Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bauer15
el akarnám indítani és addig jutottam hogy ubisoft.com és utánna neveket kér és nem tom

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Atti12
mit akarsz beállitani?

bauer15
csá valaki eltudná magyarázni hogyan kell beállítani a versus modod szórol szóra ha lehetne

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Balumann
? :S
windowsblinds? nekem is megy,nem állítottam semmit wb-ben, nekem magától indult be :|

Nekem igazából nem jött be, de kutakodtam tovább, és rájöttem, hogy a windowblinds zavar be. Ha letiltom wb-ben a splintercell3.exe skinnelését, tökéletesen megy. Azért még egyszer köszi, ha nem csillantod fel a reményt, már rég töröltem volna az egészet 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Balumann
soknak volt hiba ez, és mindenkinek bejött 😉

Köszi, adok neki egy lövést, hátha bejön 😊

Balumann
-állítsd át a kompatibilitást win2000-re (indítófájl tulajdonságai), és indítás 640x480-ban.
-indítsd újra a gépet
-ha nem jó akkor próbáld sokszor elindítan, majd csak beindul 😊

nekem is volt ilyen hiba és eltûnt

bakvarnyu
Elkövettem azt a hibát,hogy nem néztem bele a faq-ba.:]

bakvarnyu
Hova teszi a játék a mentéseket?
Újra kellett tenni a windowst és nem találja a játék.

Hello, örülnék, ha vki tudna segíteni
Lekaptam a játékot, megkrekkeltem, ahogy az nfo-ban van írva, de sajnos az indításnál pár mp töltés után szabálytalan mûvelettel kidob az asztalra. Kipróbáltam az os fixes craket is, azzal is ugyanez a szitu. Winem sp2-es xp, tényleg mindent teljesen jól csináltam meg, volt már vkinél hasonló probléma, illetve meg tudta azt oldani? elõre is köszi

zsakosfrodo2
Igen, de ha nem rakják annyira magasra a gépigényt (reménykedjünk), ÉS megcsinálják mellé még a Coop-ot is NORMÁLISAN, akkor jó lesz a DA. 😄

Muki100
Hát azért picit késõ lenne már több mint 1 évvel kiadni egy javítást ami amúgy elvárható lett volna alapból, az ubi sokkal szemetebb annál, örülnek hogy milyen szép lesz a DA és ezzel legyen boldog a nép.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

zzZZzZzZzz
nincs kiwel
ehh gyertek má versusozni<#violent>lol
Igen, igazad van. Tobb embernek is akiknek eredeti a jatek fennall ez a hiba(olvastam). Erre a megoldas az, hogy a Ubi kiad egy javitast, amire szerintem meg varhatunk egy darabig..., vagy egy tehetseges programozo(banda) megoldja a problemat, meg ilyennel se talalkoztam a neten. Addig is remenykedve varjuk az 1.06-ot. Udv
zsakosfrodo2
A módosított exe is kizárt, mivel eredetivel sem megy (mármint ha nem töröm fel akkor sem megy)

Kizart h a coop a netsebesseg miatt fagy. Lan-on toltam es ugyanez a hiba, max 10 perc es kifagy. Szerintem a modositott exe-vel lehet valami zur. Videokartya drivernek nem hinnem h lenne hozza koze. Ha valaki rajonne a megoldasra, az mindenkepp irja meg. Sok sikert!
Muki100
Oda úgy kell bemenned, hogy nem vesz észre kamera. Különben nem tudsz továbbmenni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A japán páján a magyarositás azt irja hogy a központi szerver szobán keresztül lehet bejutni egy másik helységbe.De nem találom a bejáratot.Ott ahol a gépek lemennek a földbe.
no mégegyszer--->network name: scct3versus password:versus
már hogyne lenne
Balumann
nem jó, nincs ilyen szoba

bzozo
Itt nézd meg:
link

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

A rakéta állomáson vagyok a hatástalanitó kódokat megszereztem,valahova fel kéne rakni de a térkép nem jelzi és én se talalom,hogy hova kéne az idõ meg megy.HELP?

vegyél fel msm-n és elküldöm ott is! [email protected]
gyertek versus ---> hamachi nN:scct3versus pW:versus<#gun><#violent><#boxer>
Megoldott a próbléma én voltam béna még 1xer köszi a mentést
ThugEdge
most van egy ilyen megapack,hogy splinti1,pandora,chaos 10000 pénz aszem,sztem ez nagyon megéri,több helyen is láttam

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nagyon köszönöm az egyik uriembernek a mentés elküldését, de sajna nem mûködik ha csak a fájlt másolom be 😞
Ha lehetek annyira pofátlan hogy ha esetleg van még ilyen rendes ember aki mentést küldene nekem, megoltható hogy az egész ubisoft mappát elküldje mert csak úgy mûkszik.

