Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amugy hány pályás?
Az lenne szép ha a döntõ Balu&Muki vs Ara&Frodesz lenne ^^
De ha ezek ubi.comon játszanak szervezetten sztem akkor vérprofik annak meg nem hiszem hogy jó vége lenne ha összeengednének minket velük.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ááááá ekkora mázlink ugysincs... <#idiota>#idiota>
De akár mi is mehetnénk Arával, csak kérdés hova-mikor-mennyi? Vki egy linket a rendezvényhez vagy vmi leírásához? <#wow2>#wow2> Vagy csak írja meg nekünk ide és boldogok leszünk... <#idiota>#idiota>
Biztos nem akarunk ezen a bajnokságon indulni? Habár nem tudom milyen szinten vannak a résztvevõk, meg egyáltalán mit szólnának ahhoz hogy mi biztonsági másolattal játszunk és elvesztettük a cd kulcsainkat. Meg lehet hogy vmi tök imba mapot beraknának oszt jácc'
De azért megérdeklõdhetnénk, hátha csak én vagyok pesszimista szerdánként.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Csináljatok egy csapatot akikkel mindig játszotok, esetleg ha már elég jók vagytok akkor ellenünk is kiállhattok esetleg 😄
Sztem jó helyen keresed itt a csapatot, forumba olvass vissza kik azok, akik felrakták a játékot, de nem írtak semmit a multiról, találsz sztem csapatot itt.
egyszerüen hihetetlen MEGCSINÁTAM
KÖSZ hogy segítettél
Szivesen multiznék, reloaded verziom van... Hova tudnék csatizni?
Vazeee .nem tudnád elmagyarázni érthetöen?
lécives
A végén úgy akartam hogy ara mikor leugrik akkor utána még szédeleg egy kicsit, füst gránát és akkor valahogy mögé menni, vagy valahogy átverni. Pehhem az volt hogy se füst gránátom nem volt már, és aragorn meg valahogy akkorát ugrott hogy rámugrott, nem tudom hogy 😄 De mind1 nem hiszem hogy füst és fénygránát nélkül kinyírhattam volna.
Sztem tényleg rákéne gyúrni kémmel az aggróra, és akkor játszhatnánk ilyen amúgy imba mapokat is mint deftech, warehouse museum (najó az az egy csak a mi szemszögünkbõl rossz), meg ki tudja mi még 😊
Amúgy jól láttam hogy arát majdnem lerántottad a végén? 2 méter hiányzott a 6 killhez kémmel 😄
-nézd meg a tutorialokat
-figyelj oda mit mond lambert
-használd az opsatot
és akkor minden világos lesz
Amugy meg kikapcsoltam a fényt és a rádiónál pofázott valaki valamit ,meg ilyen fegyveres ládákhoz is oda mendtem és ott is ír t valamit ,de úgy se:
Ez t egyszerüen nem értem
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
# A magyarítást a játék könyvtárába telepíteni
# Alapértelmezettként: (c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\)
Egy másik fórumon a magyarítás készítõje is azt írta, hogy ez a probléma csakis abban az esetben jöhet elõ, ha a magyarítást nem a játék könyvtárába telepítjük 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nekem nem teszi fel a magyarosítást se az 1.04, se az 1.05 verzióval, azt írja ki amikor már csak a dos-os ablak van hogy error és vmi beszur.exe. Mi lehet a baj?
Azt nem értettem hogy elsõre nem volt jó. Ami miatt nehéz volt még rájönni hogy ha bekapcsolod, akkor pont az kapcsol be amelyiket legnehezebb észre venni 😄 És bekapcsoltam és nem jöttem rá hogy mit kell, csak azt látta mhogy azt lelehet kapcsolni ott elöl ^^ Utána másikat akartam egy jó idõ után, és akkor vettem észre hogy szembe vele is van egy gép, ami a legelején kapcsol be, és utána azt lekapcsoltam, és utána már egyértelmû volt.
HELP
ALien
ACER Aspire 5738ZG
egy kérdés? ez az amcsis verzió? Tom Clancy s Splinter Cell Chaos Theory READNFO MULTILANGUAGE CLONECD-iTWINS
ACER Aspire 5738ZG
Megoldás: rakd fel a régebbi 81.98-as Nvidia drivert... az újabbakkal nem akat mûködni
Nekem is lenne egy kis problámám, de ez már grafikai téren.
Az alábbi képen megjelölt "jelenségek" vajon mitõl vannak? Az 1.04-esnél nem voltak, de itt hiába állítom, hogy Shader 3.0, vagy Shader 1.1, semmi változás.
A képek:

ACER Aspire 5738ZG
1.01-nél már jobb volta helyzet, egy darabid tudtam vele játszani de utána ismét ledobott
a többi patchnél meg amikor felmentem egybõl disconnect
van egy ötletem, lehet hogy hülyeség de bevállhat...
Le kellene valahonnan tölteni az amerikai verziós Splinter Cell-t és amikor felraktuk (az összes patchel együtt) akkor az eu-s lemezzel indítanánk a játékot... talán így mûködhetne a coop...
valaki tudna valami linket adni honnan lehetne letölteni az amcsis verziót?
torrenten kívül
ACER Aspire 5738ZG
Meg kinyírok mindenkit és avilágitó toronynál nem tudom hogy mit kell csinálni.
Aki van olyan kedves és segít ene nekem az írjon a [email protected] círe MER NAGYON FONTOS LENNE (mer kurvalyó ez a játék )
elöre is kösszi
Ja és a fórumba is írjatok
ALien
(ehhez engedélyezned kell: Sajátgép--->Eszközök--->Mappa beállításai--->Nézet--->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése):::::Ugyanezt csináltam és nem, fogadta el az elözö hozzászolásomhoz ezt is odarakom
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
a faqban azt irják,hogy 1.5 ös pach telepitése.. majd az 1 sorral lejeb.többi pachet itt találod meg..
mindet szedjem le vagy az 1.5 ben benne van minden és az elég?.. thx
minnyá letöltöm! ha ez sem megy akkor dobom a hibaüzit is...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
próbáltam azt is hogy az ubitól az 1.0 ról 1.2, az se megy! és már 3szor újraraktam a játékot... :s
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
mikor telepíteném fel a 1.0 to 1.5 -ös zpaccset azt írja hogy nem megfelelõ a mérete vgay a dátuma (nem emlékszek)
mit kéne csinálni?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"