Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megtaláltam rögtön a szellözöt . de amugy véletlen mer kíírt valamit azt entert nyomtam és így rájöttem . amugy az a hajós 1picit nehéz mindig kínyírnak 1 faszi mindig begyujt valami kurva nagy helyen ahol generátorok vannak.

de amugy hány pályás?
Muki100
idenézz
Az lenne szép ha a döntõ Balu&Muki vs Ara&Frodesz lenne ^^
De ha ezek ubi.comon játszanak szervezetten sztem akkor vérprofik annak meg nem hiszem hogy jó vége lenne ha összeengednének minket velük.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

zsakosfrodo2
Lehet hogy nem kötelezõ eredeti game??? <#wilting>

Ááááá ekkora mázlink ugysincs... <#idiota>
De akár mi is mehetnénk Arával, csak kérdés hova-mikor-mennyi? Vki egy linket a rendezvényhez vagy vmi leírásához? <#wow2> Vagy csak írja meg nekünk ide és boldogok leszünk... <#idiota>

Muki100
Az elõzõ részekben sokkal inkább voltak ilyen problémák, hogy nem láttam most merre de CTben egyedül hokkaidon akadtam el, de kitartóan nézegettem 4-5 percig a térképet és megvolt a kis szellõzõ. A 3d map rengeteg segítség az elõzõ 2 részhez képest.
Biztos nem akarunk ezen a bajnokságon indulni? Habár nem tudom milyen szinten vannak a résztvevõk, meg egyáltalán mit szólnának ahhoz hogy mi biztonsági másolattal játszunk és elvesztettük a cd kulcsainkat. Meg lehet hogy vmi tök imba mapot beraknának oszt jácc'
De azért megérdeklõdhetnénk, hátha csak én vagyok pesszimista szerdánként.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
a versus az külön van a játéktól szinte teljesen, még védelem sincs rajta, úgyhogy nem kell mondani hogy reloaded.
Csináljatok egy csapatot akikkel mindig játszotok, esetleg ha már elég jók vagytok akkor ellenünk is kiállhattok esetleg 😄
Sztem jó helyen keresed itt a csapatot, forumba olvass vissza kik azok, akik felrakták a játékot, de nem írtak semmit a multiról, találsz sztem csapatot itt.

Balumann
De mondjuk érdekes, néha teljesen reménytelennek látszik a helyzet, ez példaként a hajósnál volt, 40x körbe megyek a pályán és semmi, erre az egyik szobába meg ott egy szellõzõ... :S, amiért legelöször letöröltem a játékot is... 😄 Vagyis nem a játékot, hanem a képfájlt ami nélkül nem lehetett elindítani 😄 (mármint lemezen megvót)

Balumann
kiváncsi vok mit fogsz csinálni a tényleg nehezebb részeknél, bárm ondjuk a játék sztem könnyû ^^

Balumann
nem

na sikerült egy laptopon kellet hívni a többieket

egyszerüen hihetetlen MEGCSINÁTAM

KÖSZ hogy segítettél
sziasztok !
Szivesen multiznék, reloaded verziom van... Hova tudnék csatizni?

Nem tudok angolul és nem értem az egészet.
Vazeee .nem tudnád elmagyarázni érthetöen?
lécives
Balu és muki ti jöttök a splinter bajnokságra?

Balumann
Hát szokásom hogy késõn jövök rá a dolgokra, pl mikor gyorsan odamegyek a géphez és már megvan csinálva... 😄 Most ugyan így jártam, elõtte is meglepõdtem mikor ott voltak ketten és nem volt már füst, de akkor még volt fény gránát. És sokkolóval lement róla a nézõke. De utána néznem kellett volna az equp-et 😞 Na mind1, majd muki kiképezlek dm-re 😄

Balumann
😄😄
A végén úgy akartam hogy ara mikor leugrik akkor utána még szédeleg egy kicsit, füst gránát és akkor valahogy mögé menni, vagy valahogy átverni. Pehhem az volt hogy se füst gránátom nem volt már, és aragorn meg valahogy akkorát ugrott hogy rámugrott, nem tudom hogy 😄 De mind1 nem hiszem hogy füst és fénygránát nélkül kinyírhattam volna.

