Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
mds fájlt letöltötted?

Atti12
hát nekem asus van és még életembe nem halottma mercury alaplapról szóval nemtom <#zavart2><#vigyor>

Gyocsika
Ezt a Starforce Nightmare nem értem 😞

Balumann
Enable CD
Ja azt kihagytam mikor disable node után rámész a Disable CD-re akkor alaplaptól függõen, sokáig tart míg kitiltja a meghajtókat (legalábbis nekem)
kb. 20 másodpercet kell várnom). Olyankor ne csinálj rajta semmit, és utána emgint disable node és utána Sc.Mas-Sl OFF és disable node, és indít
Ha újraindítod a gépet, de a meghajtókat nem engedélyezed, disable node, sc Mas-SL off-ot és megint disable node-t nyomd rá

Gyocsika
Valamilyen Mercury KOB P4X400 NDSX asszem

Gyocsika
És utána visszaállitani hogy kell?

Atti12
milyen alaplapod van?

Atti12
akkor az alaplapod valami olyan, amit nem tud kititlani a starfuck tehát akkro ez a megoldás kilõve 😞

Balumann
#7947 leírtam

Atti12
nekem 1 combóm van, meg egy dvd íróm és mind a kettõ a secundaryn szóval szerintem azzal próbálkozz

Gyocsika
És a Starforce Nightmare hogy mûködik letudnád írni!! Légyszi elõre is kösz!

Gyocsika
Rámegyek hogy primary all cd agressive akkor eltünnek a meghajtók a sajátgépbõl de a játék nem indul de ha secondary all cd agressivra megyek akkor se !! Mi lehet a gond?

Balumann
írtam, hogy alaplaptól függõ hogy mikor megy
A legbiztosabb ha biosba tiltod, mert akkor már az alaplap tiltja ki, tehát az alaplap szoftvere közvetlenül.
Én nekem stafruckal nem sikerült, de most Starforce Nightmare-vel simán elindult. De atti12 -nek csak starfuckal.
De viszont régebben nem sikerült egyikkel se elindítani csak ha biosba kitiltottam.

Atti12
meg

Gyocsika
És ez a stafuckal is megoldható?

Balumann
Ja szóval azt hogy mire kell menny azt csak te tudod, de általában a secundery mastert és slave-t kell kitiltani, mert arra vannak téve a cd/DVD író/olvasók

Balumann
Letöltéshez rapidshare-rõl kattints free, aztán alul bejön egy olyan ahol számol visszafele. És utána megvárod, kb. 50 másodpercrõl számol, és beírod azt az azonosítót és töltöd
Általában úgy van, hogy a Primary Slave és primary master -re van téve a vinyók,
és majdnem mindig, aki értelmes az secundery master -re és a másikat secundary slave-re rakja az optikai meghajtókat (ha csak 1 van akkor a master-re).
Ezt a biosban tudod legegyszerübben megnézni hogy hova írja a meghajtókat.
És olvasd el az én üzenetemet is amit elõbb írtam

Gyocsika
Hát én akárhogy próbálom nem mûkszik 😞

Gyocsika
És ha nekem 2 dvd meghajtóm van akkor mire menjek rá pramary vagyaz a secondary?

Gyocsika
Ezzel telepítetted is mindjárt?

Gyocsika
Sima DT 4.00

Muki100
Én meg csak megvártam amíg kijött a DT4 és nem húzogatok csak berakom, emu on és már megy is<#beka3>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Gyocsika
Vagy mi kell hozzá hogy letudjam tölteni?

Gyocsika
Nem tudom hogy mire kell kattintani hogy letöltsem a stafuckot légyszi nagyon kéne!!!

mind a két patchel probáltam már ugyanaz 😞

Atti12
érdemes mind a 2 modszert megpróbálni mert alalaptol függ hogy mivel indul el

Atti12
ja éshogyha nem a secundaryn vannak a meghajtók, hanem a primaryn akkor nem a secondary_all_cd_agressive-et kell einditani hanem primary_all_cd_agressive a többi ugyan az ^^

zsakosfrodo2
Nekem sem mûködött elsõre, mikor lehúztam... Nekem ugy indult el, hogy lehuztam meghajtókat, utána pedig Balu által ismertetett módszerrel kitiltottam a már üres (!!) CD/DVD meghajtó helyeket a BIOS-ban. Utána már minden mûxik. 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F Ezen a kódon kívül nincs másik!

