10611
-
#8462 Asszem már csak így lehet, hogy Splinter Cell Trilogi
cdgalaxison
-
Bence9292 #8461 Hi! Nem tudja valaki, hogy melyik netes CD árúházból rendelhetném meg a játékot? cdgalaxison és 576.hu -n már megnéztem és nincs és nem is lesz! -
#8460 És elindult!
Akinek nincs fent Service pack 2 így kell:
- játék telepítés;
- patch 1.05;
- első Reloaded crack fájljait bemásolni;
- második Reloaded (os fix) crack-ből a splintercell3.exe-t bemásolni. -
#8459 Bocsi Soulhoz kéne a save -
#8458 Helotok tudna vki adni egy savet ?a Bathroom os küldihez?THX -
#8457 bassza meg ezt mért nem irták az elozo crack-nél , hogy kell a service pack 2 neki.. -
#8456 Tök jó hagyd így! -
#8455 Nekem teljesen jók a betük, kicsit recés (nem teljesen sima), de nem gond, olvasható és jól is néz ki -
#8454 Okés, köszi!
Még a FAQ-kal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy a betűket ti "recés"-nek látjátok? Mert én egy lcd-t használok aztán nekem be van állítva, hogy a képernyőn megjelenő betűtípusok simítása ClearType legyen (ne pedig Szabványos) és úgy szépek a betűk, de most csak kíváncsiságból állítottam vissza Szabványosra, és így elég csúnyán néznek ki a betűk.("recések") Mert akkor átállítom valami olvashatóbbra :)
-
#8453 Splinter.Cell.Chaos.Theory.OS.FIX-RELOADED
Our initial release used one SP2-only technique, hence it did not support older systems. This fix is for those who still use systems such as win2k, 2003, XP SP1 or an unpatched version of Windows XP, or even the 64 bit version of XP. Enjoy!
For those who grabbed our release and want to apply the PPF patch.
1. Unrar.
2. Apply PPF to fix your image
3. Copy the Crack again
4. Play the game.
For those who just want to apply the crackfix to their installed version.
1. Unrar.
2. Copy the new executable to system directory of your installation directory.
3. Play the game. -
#8452 van már egy ilyen is:
Splinter.Cell.Chaos.Theory.OS.FIX-RELOADED
az NFO-ja szerint a Service Pack 2-vel NEM rendelkezőknek készült
"Our initial release used one SP2-only technique, hence it did not support
older systems. This fix is for those who still use systems such as win2k,
2003, XP SP1 or an unpatched version of Windows XP, or even the 64 bit
version of XP. Enjoy!"
na majd minnyá' feltöltöm valahova, aztán mehet a FAQ-ba -
#8451 nyomj egy F1-et, és előjön az obsat, és ott map, és ott írja hogy hova kell menni vagy mit csinálj. -
#8450 ugrás vagy gugolás gomb -
#8449 Sziasztok!
Az 1. pálya legvégén járok. Mind az 5 dobozt megtaláltam, kilőttem a torony aljában a rádiót, lekapcsoltam fennt a reflektorfényt, de nem történik semmi. A végigjátszásban az van, hogyhívjam a helikopter, de azt meg nemtudom, hogy hogyan kell! -
#8448 a telepitési problémákat félrerakva,tud valaki segiteni? #8443 -
#8447 1.5 kell, és nem tudom :S hogyha aztírja az 1.5-ös patchnél hogy old file not found, és még nem crackelted, akkor próbáld meg crackelni. -
Zsoldos #8446 na ezt a keresobe keszultem irni :) Igaz, hogy nem fut a jatek 64 bites xp-n? -
Zsoldos #8445 win64 -
mikiking #8444 ezt nézzétek , én lehuztam a netről ugy volt beirva hogy ezinstall és akarom felrakni a patchat , oszt azt irja ki hogy was found 1.4
vagy 1.5 már nem tudom pontosan , de tán 1.4 , akkor lehet rögtön krekkelni? aztán is ki kellesz huzni a meghajtókat? -
#8443 két fal közti terpeszböl hogy lehet lejönni? -
miki90 #8442 nekem müxik minden gond nélkül:D -
#8441 Mikor lesz kinn a következő része?
-
#8440 ? a crack működik :/ -
#8439 nincs ott semmi ilyesmi... -
#8438 Nekem is az a gondom hogy megcsináltam mindent de nem reagál semmire és az aszar hogy az elején rossz serialst adtam meg és most újrarakom -
miki90 #8437 micsoda??????, -
Rusy #8436 Nforce-on bad crack nuke... -
sunyigomboc #8435 ha rossz verziojú a patchem nem engedi,mert kiírja... -
#8434 nem lehet h rossz verziójú a peccsed? -
#8433 akinek nem megy
Telepítsétek újra a játékot.
patch egyből
magyarosítás ha kell
crack
és menni fog... -
#8432 Most telepitettem ujra a játékot patch magyaritás crack és nagyon zsír!!! -
#8431 nemértem egyszerűen nemmegy , mindent pontosan a faq szerint csinálok , rákattintok kettőt az exere és semmit sem csinál ( tölt ) a gép... -
sunyigomboc #8430 A sorrendre figyeltem!Feltelepítés után egyből patch-et raknám fel,de sajna ezt "Old file not found.However,a the file of the same name was found.No update done since file contents do not match." az irományt írja ki nekem. :( Utána visszadob a windows-ba. -
#8429 felül -
#8428 nem kell visszaolvasni, ott a faq ^^ -
#8427 ezt elszúrtad ^^
Telepítsd újra a játékot, és figyelj a sorrendre, előbb patch és utána a crack, mert a crack 1.5-ös fájlokat tartalmaz, és a patch nem írja felül ha már frissek a fájlok. (vagyis nem mindegyik, de ha már 1 friss akkor már a többit sem telepíti át) -
#8426 csak a patch után crackelj! -
#8425 olvass vissza -
mikiking #8424 császtok , ugy hallottam már van crack , honnan lehet letölteni? -
#8423 a crack mappában benne van a patch is...