Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ha még a starforce húzogatós korszakában vagyunk akkor megértem de hát ilyenkor...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
figy, töröld le és ne jácc vele, minden probléma meg fog oldódni
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem tudja vki mi a gond?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
még ami bonyolultul hangzik, az a crackelés..
Tehát külön-kölün be kell másolgatni? Nem pedig csak simán ráhúzni mappástól?
Remélem menni fog...
Felrakod a játékot, patch, utána crack, és játszol
Én se raktam fel a magyarosítást.
Kilehtene ezzel kerülni a bonyolultabb részeket..
Bármelyiket letölthetem?<#confused>#confused>
HELP pls!!
Má minden bajom van😄D
De nincs forrás<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ja és nem tudtok adni egy címet ahonnét letudok tölteni egy torrentet?
<#confused>#confused>
Ha esetleg nem tudsz hozzájutni a javított reloaded verzióhoz akkor itt megtalálsz mindent hozzá:
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_3.shtml
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
kösz<#crazya>#crazya>
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Az a helyzet,hogy szertném játszani a gémet,de még nem vettem meg eredetiben.
Tört gémhez tudtok adni cracket?
Tudom,tudom : vegyem meg.
Megveszem ha bejön,de ahhoz elõsször játszani akarok vele.
Plz Help!
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Nem tudjátok honnan lehet megrendelni a Játékot? Megnéztem pár helyen de mindenhol a Trilógiát árulják...