Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de te nem tudod le irni hogy kell a végigvinni a Hokkaido utáni pályát?
<#confused>#confused>
<#confused>#confused>
Bocs, de ez a játék errõl szól. Megakadsz, majd rájössz a megoldásra, ez benne a szép 😊))
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
kösz már sikerült de már meg a következõ pályán akadtam meg
Hello mindenki!
Valaki segitsen mert elakadtam a chaos theoryban a Hokkaido pálya végén mert már csak el kellene rabolnom 'valakit' azt nem tudom kit de olyan helyzetben vagyok hogy a végigjátszásban azt irják hogy menjek fel a tetõre és az a kérdésem hogy kell feljutni a tetõre mert én egy létrát se látok és semmi olyan dolgot amin fel lehetne mászni.
PLÍZZ segitsen valaki de ha valaki tudja hogy kell felmenni a tetõre akkor MSN en tud bármikor elérni és ott mondja el hogy kell felmenni a tetõre
MSN cimem:[email protected]
Valaki segitsen mert elakadtam a chaos theoryban a Hokkaido pálya végén mert már csak el kellene rabolnom 'valakit' azt nem tudom kit de olyan helyzetben vagyok hogy a végigjátszásban azt irják hogy menjek fel a tetõre és az a kérdésem hogy kell feljutni a tetõre mert én egy létrát se látok és semmi olyan dolgot amin fel lehetne mászni.
PLÍZZ segitsen valaki de ha valaki tudja hogy kell felmenni a tetõre akkor MSN en tud bármikor elérni és ott mondja el hogy kell felmenni a tetõre
MSN cimem:[email protected]
Na megoldódott a problémám (a válaszban benne van melyik hozzászólás)
csak egy régebbi drivert kellett felrakni... (81.95-öst)
csak egy régebbi drivert kellett felrakni... (81.95-öst)
nah a mai splinter cell is megvolt<#vigyor>#vigyor>sztem nagyon király volt, majdnem megvolt kémmel a mesterhármas <#rolleyes>#rolleyes>. Csak az uccsó pályán meghaltam idõ elött és nem tudta frodo megcsinálni sajna <#schmoll2>#schmoll2>
Hát igen a zenészlelkek mostanában vérszemet kapnak egy raktárépületben és pszichopatává változnak ^^
Na de tényleg ara is besegített 😄
Na de tényleg ara is besegített 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
mennyél már a fenébe a hülye ötleteiddel, azt próbáljuk megoldani hogy lehessen szervert csinálni, és tudjunk mások ellen is játszani neten, nem eredeti cd kulccsal. Hogyha látod hogy azért kûzdünk hogy mással is tudjunk játszani, és ne csak hamachival, akkor mér adsz ilyen hülye ötletet hogy vegyük meg eredetibe? Nem láma vok, csak próbálgatni szeretnék. Mi egyébként is tudunk hamachival játszani állandóan, megvagyunk 4-en, sõt többen is mint 4-en.
vedd meg eredetibe és nemfogja kiírni...
amúgy ahogy láttam mindenhol az én cd kulcsomat adták meg online kulcsnak... :@
amúgy ahogy láttam mindenhol az én cd kulcsomat adták meg online kulcsnak... :@
Én most is megpróbáltam 5 perce, hogy beenged-e. És az ubi-ra felenged, és utána ha rálépek egy szobába, mondjuk egy 3/4-esbe, akkor már cd kulcs már használtan van. Olyan hibával még nem találkzotam amilyennel te 😄
Ja próbálni kéne, de kéne valaki akinek routere van és tudja használni is 😄
Ja próbálni kéne, de kéne valaki akinek routere van és tudja használni is 😄
Nekem vannak ubi accountjaim szóval én benne vagyok 😛
de ez az amit mondtam, ha nem tudja szobába belépéskor leellenõrizni a kulcsot akkor validating hibával visszadob, mert volt amikor leállt az ubi validation szervere és akkor se lehetett játszani, asszem de egy próbát megér
de ez az amit mondtam, ha nem tudja szobába belépéskor leellenõrizni a kulcsot akkor validating hibával visszadob, mert volt amikor leállt az ubi validation szervere és akkor se lehetett játszani, asszem de egy próbát megér
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Na szóval kicsit hülyén írtam le tegnap:
lefoglalnánk a portot = letiltanánk
Azért gondolom ezt a portosat, mert így lehet hogy megtudnánk szûntetni azt hogy a szerver az ubi-val leegyeztesse a csatlakozó cd kulcsát. (így kell cod -ba, battlefieldekbe, és sw battlefront 2-be is oplyan szervert csinálni, ami megszûnteti hogy leellenõriztesse a cd kulcsot a fõszerverrel.
És mivel ez is még ASE is támogatja, gondolom hogy lehetséges itt is.
Ha kitiltanánk a portot, belépnénk, és ha ebbe a szobába belépne valaki, akkor nem kérdezi meg az ubi-tól hogy ez a CD kulcs már használatba van-e.
