Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

fejezd már be!

<#banplz>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

muki a szádat!

Muki100
Így várod hogy segítsenek az emberek?
A hülyeség gyógyíthatatlan!<#banplz><#lama>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sokszor végigtoltam de az elsõ pályán a végénél a toronynál hogy lehet kívülrõl felmászni?

<#help>

De hogy kell szervereken mert már mindent kipróbáltam.Regisztráltam az Ubisoft-nál is.PLZ

<#gun>

Kussolj eleve régen próbálkoztam!

Balumann
Bazeg ennyire próbálj má meg magadtól rájönni ...

De hogy kell neten menni?Megvan eredeti be azt hogy kell menni?

Balumann
Általános 'segítséget kérek' forum, itt kérj segítséget, ne ide.
Egyébként próbálj ki más játékokat. Ha egyiknél se jó akkor videokártyával van valami vagy directx nem a legújabb (bár sztem akkor nem indulna el se). ha csak a metal gear solidnál akkor a játékkal van gond, vagy hibásak a texturák (megsérült pl., vagy ilyesmi) Vagy nemtom. De ne itt kérj ilyen segítséget.

Muki100
Gondolom az MGS2 topikjában tudnának segíteni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Most lett új vidikártya rakva a gépembe 6600 GT. Megvettem a Metal Gear Solid 2-t, és a játék úgy megy, hogy vagy szinte tiszta fehéres minden, és csak árnyakat látni, vagy ugyan ez feketében. Mit tehetek? A gépemnek simán kéne ezt a játékot vinni. Köszi elõre is.
grebber
Azt még mindig ne feledjétek hogy StarForce Nightmare nem mindenkinál csinálja amit kéne !

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Semmi köze ezekhez most ahhoz hogy ki hogy játszik versus-ba. Azért vesztünk össze mert állandóan visszapofázol fölöslegesen, értelmetlenül, még játékba is mikor mondom hogy idegsítõ vagy, és hagyd abba. Mint ahogy itt a forumba is. Válaszolok mert okot adsz rá, és te is kezdted. És nem azért válaszolok mert jobban játszanék versusba hanem mert a szemétkedés és hülyeségeiddel okot adsz hogy ilyeneket írjak.
Veheted hogy én kezdtem az egész ilyet, mikor fáradt voltam, és egy kicsit túlzással írtam hogy szerencsétlenkedtek, de nem szemétkedésnek, vagy bármi sértésnek illetve jogsértésnek írtam, nemhiszem hogy ez miatt megkellett volna sértõdnöd. Te viszont szó szerint szemétkedsz, és paraszt beszólásokat teszel, szóval ennyit errõl. Mind1 már találtunk helyetted játékost, akivel talán értelmesebben tudunk játszani, és nem tesz állandóan fölöslegesen ilyen hülye, idegesítõ be vagy visszaszólásokat.
Úgyhogy mi folytatjuk a játékot nélküled, és most is játszottunk egy jót. És fogunk is, tudom hogy azt akartad elérni hogy neked könyörögjön mindneki hogy térj vissza... De akkor se fogok ok nélkül bocsánatot kérni. Te meg úgyse vagy hajlandó elismerni hogy szemét voltál, úgyhogy ennyit elrõl. Majd legközelebb ha hasonló helyzetben leszel akkor talán majd tudod hol a határ ^^

Nem vagy semmire kellõ, és jófej is vagy, és nem én akartam ezt se. sajnálom hogy ez lett 😞 Na mind1.

zsakosfrodo2
Ennyibõl most te minek viszonoztad a beszólást? És hadd döntem el én, hogy mit szeretnék csinálni. Hiszen aki olyan "jól" játszik SCVersust, mint te már meg ne sértsem felségedet <#nevetes2> annak egy ilyen kis semmrekellõt nem kéne figyelembe vennie. <#mf2>

Balumann
felesleges idióta vissza/beszólás, bölcsebb lettél volna most is ha hallgattál volna ^^

zsakosfrodo2
Hûha gratulálok... Most voltam a boltban és ezt hoztam Neked: <#mf3><#mf1><#mf3>

