Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Vga alapon:
Quake darkpalces 1024, max, 4xaf:
Msi 84.26: 49.45 Fps
XtremeG 85.96: 50.42 Fps
Official 81.98: 51.85 FPS
Serious sam2 1024. verry high, 4xaf, HDR+AA off.
Msi 84.26: 61.05 Fps
XtremeG 85.96: 61.05 Fps
Official 81.98: 63.00 FPS
Prey Ultrahigh, 4xaf, 0xaa:
Msi 84.26: 50.03 Fps
XtremeG 85.96: 50.02 Fps
Official 81.98: 50.03 FPS
lol mi? 😄 😄
Ugynolyan szar vele..
najó.. felpakolom a 81.89-et. Ezzel az utóbbi 2 driverrel bencsmarkoltam 1et (prey, ss2, quake darkpalces, szinte elenyészõ volt az eltérés. Tized fps-ek.)
Ha a 81.89-el is így lesz, akkor marad az.. legalább nem bugos..
Bár van kismillíó modosított Fw. Ngo, TweakRUS, etc..
66.93?! Merjem ezt felrakni?
De az Archiv-ban van még 29.80-as is! <#idiota>#idiota>
Egyébként én nem is ilyenre emlékszek a videokártya menübõl :S😄
állítólag az a jó amit a BF2 FAQ-ban írnak.. (itt SG-n BF2 topikot nézd meg...) vmi 77.%+
kitudja.. lehet hogy azzal nem lenne gond SC3 alatt sem...
te alap Nvidia Forceware-t használod?
Mert én lehet holnap megpróbálom az OMEGA-t!
PCI express-es a kártyád? mert akkor asszem nem a kártya hibája hogyha nem tudod állítani a buszsebességállítást 😄
Minõségállítás (nv-nél nincs külön ogl + D3D😊 )Rögtön próba. 1ébként jelenleg Minõségen van + 4xaf (ez a defaultom)
AGP buszsebesség állítgatás: Nem túl okos dolog, mert 4x-esn a kártya az istenért sem akar elindulni 😄
Próbáltál már mindent állítani a grafikai beállításokba, shadermodel meg ezek? Meg a windows-ba, a videokártya szoftverén állítani, hogy milyen minõségbe vigye az openGL meg Direct3D meg ezeket? Mert lehet hogy ezek is megoldások lehetnek.
Meg esetleg a gyorsírás, meg a videokártya sebességét is próbáld meg levenni (például 8x-ról 4x-re, stb.) . Valamilyik sztem biztos hogy megoldja.
Cargo ship, így néz ki a víz, a korlát, meg a az égbolt:
Erre a baromi zavaró bugra azóta sincs gyógymód? 😞 Próbáltam már vga drivereket is cserélgetni, mindhiába.. (84.21, 84.26, 91.31, 91.33)
A jelenség a következõ:
Valamiért 1 halom pályán nincs égbolt, meg recés 1 csomó minden. (emberek, tárgyak) Csak ha 1 nagyon nagyon kis szögben nézek, akkor jó.
Tehát hogyha 1 bizonyos szögbõl nézek rá, akkor olyan mint amilyennek kéne lenni (de ha 1mm-ert elmozdítom az egeret, újra az elsõ képen látott dolgot csodálhatom)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Újratelepítettem a windowst és nem mentettem ki a mentéseimet és nem akarom újrakezdeni amíg nem vittem végig egyszer.
e-mail: [email protected] (msn is)
így van a thaw topic -ba is, ott 4-es méret)
Lehet mégse teljesen olyan mint a html-be a méretek 😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
És tényleg leírtuk, de ezeknek a leírását akarjuk elkerülni, mert ez nem warez forum, és ltérehoztak egy FAQ-t, ahol bennevannak az ilyen kérdésekre a válaszok.
A szöveg neve: ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!
(asszem elég kicsi, mert sikerül mindenkinek elkerülnie)
bocsi hogy nem néztem vissza,bizti leírtátok már de a warez verzom van és csak 1 hiba van vele hogy el sem indul feltelepítem ok,oké starforce + minden de v.kin csak nem fogott ki ez a szar!! a Válszt elõre is köszz!!!
címem: [email protected]
Thx elõre is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
DE nemigaz nem lehet megvenni sehol. Pedig haverral akarom Coopba nyomni <#szomoru1>#szomoru1>
még szerencse hogy legalább Versust lehet tolni.