Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
A hülyeség gyógyíthatatlan!<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként próbálj ki más játékokat. Ha egyiknél se jó akkor videokártyával van valami vagy directx nem a legújabb (bár sztem akkor nem indulna el se). ha csak a metal gear solidnál akkor a játékkal van gond, vagy hibásak a texturák (megsérült pl., vagy ilyesmi) Vagy nemtom. De ne itt kérj ilyen segítséget.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Next PC upgrade: 2022
Veheted hogy én kezdtem az egész ilyet, mikor fáradt voltam, és egy kicsit túlzással írtam hogy szerencsétlenkedtek, de nem szemétkedésnek, vagy bármi sértésnek illetve jogsértésnek írtam, nemhiszem hogy ez miatt megkellett volna sértõdnöd. Te viszont szó szerint szemétkedsz, és paraszt beszólásokat teszel, szóval ennyit errõl. Mind1 már találtunk helyetted játékost, akivel talán értelmesebben tudunk játszani, és nem tesz állandóan fölöslegesen ilyen hülye, idegesítõ be vagy visszaszólásokat.
Úgyhogy mi folytatjuk a játékot nélküled, és most is játszottunk egy jót. És fogunk is, tudom hogy azt akartad elérni hogy neked könyörögjön mindneki hogy térj vissza... De akkor se fogok ok nélkül bocsánatot kérni. Te meg úgyse vagy hajlandó elismerni hogy szemét voltál, úgyhogy ennyit elrõl. Majd legközelebb ha hasonló helyzetben leszel akkor talán majd tudod hol a határ ^^
Nem vagy semmire kellõ, és jófej is vagy, és nem én akartam ezt se. sajnálom hogy ez lett 😞 Na mind1.
hátha te ezt a feladatot simán gondolkozásból megcsináltad, akkor grat. Bár sztem most is inkább csak szemétkedni akarsz 😄 ahogy ismerlek
Ezt inkább próbálgatni kell elsõsorba sztem (ezt nem nagyon tettem, azthittem kel lvalami más egy pálya másik részébõl, és majdnem elindultam a pálya végébe, azért kérdeztem meg inkább), aztán olvasni a feladatot (ez is megvolt, csak kicsit félreértelmeztem, ha az elõzõ zárójelest elolvasod akkor rájössz). ^^
És nem, nem oldotta meg a problémámat, de ha majd próbálkozok vele akkor megfogja oldani, de nem a te "szemét" tanácsod, hanem azok akik segítettek ¢.¢
De azért köcce, legalább megpróbáltad...
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Balunak meg szerintem csak akkor jön elõ a kapcsológomb amikor az épp füstöl, tehát várd meg amíg füstöl kapcsolsz egyet megvárod amíg a mellette lévõ füstöl...asszem 2 vagy 3 van.
De ok akkor majd megpróbálom kapcsolgatni. De ha beindítom a szervert én csak 1 ilyen lekapcsoló gombot találok 😄
Amúgy mit csináltál te hogy csak annyi lõszer van a pisztolyodban? Nagyon akciódús lehetett, de akkor miért vesztettél olyan kevés életet? 😛
amikor felvillanak a cuccosok, gyorsan oda kell menni és benyomkodni õket, v valami ilyesmi
"nem is mondtam,hogy láttam törést.. de azelött mikor ide feljöttem csak anyit olvastam el a topikbol,hogy a mai napig nincs hozzá muködö törés..mondtam magamban " #8098 -as hozzászólás
Téged is könnyen meglehet érteni 😄
Kösz van elég partnerem, nem hiszem hogy ha itt is ilyen össze-vissza írsz, msn-en nem nyaggatnál álandóan hülyeségekkel, és nem használnál tudakozó +-nak hogy mit hogy kell csinálni ^^
Meg hozzánk már nem tudnál beállni splinter versus-ba, mert mi csak együtt játszunk.
