Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy meg azért mindenki szürke mert valószínû olyankor senki sincs fenn 😛
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kipróbálom még azzal a gamecammal vagy mivel, aztán majd legfeljebb ösztönösen cselekszek miközben alig látok valamit és videózóm<#idiota>#idiota>
Baluval külön élmény egy csapatba kém lenni. Különösen amikor egy picit idegesítõ dolgok történnek( sírunk és nevetünk, õ fõképp kiabál <#vigyor>#vigyor>)
De azért jó csapattársnak, kár hogy ubi.comon nincs ott 😞
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
#7837 -as hozzászólásomba van egy versus/story -s video, azt nézzétek meg aki még nem látta volna
Azt nem mondom hogy néha nem idegelõ kémmel játszva, aztán ha már felidegesít valami akkor meg már játszani se lehet mert mindenbõl rontás lesz, nem is mondom tovább, de azért jó ^^
Elég már az indul/nem indul témából...<#unalmas>#unalmas>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
megcsinaltam a FAQ-ban lévõ leirast egészen addig amig a Nightmare-t használni kellene. Ezután letöltöttem a StarFuck nevû progit és ezt elinditva és a megfelelo védelemre rákatintva deaktiváltam a cd/dvd olvasot. Ezek után nekem tökéletesen elinduilt a jatek!
kérdés johet
Divatcsapatok OLÉ!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Talaltam ma reggel egy no cd crack-et a gamehez, lehet hogy vege a fizikai meghajto ki/be huzgalasanak?
igazad van
amúgy ubi.com or splintercell.com or google.com
vagy esetleg megnézted hogy itt sg letöltésekbe fennvan-e?
filefront.com -on egyébként biztos fennvan
Próbáld meg feltalálni magad kicsit
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
ha nincs akkor látgass el a videókártyagyártód honkapjára és töltsd le a legfrissebbet:
HA ATI-D VAN
HA NVIDIA-D VAN.
Olyan problémám van , hogy elkezdett akadni de nagyon brutálisan a játék az utolsó pályákon.Elösszõr csak nagyon kicsit de az utolsó pályán egyszerûen menni sem lehet.Nem gépigyény a baj mert az elsõ 4-5 pálya simán ment.Volt már valakinek ilyen problémája?Próbáltam már lemeztöredezettség mentesítést de nem használt.Eléggé felidegesített,hogy már a végén vagyok és szarakodik.Ha valaki tud valamit PLS HELP!
belenéztem de nem adnék neki sok reményt
ma este játszunk?
Nem sajna, nem engedi végigmenni, ha van 2 kém és 1 katona, és a katona kilép kiírja hogy a kém nyert 😞
Ezt szeretnénk valahogy kijátszani, belenéztem a versus/system ini fájljaiba de minden marhaságot meg találtam (sticky camera intenzitás meg ilyesmi 😄), de azt ami nekem kéne olyan beállítást nem 😞
Ha valaki tud valami ötletet akkor pls
Ha elkapta, nem ereszti!
Forca Barca
Nekem se a leírás szerint kell kikapcsolgatni.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key."
2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F - ezzel próbáltam nekem nincs kedvem kábelt huzogatni vazze probálgattama starforce nightmrrel is de felidegesit ez az egész geci KURV@ ANYJÁT A STARFORCENAK EMG ANNAK IS AKI KITALÁLTA MI A KURVA ANYJÁÉRT TALÁLTA KI!!!!!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gonosz2>#gonosz2><#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>[#tickin<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>g]
Ezt a multis videot nézzétek meg
És ha valaki így multizik rajtunk kívül állandóan hamachival, azoknak ajánlom ezt a map packot, 15 pálya:
http://www.splintercellworld.com/img/mapsct/MICAIOv5.exe
Amugy legtöbbször akkor ir ki ilyet ha valamit nem csináltál meg.
Next PC upgrade: 2022