Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nekem se jó vele 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jAsOn VoOrHeEs
Magyarítást sikerült valakinek feltenni 1.05-re?

Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS

Nekem ez a verzió van meg, mûxik a crackkel, csak a magyarítás nem jóag <#confused>

Tudom, hogy a magyarítás 1.04-el kompatibilis, de bithun azt írták, hogy mûxik 1.05-el is, de ezek szerint nem, legalább is nekem nem :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Seth
Még jó hogy pont tegnapelõtt töröltem le az image-t a géprõl,mert eleddíg hiába próbálkoztam nem jött össze az indítás,. Hogyaza....-_-*

PSN ID.: Beegabor

bakvarnyu
ÁÁÁÁ DE KIRÁLY !!!!!!!!!!

Sarapetike
a nefoban az van hogy az alapra kell teni a 1.05 ös javitást

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Tatyla
csak az 1.05 kell a többi nem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sarapetike
ok

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Balumann
Nem is tudnák egyébként játszani vele lanba, mert legújabb patchel játszunk

Balumann
már mikor megjelent akkor felraktam 😄

Sarapetike
For those who grabbed our release and want to install from scratch:

1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon tools.
3. Install the game.
4. Run splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro.exe to update the game
from version 1.0 to 1.05
5. Copy the cracked content located in the \Crack directory on the DVD to
your installation directory.
6. Play the game.

Sarapetike
az alapra kell felteni az 1.05 euro javitást és utána kell crackolni probáld igy

Balumann
na msot meg elindult :/ úgy 30. indításra

nemá 😞((

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Balumann
Nekem nem megy, elindul és hibajelentés küldése :S:S:S

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Balumann
ja mák, nem megnyitással töltötem le 😊 megvan
ki'try'-olom

Balumann
beszarok letltöm és véletlen megakadt az egér és remove-ra mentem rá az opten helyett mozillaba. És most várhatok még 1 órát mire letom tölteni 😄😄

Kandurex

éncsak most szedem még 😊

http://thenamelessphoto.com/

Kandurex
Valaki feldobná valahova a cracket?

juhé!
Splinter.Cell.Chaos.Theory-RELOADED
asszem húzom is lefele 😊

http://thenamelessphoto.com/

Már csak a Toca-hoz kellene crack meg a többi ilyen starforce-os védelmû játékhoz

több mint 1 év

Na erre kíváncsi leszek 😊 Hátmit ne mondjak jó sik idõ kelett hozzá! 😊

Balumann
ez nekem se, pedig most rakták fel... :/ Mai torrentek között van, vagyis a legújabb 10-be is bennevan vagy nemtom hány

Kandurex
Ez nem mûködik.

Örm
Az nfo szerint ha jól láttam kell hozzá az 1.5-ös patch és a feltelepítése után kell crackkelni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Balumann
na ezt jól meg fogalmaztam

Balumann
Hát külön van fenn a crack torrenten, gondolom igen. Egyébként eddig minden játéknál jó volt, a játékokat elvileg nem piszkáljkák meg (telepítõ), tehát csak utána kell crackelni.
De nem toml eszedni a cracket, mert nincs fenn gamecopy-n, torrentrõl meg valahogy nem jön. :/

quack
mûködik ha leszedek egy másik verziót és azt crackelem?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kandurex
Ideje volt már 😊

Balumann
Balumann
FELTÖRTÉK A SPLINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT!!!!
PC Game ISOs Splinter Cell Chaos Theory (c) Ubisoft RELOADED
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=104992
Ha lesz crack belinkelem, egyenlõre gamecopyworld-on még nincs fenn

Balumann
ne írj ilyen hosszút, még a rövideket se olvassák el ^¢..¢^

zsakosfrodo2
FIGYELEM! A Splinter Cell Chaos Theory elindítása csak 18 év feletti felnõtt felügyelete mellett ajánlott, mert néhány... gyengébb képességû nem képes visszaolvasni, vagy elolvasni a mindenki számára hatalmas betûkkel látható FAQ-t, amiben le van írva a serial (szinte lehetetlen hogy nem találasz magadtól) és hogy nem létezik NO-CD crack, és soha ismétlem SOHA nem is lesz. Kérünk mindenkit hogy mostantól ne zaklassátok a Fórum békés olvasóit ilyen... (jól meggondolom mit írok) szöveggel.

<#wave>Minden <#lama> nevében elõre is köszönöm! <#kuss><#wave>

Balumann
légyszi értsd már meg hogy nincs crack, nem tudják feltörni a játékot (vagy nem is akarják - de ez már lényegtelen). Nincs crack. És elég nehéz elindítani, úgyhogy felnõtt felügyelet mellett próbálkozz csak ^^

Muki100
Ó igen, te vagy az aki egy hónappal ezelõtt is boldogítottál minket a hülyeségeiddel.
FAQFAQFAQ

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

légyszi irjátok már meg honan lehet letölteni a nocd cracket

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

császtok , adjátok már meg légyszi a serialt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Muki100
nem az EEV-vel kell hanem elõveszed a piszolyt rácélzol és jobb gomb(ahhoz hogy mit kapcsol ki segít az EMF látás
csak a szemed kellene elhúznod elõtte<#wilting>
amúgy tényleg nem tudom, hogy miért ilyen nehéz rájönni a hackelés és új cuccok értelmére....végre voltak újítások az SCben. Én se néztem meg a tutorialt elõször, hanem amikor az elsõ ajtót kellett hackelni akkor, és a többit is megnéztem, ami új. Persze úgy is lehet játszani hogy lépésenként ideírogatsz de úgy nem tudom mi az izgalmas.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

loool az eredti fájl 6 gb volt és abból lett 150mb

Atti12
mivel vetted fel ezt hogy ilyen nagy a mérete? :|

HEllosztok! csináltam egy 11 perces splinter cell 3 videot. akit érdekel töltse le 😊 ha megnéztétek, kíváncsi lennék a véleményetekre 😊
(total commanderrek kell majd egyesíteni a crc fájl segítségével)
part1
part2
crc

de az gyik oldalon irják hogy ki lehet kapcsolni vele
ha valaki tudja akor mondja már el hogy kell?
grebber
Én erre a pisztolyos dologra hogy lámpa/kamerák hatástalanitani tudja az uccsó pályán jöttem rá 😄

Addig nem használtam csak lövöldözésre a fegyvert!

Next PC upgrade: 2022

Muki100
hát a tutorialban bizony ez is benne volt szerintem....nem az EEV-vel kell hanem elõveszed a piszolyt rácélzol és jobb gomb(ahhoz hogy mit kapcsol ki segít az EMF látás).

valaki monja már meg meg hogy az EEV (1-es gomb) vel hogy lehet kioltani a lámpát mit kell hozzá megnyomni???<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Atti12
de nem kell többet mondani hogy megakadsz vagy nem, mert ez a játék erröl szól tényleg, megakadsz,gondolkodsz,örülsz <#vigyor>

kösz már sikerül most meg csak a következõ pályán a kadok meg
de szóval már csak 3 pálya kell azt kivégzem a játékot (VÉGIGVISZEM)<#vigyor>
Makkmag
De le tudnám, de akkor nem fogod élvezni a játékot. Próbálkozz!!!

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm