Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaxPayne
ok akkor milyen cd kulcsot írjak be neki?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
De biztos hogy az mivel rosszat írtam be és most nem engedi megnyitni.

Balumann
futatás -> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINES -> SOFTWARE -> UBISOFT -> és ott DiscKey_SCCT a másik oldalon, ott beírhatod a cd kulcsot.

Vagy nyitsd meg a regedit-et, és keresõbe írd be hogy: DiscKey_SCCT
-és ott átírod az újra

De ha nem crackelted nem biztos hogy a cd kulcs hibás

Danman
nem osztott képernyõn nyomják csak össze van vágva...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

MaxPayne
Megtudja mondani valaki hogy hogy írhatom be újra az indító cd kulcsot? véletlen rosszat írtam be 😄

Balumann
😞 jah

NEOreg3
két gépünk van otthon de LAN-on is szar😞

kár, hogy pont a játék egyik legnagyobb újítását b*szták el (és másfél év óta nem javították ki...):C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Muki100
Jujj most így reggel nézve olyan mintha álmodtam volna :o
Hú még mindig olyan mintha álmodnék...jujj
mindegy, még egy próbát megér a coop 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
ez nem ilyen osztott képernyõs multi, 1 gépen. Vagy inkább konzol.

Atti12
ja az tényleg lehet hogy csak az amcsis verzióval megy rendesen, de az is lehet, hogy normális otthoni LANon megy a coop, ezt még nem próbáltuk

De jó nekik....
Lehet hogy csak az amcsis verzióval mûködik rendesen... sztem

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Atti12
sajna a coop nem jó. se ubi-n, se LAN-on 😞

Danman
Na ha vki akar coopozni és esetleg tudja is orvosolni a felmerülõ problémákat írjon pls vagy vegyen fel MSN-en lejjebb thx

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Olvastam nemrég nem rossz könyv fõleg hogy má jáccottam mindegyikkel csak az elsõ részt (játékot) nem tom megszerezni sehonnan sajna de amúgy nekem nagyon tetszett a könyv 😉

ezer bocs, már találtam rendes végigjátszást. Csak tudjátok sietség...

Az élet egy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás

Hali! Bath house pályán, amikor Shetland után szaladunk, beérünk egy kazánházba. Ott hatástalanítani kéne bombákat, de sokat. De Sam nem akar hozzájuknyúlni. Mintha ott se lennének.

Az élet egy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás

Balumann
lol 😄 olvastad egéybként, jó könyv?

Danman
Amúgy vkinek nem lenne kedve COOPozni mert nekem nagyon megjött most hozzá a kedvem pls

Danman
Ugyebár a Splinter Cell Tom Clancy könyve alapján készült ami hivatalos fordításban is "A Sejt" és azért Splinter mert olyan mint a szilánk, halk de szúr és sebez😉

bakvarnyu
Még nem hallottam de ez kurvára tönkrevághatja a játékélményt. Bizonyára olyanok készitették akik sohasem játszanak vele, csak felvették a lóvét a munkáért.

bakvarnyu
Kérdeztem az amerikában élõ unokatesómat is mit jelent neki se sikerült leforditani=)

Balumann
A splinter cell-t egyébként hogy lehet lefordítani? repesz sejt? vagy szálka sejt? :/ 😄
Ja, én is inkább maradok magyarul, még elmegy ha a szöveg magyar, de a szinkron... :S

Muki100
Komolyan Forgách péter lett samu? De ugye a neveket meghagyták, vagyis nem lett halász sámuel? Pedig oda már beleillett volna 😊
Fura lehet hogy kamu hangokon magyarul beszélgetnek amerika biztonságáról meg a titkos küldetésrõl. Örülök hogy nekem angol mindhárom
Pandora holnap vs Pandora Tomorrow
Káoszteória vs Chaos Theory
Kettõsügynök vs Double Agent
Tessék választani 😛

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
kijött egy másik crack, amibe az van hogy fixed más oprendszereken is, pl. 64 bites windowson, win 2000-en... érdemes lenne visszaolvasni, vagy utána olvasni nforce-n. Az van ráírva erre a crack readme-jére, a reloaded-re, hogy Windows XP service pack 2 használatos, különben lehet hogy hibásan fog mûködni.
[url=http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_3.shtml#Splinter%20Cell%203%20v1.05%20ITT[/url] is több fajta crack van, az egyikre note-val oda van megjegyezve hogy sp2-s. Töltsétek le a felsõket, és próbáljátok azzal, ha nem akkor torrentrõl töltsétek le azt a másik cracket.

egyrészt..szerintem igen..Sam Fishernek Forgách "David Hasselhoff" Péter nagyon kellemes...és itt ki is merült a jó szinkronszínészek listája..a keverés,az átélés ritka pocsék....ezerszer jobb eredetiben Michael Ironside meg a kollégáinak-felettesének a hangja...többi részen is bõven elég volt a feliratozás...ne lógjon már ki a sorból egy ilyen fércmunka
bakvarnyu
Egyébként mért akarod, rossz lett a magyar szinkron vagy mi?

akkor már tölthetnék le hozzá angol nyelvû borítót...a kulcsszó ez eredeti...a tok is a borító is,a játék is..!!...csak a szinkron szar és eszükbe nem jutott volna kétnyelvût csinálni belõlük...idióták😊)
bakvarnyu
Vedd meg magyarul és tedd be a cd tokba a letöltött angol nyelvû verziót.