Balumann
Na átvittem azt a részt, már a köv pályán vok ^^

Balumann
Aha kösz a segítséget 😄
hátha te ezt a feladatot simán gondolkozásból megcsináltad, akkor grat. Bár sztem most is inkább csak szemétkedni akarsz 😄 ahogy ismerlek
Ezt inkább próbálgatni kell elsõsorba sztem (ezt nem nagyon tettem, azthittem kel lvalami más egy pálya másik részébõl, és majdnem elindultam a pálya végébe, azért kérdeztem meg inkább), aztán olvasni a feladatot (ez is megvolt, csak kicsit félreértelmeztem, ha az elõzõ zárójelest elolvasod akkor rájössz). ^^

És nem, nem oldotta meg a problémámat, de ha majd próbálkozok vele akkor megfogja oldani, de nem a te "szemét" tanácsod, hanem azok akik segítettek ¢.¢
De azért köcce, legalább megpróbáltad...

zsakosfrodo2
Kezdjük ott hogy GONDOLKODUNK... remélem ez megoldotta a problémáidat.

Balumann
:S
ezekre egyedül hogy jöttök rá? Na majd holnap megpróbálom :S

Makkmag
Az öreggel felváltva kell nyomkodni a gépeket, hogy valami infót megtudjanak a mûködésérõl. Akkor jó ha a gép nem áll le gombnyomkodás közben. Ha leáll akkor elõlrõl kell kezdeni a megfelelõ sorrendben.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Muki100
A tutorial videó jobban megérteti mint az ahogy én el tudnám magyarázni szerintem, csak meg kéne nézni<#rolleyes>
Balunak meg szerintem csak akkor jön elõ a kapcsológomb amikor az épp füstöl, tehát várd meg amíg füstöl kapcsolsz egyet megvárod amíg a mellette lévõ füstöl...asszem 2 vagy 3 van.

Gyocsika
Hogy kell hackelni? PLEASE

Balumann
majdnem az összes lámpát kilövöm, egyébként ölésre még nem használtam, csak elõtte lévõ pályán 😄
De ok akkor majd megpróbálom kapcsolgatni. De ha beindítom a szervert én csak 1 ilyen lekapcsoló gombot találok 😄

Muki100
Hát ha már mindent megdumáltál az öreggel és segít is, akkor beindítod a szervert elmész a sötét sarok felé ( balra kell fordulni a szervertõl ha jól emlékszek ) és ott a felvillanó gépek amik füstölnek átkapcsolgatod.
Amúgy mit csináltál te hogy csak annyi lõszer van a pisztolyodban? Nagyon akciódús lehetett, de akkor miért vesztettél olyan kevés életet? 😛

ja ezt tudom hogyan kell...
amikor felvillanak a cuccosok, gyorsan oda kell menni és benyomkodni õket, v valami ilyesmi

Balumann
Elakadtam egy kicsit ^.¢
kep1 kep 2 kep 3
Nem tudom mit kell csinálni, nem értem :S

oki doki..nyaggatott volna a fene
Balumann
"Hi hu de jo amit látok végre van törés a gamához.. " #8094 -as hozzászólás 😄
"nem is mondtam,hogy láttam törést.. de azelött mikor ide feljöttem csak anyit olvastam el a topikbol,hogy a mai napig nincs hozzá muködö törés..mondtam magamban " #8098 -as hozzászólás
Téged is könnyen meglehet érteni 😄
Kösz van elég partnerem, nem hiszem hogy ha itt is ilyen össze-vissza írsz, msn-en nem nyaggatnál álandóan hülyeségekkel, és nem használnál tudakozó +-nak hogy mit hogy kell csinálni ^^
Meg hozzánk már nem tudnál beállni splinter versus-ba, mert mi csak együtt játszunk.

És #8055 -as hozzászólásomban részletesen leírtam hogy hogy kell elindítani a Splinter Cell 3-at, lehet én is írok egy FAQ-t, mert elég gyenge ez.

Muki100
Az elsõ résznek nem volt multija csak a másodiknak. És nem feltétlenül kell lehúzni tápkábelt bár van akinél csak így megy.

nem is mondtam,hogy láttam törést.. de azelött mikor ide feljöttem csak anyit olvastam el a topikbol,hogy a mai napig nincs hozzá muködö törés..mondtam magamban :na jo ez van és léptem is tovább.. van anyi minden amivel lehet napi 10 orában játszani😊
kb anyit playerelek 1 nap😊
kiprobálnám..elsö része jo volt valoban imádtam
hi..
az elsö részt is lan modban lehetett multizni emlékszem.. nekem az is megfelelne adj majd 1 msn elérhetöséget ha van pls,hogy beszélhessünk erröl,n csak itt a forumon keresztül.. thx
Balumann
De hol a fenébe vagy má, tegnap elõtt is eltüntél, és tegnap egész nap nem voltál fenn :S
Ma este tod én késõn érek haza valószínü, és utána még tanulnom is kell, és megint fáradt leszek, de végülis megpróbálhatjuk : -(

