Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A KÉPET NEM ÉN VÁGTAM ÖSSZE! TÉNYLEG A JÁTÉKBÓL FÉNYKÉPEZTEM KI!
Egy kis segítség kéne.Az utolsó pályán vagyok és beszélek Otomóval de amikor vége a beszélgetésnek lefagy a gépem. Ez már 3 szor történt meg. HA valakinek volt hasonló problémája és tud segíteni akkor lécci segítsen!!
Haveromnál végigtoltuk és a végén kiad egy Ratinget h. mennyire voltál jó a játékban. Én elég jól álltam szóval azért akarom végigvinni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
e-mail címem: [email protected]
de már másnao tudtam vele játszani
e-mail címem: [email protected]
Grafika is szép, de ez azétr valami eszméletlen :/ Eddig is észrevettem hogy jó, de ennél az állandó erõs háttérhajos résznél... hihetetlen
Ez biztos hogy nem egy idióüta fps, itt gondolkodni kell, és taktikázni hogy hogyan játszd ki az ellenséget, akik mondjuk nem is számolnak rád. Megadják azt a hangulatot tényleg, hogyha hallanak valamit, akkor gyanakodva, így valami fényt kitalálva odamennek. Van ilyen lámpa is, meg minden féle. MEg eleinte nem hiszik el, hogy ott vagy, félve megnézik. Nagyon bírom 😊 És akkor elkapom és akkor lehet tõle információt kérni, ami segíthet 1-2 dologban. Ajtókat néha meglehet hekkelni, hogy kinyíljon, az is érdekes, de ha nem sikerül akkor riasztó, könynen el lehet szarni. És akkor jön az ellenség és kinyír 😊 Mondjuk ezeket is meglehet szerezni az ellenségtõl ha sikerül kijátszani és elkapni õket, általába elmondják.
Annak ellenére, hogy FPS rajongó vagyok, mindig is a taktikai-osonós vonalát szerettem (SWAT4, Hidden & Dangerous II, Thief-sorozat), az agyatlan lövöldözések sosem jöttek be.
Még ezt megnézem, aztán azt hiszem visszatérek a Thief-ekhez, mert sajnos újabban nincs épkézláb játék, ami a felsoroltak közelébe jöhetne.
Végülis single-be is lehet fps-ként menni, de úgy nincs értelme. Pontosabban elõlehet venni a fegyvert és akkor fps nézetbe megy, igaz akor így céloz tehát így lassan megy 😄. Tehát nem olyan hoyg a válladnál a gépágyu és meny végig a pályán, csak ott kell elõvenni a fegyvert ahol kell, egyébként meg osonni érdemes, meg az hogy kijátszd valahogy az ellenséget. Jókat lehet szórakozni rajta 😊)
Multi meg sztem nagyon jó, 2 katona vs 2 kém van, ezt mindig felváltva kell játszani. A katona gránát, akna, meg fps nézetbe gépfegyverrel megy,é s kikell nyírnia a kémet, aki van oson, vagy harcol. Keress rá hogy videók, van belinkelve egy oldal, ahonnna tudsz letölteni egy multis kémjátszmát, nagyon megnyerõ játék 😊
COOP csak a 3. részben van, de úgy minden 10. embernek ha elindul.
Én még nem játszottam a Splinter Cell-ekkel, mert FPS-rajongóként eleve rühellem a TPS-eket. Az lenne a nagy kérdésem, hogy melyik splinter cell-eket lehet játszani normális FPS módban? (úgy hallottam, hogy a Pandora Tomorrow-t lehet)
Másik nagy kérdés, hogy melyik részekben van COOPERATIVE mod? (Öreg motorosként az az egy multis mod érdekel...)
Köszi!
és most a falon lévõ szellõzõbe kellene bemásznom de vmijen bug miatt nem, akar.Vki tud nekem dobni egy mentést ezen rész után valahol? Elõre is kösz!
[email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mások is vannak akik neten nyomják.
És tényleg neten a legjobb.
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Én meg most elakadtam, észak kóreás pályán, valamit a rakétával bütyköltem, asszem hatástalanítani kellett volna, és mikor kezdett volna megnyugodni, azt mondta hogy mégis aktiválták a rakétát és lekell állítani. És valami luncher battery, vagy rakéta energiaellátónál próbáljam meg, amit fogalmam sincs hol van, obsat nem mtuatja a célt... :S
|Mindennapi MSN-ünket add meg nekünk ma és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat,|
|miképpen mi is megbocsátunk a t-comnak. Ne vígy minket az IBM-hez, de_________| |szabadíts| meg az OS/2-tõl mert tiéd a dos a windows és az__________|
|office! __|
Mind örökkön örökké!___________________________________| <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Olvastam, hogy más is küzdött a problémával,igy ha vki tudja a megoldást megköszönném!!
erõsebb gépük van 😄