Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Most szedi le netrõl az 1.05-öt, megnézem hogy azzal jó lessz e. Mert eddig 1.04 volt.

Evogordon
Hé nekem x64-es winem van és kiírja hogy azon nem megy. Mit lehetne csinálni? A legújabb patch is fent van.

Sadist
Na majd valamikor kipróbálom valakivel. Csak furcsa volt, hogy 2-3 hálózatra is joinoltam, de mindenhol mindenki szürke volt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Muki100
1 kattintás nélkül is meg lehet hackelni, csak figyelni kell. Az a poén amikor retina szkennert hackelsz kokubo soshon és egyet se nyomhatsz meg, mert véletlenül leütötted az õrt.<#idiota>

Amúgy meg azért mindenki szürke mert valószínû olyankor senki sincs fenn 😛

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rambo 20
Srácok valami gond van.Elite fokozaton azon a pályán tartok ahol nem szabad senkit megölni és elõször látok olyan átváltozós ablakot.Nem tudok behekkelni a szerverfarmos mellékküldi célpontjaiba mert csak 3 kattintás van alapból engedve?Ez mi?legalább 4 kéne akkor is ha elit!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Sadist
Az miért lehet, hogy ha hamachival csatlakozok valahova, akkor mindenki szürke? Routeren kiengedtem a progit. Melyik verziót használjátok és hol szoktatok lenni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Atti12
gamecam-ba az a sazr hogy katonával nicns lámpa <#vigyor>jaja sztem nagyon király a versus mi így négyen szoktuk nyomni (muki,frodo,balu és én)fõelg mikor balu: "aha persze" meg "k*va élet" <#vigyor><#vigyor>

Muki100
Egy szép napon majd én is csinálok egy videót, de pillanatnyilag a versus is alig-alig megy, 100% cpu. Amikor kipróbáltam a frapset NAGYON szarul ment :\
Kipróbálom még azzal a gamecammal vagy mivel, aztán majd legfeljebb ösztönösen cselekszek miközben alig látok valamit és videózóm<#idiota>

Baluval külön élmény egy csapatba kém lenni. Különösen amikor egy picit idegesítõ dolgok történnek( sírunk és nevetünk, õ fõképp kiabál <#vigyor>)
De azért jó csapattársnak, kár hogy ubi.comon nincs ott 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
szerintem csináljatok ti is 4-es csapatokat, és játszátok Hamachi-val versus-ba. (ahoz még ez a lehúzásosdi se kell, mert azt nem védték le (különi ndítófájlja van a versusnak). Mi is azt csináljuk már jóideje, 4-en toljuk versus-ba. Van mikrofon és izgalams küldetések. Versuson belül story-t játszunk.
#7837 -as hozzászólásomba van egy versus/story -s video, azt nézzétek meg aki még nem látta volna
Azt nem mondom hogy néha nem idegelõ kémmel játszva, aztán ha már felidegesít valami akkor meg már játszani se lehet mert mindenbõl rontás lesz, nem is mondom tovább, de azért jó ^^

ati2002
Kérdés: hogy tetszik a játék? 😊

Elég már az indul/nem indul témából...<#unalmas>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

olympus
srácok szeretném én is leirni hogy sikerült elinditanom az iTWINS-es verziót!:
megcsinaltam a FAQ-ban lévõ leirast egészen addig amig a Nightmare-t használni kellene. Ezután letöltöttem a StarFuck nevû progit és ezt elinditva és a megfelelo védelemre rákatintva deaktiváltam a cd/dvd olvasot. Ezek után nekem tökéletesen elinduilt a jatek!
kérdés johet

Divatcsapatok OLÉ!

Balumann
kicsit elavult már a FAQ, az sfcure-nek kellett asszem service pack, amit a daemon tools 4 és secundery master-slave eltüntetésével megoldható már.

Makkmag
Nem kell hozzá, csak az SP1 meg a DT4.03

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Balumann
vagy minek akarod felrakni?

Balumann
mér nem bírod felrakni a service packot? :/

bakvarnyu
Lassan muszaj lesz megvenni a jatekot, mert nem tudom felrakni azt a szar service packot. Asszem ennyi ido utan mar nemigen lesz crack=)

Balumann
^^

Maxtreme
Igen, azóta nem indul a gépe, és emiatt nem ír vissza <#nyes><#vigyor>

bakvarnyu
Kipróbáltad?

Atti12
nekem pl csak így indult el 😊

Atti12
és ha befejezted a játékot utána okézd le

Atti12
nem csak ennyi módszer van 😛 van egy bizonyos starfuck nevü program az itwins verzió elindul vele xD. kel hozzá daemon tools 4.0 bemountolod a dvd t ezután rákatintasz a kis villámra emulation/all options on. ezután belemész ebbe a starfuckba és ott elinditod a "secondary_all_cd_agressive"-et. Ezután kiiír egy néemt szöveget az ne okézd le, hanem inditsd el a játékot és megy 😊

zsakosfrodo2
Hidd el, hogy az egyetlen megoldás a fizikai lehúzás (ill. egyeseknél a BIOS-ban valókitiltás is mûxik).

grebber
Nincs müködõ crack!!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok
Talaltam ma reggel egy no cd crack-et a gamehez, lehet hogy vege a fizikai meghajto ki/be huzgalasanak?
jaaa tényleg
igazad van
amúgy ubi.com or splintercell.com or google.com

Balumann
igen de neki az 1.4 kell úgylátom, és ha auto frissítésre rakja akkor az 1.5-öt tölti le

amúgy ha megvan a játék van egy olyan opció benne hogy magától frissíti a játékot...

