Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
na mennyünk vissza versusozni

Balumann
co-operactive (vagy valami ilyesmi) olyasmit jelent hogy 2 személyes akció! Vagyis a versus az az, hogy 2 Coop team harcol egymás ellen (2 katona vs 2 kém). (...na ezt is jól elmagyaráztam <#taps>). Tehát ez is coop végülis ^^

Atti12
<#vigyor>

Atti12
jaja és versusban is vannak olyan helyek ahol leeht coopozni, mert van egy olyan gomb (alapból T) szóval VI VALA VERSUS

Balumann
Lehet. Pontosabban ugyan úgy szar mint neten. Eszmletlen szaggatás és jóesetbe 5 percig megy úgy hogy nem disconnectel ^^
Magyarul szar (neten is). Versus a király egyébként is 😊 !

Atti12
sajnos nem lehet coop modba játszani hamachival, mert állandoan disconnectol meg minden baja van. próbéltuk már <#sniffles>

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e hamachival coop módban játszani?
Thx a válaszokat.

Balumann
Sztem is 😄

zsakosfrodo2
A 8222-es jobb 😛 sztem

Balumann
még 1 változat
Megpróbáltam kiszinezni 😊)))

Balumann
Így lehet hogy jobb
Átmentem rajta ilyen zöld akármivel

Balumann
splinter cell ct versus háttérkép (3. 😄)
Sztem kicsivel jobb lett mint az elõzõk, de még mindig nem ilyennek képzeltem el teljesen :/

zsakosfrodo2
Nekem teccik a kép <#idiota>

Atti12
az enyéimbe csak pár night visinos van

Muki100
Balu utolsó képén látszik, hogy két kézzel fogja a katonát és a lába is lóg, magyarán egy nem humanoid kémet láthatunk avagy gagyi animáció.

Nem gondoljátok hogy gáz egy kicsit hogy majdnem minden kép night visionos? Azért lõttem ki egy csomó flaret hogy meglegyünk világítva -.-

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Atti12
ezt emg msot szerkesztettem 😄. ezek a kémek.. xD

Balumann
Itt meg amiket én csináltam 😊
Nézzétek meg, nagyon jók lettek sztem 😛!

Atti12
pár kép a mai kis hülyülésrõl <#whatever>
http://s38.photobucket.com/albums/e121/ara1212/?action=view¤t=snap023.jpg
UI: alul a kis nyilla tudod vinni, és nem az összes kép SC <#vigyor>

Balumann
Splnter Cell Chaos Theory zenéi torrent
280 MB :S azért megpróbálom letölteni

Hát egy párat találtam de nem az összes 😞

ohhh yeahh! úgy látszik megtaláltam az origon! De még nem biztos hogy az összes fent van

Muki100
Nekem megvan az SCCT soundtrack és bizony nem rossz.
Torrenten nézz körül, úgy van fenn hogy "full game rip by pablo". Valójában csak a zene mp3 formátumban.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

De azzal kapcsoltatos (a játékzene lenne)
de ok nem írok ide!

Balumann
és ami nem splinter cell chaos theory játékkal kapcsolatos, ne ide írd, mert nem fog senki segíteni. Köszi. <#integet2><#bdead>

Balumann
az ilyeneket általába úgy csinálják hogy csak a játék tudja megnyitni

valaki tud .uax fájlkiterjesztést megnyitni??

Bazz azokat a hülye szövegeket sikerült lejátszanom de a zenéket még eddig nem sikerült... hátha jó lesz valahogy

Balumann
itt senki

Balumann
Na kaptam headsetet, mehetünk játszani 😄

Valaki tud olyan programot amivel ki lehet tömöríteni a játék zenéit?
Vagy valaki tudja esetleg honnan lehet letölteni?
thx

Atti12
😄

Atti12
<#bdead>

Muki100
lol hát az már nem fog mûködni 😄

Balumann
Ne kérdezzétek hogy hogy ^^

Balumann
😄
Egy kicsit elszaródott a headsetem 😄

Muki100
Na azt a you wint is lekaphattam volna amit az elõbb mûveltünk 😄

Balumann

Balumann
már megvan, megcsináltam 😄
Az már megvolt, ott fel is másztam, megvolt hekkelve minden.
Az volt a megoldás, azt kellett csinálni, hogy volt egy szellõzõ, ahova lelehetett mászni kötéllel. És ott volt egy ilyen számítógép amit nem vettem észre ^^. Mostmár átvittem

Muki100
Valami konkrétat tudnál mondani hogy mi a küldetés? És a lift mögé be tudsz menni és ott mászni lehet asszem.

Balumann
A lift ottvan, nem mûködik. Hiába hívom, nem történik semmi. A nagy lézeres folyósóhoz megkellett hekkelni azt a szemellenõrzöt, az is megvan. De az a lézers folyósó nem vezet különleges helyre, csak át a másik helyre. Oda meg egy ilyen földi szellõzõn is átlehet menni 😄
Nem tom, az a feladat hogy mennyek be oda ami a képen van (térképen látszik hogy hova kell bemenni, és hol vagyok, melyik részen). Azon a képen ami a képen van, azt hekkeltem fel legutoljára. De az csak egy ilyen mágnes izé, és nem nagyon lehet kinyitni mert nincs nyitógomb, pedig sztem valahova arra kéne menni:/. Már körbejáram mindent, WC-be sincs szellõzõ ahol belehetne menni 😄

Muki100
Displacerõl van szó!
Annak tök jó zenéje van.
Hát nem igazán tudtam betájolni hol is tartasz. Laptop megvolt már? Arra emlékszek hogy majd liftezni kell...meg lesz valami nagy lézeres folyosó. A fõ objectivehez tuti liftezni kell.

A magyarítást azért nem frissítettem 1.05-re, mert semmit nem javít a játékon, ha jól tudom +2 multi pályát tartalmaz. Összegezve, nyugodtan telepítsétek az 1.05-ös patchet, menni fog vele a fordítás.

Atti12
próbáltad bellõni? 😄

Balumann
a Penthouse utáni pálya. De nem tom hova kéne menni, a 2 kép ugyan azon a részen vna. Ott kéne bemennem valahogy, de az nem ajtó :/ Vagyis nem tom hogy mi az, mert ha futok akkor hallom hogy ottvannak belül és hallják hogy ottvagyok.
De nem találok se föntröl utat oda le, se izé :S

Muki100
Hát amennyiben ez a penthouse akkor menj vissza a mágneses ajtóhoz amit most kinyitottál. Ha ez az a pálya. Vagy melyik?

Balumann
Na bazeg nem tom mi van velem :S
VIDEOK, innen töltsétek a videokat :S

Balumann
hopa rosszat másoltam ki
kep
Obsat - MAP

Balumann
Na megint elakadtam, a következõ pályán :/
kep 1, Obsat-map
Oda kéne bejutni a gépházba, vagy szerver vagy nem tudom, és nem találok be :S
Felvan hekkelve minden amit csak lehet ^^

Balumann
Sajna viszont a magyarítás 1.4 -es patchet kér, a multihoz meg azonos verziónak kell lennie, és legújabb az meg 1.5-ös. De versusba 1.2 -es verziót így, úgyhogy lehet hogy 1.5 -ös patch nem patchel már a versuson, megpróbálhatjátok.

Balumann
Egyébkétn Bence, egyet elfelejtettél!
Akinek netán még nincs kedve netezni, VIDEOKat nézzen meg, biztos megjön a kedve 😊
Aki még nem látta volna, az töltse le az Aqua-t, a Club house-t, meg a Museum-os videot (legfelül vannak)!