Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
jó jóó...😊 de legalább a bannert (fejlécet) jobban megcsinálhatnád! Ha kell segítség én itt vagyok😊 MSN-em PÜ-be kérd ha kell

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atti12
<#idiota>

Atti12
ezt legalább én csináltam nem pedig egy phpbb forum

Balumann
nem összecsapott ez, hanem csak egy egyszerû oldal. Õ is kezdõ még ebbe a weblapszerkesztésbe (én is)... 😄
tudom hogy egy ilyen oldal kb. megtervezésen kívül úgy 5 perc megcsinálni úgy kézzel is, de akkor is jó 😄

zsakosfrodo2
Ha nem teccik, csinálhatsz jobbat <#lama><#lama><#lama><#beka3>

mike0013
elég összecsapott honlap😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atti12
csináltam egy versusos honlapot www.scctvt.atw.hu Nézétek meg és irjato ka forumba 😊. kössz

Muki100
Akkor lehet starforce a gond. Kapd le az SF removal toolst (google), rakd újra a játékot és akkor talán. Rebootokkal közöttük, természetesen.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mike0013
nekem meg a demo sem megy😞

Üdv mindenkinek!
Coop módban sikerült játszani hamachin keresztül egy litván? sráccal! teljesen alap beállításokkal, semmit nem változtattam a gyári beállításokon...
egy dc se volt pedig kb 2 órát játsztottunk...
Valaki tudna nekem mentést küldeni a Penthouse pályáról mikor már átcsúszott a drótkötélen mer nekem mindíg leesik a csávó. Elõre is köszönöm a segítõkész embereknek.

címem: [email protected]
Muki100
Keress rá, nem rég volt valakinek hasonló problémája.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vki nem tudná megmondani h a Penthouse küldetésnél át akarok csúszni a vezetéken és a vezeték közepén a csávó gondol 1-et és leugrik:S. Valaki nem tudna segíteni nekem????:S
Balumann
töröld le a teljest és próbáld a demot. (szedd le a faq-ból a starforce removalt, és ha letörölted a játékot indítsd el, és gép restart utána.)

ha a demo megy, akkor a starforce okozta a problémát.
Ha nem, akkor azt tudom javasolni hogy próbáld meg újratenni a gépet ha már több hónapja volt újrarakva. Ha ez se segít akkor valamiért a konfigod nem tetszik neki, de kitudja miért (de akkor már szinte biztos hogy nem szoftveres hiba)
Windows XP service pack 2 és a többi javítás fennvan? (lehet ezek segítenének a problémán)

mike0013
az egész játék nem megy. Elindítom, feketeképernyõ és újraindítja a gépemet😞

Muki100
Azért szép is lenne, ha a magyaríto egyszerre szólalna meg Samu és Grimsdottír hangján 😊

Balumann
magyarosításnak van egy leírása, olvasd el abból minden kiderül

zsakosfrodo2
Csak szöveg

Looooser
Sziasztoik 1 kérdésem lenne a magyarosítás az hangilag is levan fordítva vagy csak a szöveg...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

zsakosfrodo2
Mármint a Coop nem megy el Driver miatt?

mike0013
Nekem AGP-s van, szóval nekem csak az jó... de hagyjuk ezt a témát, mert nem ide való. Nah szóval: driver frissítés miatt léphet ki vagy annak köze sincs ehhez. 2-3 hónapja (másik driverrel) simán ment

ibrik
De csak PCI-E esetén - úgy tudom, az AGP-s változata jóval drágább.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Valószínûleg igazad van.

erre én is gondoltam....
tudnék is szerezni csak drága 20€---ami még nem is lenne sok de amilyen értéktelen a forint.... így egx "vagyon" <#zavart2><#zavart2>

mondjuk 6600gt-t nincs mar ertelme venni szerintem. 7600gs gyorsabb, olcsobb, hidegebb, huzhatobb.
zsakosfrodo2
Van akivel mûködik. Legalábbis próbálgattuk Hamachival és csak 2 ember volt, akivel ment 10 percnél tovább, ill. nem kapcsolt szét. Egyébként elõfordulhat, hog amerikai verzióval is hibátlanul mûxik a game.

vki
Még mindíg nem sikerült megcsinálniuk normálisan? Már rég nem próbáltam, mostanság szedtem elõ megint a game-t. Azt hittem, hogy az 1.05-sel ez már megoldották. Ilyet. Azért szerintem egy köcsögség.

ACER Aspire 5738ZG

a coop senkinek sem jó (néha elindul, NAGY RITKÁn de pát perc vagy másodperc után szétkapcsol)

vki
Hi!

Most csak nekem szarakszik a COOP, vagy másnak sem jó.