Balumann
google-rõl hallottál már?
vagy esetleg megnézted hogy itt sg letöltésekbe fennvan-e?
filefront.com -on egyébként biztos fennvan

Próbáld meg feltalálni magad kicsit

Balumann
<#banplz><#banplz><#banplz><#lama>

Hali valakinek megvan a splinter cell chaos theory 1.04 patch ha igen átküldené. Msn:[email protected]
Rambo 20
Sajnos ezt a gámát az koviszoft nagyon el....ta mert a coop gazdaságos eratív mód nagyon gyenge lett (kilép a szerver, a portok nem mûködnek...Ja ha erre valaki tud valamit mondani szóljon) és a Versus mode az meg egy ütésed egy halálom típusú.Vissza a pandora-stylet!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Fent van a legfrissebb videokártyadriver??
ha nincs akkor látgass el a videókártyagyártód honkapjára és töltsd le a legfrissebbet:
HA ATI-D VAN
HA NVIDIA-D VAN.

Hali mindnekinek!

Olyan problémám van , hogy elkezdett akadni de nagyon brutálisan a játék az utolsó pályákon.Elösszõr csak nagyon kicsit de az utolsó pályán egyszerûen menni sem lehet.Nem gépigyény a baj mert az elsõ 4-5 pálya simán ment.Volt már valakinek ilyen problémája?Próbáltam már lemeztöredezettség mentesítést de nem használt.Eléggé felidegesített,hogy már a végén vagyok és szarakodik.Ha valaki tud valamit PLS HELP!

Muki100
versus->system->dedikált szerver executable
belenéztem de nem adnék neki sok reményt
ma este játszunk?

Balumann
itt hogy lehet dedicated szervert? :/
Nem sajna, nem engedi végigmenni, ha van 2 kém és 1 katona, és a katona kilép kiírja hogy a kém nyert 😞

Muki100
Belép a harmadik egy lobbyba, elindítod és kilép. Akkor engedi végigmenni de még mindig hárman kelletek. Dedikált szerverrel próbálkoztál már?

Balumann
pontosabban arra gondoltunk hogy 2-en szeretnénk gyakorolni, úgy hogy csak 2-en vagyunk kémek a pályán. Mert csak úgy engedi hogyha 2-en vagyunk hogy valaki kém, valaki katona 😞
Ezt szeretnénk valahogy kijátszani, belenéztem a versus/system ini fájljaiba de minden marhaságot meg találtam (sticky camera intenzitás meg ilyesmi 😄), de azt ami nekem kéne olyan beállítást nem 😞
Ha valaki tud valami ötletet akkor pls

Balumann
chaos theory

Atti12
Sziasztok! nem tudja valaki hogy lehetne emgoldani azt hogy versusba ketten mennyünk ugy hogy nincs ellenség? 😞

Megnéztem a multis videót, és marhára kedvet kaptam hozzá. 😊 Ez a Pandorának, vagy a Chaos Theory-nek a versusa?

Ha elkapta, nem ereszti!

buldozer99
Huzátok ki és megy vazze bár nekem eredetim van és nem kell kihuzogatni akinek nem megy vegye meg 4490ft automex-nél ls cd galaxis-nnál

Forca Barca

Makkmag
mindeféle variációt kipróbáltál a SFNightmare-rel ???
Nekem se a leírás szerint kell kikapcsolgatni.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

buldozer99
Huzd ki vazze és megy!!!!!!!!!!!!! olyan nagy eröfeszités?????????????????????

Forca Barca

Nem tudom találkozott-e már valaki olyan hibával, hogy:
"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."

2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F - ezzel próbáltam nekem nincs kedvem kábelt huzogatni vazze probálgattama starforce nightmrrel is de felidegesit ez az egész geci KURV@ ANYJÁT A STARFORCENAK EMG ANNAK IS AKI KITALÁLTA MI A KURVA ANYJÁÉRT TALÁLTA KI!!!!!<#mf3><#mf3><#gonosz2><#gun><#violent><#boxer>[#tickin<#falbav><#falbav>g]
Balumann
http://www.urownblog.com/PromoFinal.wmv
Ezt a multis videot nézzétek meg
És ha valaki így multizik rajtunk kívül állandóan hamachival, azoknak ajánlom ezt a map packot, 15 pálya:
http://www.splintercellworld.com/img/mapsct/MICAIOv5.exe

Muki100
Visszamászol abba a végébe ahonna kukkolod Otomoékat, és benyomod az EEV-t. Asszem, hogy mond valami a Lambert vagy Grim hogy Samu derítsd ki ezt meg azt, de nem vagyok benne biztos. Hamarosan újra odaérek és majd meglátom.

grebber
Milyen cd key-el probálod?
Amugy legtöbbször akkor ir ki ilyet ha valamit nem csináltál meg.

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Hy én amikor indítani akarom a játékot cd kulcs hibát ír ki. Nincs esetleg másik cd kulcs?

Nem tudom, hogy csinalod de nekem nem sikerul semmit hasznalni a szellozoben, csak maszni lehet semmi mast. Legalabb is nekem nem ment.