Ez az elméletem, az hogy mûködik-e, még lekéne tesztelni ^^
lefoglalnánk a portot = letiltanánk
Azért gondolom ezt a portosat, mert így lehet hogy megtudnánk szûntetni azt hogy a szerver az ubi-val leegyeztesse a csatlakozó cd kulcsát. (így kell cod -ba, battlefieldekbe, és sw battlefront 2-be is oplyan szervert csinálni, ami megszûnteti hogy leellenõriztesse a cd kulcsot a fõszerverrel.
És mivel ez is még ASE is támogatja, gondolom hogy lehetséges itt is.
Ha kitiltanánk a portot, belépnénk, és ha ebbe a szobába belépne valaki, akkor nem kérdezi meg az ubi-tól hogy ez a CD kulcs már használatba van-e.
Ez az elméletem, az hogy mûködik-e, még lekéne tesztelni ^^
nem. Nekem az van hogy mindig beenged, és csak ha belépek egy szerverre, vagyis már ahol játszanak, akkor írja hogy a cd kulcs már használatba van az ubi-n. Tehát a szobába ellenõrzi fõként, de nem tudom mert tényleg ellenõrzi a menüben is. Mind1 1 próbát megér, csak kéne valaki akinek routerje van.
Nem tom megoldani tûzfalla, win tûzfal gyenge, és nem tom melyik tud még így tiltani, de nem akarok egy kaspersky-t, vagy nagy tûzfal-vírusírtót letiltani. NOD32 -nek nincs ilyen tûzfala sajna ami portokat blokkolna.
Rosszul mondtam, nem tudunk úgy neten játszani, így csak tört szervert tudunk csinálni, ahol tudunk játszani ugyan azzal a cd kulccsal.
De ha ez tényleg mûködik akkor én is megpróbálom valahogy kitiltani, csak valahogy routeresnek kéne letesztelni, mert ha azzal nem emgy, akkor másképp nem fog menni
Én próbáltam SW Battlefront 2-be is szervert csinálni, ugyan így kell megoldani ott is. És win tûzfal nem volt elég.
Nem tom megoldani tûzfalla, win tûzfal gyenge, és nem tom melyik tud még így tiltani, de nem akarok egy kaspersky-t, vagy nagy tûzfal-vírusírtót letiltani. NOD32 -nek nincs ilyen tûzfala sajna ami portokat blokkolna.
Rosszul mondtam, nem tudunk úgy neten játszani, így csak tört szervert tudunk csinálni, ahol tudunk játszani ugyan azzal a cd kulccsal.
De ha ez tényleg mûködik akkor én is megpróbálom valahogy kitiltani, csak valahogy routeresnek kéne letesztelni, mert ha azzal nem emgy, akkor másképp nem fog menni
Én próbáltam SW Battlefront 2-be is szervert csinálni, ugyan így kell megoldani ott is. És win tûzfal nem volt elég.
Tûzfallal nem tudod megcsinálni?
Egyébként minden alkalmommal ha felmész egy szerverre leellenõrzi a cd kulcsod, és gondolom ha ott elakad akkor csak visszadob egy üzenettel hogy cannot reach validation server (nekem már volt ilyen).
Egyébként minden alkalmommal ha felmész egy szerverre leellenõrzi a cd kulcsod, és gondolom ha ott elakad akkor csak visszadob egy üzenettel hogy cannot reach validation server (nekem már volt ilyen).
nem ellenõriz cd kulcsot
Valakinek van routere, vagy valami nagyon biztos port blokkolója amivel ezt kilehetne próbálni?
Van a versus/default.ini -be 2 ilyen sor:
Port=8888
CDKeyPort=8888
Lehetséges hogy ha átírnánk, és routerrel lefoglalnánk, akkor az tört szerver lenne és nem írná hogy cd kulcsal már valaki fennvan az ubi-com -on?
Port=8888
CDKeyPort=8888
Lehetséges hogy ha átírnánk, és routerrel lefoglalnánk, akkor az tört szerver lenne és nem írná hogy cd kulcsal már valaki fennvan az ubi-com -on?
nem tom, a Blazng Angels-t se törték fel. Az is ubi soft. Nemtom sajna, de sztem nem is fogják feltörni... 😞
egyet nem értek?
ha a Rainbow Six Lockdown feltörték ami StarForce 3.7-es és a Splinter Cell 3-at mér nem tudják feltörni ha az StarForce 3.4????
ha a Rainbow Six Lockdown feltörték ami StarForce 3.7-es és a Splinter Cell 3-at mér nem tudják feltörni ha az StarForce 3.4????
legfrissebb, mondom régebben jó volt... nem tudom mi zavahatott be neki (lehet hogy a peccs...)
vga driver?