ACER Aspire 5738ZG

mike0013
ok,köszi

ibrik
Ha már mindenképpen 6600-ast akarsz venni, akkor inkább vegyél 6600GT-t.
A GT-ben már GDDR3-as memória van (a sima 6600-asban csak DDR2-es).

mike0013
Nekem megvan eredetiben😄 (ahogy azt lentebb is lehetett olvasni)

mike0013
Nvidia Geforce FX5500 128MB... De hamarosan veszek egy Nvidia 6600 128MB-os videokártyát

Balumann
nem fogja senki odaadni, mert akkor nem tud játszani mikor te játszol
Keress 3 embert, és állítsatok össze egy splinteres csapatot. És játszatok együtt hamachin lan módba.
Bár mondjuk sokan próbálták, de nem tudnak játszani. Nekem mázlim van hogy ilyen jó ismerõsökkel vok körülvéve akikkel így állandóan tudok játszani ^^

Muki100
Senki sem fog adni, itt mindenki aki versusozik annak vagy megvan eredetibe vagy szerzett máshonnan kulcsot vagy hamachin játszik.
FAQ time

bauer15
nnoooooo

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Jóember... úgyse fog senki adni
vedd meg eredetibe a játékot

bauer15
NAGYON SZÉPEN MEGKÉREK VALAKI HOGY ADJON EGY ONLINE KÓDOT

Balumann
Hát ez a játék nem igen érzékeny az ilyen driver változásokra, én is sok fajta drivert próbálok mostanában, és nem volt ilyen tapasztalatom, de elõfordulhat. Hátha ment, és más változás nem volt a gépeden, akkor próbáld kicserélni egy régebbire
Ati Catalist 6.1-et ajánlom, én felraktam egy DNA optimalizáló drivert is, hogy még jobb legyen.
Vagy milyen videókártyád van, Ati vagy Nvidia?

mike0013
Battlefield 2 simán megy... Amúgy ez a gamma anno ment, azóta feltettem egy driver frissítést lehet, hogy az a gond???

Balumann
fekete képernyõ az egyébként is van, intro elõtt
De nem tudom mi okozhatja nálad ezt. Ha alaplapi hangkártya akkor biosba tiltsd ki, és nézd meg úgy elindul-e. Ha pci-os, külön, akkor eszközkezelõbe próbáld kitiltani. Ha mind2 van akkor próbáld a másik kártyával mégha szarabb is. Ha ezek nem jönnek be akkor valószínûleg nem ez a probléma :/ De akkor tippem sincs, bármilyen másra gondolok, memória, videókártya, elõkéne jönnie más játékokban is akkor. Battlefield valamelyik része megvan, próbáltad már azzal a konfiggal?

mike0013
Semmilyen hangot nem adott csak elindítom feketeképernyõ és restart... bár most, hogy belegondolok egy kicsit felnyög, de csak ennél a játéknál van ez

Balumann
Amikor még nem volt crack, akkor nekünk is úgy kellett starforce-sen elindítnai. És nekem akkor indult újra csomószor, mikor elkezdte tölteni a starforce az analizálást, akkor így putty restart.

Fekete képernyõ és restartot meg sok minden okozhatja.
Ad ilyen hülye hangot akkor, vagy valami hangot? Havernak így volt a Battlefield játékal, Tony hawkokkal, meg még volt 1-2 játék. Hangkártyát kellett kicserélnie, és jó lett.
Aztán nekem memória hiba miatt indult újra, de ezt valószínûleg akkor sok játéknál tapasztalnád hogyha ez miatt lenne.

Sajna nem vok számitógéptechnikus, ezért ebbe szakértelemszerûen nem tudok segíteni csak tapasztalatok alapján. Inkább várj míg valaki tud jobb tanácsot adni. :/

mike0013
Hi! Van egy nagy gondom: nem értem miért de amikor elakarom indítani a game-t, feketeképernyõ és újraindítja a gépet, eredeti gamma és volt vírusirtás, driver frissítés minden ami csak létezik de semmi változás<#wilting><#rinya><#rinya> VALAKI SEGÍTSEN,LÉCCCIIII

Muki100
A boltban tudnak adni.
Az aláírást pedig a beállításaidban tudod állítani.

bauer15
ezt hogy teted oda::
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek
Magyarország feltámadásában.

bauer15
valaki tudna adni egy online kódot:
?
nagyon megköszönném

Muki100
azt

bauer15
az ubisoft reg-et?

Muki100
Regisztrálsz és ennyi. Amikor a cd kulcsot kéri NE a starforceosat(amit a single playerhez kér) írd be hanem amelyik úgy kezdõdik hogy SC3-
Sztem próbálkozhatsz regisztrálni webrõl is, de akkor is ha bejelentkezel kérni fogja a cd kulcsot.