Balumann
Nincs törés a játékhoz, lekell huzogatni a kábeleket a meghajtókról, vagy olvass vissza mert kb. 50 majdnem legutóbbi üzenet errõl szól, hogy hogy kell elindítnai.
A versus mód viszont nincs levédve, külön mappába van mint az elõzõ részben, így azt simán bármikor ellehet indítani, viszont netezni nem lehet mert eleve a fõszerverre account kell, amihez hozzárendeli a CD kulcsot (tehát eleve nem regelhetsz), ha meg már valaki regelt azzal a kulcsal akkor nem enged fel sehova.).
Hamachival toljuk a multiját (LAN módba interneten keresztül, program leírás és egyéb az aláírásomban)
Egyébként hol láttál törést, mert se a gamecopyworld.com -on és crackes oldalakon nicns törés, az nforce.nl -en se írja hogy kijött volna valami crack mostanában, és torrenten sincs fenn.

Hi hu de jo amit látok végre van törés a gamához.. elsö részét orrvérzésig toltam föleg mpbe iszonyat bejött. lehet ezt is le kellene szednem..(eddig nem tettem mert ki volt irva ,hogy nincs törés hozz) de aggodom olyanok miatt,hogy le kell tápkábeleket huzni a gépröl meg stb.. nekem ehez szét kellene szednem a fél iroasztalt hogy kivarázsoljam a gépemet..menyi az esélye,hogy ezek nélkül is elindul? mirc csatija van a játéknak ahol ezekröl lehet dumálni playerekkel? ha valaki tud valamit akkor irjon nekem pls: az msnem :[email protected] thx
Muki100
Nem lehetne frodót megszelídteni?<#vigyor2>

Atti12
na valószinü hogy meglesz a csapattársam aki a legjobb barátom <#vigyor> még kikell tanitani, de majd jó lesz. valószinü hogy ma már jáchatunk <#nyes>

Balumann
Én is tanulok angolul, de még van másfél év középfoku vizsgáig, még szókincset kell nagyon fejlesztenem. A játék nekem is szinte teljesen érthetõ. Nem tudom, régebben még amihez volt magyarosítás, én is felraktam amihez tudtam, és örültem hogy van. Úgyhogy nem tudom eldönteni most így hogy hogy jobb, mert ha valaki nem tud azon a nyelven rendesen amelyiken a játék van, akkor tényleg jobb ha van egy magyarosítás. (Elsõ élményem mikor jedi academy-t végigjátszottam, és utána meglett magyarosítása, és teljesen más történetet képzeltem oda, vagy valahol semmit se, akkor még nem tudtam annyira 😄)
De mindenesetre valakinek mindig megkell csinálni a magyarosítást, hogy tudjunk választani hogy szertnénk -e magyarul, vagy jó az angol. Úgyhogy hajrá, majd lehet egyszer még hálásak leszünk ^.^ 😄

Muki100
Abban egyetértünk, hogy más munkáját amit ráadásul ingyen, jóindulatból csinált nem kéne fikázni pláne ha fel is ajánlod mellé a segítségedet és ilyen szar alaphelyzetbõl indultál. Viszont tényleg régen jártál erre 😊
A többi pedig ugye szubjektív. De ez egy örök téma maradhat, hogy most a magyarosítás hátráltatja a nyelvtanulást, mintsem elõsegíti azt viszont tényleg sok ember van akinek nem volt lehetõsége tanulni és nekik pedig jár, hogy (majdnem)ugyanúgy élvezhessék. Úgyhogy szerintem errõl ne kezdjünk vitát itt<#kacsint>