Nem én voltam ugyan,de tudom,hogy 9 körül mozog az ára a Trilogy-nak..feltételezésem szerint csak gyûjtõdobozban lévõ különálló tokos megoldásról van szó és a Pandora valóban szinkronos benne....Teszem hozzá,számomra mély sajnálattal...ugyanis az a rész hiányzik a polcomról és képtelen vagyok felhajtani angol nyelvû példányt😞(
64 bit Valaki ????????????????????????????????????????????????
bakvarnyu
Tegnap a második szinten 3%-os eredményt értem el=) Lehet ettõl szarabbat is?=)

bakvarnyu
Most,hogy mar a 3. szinten jarok (napi 1 palyat tolok) megallapitottam,hogy
tul sokat nem valtozott a jatek<#wink>Kicsit szebb talan, de egyebkent ugyanaz mint az elso ketto.De ez egyaltalan nem problema. Tõlem akár évente kihozhatják ugyanezt 2025-ig <#smile>

lehet,h. abban is benne volt...
ati2002
Maradjunk annyiban, hogy az VV2 volt, nem hiszem, hogy a 2. világháborúban szerepelt volna a csajszi. ;-)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

lol, Pandora a ww2-bõl mondta alá.. 😊
ati2002
Valaki írta, hogy vett valami mega-trilogi-t. Kérdésem, hogy mennyi volt, és hogy magyar nyelvüek-e (fõleg a Pandora érdekelne, hogy szinkronos-e) ?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Windows XP x64 és Splinter Cell: Chaos Theory, ez a párosítás érdekelne, nekem "Microsoft Visual C++ Runtime Error" hibát ír ki az OS fix verzió. Help
Oké,,köszi mindenkinek a segitséget, megy már a hekkelés!!!<#taps><#taps>

Balumann
Ja, telepítés, frissítés, magyarítás ha kell, crack, és utána vagy megy, vagy valamit még kellhet csinálni. Vagy próbáljátok a kompatibilitást, vagy mikor indul alt + tab, valamelyikkel elindul. Nekem is szarakodott, elindíottam 4x szar volt, utána átállítottam win2000-re a kompatibilitást, ugyan úgy hiba. Utána vissza, utána megint hiba volt. Utána vártam egy 5 percig, panaszkodtam itt egy kicsit, utána megpróbáltam megint és elindult 😊
Nem feltétlen kell ezt a módszert így követni 😊 😄

Akinek az Urbijoe-hoz hasonló problémája van. (Splintercell3.exe hiba)

1. Reloaded verzió telepítése
2. Frissítés
3. Crack
4. A Kompatibilitás átállítása Windows 2000-re

Tesztelve 100%
Tatyla
teljesen összezavarod...
pofon egyszerü az egész ha lemene a csik mielött mindre klikkelhettél volna akkor esc és kezded elöröl...
és csak a jobb also sarokban lévö egy számsort kell klikkelgetni ha felvillan a szám...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Balumann
ezekkel a hekkeléssel én is mindig gondba voltam, most értettem meg hogy hogy van asszem, de nem biztos hogy jól értettem-e. Azért leírom hátha rosszul tudom és kijavít valaki. Egyébként jó trükk hogy mielõtt rányomod nyomsz egy F5-öt felül, és ha nem sikerül akkor f8 és gyorsan visszatölt 😄 Így lehet jó sokszor próbálkozni.
Na szóval alul van 5 szám, az elsõbe egy ilyen keret. Felül meg sok szám szintén és az elsõnél mindegyik ilyen keretes.
Asszem úgyvan, hogy alul ha kivillan az egyik, arra kell rányomni a fentiekbe, de ami alul a mellette lévõ kockákba van, azoknak meg kell egyezzen.
tehát ha alul ez van pl.:
193 93 20 30 és kivilágosodik a 20, akkor megkell keresni azt a sort amibe ezek a számok vannak ebe a sorba, és abba a sorba a 20-asra rányomni.

ugye így van, vagy rosszul értem? :/

Tatyla
ami az egyszámsoros részen felvillan arra klikk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Van a játékban a kódfeltörö elektronika sok számmal hogy kell azt használni, segitsetek:Köszi!!<#nemtudom><#nemtudom>

x64-en összejött már valakinek, bármilyen módon????
Jó ez a game, de most feltettem a magyaritást és igy azért egészen más angoltudás ide vagy oda de az anyanyelven mégis csak jobb.....<#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2><#eljen>

Balumann
van térkép 😄

A 2.pályán még az elején vagyok ilyn elhuzható aaajtó van lemegyek egy létrán és ccsomó doboz közt kell menni de nem tudom merre mennyek ez egy labirintus.

Balumann
mindegyik pályán vissza kell menni a kezdõpontra 😄