Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
nekem is jó és nagyon jól fut! 😊 köszi!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
van ött több alternatíva is, vagy flashget + 30 szál powa 😄DDDD

k8bal
nem igaz... 50-nel jön... pf nincs pénze az nVidia-nak szerverre?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal

Maxtreme
pff berszarsz gec 😄
Vga alapon:

Quake darkpalces 1024, max, 4xaf:
Msi 84.26: 49.45 Fps
XtremeG 85.96: 50.42 Fps
Official 81.98: 51.85 FPS

Serious sam2 1024. verry high, 4xaf, HDR+AA off.
Msi 84.26: 61.05 Fps
XtremeG 85.96: 61.05 Fps
Official 81.98: 63.00 FPS

Prey Ultrahigh, 4xaf, 0xaa:
Msi 84.26: 50.03 Fps
XtremeG 85.96: 50.02 Fps
Official 81.98: 50.03 FPS

lol mi? 😄 😄

k8bal
ha van eredmény akkor adjad és ha nem sok max 1-2 FPS akkor pakolom fel én is! 😊

Maxtreme
bocsi 81.98-al 😄

Maxtreme
Nahkérem.
81.89-el jó.
Most jönenk a bechmarkok.

Maxtreme
Xtreme G 85.96 kiütve.
Ugynolyan szar vele..
najó.. felpakolom a 81.89-et. Ezzel az utóbbi 2 driverrel bencsmarkoltam 1et (prey, ss2, quake darkpalces, szinte elenyészõ volt az eltérés. Tized fps-ek.)
Ha a 81.89-el is így lesz, akkor marad az.. legalább nem bugos..

Balumann
:/ sztem azért próbáljátok meg

Maxtreme
Omega drivert Nv-hez már nem nagyon csinálnak én úgy tudom. Mióta beszóltak a diver fejlesztõinek az Nv-s srácok, hogy Õk bizony nem engedik hogy a drivereibe nyúlkáljanak..
Bár van kismillíó modosított Fw. Ngo, TweakRUS, etc..

Balumann
A legtöbb akit ismerek mind omega-t használ, és aki azt haznál még sose panaszkodott driver problémákkal... Próbáljátok felrakni, le is tudjátok törölni ha nem tetszik , és visszarakni az elõzõt. Driverrel úgyse lehet elszarni semmit komolyan, max idõt. (ha nem ismerné fel a vga-t akkor csökk módba visszalehet max állítani...). Próbáljátok meg szerintem, az omega driver nekem is bevált Atinál is, a gondom az, hogy a másik kedvenc játékom, a TH American Wasteland a 6.1 -esnél újabb driverek, meg gyorsító driverek mellett úgy akad mint az állat (vagyis nem normál akadás, hanem így állandóan beakad a csúsásoknál meg ilyen leérkezéseknél, stb..., nem bírja 😞 )

k8bal
akkor inkább hanyagolom :/

Maxtreme
A 6.x szériából már lesz oylan ami nem ismeri fel a 6600 szériát :]

k8bal
az OMEGA-n ez van: Nvidia Omega Drivers 1.6693 (Forceware 66.93)

66.93?! Merjem ezt felrakni?

De az Archiv-ban van még 29.80-as is! <#idiota>

Balumann
mondjuk akkor még nem volt netem se, úgyhogy nem nagyon frissítettem drivert se 😊

Balumann
kicsit több mint másfél éve 😄

Maxtreme
me abban a idõben még pöppet máshogy nézett kiaz nw fw 😄DDD
(bár nemtom mikor volt mx-ed)

Balumann
omega-t próbáljátok ki mindenképp, mert az sok mindent tud, lehet hogy abba áttudjátok álítani az opengl meg direct3D-s dolgokat is :/
Egyébként én nem is ilyenre emlékszek a videokártya menübõl :S😄

k8bal
mié? <#idiota>

állítólag az a jó amit a BF2 FAQ-ban írnak.. (itt SG-n BF2 topikot nézd meg...) vmi 77.%+

kitudja.. lehet hogy azzal nem lenne gond SC3 alatt sem...

te alap Nvidia Forceware-t használod?

Mert én lehet holnap megpróbálom az OMEGA-t!

Maxtreme
Fuck you Nv...
Állítólag az utolsó driver amivel jó az a 81.89
Énmeg azt fel nem rakom.

k8bal
nekem PCI-e -es N6600GT-m van és nekem is ilyen az SC3... 84.21-es Forceware van fent! eléggé idegesítõ hogy ennyit fizetünk egy jó gépért többek közt azért hogy evvel tudjak játszani és akkor ilyen...