Próbáltad állítani a grafikát, pixel shadert levenni, feltenni, meg egyéb ilyen szûrõk? Próbáld állítani. DirectX 9c fennvan gondolom. Más ötletem nem nagyon van, más játéknál nem találtál még hasonló fajta problémát, tehát textura problémát?
ja és csak a tengeren van ilyen, érdekes amikor elfordulok akkor minden szép lesz, de amikor vissza, minden kocka és a tenger sem látzsik
Na ze szerintetek mitõl lehet???
már újra telepítettem a játékot is, fent van a legfrissebb videodriver... régebben pedig jól mûködött (ja és az 1.5-ös patch is)
már újra telepítettem a játékot is, fent van a legfrissebb videodriver... régebben pedig jól mûködött (ja és az 1.5-ös patch is)
azt keresek itt hogy ez a kedvenc játékom, és állandóan játszunk vele versus-ba. És azért írtam mert nagyon várjuk a multi miatt a köv részt, és most örülünk hogy igaz az a hír hogy az Ubi szakított a starforce-val, és így nem kell szarakodni a köv Splinter beindításával remélhetõleg. 😉
De azt látom hogy te egyáltalán nem a játékkal kapcsolatban írtál. Úgyhogy lehet eltakarodni a topicból, és nem itt keresgélni hogy kibe köthetsz bele.
De azt látom hogy te egyáltalán nem a játékkal kapcsolatban írtál. Úgyhogy lehet eltakarodni a topicból, és nem itt keresgélni hogy kibe köthetsz bele.
Nem votl biztos hír még, csak ilyen pletykák :/ És asszem ez az elsõ játék ami a starforce után így más védelemmel jött ki ^^
Ha elolvasnád azt az egy rohadt sort akkor rájönnél hogy a másolásvédelemrõl volt szó, ami megkeserítette sokatoknak az elindítást.
Egyébként balu ez már régi hír 😛
Egyébként balu ez már régi hír 😛
fenébe, ki az istent érdekel a Heroes of Might and Magic 5 !? mit keres ebben a fórumban???????????????
Ja és már a reloaded is feltörte :/ nforce info
Kijött a Heroes of Might and Magic 5 az Ubisofttól és nem starforce-s hanem securomos (nforce info)
Tehát az ubisoft tényleg "szakított" a starforce-val. Tehát a Splinter Cell Double Agent sem lesz starforce-s 😉))
Tehát az ubisoft tényleg "szakított" a starforce-val. Tehát a Splinter Cell Double Agent sem lesz starforce-s 😉))
Könyörgöm ne úgy segítsetek, hogy: regizstráljak az ubi.com-on, odáig eljutottam, a könyv is írja. De az ubi.com-on belül, hol és mit?
Eredeti a játékom, de senki nem tudja megmondani, hogy lépésrõl lépésre mit és hogyan kell tenni.
Azt én is tudom, hogy az ubi.com-on kell regizstrálni...aztán hogyan?
Itt a cd kulcs, online meg semmi.
Légyszi help.
ÜDV!
Eredeti a játékom, de senki nem tudja megmondani, hogy lépésrõl lépésre mit és hogyan kell tenni.
Azt én is tudom, hogy az ubi.com-on kell regizstrálni...aztán hogyan?
Itt a cd kulcs, online meg semmi.
Légyszi help.
ÜDV!
ÜDV!
Kiegészítem. Akkor tudsz játszani azzal a cd kulcsal ha az ubi.com -on jelenleg nincs fenn azzal a cd kulcsal senki 😉
Ha kaptál mondjuk havertól, akkor csak akkor tudsz játszani ha haver nincs fenn.
Ha kaptál mondjuk havertól, akkor csak akkor tudsz játszani ha haver nincs fenn.
ha pedig van egy eredeti cd kulcsod, mondjuk havertol, vagy nem tudom honnan akkorpedig igy jkell regelni:
belemész a versusba. Utána megcsinálod a profilod (grafika,irányitás stb.) utána kiválasztod azt hogy play on ubi.com. Ezután kijön egy ablak, aminek a tetején vannak kis fülecskék, kattincs arra hogy create new account. ott beirod a felh neved (user name) jelszavad (password) és utána beirod mégegyszer a jelszót (confirm). utána kérni fogja a cd kulcsot. ird be. ezután felfog engedni, ha jó a cd kulcs. De viszont ha felenged, és mikro beakarsz lépni a serverre azt irja hogy már használják a cd keyt akkor nem eleht mit csinálni
belemész a versusba. Utána megcsinálod a profilod (grafika,irányitás stb.) utána kiválasztod azt hogy play on ubi.com. Ezután kijön egy ablak, aminek a tetején vannak kis fülecskék, kattincs arra hogy create new account. ott beirod a felh neved (user name) jelszavad (password) és utána beirod mégegyszer a jelszót (confirm). utána kérni fogja a cd kulcsot. ird be. ezután felfog engedni, ha jó a cd kulcs. De viszont ha felenged, és mikro beakarsz lépni a serverre azt irja hogy már használják a cd keyt akkor nem eleht mit csinálni
ha nem eredeti a játék akkor nem lehet neten. Vagyis lehet de ahoz nagyon nagy mázli kell hoghy találj egy olyan serialt amit senki nem használ. De viszont van egy iylen hamachi nevü program amivel internneten keresztóül lehet lanozni. Mi is igy szoktunk játszani. szervezel egy csapatot és akkor nyomhatjátok 😊
Valki mondja el nekem hogy tudok veletek neten keresztül játszani legyenszíve írja le valaki pontosan!!!
Köszi!
Köszi!