Muki100
Hát majdnem félrenyeltem ahogy néztem balut 😄
Sztem tényleg rákéne gyúrni kémmel az aggróra, és akkor játszhatnánk ilyen amúgy imba mapokat is mint deftech, warehouse museum (najó az az egy csak a mi szemszögünkbõl rossz), meg ki tudja mi még 😊
Amúgy jól láttam hogy arát majdnem lerántottad a végén? 2 méter hiányzott a 6 killhez kémmel 😄

Muki100
Talán:
-nézd meg a tutorialokat
-figyelj oda mit mond lambert
-használd az opsatot
és akkor minden világos lesz

És hogy hívjam a többieket. és mit értesz primari cuccokon?
Amugy meg kikapcsoltam a fényt és a rádiónál pofázott valaki valamit ,meg ilyen fegyveres ládákhoz is oda mendtem és ott is ír t valamit ,de úgy se:
Ez t egyszerüen nem értem
Csiaki
Ha nekem eddig az eredeti játék volt fenn, patchelve, magyarosítva akkor ha felrakom az 1.05ös patchet és a Reloaded cracket akkor mared magyar és mûködni fog?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

THX.Siker<#wave>

Akkor ha jól értem van egy sorrend,ha fõszervertõl indulok balra a második beugró az elsõ .?

Én pontosan oda telepítettem. De még a dynamic-pc.umd-t is emlegetí a beszur.exe mellett
jAsOn VoOrHeEs
Az attól van, mert ezt a pontot nem tartod be:

# A magyarítást a játék könyvtárába telepíteni
# Alapértelmezettként: (c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\)

Egy másik fórumon a magyarítás készítõje is azt írta, hogy ez a probléma csakis abban az esetben jöhet elõ, ha a magyarítást nem a játék könyvtárába telepítjük 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Balumann
ha nem boldogulsz írj a magyarosítás készítõjének egy e-mailt és segíteni fog

Hi!
Nekem nem teszi fel a magyarosítást se az 1.04, se az 1.05 verzióval, azt írja ki amikor már csak a dos-os ablak van hogy error és vmi beszur.exe. Mi lehet a baj?
Balumann
én is itt akadtam el és kértem segítséget, elég nehéz sztem rájönni.
Azt nem értettem hogy elsõre nem volt jó. Ami miatt nehéz volt még rájönni hogy ha bekapcsolod, akkor pont az kapcsol be amelyiket legnehezebb észre venni 😄 És bekapcsoltam és nem jöttem rá hogy mit kell, csak azt látta mhogy azt lelehet kapcsolni ott elöl ^^ Utána másikat akartam egy jó idõ után, és akkor vettem észre hogy szembe vele is van egy gép, ami a legelején kapcsol be, és utána azt lekapcsoltam, és utána már egyértelmû volt.

Mindig azt a szervert kell kapcsolni, amelyik éppen készül kigyulladni, siteregni, tehát figyelj és rohanj és kapcsolj::::<#guluszem1><#guluszem1>

Amikor be kell kapcsolni Dvorakot,bekapcsolom a fõszervert aaz õregel szembe állok kikapcsolom a mögöttem lévõ szervert vagy mit,de az õreg nem mozdul.
HELP

kössz nevetem észre az faq pedig mindig elolvasom

ALien

vki
Szerintem nem az, mert a MULTILANGUAGE szerintem azt jelenti, hogy több nyelvû, ugyebár az amerikai verzióba meg minek többnyelvûség.

ACER Aspire 5738ZG

nem vettem észre, de ha régen neked jól mûködött akkor valószínûleg most is jól fog 😉

egy kérdés? ez az amcsis verzió? Tom Clancy s Splinter Cell Chaos Theory READNFO MULTILANGUAGE CLONECD-iTWINS

vki
Kössz a gyors választ, és bocs a lustaságomért. Amúgy neked a régi driverrel nem volt lassabb a game?

ACER Aspire 5738ZG

Ha egy kicsit visszaolvasol nekem is ugyanez VOLT a problémám!
Megoldás: rakd fel a régebbi 81.98-as Nvidia drivert... az újabbakkal nem akat mûködni

vki
HI!

Nekem is lenne egy kis problámám, de ez már grafikai téren.

