10611
-
sunyigomboc #8422 Amikor a patch-et telepíteni szeretném ezt írja ki :
"Old file not found.However,a the file of the same name was found.No update done since file contents do not match."
Szóval mi a kulcs a probléma megoldásomhoz? :D köszi -
Richard90 #8421 Nem tom lehet hogy hülye feltételezés, de lehet hogy az amerikai verziós splinter cell + patch-en működne normálisan a coop! -
#8420 Nem tudom haversrác adta dvd-n. -
Neoncsoves #8419 Nah ezt is feltörték, csak az a baj hogy nemsokára kijön a 4 -
#8418 nekem meg potn az eus kellett volna és az amcsit szedtem le elöször :D -
#8417 ha meg nem akkor az amcsis :) nekem az kellett (pechemre az eu-st szedtem le előbb :D) -
#8416 Ok, THX! -
#8415 euro -s kell :D -
#8414 Álltalában az EU-s kell -
#8413 találjuk ki, vagy mi? -
#8412 Valaki megmondaná, hogy nekem az EU, vagy az Americas peccset kell leszednem?? -
#8411 de lehet oda mész a repedés alá, és megkell nyomni az entert azt hiszem és akkor bemászik. Ui: Nem biztos hogy enter, régen játszottam már :) -
#8410 akad, fél percenként disconnect -
#8409 Ciki ha a legelején elakadtam? :) Felmászom a sziklán, bemegyek valami repedésbe és előttem egy fal ami alatt kb 20 cm rés. Legugolni le tudok de úgy nem fér át, lefeküdni ahogy elnéztem nem lehet a karakterrel. -
#8408 Melyik fajta törést használod? -
#8407 mit jelent az, hogy a coop nem jo hamachival se, meg neten se? mi nem jo benne? -
#8406 sokaknak nem jó külföldi fórumokon is nekem is csak homokórázik de nem indul
sztem akiknek ment a miniimage-val annak megy a crack-kel is másoknak meg azzal se -
#8405 király :D -
#8404 új FAQ betéve -
#8403 az picit késöbb jon eltelhet akár 1 perc is mire elindul
-
#8402 Sziasztok azt csináltam amit mondtatok ugy telepítettem a magyaríást ahogy le van írva de amikor végzett a checked fileokkal és bezártam a progit nem volt seemiféle modosíto program és nem is lett magyar a játékom!!
PLEASE HELP -
#8401 uu bocsi nem kérdeztem semmit -
#8400 akkor a Reloaded crack nem jó a régebi verziokhoz? -
#8399 ja és 1024x768-ban full beállitásokkal 38-40fps -
#8398 azt szeretném megtudni hogy van e külön felirat bekapcsolás,hogy mondjuk vallatásnál is legyen szöveg? -
#8397 fasza lett a FAQ, köszi a kibővítést!
nekem sajnos már nincs időm a játékkal foglalkozni, így nem tudtam bővíteni a sajátomat...
szólok majd az illetékeseknek és berakják a bannerbe -
lord nihilus #8396 szép faq! -
lord nihilus #8395 navégre, kicsit késve eljutottam oda h kipróbáljam a krekket és műxik jól, grat a RELOADED-nek -
#8394 Jó okés, de mondom, én csak J. Holden FAQ-ját bővítettem, azokat pl. amiket te mondasz azokat nem én írtam
De javítom őket, nehogy álmatlan éjszakáid legyenek -
#8393 Ja meg ami kavaró, hogy Windows XP service pack 2 kell hozzá, mert az csak akkor kell ha nem daemon tools 4-el próbálja, és ha nem crackeli :-)
Mind1 még tudnák benne pár dolgot átírni, de nem fontos, csak ezek sztem -
#8392 Egyébként jó, grat :) -
#8391 Nem rossz, csak 1-2 dolgot kéne átírni, javaslatok:
"Tört játékkal lehet multizni?"
Ezt valahogy írd át valami olyasmire hogy nem, vagy hogy olyan cd kulcsal amit nem használnak neten éppen. Említsd a hamachit, és a coop-ot is hogy szar (neten és lanon is)
És ha tudod tedd be hogy
filefront - Splinter Cell CT -hez cuccok
Splinter Cell CT 'VERSUS' Maps archive
-
#8390 na végre, ideje volt csinálni valakinek -
#8389 Elkészítettem J.Holden FAQ-jának kibővített változatát!
Splinter Cell - Chaos Theory FAQ -
#8388 9600pro-val nem is nagyon lesz. -
totya79 #8387 8318-as hozzászolás!Szét kéne nézni néha! -
#8386 van reloaded -
#8385 Valaki legyen szíves adjon egy linket az 1.5 patch hez mert sehol nem találok !!
-
#8384 Ez splinter cell ct topic, van a pandoranak is topicja.
Másrészt meg miért akarsz gamepaddal játszani, mikor bill + egérrel sokkal jobb, könnyebb (főleg a célzásnál).
Egyébként vszínű hogy lehet, és ha lehet akkor a beállítás -> irányítás beállításoknál lehet valószínű -
#8383 Ez a link neve érdekes lett.