Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
amúgy nem lehet, hogy amiatt nem megy, mert az okos fejeddel nem a boltba mentél megvenni a játékot hanem a gép elé letölteni?<#idiota>Hidd el, megveszed eredetibe és semmi gondod nem lesz, még crackelni sem kell

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jó tudjátok mit? Innentõl befogom a pofám, bocs h zavartam csá mindenki
Atti12
jó de most azt mondja hogy nem megy a telepitõ 😄.
Ui: nemtom mi baja lehet

Muki100
lolmán, kettõt kattintasz felmegy bemásolod a cracket és játszol, mi ezen a bonyolult?
Ha még a starforce húzogatós korszakában vagyunk akkor megértem de hát ilyenkor...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lord Oswal
ezt a szenvedés amit levágtok 😄 lol
figy, töröld le és ne jácc vele, minden probléma meg fog oldódni

mike0013
ááá

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nem a daemonnal, vagy az alchohollal van baj?
játék
játék
Atti12
minek a telepitõjébe? magyarosítás vagy a játék?

Belépek a telepítõbe... Kattintok egyet.. Befagy hmm..
Nem tudja vki mi a gond?
Atti12
letöltöd, bemásolod a FÁJLOKAT (nem mappákat) az eredeti helyére (felülírod <#idiota>), játszol, örülsz! <#hehe>

Muki100
akkor meg nem kéne spamelni -.-

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

még le se töltöttem
<#mf2><#mf2><#mf2>
Balumann
😄

Muki100
Roppant nehéz a crackelés, felül kell írni pár fájlt de ha az .nfot elolvasnád akkor nem it nyomnád a smileykat hanem már rég játszanál..

Bocs hogy állandóan nyaggatlak, de biztos akarok lenni a dolgomban...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
hehe 😄
még ami bonyolultul hangzik, az a crackelés..
Tehát külön-kölün be kell másolgatni? Nem pedig csak simán ráhúzni mappástól?
Remélem menni fog...
Balumann
uh tényleg a faq-ba úgy van, mintha kötelezõ lenne :/

Balumann
dehogy kell felrakni... 😄
Felrakod a játékot, patch, utána crack, és játszol
Én se raktam fel a magyarosítást.

Ako muszáj felrakni a magyarítást?
Kilehtene ezzel kerülni a bonyolultabb részeket..
Több Mirrort is találtam...
Bármelyiket letölthetem?<#confused>
Oks thx
Balumann
ha úgy van írva akkor valószínûleg úgy is lesz ^^

Balumann
elvileg jó az osfix -es crack is, az csak egy javított crack ami jó sp1-nél is. egyébként gamecopyworld.com -on találsz cracket bármilyen játékhoz (amihez létezik)

Win SP2-m van és a crack ami a faq-ban van nem jó mert hibás az oldal..
HELP pls!!
Má minden bajom van😄D
A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következõket <<--ez a progi a magyarítás feltelepitése után automatikusna elõjön?
Ja ok bocs, ha vmi kínom van mindig ide jövök, rossz szokás...<#idiota><#idiota>
Balumann
meg a FAQ is

Atti12
Magyarítást hol találok?<#confused><#confused>
mike0013
😊okok! bocsi😊

Muki100
Emberek ez játékfórum nem warez, máskor priviben.

Lord Oswal
probáld meg a demonoidot

nos szedtem le már a mininováról, meganováról egy csomót...
De nincs forrás<#rinya><#rinya>
zsakosfrodo2
keress rá <#vigyor2>

Oks, értem kösz
Ja és nem tudtok adni egy címet ahonnét letudok tölteni egy torrentet?
<#confused>
Atti12
és van faq

ibrik
Csak a magyarítástól nem fog menni a játék. Rendes crack is van már az 1.05 verzióhoz.
Ha esetleg nem tudsz hozzájutni a javított reloaded verzióhoz akkor itt megtalálsz mindent hozzá:
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_3.shtml

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hello! A magyarítást muszáj felrakni a ahhoz, hogy kábel huzogatás nélkül kelljen elindítani a játékot Win SP2-esen?Ha igen miért?<#idiota>
kösz<#crazya>
Balumann
lol én meg majdnem azt mondtam hogy nincs crack, az volt bennem. Mert míg nem volt akkor is sokan kérdeztek, és ez volt bennem, aztán most meg olvasom a flatout 2 topicot... 😄

ZOLCHI
OK . olvastam a faq-t.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Hali!
Az a helyzet,hogy szertném játszani a gémet,de még nem vettem meg eredetiben.
Tört gémhez tudtok adni cracket?
Tudom,tudom : vegyem meg.
Megveszem ha bejön,de ahhoz elõsször játszani akarok vele.
Plz Help!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

mike0013
😄

Atti12
interspar <#idiota><#nyes>

Lord Oswal
a polus centerben azon belöl a media markt ban van
<#idiota>

mike0013
már nem lehet kapni neten (legalábbis én sem találtam)

Csáó
Nem tudjátok honnan lehet megrendelni a Játékot? Megnéztem pár helyen de mindenhol a Trilógiát árulják...
mike0013
én látom...