Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
én 9900 ért láttam a tescoban <#idiota>

Nemcso
Egy hónapja vettem meg a trilógiát a fehérvári Metro-ban 8800 Forintért. Azért írom le az árát, mert ennyiért azóta sem láttam sehol.
Lehet, hogy elárazták magukat ? <#eplus2>

zsakosfrodo2
Ejjha... 3000 Ft... Ez tisztára megéri :|. De inkább a trilogy kellene nekem, csak az meg nem 3000 Ft. 😄

mike0013
van egy jó hírem minden kedves nem eredetiben játszó játékosnak: MEGLEHET VENNI A SPLINTER CELL 3-AT ITT EREDETIBEN!!!!!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
az hát😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
ezek elég bénák tényleg 😊 Vagyis nem feltétlen aki a videot felvette. De aki ismeri a pályát, az nem esik bele példáuul katonával abba Aqua-n, hogy a kém felmászik arra a szarra és rányomja hoy essen le a doboz... 😄 meg ha közel van a kém, akkor katonával forogni kell, ezek meg csak odarohantak egy fénnyel, és elkapták a kaotnát... 😄😄😄 De jó lehet az ilyen béna videokon mulatni 😊

mike0013
az is igaz😊

Muki100
Elég noobul játszanak a mercek mindkét videóban, én ha hallom hogy mögöttem vannak vagy ha ketten vannak bemennék egy sarokba és onnan elintézném õket de nem, ezek rohangásznak a sötétben -.-

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mike0013
jujj, hát ez sem semmi, basszus, hogy tud valaki íyg játszani😊

mike0013
bazeg ez nagyon durva, de rohadt jó<#eljen>

Balumann
szintén egy multis video - "noob hunting" ezt is érdemes megnézni 😊

Balumann
lol, versus video
http://video.google.com/videoplay?docid=-2124515236273354377&q=splinter+cell
Elején tekerjetek bele, mert az elsõ fele metal gear multi.

Balumann
de valahol nézz körül a játékba, csak kiírja valahol a verziót :/

Balumann
uh ezt így nem tom :| majd megnézem

atenza
És hány pályának kell benne lennie 1.05-nél? (coop-modban)

Balumann
akkor lehet, mert ezt már többen is írták. Ha csak nem aptchelés elõtt crackelted.

atenza
Ja és elõtte minden rendben volt, egyszer nem lépett ki... Szal nem értem, 1× jó 1× nem?

atenza
Elolvastam már korábban...
Azért kérdeztem csak mert az lehet h. nekem install után már 1.05-ös van? Mert hiába akarom patchelni azt írja h. 1.0-at lehet csak és h. ez 1.05-ös, és a játékban is 1.05-öset ír. De nem csináltam még vele semmit, sima install volt

Balumann
FAQ-t olvass
Feltelepíted a játékot ,és feltelepíted simán a patchet. Utána meg a reloaded cracket. És menni fog a patchelt játék minden féle lehuzogatás nélkül.
Egyébként tényleg, a tutorial dob ki a leghamarabb, már ezt is észrevettem.

atenza
Nekem eddig tök jól ment a coop, végigvittünk 2 pályát is, majd kipróbáltuk a tutorialt (ne kérdezzétek miért, jobb késõbb mint soha 😊 ) és eközben kiírta h. disconnected, majd megnéztünk más páyát is és azóta csinálja. Elõtte minden rendben volt fps-el se volt gond, de azóta ezt csinálja bármelyik pályán. Annyi változás történt még h. az egyik gépre fel lett rakva nod32, de a játék idejére kiléptem belõle.
Mind2 gépen megy kábelhuzogatás nélkül, csak két .rar filet kell felrakni hozzá.
Leírná vki hogyan kell az 1.5-ös patchet felrakni hozzá? Ez +2 pályát jelent ugye? (tehát 6+2 pálya?)

mike0013
:S

nekünk ilyen sufni net van amin alapban össze vannak kötve a gépek de nem müxik :S
mike0013
😄DDDDDD