Balumann
mind1ik játéknak más fajta védelem van (starforce-n belül is), és mind1ik fajta másképp reagál a különbözõ kitiltásokra. Én nem húztam le a meghajtót, és a Splinter cell 3 indult el, se a worms 4 mayhemet, se a Blazng angels-t nem sikerült mûködésre bírni akárog próbátam.
Érdemes megpróbálni amit írtam, nightmare, bios, starfuck is ugyan ezeket csinálja bár én tapasztalataim szerint nem valami megbízhatoan 😄 de megpróbálni megéri.
-fontos hogy daemon tools-ba tedd rá hogy all emulations on.
-az mds fájl legyen mountolva, ha semmiképp nem indul el a játék, megpróbálni valakitõl elkérni az mds fájlt mert lehet azzal van a hiba. Nem 1 embernek oldotta meg ez a problémáját.
-mini image-k nem mûködnek ha azt próbáltad
-az nem tom hogy igaz-e, de akárhogy tiltod ki a meghajtókat, a disable node-ra nyomd rá a sf nightmare-ben
ha midnez nem válik be, akkor töltsd le a FAQ-ból a tools-t és indítsd el az sfdrvup -ot és frissítsd, indítsd újra a gépet. Ha nem jó megint, akkor próbáld meg letörölni a starforcet (win újraindít), és utána indítsd el megint a splintert, újraindít, és próbáld utána elfogadtatni a cd kulcsot)

Atti12
remélem tudtam segiteni <#vigyor4>

Atti12
UI: hogyha igy se megy hibaüzenetet ir ki akkor pedig kattincs az SC exe fájlára jobb gombal, tulajdonságok/kompatibilitás/ és ott pipáld be a futtatás 640x480 ba

Atti12
és ezt mindig megkell ismételni

Atti12
elmondom mégegyszer ezt a starfuckos hülyeséget részletesen:
1.felrakod a játékot
2. letöltöd a daemon tools 4 et
3.bemountolod a játék mds fájlát amititt találsz(ezt bekell rakni az mdf fájl mellé egy mappába!)
4. katt a kis daemon tools jelre jobb gombal és ott emulation/all options on. Zöld lesz a kis jel
5. letöltöd a starfuckot innen
6. kicsomagolod és ebben találsz egy olyan exe fájlt aminek ez a neve: secondary_all_cd_agressive klikk erre
7. kihoz egy német szöveget de NE okézd le hanem inditsd el a splinter cellt
8. ezután vársz egy kicsit és elméletileg elindul, nekem igy sikerült
9. Játsz!
10. játék után kattincs a német szövegnél az OK-ra

Atti12
én még mindig azt hajtogatom hogy:
starfuck 😄

Looooser
szasztok van egy kis bajom... PoP T2T- bõl vágom, hogy hogykell-smint kell csinálniezt a kábelhuzogatást de a cink az az hogy beírom ezt a cd kódot: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F- és nem jön össze jó párpercig témázik az anyagon oszt be fagy... nem vágjátok mi a baj???

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Balumann
A meghajtó kihúzást 2 fajta képpen lehet megoldani, de nem garantál 100%-os mûködést, nem minden alaplapnál mûködik hogy úgy ellehessen rejtetni a meghajtókat hogy a starforce ne lássa.
Egyik, Starforce Nightmare-ben: Disable node, disable cd, disable node, sec mast.-sl. OFF., disable node
Vagy egy fokkal biztosabb megoldás ha a BIOS-ban tiltod ki a meghajtókat. (nekem matsonic alaplapom van, és 2 helyen is kikell tiltani a meghajtókat, a standard beállításokba is mitn secundery master és slave, és onchip IDE channels-be is. Vagy valami ilyesmi asszem.

Gyocsika
Valaki nekem letudná írni pontosan hogy a legesgyszerübb elíndítani a gamet úgy hogy ne kelljen kihuzni a meghajtókat !!! PLEASE Elõre is köszönöm!!

