10611
-
#8583 ok akkor milyen cd kulcsot írjak be neki? -
#8582 De biztos hogy az mivel rosszat írtam be és most nem engedi megnyitni. -
#8581 futatás -> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINES -> SOFTWARE -> UBISOFT -> és ott DiscKey_SCCT a másik oldalon, ott beírhatod a cd kulcsot.
Vagy nyitsd meg a regedit-et, és keresőbe írd be hogy: DiscKey_SCCT
-és ott átírod az újra
De ha nem crackelted nem biztos hogy a cd kulcs hibás -
#8580 nem osztott képernyőn nyomják csak össze van vágva... -
#8579 Megtudja mondani valaki hogy hogy írhatom be újra az indító cd kulcsot? véletlen rosszat írtam be :D -
#8578 :( jah -
#8577 két gépünk van otthon de LAN-on is szar:(
kár, hogy pont a játék egyik legnagyobb újítását b*szták el (és másfél év óta nem javították ki...):C -
#8576 Jujj most így reggel nézve olyan mintha álmodtam volna :o
Hú még mindig olyan mintha álmodnék...jujj
mindegy, még egy próbát megér a coop :D -
#8575 ez nem ilyen osztott képernyős multi, 1 gépen. Vagy inkább konzol. -
#8574 ja az tényleg lehet hogy csak az amcsis verzióval megy rendesen, de az is lehet, hogy normális otthoni LANon megy a coop, ezt még nem próbáltuk -
Richard90 #8573 De jó nekik....
Lehet hogy csak az amcsis verzióval működik rendesen... sztem -
#8572 nekik egész jól megy:C nincs valami trükkje, vagy csak a szerencsén múlik,hogy jó lesz-e vagy sem? -
#8571 sajna a coop nem jó. se ubi-n, se LAN-on :( -
#8570 Na ha vki akar coopozni és esetleg tudja is orvosolni a felmerülő problémákat írjon pls vagy vegyen fel MSN-en lejjebb thx -
#8569 Olvastam nemrég nem rossz könyv főleg hogy má jáccottam mindegyikkel csak az első részt (játékot) nem tom megszerezni sehonnan sajna de amúgy nekem nagyon tetszett a könyv ;) -
Karidzs #8568 ezer bocs, már találtam rendes végigjátszást. Csak tudjátok sietség... -
Karidzs #8567 Hali! Bath house pályán, amikor Shetland után szaladunk, beérünk egy kazánházba. Ott hatástalanítani kéne bombákat, de sokat. De Sam nem akar hozzájuknyúlni. Mintha ott se lennének. -
#8566 lol :D olvastad egéybként, jó könyv? -
#8565 Amúgy vkinek nem lenne kedve COOPozni mert nekem nagyon megjött most hozzá a kedvem pls -
#8564 Ugyebár a Splinter Cell Tom Clancy könyve alapján készült ami hivatalos fordításban is "A Sejt" és azért Splinter mert olyan mint a szilánk, halk de szúr és sebez;) -
#8563 Még nem hallottam de ez kurvára tönkrevághatja a játékélményt. Bizonyára olyanok készitették akik sohasem játszanak vele, csak felvették a lóvét a munkáért. -
#8562 Kérdeztem az amerikában élő unokatesómat is mit jelent neki se sikerült leforditani=) -
#8561 A splinter cell-t egyébként hogy lehet lefordítani? repesz sejt? vagy szálka sejt? :/ :D
Ja, én is inkább maradok magyarul, még elmegy ha a szöveg magyar, de a szinkron... :S -
#8560 Komolyan Forgách péter lett samu? De ugye a neveket meghagyták, vagyis nem lett halász sámuel? Pedig oda már beleillett volna :)
Fura lehet hogy kamu hangokon magyarul beszélgetnek amerika biztonságáról meg a titkos küldetésről. Örülök hogy nekem angol mindhárom
Pandora holnap vs Pandora Tomorrow
Káoszteória vs Chaos Theory
Kettősügynök vs Double Agent
Tessék választani :P -
#8559 kijött egy másik crack, amibe az van hogy fixed más oprendszereken is, pl. 64 bites windowson, win 2000-en... érdemes lenne visszaolvasni, vagy utána olvasni nforce-n. Az van ráírva erre a crack readme-jére, a reloaded-re, hogy Windows XP service pack 2 használatos, különben lehet hogy hibásan fog működni.