Atti12
szerintem meg UBORKÁT! <#idiota><#idiota>

mike0013
UbiSoftosok fánkot ettek közbe és így egy kicsit félreprogramoztak😊

k8bal
LAN-ba nincs gond a Co-op-pal 1.05-ösz patchel! csak az a rejtélyes 25FPS mitõl van vajon! :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Atti12
pontosabban átugrani <#vigyor3>

Atti12
nekünk frodóval sikerült átmenni az elsõ coop pályán a fal mögé! <#idiota>

Balumann
😄

mi haverral tudtunk 5 mp-t coopozni és tudtam lépni hármat!!! <#idiota>
többre nem futotta 😄
mike0013
😄DDD

Balumann
uborkáék 😄

Muki100
Egyszer láttam a coop tutorial pálya elejét de meg sem lehetett mozdítani a kamerát és úgy fél perc múlva pedig disconnect. Uborkáék azt ígérik majd a következõ részben kijavítják de szerintem ehhez patchet már kár várni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
hidd el hogy 800x600-ba, alap grafikán is ugyan úgy akadna, disconnect lehet ritkább neten 😛

mike0013
én már játszottam neten egy sráccal (tököm tudja ki) , de szaggatott mint állat, DE NEM VOLT DISCONNECT😄 (bár sejtem mér szaggatott: fullos grafikán voltam😊)

Balumann
A coop nekem kb. 4 fps-el ha megy + és eddig 3 perc volt a rekord disconncet nélkül 😊 Sztem ne coopal próbálkozzatok, az úgyis szar... :S nem azért akad mert nem bírja a gépetek.

mike0013
:S nekem eredeti, de nem gond, akkor hamachin...
Felveszlek MSN-re

k8bal
ok majd beszélhetünk róla! gondolom Hamachin, mert nekem nem eredeti! <#szomoru1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
én is felvette mindent maxra és ugyan úgy fut! <#idiota>

mike0013
hát... nem tudom, akkor mi miatt
de ha gondolod akkor kipróbálhatnánk mi is, hátha megy nekünk
(nekem soloban maxon fut minden szaggatás nélkül, netem 2,5 megás)

k8bal
nem neten! LAN-ba... és tesómnak ugyan olyan gépe van majdnem mint nekem! neki levan véve csutkára és solo-ban 30FPS... 9550-bõl cska ennyit lehet kipréselni! 😊)

mike0013
de ne feledd! NETEN játszol, lehet, hogy a társadnak gyenge gépe és nete van és akkor neked is beszaggat

k8bal
Viszont van egy gondom... (még egy 😊) Hogy a Co-Op csak 25 FPS-sel fut! pedig mindent levettem, minden alapon van... de a rendes game pedig mint írtam felhúzva majdnem max-ra 35-50 FPS!! Most akkor ez mi? Egy ilyen gépen szerintem nem kéne ilyeneket csinálnia! (P4 3.0GHz + Asus N6600GT (256M😎 + 1GB DDR2 667MHz RAM)

k8bal
igen! Ezt belekéne írni a FAQ-ba!

Balumann
Nah, tehát akkor most a 81.98 -as driverrel nem bugos a splinter, és minden jó? :J

Maxtreme
Nincs mit, csak megoldottuk. <#hehe>

Maxtreme
Nyugodtan kapcsold be 😊
Én azzal nyomom maxon, soft shadows nélkül HDR-el, 4xaf-el.
Játszható jól 😊

k8bal
pontosan! én is így vagyok vele! most PS 1.1-ben minden bakapcsolva csak árnyék medium-on trili(mittoménhogyírják) szûrés és 2x-es AA 35-50 FPS mindenhol...
Nem merem bekapcsolni a PS 3.0-t nem akarok csalódni! 😊)) (mármint a gépemben)

Balumann
egyébként ha már 35-40 fps felett van, akkor már nem mind1...? 😄

Balumann
😄DDDDDDDDDDDDDDDD