Ismételten annyit tudok mondani hogy elõre is köszönöm

Azért az E-mailemet megismétlem [email protected]

Köszi a tippet de nem nagyon sikerül, mint mondtam mindent próbáltam felhúztam a lábam nyomom az elõre gombot de semmi, mindig a mélységbe néz körül Fischer 😊
de remélem ha elérsz odáig akkor számíthatok rád
sziasztok menyiért lehet megvenni a chaos theory-it?

zsakosfrodo2
Mivel nem vagyok még ott, ezért nem tok mentést küldeni, de próbáld meg azt, hogy mikor eléri a végét, (elfogy a kábel) akkor nyöomod neki az elõrét.
hátha...

Hali mindenkinek!
Van egy problémám mégpedig a penthouse pályán. Van az a rész hogy az AXE álványzatról kell átcsuszni a másik épületre. Na nekem nem csúszik át hanem leesik mintha elfogyna a vezeték. És a kérdésem pedig az, hogy lenne valaki olyan rendes és elküldené nekem onnan a mentését?, vagyis miután átcsuszott a másik épületre. Mert már megpróbáltam mindent újraraktam a gamet, másik crackel is próbálkoztam de úgy látom a mentés elküldése a megoldás.

E-mail:[email protected]

Elõre is köszönöm szépen
zsakosfrodo2
Scary-vel megpróbáltuk a Coop-ot, és ha nem fagyott volna meg a gépe, akkor még most is játszanánk 😄 MENT ÉS MÛXIK!! De mással mért nem mûxik? :\ nem értem!!! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Muki100
Elektromos forrásokat látsz benne. Pl. ki akarod lõni a lámpát, átváltasz ilyenre és amelyik fehér valsz. az a lámpa.
Mondjuk én szabadszemmel is rájövök hol van a lámpa, ennek igazán csak versusban van értelme.

bakvarnyu
van az a 4-es gombbal behozható ködös sötétkék nézet az mire jó?
az éjjellátó meg a hõérzékelõs már ismerõs az elõzõ részekbõl de ez nem.

Muki100
Nedichet megölöd Zherkezhit megölik neked pedig futni kell a helikopter után.

A japán pája végén ahol két célpont van az egyiket meg kell ölni a másikat el kell rabolni.Kint áll egy katona és mindig észrevesz.Akit el kéne rabolnom azt megölik.A másik meg elmenekül egy helikopterrel.Teljesithetõ ez a feladat?És hogyan.
zsakosfrodo2
Ja hát igen, arra gondoltam... 😄 Csak nekem mindig azAngol jö a számra a nyelv miatt... sry...

bakvarnyu
EU-s meg USA-s nem? Olyan ,hogy angol nincsen.

zsakosfrodo2
Ezen a linken nincs 1.05-ös, ezért nem értem... De egyébként igen, tudtommal kettõ van, van egy Európai és egy Angol patch, a Reloadedes mellet az EU-s van, mert EU-s játékról lett meg a warezverzió...

http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=806
Két féle pach van?!
tapasztalat coop-ban: Frodoval teszteltük... disconnect volt mindig!
bár ha win95 emulálással (és ha ki van kapcsolva minden ami netet használindítjuk el akkor egész sokáig ment)! sõt a training-et végig is nyomtuk! igaz töbször kidobott...
arra gondoltunk h valószínû a net sebessége a probléma! bár azért elég gáz nekem 2,5 megás van neki meg 2...!
zsakosfrodo2
Na próbálgattuk, és odáig jutottunk, hogy körülbelül 20 perc, 30 volt a leghosszabb idõ, amit elõ tudtunk csalni, aztán valszeg a net miatt, kipingelõdzünk, szétlaggolt... 😄 De a léneg, hogy már megy 20 percen keresztül, DE szeretnénk már rendesen, akár 2 óra hosszat nyomni... Ha vki tud segítsen pls!

megpróbálhatjuk, hátha megy...
zsakosfrodo2
Én coopozni akarok... 😞 😄

nincs kedve valakinek multizni ezen a baromi unalmas szombati napon (ugye szombat van? 😄)
zsakosfrodo2
én nem tom... egyszerûen réájöttem 😄