ITT is több fajta crack van, az egyikre note-val oda van megjegyezve hogy sp2-s. Töltsétek le a felsőket, és próbáljátok azzal, ha nem akkor torrentről töltsétek le azt a másik cracket. -
xido #8558 egyrészt..szerintem igen..Sam Fishernek Forgách "David Hasselhoff" Péter nagyon kellemes...és itt ki is merült a jó szinkronszínészek listája..a keverés,az átélés ritka pocsék....ezerszer jobb eredetiben Michael Ironside meg a kollégáinak-felettesének a hangja...többi részen is bőven elég volt a feliratozás...ne lógjon már ki a sorból egy ilyen fércmunka -
#8557 Egyébként mért akarod, rossz lett a magyar szinkron vagy mi? -
xido #8556 akkor már tölthetnék le hozzá angol nyelvű borítót...a kulcsszó ez eredeti...a tok is a borító is,a játék is..!!...csak a szinkron szar és eszükbe nem jutott volna kétnyelvűt csinálni belőlük...idióták:)) -
#8555 Vedd meg magyarul és tedd be a cd tokba a letöltött angol nyelvű verziót. -
xido #8554 Nem én voltam ugyan,de tudom,hogy 9 körül mozog az ára a Trilogy-nak..feltételezésem szerint csak gyűjtődobozban lévő különálló tokos megoldásról van szó és a Pandora valóban szinkronos benne....Teszem hozzá,számomra mély sajnálattal...ugyanis az a rész hiányzik a polcomról és képtelen vagyok felhajtani angol nyelvű példányt:(( -
bazsi1 #8553 64 bit Valaki ???????????????????????????????????????????????? -
#8552 Tegnap a második szinten 3%-os eredményt értem el=) Lehet ettől szarabbat is?=) -
#8551 Most,hogy mar a 3. szinten jarok (napi 1 palyat tolok) megallapitottam,hogy
tul sokat nem valtozott a jatekKicsit szebb talan, de egyebkent ugyanaz mint az elso ketto.De ez egyaltalan nem problema. Tőlem akár évente kihozhatják ugyanezt 2025-ig -
bazsi1 #8550 lehet,h. abban is benne volt... -
#8549 Maradjunk annyiban, hogy az VV2 volt, nem hiszem, hogy a 2. világháborúban szerepelt volna a csajszi. ;-) -
bazsi1 #8548 lol, Pandora a ww2-ből mondta alá.. :) -
#8547 Valaki írta, hogy vett valami mega-trilogi-t. Kérdésem, hogy mennyi volt, és hogy magyar nyelvüek-e (főleg a Pandora érdekelne, hogy szinkronos-e) ? -
bazsi1 #8546 Windows XP x64 és Splinter Cell: Chaos Theory, ez a párosítás érdekelne, nekem "Microsoft Visual C++ Runtime Error" hibát ír ki az OS fix verzió. Help -
strebacom #8545 Oké,,köszi mindenkinek a segitséget, megy már a hekkelés!!! -
#8544 Ja, telepítés, frissítés, magyarítás ha kell, crack, és utána vagy megy, vagy valamit még kellhet csinálni. Vagy próbáljátok a kompatibilitást, vagy mikor indul alt + tab, valamelyikkel elindul. Nekem is szarakodott, elindíottam 4x szar volt, utána átállítottam win2000-re a kompatibilitást, ugyan úgy hiba. Utána vissza, utána megint hiba volt. Utána vártam egy 5 percig, panaszkodtam itt egy kicsit, utána megpróbáltam megint és elindult :)
Nem feltétlen kell ezt a módszert így követni :) :D