük akkor megy minden. Csakhogy nekem pont az a frissítés nincs fent. A multis részét elindítottuk ott viszont iszonyatosan akadt... szóval, most egyelõre szívás van 😄
Muki100
Nem javaslom akkor se hogy egy ripet tölts le, pláne ne azt. Ha tudsz akkor a reloadedeshez juss hozzá, azzal van a legkevesebb baj.

Kösz, hogy reagáltatok.
Az a baj a progival, hogy alabol 1.5-ös. Leszedtem, az 1.4, 1.1, 1.5(hátha angol), de egyiket sem lehet fel tenni, azt írja nem stimmel a verzio szám. Megpróbálok letölteni egy másik Splinter Cell-t: Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory 1,3 Gb. Ez az alap játék, vagy mit jelent a rip dopeman? Csak single-be akarok játszani.

passatgt
nálam nem rakja fel:#10385

Balumann
Ha jól tudom az 1.5 -re is rá lehet tenni a magyarítást. Akkor készült, amikor még csak 1.4 volt, de 1.5-el is mûködik.

Muki100
Ha csak a single playerre vagy kíváncsi nem fontos az 1.5, újratelepíted és letöltöd a fordítást.

Sziasztok!

Tegnap letöltöttem a játék lengyel változatát(csak telepítésnél vettem észre). 1.5 verzio. Töltöttem hozzá fordítást, de az csak 1.4-ig jó. Leszedtem a az 1.4path-et, de azt nem lehet 1.5-re telepíteni. Hogy lehetne, az 1.5 eltávolítani, vagy valahogy angol nyelvûvé tenni, ha már a magyart nem lehet feltenni.
Remélem tud valaki segíteni. Elõre is kösz.

Üdv Tibi

Sziasztok!

Van egy kis problémám a játékkal:
Miután végigvittem a solo mode-t, megcsináltam az összes küldetést, és azt mondják, h ilyenkor meg kellene jelennie az elite mode-nak. Én nekem nem jelenik meg, vagy nem találom sehol ezt a játékmódot <#shakehead>

Légyszi segítsetek!

Üdv.: Ádám
passatgt
hm, nem akar felmenni magyarosítás, beszur.exe-t nem kedveli, látom másnak is ez volt itt a gondja😊

Atti12
hogyha már rákeresel akkor mért nem tudod belinkelni? -.- mind1..

passatgt
tudom, hogy nem volt jó, faq-ban is az a link van, azért kértem pár napja, hogy valaki küldje át😊

Balumann
Nem volt jó a magyaritasok.hu átmenetileg, de mostmár jó. A FAQ-ból is le tudod már tölteni.

passatgt
na, már megy magyaritasok.hu😊

passatgt
örülök neki, nekem nem

Muki100
Érdekes nekem másodikra kihozza.

Atti12
hmm. próbáltam keresni de én se találom. :S E3 miatt a magyaritasok.hu is beszart..

Balumann
jah ok =)

Atti12
#10372 erre irtam <#wave>

Balumann
Az elsõ videóban szereplõ mercek azért nem olyan gyengék 😊 Nem is profik, de nem amatõrök azért!

passatgt
mert egyszerûen nem találom<#wink>

Atti12
hát ilyen amatõr katonák ellen nem nehéz igazából 😄

Balumann

Balumann
players from aKa VS Doener. FEAT Pianis5imO.
Versus DM movie (bár szerintem hülyeség a dm mód, a videó egész jó)
Splinter Cell Funny Episode 1

Nagyon jó videók, nézzétek meg sztem 😊

Muki100
miért nem tudod egyszerûen leszedni a netrõl?

passatgt
magyarosítást valaki áttudná küldeni?😊

grebber
Hamachival nagyon egyszerû.

Next PC upgrade: 2022

Muki100
Konkrétan mire gondolsz ezalatt hogy "beírni"? Elindítod és kiválasztassz egy játékot, de nem sok esélyed van hogy mûködik is.

Prince23
De valamit be kell írni? ha coopozni kell?

Balumann
Nekem körülbelül 2 éve nincs is fennt a játék, csak a versus. Én nagyon sokat próbáltam a coopot régebben, senkivel sem volt jó.
Én amúgyis Versus párti vagyok.

Prince23
És veled ha végigtolnám a storyt, akkor mit kell beírnom, meg stb?
neked is eredeti a játékod?

Balumann
A legújabb patch.
igen

Prince23
Miszükséges a Coop-story mod-hoz az interneten és eredeti játékon kivül?
pl, én cooppal végigtolhatnám egy amerikai emberrel:?