És #8055 -as hozzászólásomban részletesen leírtam hogy hogy kell elindítani a Splinter Cell 3-at, lehet én is írok egy FAQ-t, mert elég gyenge ez.
kb anyit playerelek 1 nap😊
kiprobálnám..elsö része jo volt valoban imádtam
az elsö részt is lan modban lehetett multizni emlékszem.. nekem az is megfelelne adj majd 1 msn elérhetöséget ha van pls,hogy beszélhessünk erröl,n csak itt a forumon keresztül.. thx
Ma este tod én késõn érek haza valószínü, és utána még tanulnom is kell, és megint fáradt leszek, de végülis megpróbálhatjuk : -(
A versus mód viszont nincs levédve, külön mappába van mint az elõzõ részben, így azt simán bármikor ellehet indítani, viszont netezni nem lehet mert eleve a fõszerverre account kell, amihez hozzárendeli a CD kulcsot (tehát eleve nem regelhetsz), ha meg már valaki regelt azzal a kulcsal akkor nem enged fel sehova.).
Hamachival toljuk a multiját (LAN módba interneten keresztül, program leírás és egyéb az aláírásomban)
Egyébként hol láttál törést, mert se a gamecopyworld.com -on és crackes oldalakon nicns törés, az nforce.nl -en se írja hogy kijött volna valami crack mostanában, és torrenten sincs fenn.
De mindenesetre valakinek mindig megkell csinálni a magyarosítást, hogy tudjunk választani hogy szertnénk -e magyarul, vagy jó az angol. Úgyhogy hajrá, majd lehet egyszer még hálásak leszünk ^.^ 😄
A többi pedig ugye szubjektív. De ez egy örök téma maradhat, hogy most a magyarosítás hátráltatja a nyelvtanulást, mintsem elõsegíti azt viszont tényleg sok ember van akinek nem volt lehetõsége tanulni és nekik pedig jár, hogy (majdnem)ugyanúgy élvezhessék. Úgyhogy szerintem errõl ne kezdjünk vitát itt<#kacsint>#kacsint>
Én készítettem azt a bizonyos magyarítást. Lehet fikázni, de akinek nem megy, az meg is érdemli. Világosan leírtam az olvass el fájlba, hogy akinek nem megy, az szépen dobjon meg egy maillel és szíves örömest segítek neki. Kb hetente 5-10 levelet kapok, és még nem volt olyan, akinél ne tudtuk volna megoldani.
Ezt meg külön szeretem, hogy "én mindent jól csináltam", csak megsúgom, ha mindent jól csináltál volna, akkor meglepõ módon magyar lett volna a játékod.
Sajnos csak így tudtam megoldani a dolgot, a magyarítás készítését mindenki temette, egyszerûen a készítõk voltak olyan szemetek és egy teljesen egyedi, 1 Gb-os fájlba voltak szívesek pakolni a szövegeket. Még ez a módszer is a lehetõ legegyszerûbb, sajna ez a helyzet.
A magyarítás dologban nem igazán értek egyet veletek, bár fordító létemre érdekes is lenne, ha igazat adnék... 😊
Örömmel segítek azoknak, akiknek nem volt lehetõségük angolt tanulni, vagy egyszerûen nincs nyelvérzékük, mert bizony ilyen is van. Én pl tudok angolul, egyébként nem fordítanék, mégis ahol elérhetõ, ott bizony magyarítást használok, nem azért, mert nem értem, egyszerûen azért, mert magyar vagyok, és sokkal hangulatosabb az anyanyelvemen olvasni azokat a bizonyos szövegeket.
De ez persze szubjektív...
De remélem érthetõ üzenet azért kb.-re :/
Ha valaki egy szót nem tud angolul, és németül tud, akkor annak elég szar. Gondolj arra hogyha egy ilyesmi játékot neked oroszul kéne végigjátszanod, hogy minden orosz benne, vagy német. Akkor sztem te is felraknád a magyarosítást. 😛 (vagyis arra gondolj hogy milyen lenne ha az összes játék orosz lenni szinte csak)
Hát ja várjuk a Splinter Cell 4-et és versusát, 3 kém vs 3 katona :S nem tom elképzelni így, de majd meglátjuk
Engem érdekelt hogy ki lesz a rosszfiú, és szerintem egy Halász Sámuellel nem tudta volna visszaadni ugyanazt a feelinget, habár az SC3-é nem a legjobb a sorozatban. Õszintén, van olyan amire nincs jó magyar szó, ezért kár erõlködni a magyarosítóknak ( bár becsülöm az erõfeszítésüket amiért ingyen dolgoznak )
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Viszont az hogy miért nem megy a magyarosítás szerintem sose lett kiderítve ezért jobb ha elkerülöd (és tuti megoldás sincs, ha jól emlékszek)