Gondoltam benézek már ide, rég jártam erre.
Én készítettem azt a bizonyos magyarítást. Lehet fikázni, de akinek nem megy, az meg is érdemli. Világosan leírtam az olvass el fájlba, hogy akinek nem megy, az szépen dobjon meg egy maillel és szíves örömest segítek neki. Kb hetente 5-10 levelet kapok, és még nem volt olyan, akinél ne tudtuk volna megoldani.
Ezt meg külön szeretem, hogy "én mindent jól csináltam", csak megsúgom, ha mindent jól csináltál volna, akkor meglepõ módon magyar lett volna a játékod.
Sajnos csak így tudtam megoldani a dolgot, a magyarítás készítését mindenki temette, egyszerûen a készítõk voltak olyan szemetek és egy teljesen egyedi, 1 Gb-os fájlba voltak szívesek pakolni a szövegeket. Még ez a módszer is a lehetõ legegyszerûbb, sajna ez a helyzet.
A magyarítás dologban nem igazán értek egyet veletek, bár fordító létemre érdekes is lenne, ha igazat adnék... 😊
Örömmel segítek azoknak, akiknek nem volt lehetõségük angolt tanulni, vagy egyszerûen nincs nyelvérzékük, mert bizony ilyen is van. Én pl tudok angolul, egyébként nem fordítanék, mégis ahol elérhetõ, ott bizony magyarítást használok, nem azért, mert nem értem, egyszerûen azért, mert magyar vagyok, és sokkal hangulatosabb az anyanyelvemen olvasni azokat a bizonyos szövegeket.
De ez persze szubjektív...

Muki100
Igaz, de mondjuk akkor beszerezhetne egy német verziót habár ebbõl a játékból és még sok másból is itthonra ez különösen nehéz lenne. Mondjuk sohase értettem miért választja valaki a németet elsõ nyelvnek, dehát ha mindenki angolt választana akkor meg az lenne a baj. Igazából sohase voltam ilyen helyzetben, viszont egy fiatalnak aki angolt tanul és van internete annak szerintem illõ lenne magyarosítás nélkül játszania.

Balumann
Na ebbe belekavarodtam egy kicsit, mert közbe meg mást is csinálok.
De remélem érthetõ üzenet azért kb.-re :/

Balumann
Ja de mivel szabad nyelvválasztás van, és nem csak angol nyelvet tanul mindenki.
Ha valaki egy szót nem tud angolul, és németül tud, akkor annak elég szar. Gondolj arra hogyha egy ilyesmi játékot neked oroszul kéne végigjátszanod, hogy minden orosz benne, vagy német. Akkor sztem te is felraknád a magyarosítást. 😛 (vagyis arra gondolj hogy milyen lenne ha az összes játék orosz lenni szinte csak)
Hát ja várjuk a Splinter Cell 4-et és versusát, 3 kém vs 3 katona :S nem tom elképzelni így, de majd meglátjuk

Muki100
Jaja, ezért is kár hogy mindenhez ott a magyarosítás szerintem, mert nem ösztönzi az embereket hogy tanuljanak idegennyelvet. És õszintén, én el nem tudnám képzelni az SCt vagy bármi mást úgy, hogy ne tudnám miért kell mondjuk a Panama Bankba betörni, netán a kisgyerek akinek a kezébe adjuk azt mondja hogy pénzt lopok és milyen fasza csávó. Dehát nem errõl szól, és így kb. ennek a játéknak a 20%át értette/élvezte? Mert ez több egy lopódzós öldöklõs kománál szerintem, nem véletlenül egy kettõsügynök-történetekre ráhangolt pali dolgozik most együtt az SC4 csapattal.
Engem érdekelt hogy ki lesz a rosszfiú, és szerintem egy Halász Sámuellel nem tudta volna visszaadni ugyanazt a feelinget, habár az SC3-é nem a legjobb a sorozatban. Õszintén, van olyan amire nincs jó magyar szó, ezért kár erõlködni a magyarosítóknak ( bár becsülöm az erõfeszítésüket amiért ingyen dolgoznak )

grayfox
^^ igazából csak meg akartam nézni, hogy milyen minõségû, 90 százalékban értem az angolt, kicsit sajnálom is akik kimaradnak a sztoriból (mondjuk nem értik és nincs mukodo magyarosítás) talán a játék feelingjének a felét el is vesztik 😞 Nekem tetszik az ilyen kavarós csûrt csavart sztorivonal 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Muki100
Akinek nem ment a magyarosítás az inkább ne tököljön vele, keress rá a topikban és meglátod mennyi probléma volt vele. Meg ezt már leírtam ,de hogyha Halász Sámuelt csinálsz szerintem elveszti az SC feelinget, de ez csak saját vélemény.
Viszont az hogy miért nem megy a magyarosítás szerintem sose lett kiderítve ezért jobb ha elkerülöd (és tuti megoldás sincs, ha jól emlékszek)