Maxtreme
dehogy 😄 Agp 😊

Rosszul emléxel😊

Balumann
én úgy emlékszem hogy mikor geforce 4 mx 440-em volt, akkor tudtam állítani az opengl-t meg direct3D -t is, tulajdonságok, speciális, és ott elvilg :/
PCI express-es a kártyád? mert akkor asszem nem a kártya hibája hogyha nem tudod állítani a buszsebességállítást 😄

Maxtreme
Gfx opciókkal variálás: Igen, megtörtént.
Minõségállítás (nv-nél nincs külön ogl + D3D😊 )Rögtön próba. 1ébként jelenleg Minõségen van + 4xaf (ez a defaultom)
AGP buszsebesség állítgatás: Nem túl okos dolog, mert 4x-esn a kártya az istenért sem akar elindulni 😄

Balumann
úgy emlékszem pedig driver csere oldotta meg annak kainek ez volt a problémája.
Próbáltál már mindent állítani a grafikai beállításokba, shadermodel meg ezek? Meg a windows-ba, a videokártya szoftverén állítani, hogy milyen minõségbe vigye az openGL meg Direct3D meg ezeket? Mert lehet hogy ezek is megoldások lehetnek.
Meg esetleg a gyorsírás, meg a videokártya sebességét is próbáld meg levenni (például 8x-ról 4x-re, stb.) . Valamilyik sztem biztos hogy megoldja.

Maxtreme
Bocsi ha már volt róla szó, de:

Cargo ship, így néz ki a víz, a korlát, meg a az égbolt:

Erre a baromi zavaró bugra azóta sincs gyógymód? 😞 Próbáltam már vga drivereket is cserélgetni, mindhiába.. (84.21, 84.26, 91.31, 91.33)
A jelenség a következõ:
Valamiért 1 halom pályán nincs égbolt, meg recés 1 csomó minden. (emberek, tárgyak) Csak ha 1 nagyon nagyon kis szögben nézek, akkor jó.

Tehát hogyha 1 bizonyos szögbõl nézek rá, akkor olyan mint amilyennek kéne lenni (de ha 1mm-ert elmozdítom az egeret, újra az elsõ képen látott dolgot csodálhatom)

kösz a mentést jó lesz!
ati2002
Elküldtem egy mentést mail-be, nézd meg. (Hard fokozaton készült)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

oksa köszi
Muki100
GCW-n van unlocker, onnan egyszerûbb.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Csáó valaki nem tudna küldeni egy mentést a hokaido(vagymi) pálya elejérõl?
Újratelepítettem a windowst és nem mentettem ki a mentéseimet és nem akarom újrakezdeni amíg nem vittem végig egyszer.

e-mail: [email protected] (msn is)
Balumann
<font size=6 color=white> SZÖVEG </font>
így van a thaw topic -ba is, ott 4-es méret)
Lehet mégse teljesen olyan mint a html-be a méretek 😄

mike0013
mért nem <font size="+6"></font>😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
legyen font size="6"

Balumann
dehogy is, a html tag-ek érvényesek ott, azt szinte akármeddig tudod nagyítani 😄

Muki100
Már így is a legnagyobb szerintem :|

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Atti12
meg legyen piros sztem 😊

Balumann
Muki, nagyítsd fel egy kicsit sztem... :S

Balumann
Belépsz az oldalra, ott látsz egy bannert. Alatta meg egy érdekes dolgot, amit szinte el se lehet kerülni.
És tényleg leírtuk, de ezeknek a leírását akarjuk elkerülni, mert ez nem warez forum, és ltérehoztak egy FAQ-t, ahol bennevannak az ilyen kérdésekre a válaszok.
A szöveg neve: ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!
(asszem elég kicsi, mert sikerül mindenkinek elkerülnie)

hy all
bocsi hogy nem néztem vissza,bizti leírtátok már de a warez verzom van és csak 1 hiba van vele hogy el sem indul feltelepítem ok,oké starforce + minden de v.kin csak nem fogott ki ez a szar!! a Válszt elõre is köszz!!!

szar ügy... akkor marad a versus
Balumann
ezt túlmagyaráztad 😄

Még mindíg várom h valaki elküldje a Hokaido pályán lévõ mentését miután átmászott a szellõzõn.

címem: [email protected]

Thx elõre is
Muki100
szar a netkódja

Miért mi baj a cooppal?
Atti12
vagy a sparba! <#idiota>

Balumann
ha megveszed, akkor sem lesz jó a coop.

mike0013
akkor menj TESCO-ba és vedd meg ott😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hehe csak itt nincs media markt <#falbav>
DE nemigaz nem lehet megvenni sehol. Pedig haverral akarom Coopba nyomni <#szomoru1>
még szerencse hogy legalább Versust lehet tolni.