Az alábbi képen megjelölt "jelenségek" vajon mitõl vannak? Az 1.04-esnél nem voltak, de itt hiába állítom, hogy Shader 3.0, vagy Shader 1.1, semmi változás.
A képek:

ACER Aspire 5738ZG

Hát tegnap nagyo ráétrem és õróbálgattam LANon a Splinter cell-t. elsõnek úgy próbáltam meg hogy nem rakok fel õatchet... mûködött is egy darabid (12mp) és disconnect
1.01-nél már jobb volta helyzet, egy darabid tudtam vele játszani de utána ismét ledobott
a többi patchnél meg amikor felmentem egybõl disconnect

van egy ötletem, lehet hogy hülyeség de bevállhat...
Le kellene valahonnan tölteni az amerikai verziós Splinter Cell-t és amikor felraktuk (az összes patchel együtt) akkor az eu-s lemezzel indítanánk a játékot... talán így mûködhetne a coop...
valaki tudna valami linket adni honnan lehetne letölteni az amcsis verziót?
torrenten kívül

Balumann
mûxik, faq-t olvass

vki
Ki kell kapcsolni a fényt, utána kimenni, és hívni a többieket. Feltéve, ha a primari cuccokat megcsináltad.

ACER Aspire 5738ZG

Helosztok .hülyének fogtok nézni de a Splinter cell chaos theory-i elsõ pályá ját nem tudom át vinni mert nem tudom mit kell csinálni annál a világitó toronynál. Pedig már mindenkit kinyírtam. És egyszerüen nem enged tovább ez a fasz . Meg amugy az az ember akit az elején kínyirnak árammal annak meg kell halnia vagy meg kell hogy mentcsem?
Meg kinyírok mindenkit és avilágitó toronynál nem tudom hogy mit kell csinálni.
Aki van olyan kedves és segít ene nekem az írjon a [email protected] círe MER NAGYON FONTOS LENNE (mer kurvalyó ez a játék )
elöre is kösszi
Ja és a fórumba is írjatok
az lene a kérdésem hogy a reloaded es verzio val müködik a magyaritás?

ALien

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\Profiles
(ehhez engedélyezned kell: Sajátgép--->Eszközök--->Mappa beállításai--->Nézet--->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése):::::Ugyanezt csináltam és nem, fogadta el az elözö hozzászolásomhoz ezt is odarakom

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

HY all.Régebben kijátszottam a SPlinter cell CT-t és kimentettem a mentéseket.Amikor kijött a crackes ujra felraktam és beraktam a mentéseimet és nem fogadta el amikor indult a játék.Vki tud nekem segiteni???????????THX A LOT

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Muki100
Van olyan hogy 1.0 to 1.05, azzal menni fog, amennyiben friss installod van.

hi..
a faqban azt irják,hogy 1.5 ös pach telepitése.. majd az 1 sorral lejeb.többi pachet itt találod meg..
mindet szedjem le vagy az 1.5 ben benne van minden és az elég?.. thx
k8bal
azt még nem! 😊

minnyá letöltöm! ha ez sem megy akkor dobom a hibaüzit is...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

B@ldrick
az americas-t is próbáltad? hibaüzi?

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

k8bal
már megettem...
próbáltam azt is hogy az ubitól az 1.0 ról 1.2, az se megy! és már 3szor újraraktam a játékot... :s

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

B@ldrick
nálam is hasonló volt, szedd le az ubi-tól

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

k8bal
vissza olvasva nem jö9ttem rá pedig láttam nekem nem cska nekem ez a problémám:
mikor telepíteném fel a 1.0 to 1.5 -ös zpaccset azt írja hogy nem megfelelõ a mérete vgay a dátuma (nem emlékszek)

mit kéne csinálni?

Balumann
Választhatsz, vagy crackeled FAQ szerint, tehát patch és crack, és utána indítod, ha esetleg 64 bites win vagy nem win xp sp2-esed van, akkor visszaolvasol 1-2 száz üzenetet és találsz olyan cracket is. Vagy pedig kihúzod a meghajtókat (gépen belül), daemon tools 4 emulálás, és akkor van esély hogy elindul, bár sok embernek nem indult el így se. ^^ A FAQ-ban lévõ cd key teljesen jó, ha nem fogadja el, nem a cd kulcs rossz, hanem nem játszottad ki a védelmet, egyik legerõsebb létezõ védelem.

MaxPayne
De hiába írom be itt a futtatás->regedit panelnél a cd key-t nem jó ha meg megcrackelem akkor ha elindítom nem csinál semmit :'(

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
Nem jó az a serial amit a F.A.Q.-ban leírtak 😞 nem fogadja el

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"