Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbáltam felrakni a magyarosítást, mindent úgy csináltam ahogy kell. 1.4-es patch, stb stb. Ahogy megprobalom elindítani szépen error msg. Visual basic error, vagy sima lefagyás. (tuti mindent jól csináltam, kitomorites, megvartam amig visszairja a fajlokat stb. 😊 ) Szal a kérdés az, hogy 1.4-es eu patchet raktam fel elotte, lehet hogy us kell? Vagy csak egyszeruen ilyen instabila maagyarosítás?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Ugyanez xfirenél, benyomod a search installed software és leesik neki hogy nem is törölted le a versust.
Remélem SCDAnál már külön választod hogy a versust is vagy csak a solot akarod felrakni. Habár ezt eddig kellett volna megcsinálni, mert azok már egy enginen futnak majd. N00bisoft
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sztem teljesen így jó hamachival játszani, összeszokott csapat. Az mondjuk nem a legelõnyösebb ha mindig ugyan az az ellenfél sztem, mert akkor meg túl jól kisismerik az ellenséget. De az biztos hogy 2-esével kell.
És abba a hibába ne essetek bele, hogy idegelitek a másik csapatot játék közbe, mert néha elég idegelõ, lag miatt, és egyéb néha érthetetlen dolgokkal. (sokszor azt lehet hinni hogy csal, pedig csak puszta véletlen pont arra gondolt hogy oda megy a katona mitn a kém ahova ment, stb. -> mondjuk ez elég általános)
Amúgy meg ASEval tényleg kár küszködnöd, ugyanis az kb. a szerverek felét látja és nem túl megbízható.
És ami az ubi.comon folyik amúgy is kegyetlen. Szükséged lesz egy csapattársra és egy jó tudástárra, amit sokáig fogsz keresni ( de létezik, és valahol a hivatalos fórumján be van linkelve ). Én is hiányolom balut magam mellõl amikor neten játszok, mert valahogy vele összeszokottan játszunk, míg mondjuk egy 10 éves lengyel hülyegyerekkel nem 😊
És a versus tutorialjai szarok, sajnos.
Egyszóval szervezz egy hamachi csapatot magad köré, minthogy küszködj a neten játszással.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
All seeing eye meg nem támogatja, bennevan az ASE-be a támogatottj átékok listjába, ezt megkellene nézni mielõtt beírod ^^
Nem lehet neten játszani
Mondjuk az elsõ és a második rész singleje tényleg nehéz volt, de a CTnek szerintem az utolsó pályája szégyen az ubisoft részérõl hogy milyen könnyûre sikeredett. De a többi jó, úgy ahogy.
Nekem csak az az egy nem anyira tetszik a játékba, hogy nehéz a singleee :S
De mind1 mire kijön a köv rész talán átviszem így a vége feléig <#rolleyes>#rolleyes>.
Bennevok a multiba :-<
Szóval, multi valamelyik nap?
jó graf irányítás stb. oszt ennyi.Ezért nincs már nagyon olyan jellegû hozzászólás.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Én az fx5200mel nem remélek sokat<#rinya>#rinya>
-játék feltelepít
-meghajtók kitiltása
módszerek a kitiltáshoz:
Starfuck -> secondary_all cd agressive
Starforce Nightmare -> katt ebbe a sorrendbe: disable node, disable CD, disable node, SC.Mas-SL OFF, disable node (!) (persze amíg tölt addig haggyátok tölteni)
BIOS -> teljes IDE kitiltás, és secundery master és slave-t is tegyétek none-ra
HARDVERES LEHÚZÁS, TÁPKÁBEL ÉS ADATKÁBEL LEHÚZÁSA A MEGHAJTÓKRÓL
(hallottam már olyat is, hogy ezeket még játék telepítése elõtt megkell csinálni!)
HA a meghajtókat valamilyen módszer szerint kitiltottátok, játék indít, és kér egy gép restartot -> tegyétek meg
Aztána Starforce Nightmare-ben (akár kivannak szedve a meghajtók, akár biosba kivannak tiltva, akármi) -> Disable node, Disable CD, Disable node, Sc.Mas-Sl OFF, Disable node
Aztán játék indít (ez az ami MINDEN JÁTÉKNÁL SZÜKSÉGES LEHET!)
Ha nem megy, a FAQ-ból letöltitek a TOOLS-t, és bennevan egy olyan hogy SFDRVUP.exe, indítsátok el -> kér egy win restartot, tegyétek meg
utána természetesen Starforce Nightmare, és az elõbb leírtakat ismételjétek, és próbáljátok elindítani.
Ha ezután se megy, próbáljátok meg elidnítani a Starforce Cleanert, gép restart, és utána játék indít, megint gép restart, és SF Nightmare -ben az 5 kattintást!û
Ha még most se, akkor még azt lehet próbálni hogy tlejesen letörlitek a játékot, és starforce cleaner. És aztán felinstaláljátok megint és megint megpróbáljátok ezeket!
(lehetséges hogy nem minden szükséges, de nem tudni hogy melyiket lehet mikor kihagyni, de ha ezeket megcsináljátok majdnem biztos hogy elindul). Nekem pl. valamikor elindult csak úgy hogy nightmare se volt fenn, biosba volt kitiltva a meghajtó!
-Fontos még hogy csak az eredeti mdf fájl (letöltött) mûködik, mds fájl szükséges (azt kell mountolni).
Ha a játékot kaptátok lemezen, és úgy volt a lemezen a képfájl, és felmásoltátok csak simán a gépre, akkor jó. Ha a játékot kiírták úgy ahogy van lemezre, install lemez, akkor már azt nem lehet visszaírni gépre képfájlba, nem fog mûködni!
Ha ezt az üzenetet figylemesen elolvastátok, próbálkoztatok 1-2 napot vele, akkor már csak win reinstall fog valószínüleg segíteni, vagy egy nagyon alapos géptisztítás, bár abba se nagyon bízok ^^.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
mds fájl: MDS
secondary_all cd aggressive et kell megnyitni nem ezt a kis ablakot
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A játék kicsit nagyobbat ütött mint vártam. Nagyon komoly 😊 A grafika hihetetlen szép, sztem kb kozépkategoriás gépemen folyik a játék 3.-as shaderekkel. A sztori tetszik, igaz nem egy metal gear, de az akció rész bõven kárpótol, jó AI, jól megtervezett pályák, és végre használni KELL a felszerelést az életbenmaradáshoz. Sztem meg is veszem eredetiben ahogy anyagi helyzetem engedi 😊 imo a sorozat legjobb tagja 😊
szurkolok nektek, hogy sikeruljon elinditani, de lovésem nincs mi a gáz 😞
És most tölthetem le megint az alábbiak alapján<#falbav>#falbav>
Bocs csak kicsit ideg vagyok miatta mert 3 hétig töltöttem mert sosem volt normális peer és most hogy letöltöttem nem müxik kicsit fos egy érzés hogy nem megy...
szóval tényleg millió sorry...<#shakehead>#shakehead>