Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet vírust kaptál.
Habár, egyszer már sikerült felraknom, csak akkor a magyarítás elcseszte, és töröltem az egészet, azóta nem tudom újrarakni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Elõre is köszi a segítséget!

Segítsen valaki!
nálam is ez votl a baj...
rossza crack, exe file-ja
van kifejezetten olyan letölthetõ crack, ahol csak az exe-t rakták bele...
(nincs hozzá a system, meg a mittom mi...)
azt keresd meg...
másold be- menni fog 😉
a magyarításnak is ilyen gondja lehet...
úgyhogy pls segítsetek mááár!!!!
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
!
MAGYARÍTÁÁÁÁSTT!!!!
átmennék invisible modban) hogy játék közbe megtuggyam nézni a statisticsot kösze elõre is MOONWISH
- és akkor most mi lessz a theory honosítással...
vki aki ért hozzá nem rakja rendbe a beszur. exe-t, mert így nem lehet használni!! 😞
( -egyébként gondolom, hgoy régebben jó volt: több mint 28 ezren szedték le, és 800-an jónak szavazták meg... ( 10/8.6) mostanában sérülhetett)
- pls, segítsetek
Az a baj a progival, hogy alabol 1.5-ös. Leszedtem, az 1.4, 1.1, 1.5(hátha angol), de egyiket sem lehet fel tenni, azt írja nem stimmel a verzio szám. Megpróbálok letölteni egy másik Splinter Cell-t:
Tegnap letöltöttem a játék lengyel változatát(csak telepítésnél vettem észre). 1.5 verzio. Töltöttem hozzá fordítást, de az csak 1.4-ig jó. Leszedtem a az 1.4path-et, de azt nem lehet 1.5-re telepíteni. Hogy lehetne, az 1.5 eltávolítani, vagy valahogy angol nyelvûvé tenni, ha már a magyart nem lehet feltenni.
Remélem tud valaki segíteni. Elõre is kösz.
Üdv Tibi
Van egy kis problémám a játékkal:
Miután végigvittem a solo mode-t, megcsináltam az összes küldetést, és azt mondják, h ilyenkor meg kellene jelennie az elite mode-nak. Én nekem nem jelenik meg, vagy nem találom sehol ezt a játékmódot <#shakehead>#shakehead>
Légyszi segítsetek!
Üdv.: Ádám
Versus DM movie (bár szerintem hülyeség a dm mód, a videó egész jó)
Splinter Cell Funny Episode 1
Nagyon jó videók, nézzétek meg sztem 😊
Én amúgyis Versus párti vagyok.
neked is eredeti a játékod?