Atti12
én ugfy tudom hogy magyarosítás csak 1.4 es patchel mûködik, tehát vagy pathcoltad 1.5 el, vagy pedig nem pathcoltad semmivel, ez a két probléma lehet <#rolleyes>

Jah és nem akarom megsérteni akih csináltani a magyarositás ,de elég gáz a telepitõ szerintem az lesz a probléma 😞

Végre megvan a game sikerült telepiteni minden muxi,de hát a magyarositás....
Nem hittem volna hogy evvel lesz probléma. 😞

MIndet ugy csinálok ahogy le van irva ,de ki irja ezt a hibát amikor elinditom a gamet ( bejon az a kis splinter logo és utána)
hiba: Splinter Cell Chaos Theory\System\splintercell3.exe"
valami ilyesmi. Ez akkor van a fõ könyvtáramba másolom be, ha amit ajál a readminél alapértelmezetnek ,ha azt irom be akkor ügy tünik elindul de egy idõ után lefagy nem jutt továb a kis splinter logon 😞
Ez miért van?
Vissza olvastam és ugy látom ez a hiba nem csak nálam van 😞
Elöre is kösz a helpet!

Balumann
versusnak van külön indítófájlja, és teljesen különálló végülis a játéktól.
Nincs védelem se rajta. (SCCT\Versus\system -bõl ellehet indítani)
Egyébként most nekem a splinter isoja sincs fenn, régen játszottam már vele, azóta már win reinstall is volt.

Gyocsika
Majd kipróbálom de elöbb elkéne índítanom a játékot!!

Balumann
Vagy LAN-t meglehet oldani neten keresztül is, aláírásomat nézzd meg

Balumann
Teljesen egyetértek. De talán az miatt is szeretjük ezt aj átékot, mert néha az adrenalint is feldobja. sõt néha az idegesség is kell egy kicsit, levezetjük a játékon a feszültséget még itt. 😊
Nem tom most valahogy nem volt kedvem, illetve volt de ahogy elkezdõdött a játék, már elment a kedvem egy kicsit.
És nem szoktam komolyan venni frodo beszólásait, hogy csaló. Még azt is tudom hogy néha elég paraszt, és sztem ha nem pont most "béna"z le, figyelembe se veszem. De most valahogy nem vok ilyen hangulatomban, sry 😞 Vagy ha legalább arra a célzásra kicsit leállt volna, amit írtam... na mind1
majd most nem játszok egy darabig, addig megpróbálok vidám játékokkal játszani, és megpróbálok olyanokkal játszani akik kicsit tudnak komolyan is játszani és nem bénáznak le 😞 Aztán majd utána megint.

Gyocsika
Akkor csak eredetivele lehet neten játszani a francba

Muki100
A mairól meg annyit, hogy gondold el balu, hogyha mindig simán mi nyernénk akkor milyen unalmas lenne, és hogy az elején is milyen jókat nevetünk, a végén is csak olyan formában gondoljuk, és sohase komoly hangnemben hangzik el az, hogy csaló vagy béna.
Egyébként, nekem olyan mesterem van, hogy bizton állíthatom én ismerem a legtöbb bugot 4ünk közül ( remélem<#vigyor>)
De wallhack vagy aimbot nincs a mi játékainkban. Ezt tutira mondom, mert különben hogy öldököltük volna le õket deftechen? Vagy hogy veszthettünk akkorát múzeumon?
Amikor odaszáll a gránát bankon, akkor lehet hogy csak gondolta hogy ott vagy. Vagy lehet hogy csak látta az elején merre indultál. Lehet hogy egy rossz lépést tettél és meghallott. Ez mindenhol elõfordul és nem csak a mi játékainkban. Ez van, de mondjuk ha most bankon a csöndes megközelítés helyett az aggrot választottuk volna lehet hogy simán nyerünk. Máskor meg fordítva szokott sikerülni. Ez a jó, hogy mindig mást csinálsz, különben miért szeretnénk a splintert, nemdebár?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
IP cím
És nem, nem futnak dedikált szerverek. Tört szerverek sincsenek. CD kulcs nélkül nem tudsz játszani, csak lanon.

Balumann
Na mind1, sry akit megbántottam mostani üzeneteimmel, fáradt vok, és ez miatt állandóan most is felhúzom magamat. Hülye fárasztó iskola 😞
Most pár napig sztem pihenek a splineterrel, hátha utána frissen új erõvel tudok majd játszani 😞

Gyocsika
Valaki tudna adni egy IP számot valami tört szerverhez!!!

Atti12
semi csak kitiltja a meghajtókat és ha befejeted a játékot szépen rákatintasz az OK ra és kész