Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
tudom hogy egy ilyen oldal kb. megtervezésen kívül úgy 5 perc megcsinálni úgy kézzel is, de akkor is jó 😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Coop módban sikerült játszani hamachin keresztül egy litván? sráccal! teljesen alap beállításokkal, semmit nem változtattam a gyári beállításokon...
egy dc se volt pedig kb 2 órát játsztottunk...
címem: [email protected]
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ha a demo megy, akkor a starforce okozta a problémát.
Ha nem, akkor azt tudom javasolni hogy próbáld meg újratenni a gépet ha már több hónapja volt újrarakva. Ha ez se segít akkor valamiért a konfigod nem tetszik neki, de kitudja miért (de akkor már szinte biztos hogy nem szoftveres hiba)
Windows XP service pack 2 és a többi javítás fennvan? (lehet ezek segítenének a problémán)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
tudnék is szerezni csak drága 20€---ami még nem is lenne sok de amilyen értéktelen a forint.... így egx "vagyon" <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
ACER Aspire 5738ZG
A GT-ben már GDDR3-as memória van (a sima 6600-asban csak DDR2-es).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Keress 3 embert, és állítsatok össze egy splinteres csapatot. És játszatok együtt hamachin lan módba.
Bár mondjuk sokan próbálták, de nem tudnak játszani. Nekem mázlim van hogy ilyen jó ismerõsökkel vok körülvéve akikkel így állandóan tudok játszani ^^
FAQ time
vedd meg eredetibe a játékot
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ati Catalist 6.1-et ajánlom, én felraktam egy DNA optimalizáló drivert is, hogy még jobb legyen.
Vagy milyen videókártyád van, Ati vagy Nvidia?
De nem tudom mi okozhatja nálad ezt. Ha alaplapi hangkártya akkor biosba tiltsd ki, és nézd meg úgy elindul-e. Ha pci-os, külön, akkor eszközkezelõbe próbáld kitiltani. Ha mind2 van akkor próbáld a másik kártyával mégha szarabb is. Ha ezek nem jönnek be akkor valószínûleg nem ez a probléma :/ De akkor tippem sincs, bármilyen másra gondolok, memória, videókártya, elõkéne jönnie más játékokban is akkor. Battlefield valamelyik része megvan, próbáltad már azzal a konfiggal?
Fekete képernyõ és restartot meg sok minden okozhatja.
Ad ilyen hülye hangot akkor, vagy valami hangot? Havernak így volt a Battlefield játékal, Tony hawkokkal, meg még volt 1-2 játék. Hangkártyát kellett kicserélnie, és jó lett.
Aztán nekem memória hiba miatt indult újra, de ezt valószínûleg akkor sok játéknál tapasztalnád hogyha ez miatt lenne.
Sajna nem vok számitógéptechnikus, ezért ebbe szakértelemszerûen nem tudok segíteni csak tapasztalatok alapján. Inkább várj míg valaki tud jobb tanácsot adni. :/
Az aláírást pedig a beállításaidban tudod állítani.
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek
Magyarország feltámadásában.
?
nagyon megköszönném
Sztem próbálkozhatsz regisztrálni webrõl is, de akkor is ha bejelentkezel kérni fogja a cd kulcsot.